Komentari na vest

Francuski problemi s pozicijama: Da li je Embape devetka i zašto se Grizman izgubio

P

Prof77

pre 8 dana

Ili 4-4-2, da u spicu igraju Mbappe i Thuram/Kolo-Muani, po krilima Barcola i Dembele/Olise, a moze i varijanta sa Mbappeom na krilu a u napadu Thuram i Griezmann ili da igraju 4-2-3-1 gdje bi Mbappe bio lijevo, Thuram spic, Olise iza i Dembele desno.. Sve ostalo je teski promasaj, Griezmanna su pocele stizati godine, zbog oduzimanja kapitenske trake pao je totalno u drugi plan. Najkorisniji je na poziciji poluspica sto u Atletici igra perfektno.
O

Ouiuou

pre 8 dana

Ne pratim bas u poslednje vreme pa ne znam kako trenutno igra, ali mislim da nikako ne treba da se odrekne grizmana, on je glava i kreativac francuskog tim, on je trebalo i da ostane kapiten a ne ovaj mbape, ok, znamo koliko je on znacajan ali preterano je sve oko njega, hoce sve za sebe i svugde, videcemo kako ce biti u RM gde ce pored onakvih imena biti bas uocljivo ako budu pokusali da ga izdvoje iznad, i ne bas dobro.
g

gostiristaa

pre 8 dana

Jedini spas za Dešana je da igra sa Mbapeom i Tiramom zajedno u napadu, Tiram kad ima partnera u špicu da mu otvara prostor kida(npr. Lautaro) , a Mbape je idealan za to, odlično se kreće i dobru završnicu ima..
V

Veljko9

pre 8 dana

Michael Olise desetka i po bokovima Dembele i Barcola mislim da bi kidalo
R

Roberto de Zerbi

pre 8 dana

Kretnje su mu sjajne, ali mnogo prirodnija pozicija gde vise izvlaci i pomera linije protivnicke odbrane ,otvara lepo dalji ugao za finesu je levo krilo,ova 9tka je cist hir i juris za Ronaldovim likom.Nek vise presece Desan koristi ga bar takticki tu gde je neprikosnoven. Potpuno je indisponiran kao 9tka kad dodju cvrste zonske reprezentacije kao sto su zabari.