©Mozzart Sport
©Mozzart Sport

FOTO I VIDEO: Samardžić na pregledima u Milanu, čeka se slika sa šalom Boginje provincije

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.08.24. | 13:42

Srpski vezista stigao u pratnji oca i manadžera Mladena

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić stigao je u Milano na kliniku La Madonina, gde će obaviti medicinske preglede i potom zvanično postati novi član Atalante.

Lazar je u Grad mode dopustovao nešto pre podneva u pratnji oca i menažera Mladena, a sa njima je i lični advokat. Doskorašnji igrač Udinezea potpisaće ugovor do juna 2028. godine, a Zebrama sleduje obeštećenje od 20.000.000 evra, uz 5.000.000 evra lako ostvarivih bonusa.

Izabrane vesti

Kako saznaje Mozzart Sport, ostalo je još da se usaglase određeni detalji sa Atalantom, vezani za porez i marketinška prava na lik. Nakon toga će uslediti i zvaničan paraf.

Samardžić je bio vrlo tražen na fudbalskom tržištu. Bilo je pregovora sa Napolijem, Milanom, Juventusom i Fenerbahčeom, ali se čini da je na kraju kraju napravio verovatno najbolje mesto za dalji igrački razvoj. Klub koji igra vrhunski fudbal, ali u kom ima mnogo manje pritiska neko u takozvanim velikim sredinama.

Srpski vezista iza sebe ima sezonu sa šest golova i dve asistencije na 34 utakmica u Seriji A, kao i učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.



tagovi

Lazar SamardžićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara