Komentari na vest

Fliknuli su! To je ta Barsa od koje nema odbrane (VIDEO)

P

Prof77

pre 3 dana

Mislio sam da ce Flick podbaciti jer se kao trener Njemacke obrukao. I tad kad je trenirao Svabe, cudio sam se kako trener kapaciteta kao sto je on ne moze posloziti reprezentaciju koja je u tom momentu imala 3 internacionalca ja mislim. A ovo sad je doktorska disertacija, razlika ove Barce i Xavijeve je sto je Xavijeva Barca vecinski licila na sablonsku ekipu, ovdje se tacno zna ko sta treba da radi i kad. Jedini dodatak je taj direktniji i brzi pristup i protok lopte sto je odlika Njemackog fudbala.
j

jdfhakjhfad

pre 2 dana

Razlika ove i Cavijeve Barse je u iskustvo koje Flik ima. Cavi je u prvoj sezoni, narocito nakon januarskog prelaznog roka, kad su dosli Traore, Feran Tores i Obamejang (pre svega jer je pre njih navala bila ocajna), licila na ozbiljan tim koji moze da igra veoma dobar i lep fudbal. Ali, vec u drugoj sezoni se pocelo primecivati da je Cavi procitan, a on zbog neiskustva nije mogao da okrene situaciju. Titulu jesu osvojili, ali u prosloj sezoni su protivnici lako eksploatisali sve mane ovog tima i Cavi nije imao resenja. Razlika je i u tome sto Cavi je morao da ima sve najbolje igrace na raspolaganju i jasno zamisljen profil igraca (ostao bez Dembelea koji je kod njega igrao vrhunski, zatim Gavi koji je propustio celu sezonu, Pedri je vise bio van terena, De Jong takodje...) da bi mogao da funkcionise, dok Flik moze da igra sa onim sto ima i ne buni se uopste i cini se da svaki igrac koristi na najbolji moguci nacin (Rafinja je pravi primer).
C

Cccc

pre 3 dana

Teško li je nama 11.06.Nadam se da će bar Jamal i Olmo dobiti žute i biti suspendovani inače nam se crno piše.
M

Mige Cikana

pre 3 dana

Zvezda Penal City!
p

pppppp

pre 3 dana

ovako se igra ne ko varmadrid svaka druga utakmica na mufte onaj vinicijus ako ga pogledas popreko sviraju mu penal
P

Penal Madrid

pre 3 dana

Mnogo dobra igra Barse. Sa presingom sa posedom lopte sa velikom energijom i mnogo trcanja. Uneo je Flik Nemacku disciplinu i odgovornost u igri Barse. I to je trenutni pecat ove ekipe. Jos imaju 5-6 povredjenih igraca. Ovi golobradi momci sto trenutno igraju imaju po 17-18 godina i svi su izdanak LA Masije. Ovo je lepo za videti onako leprsavo za oko. Za svaku pohvalu igra i rezultat ove sezone. Pa neki kazu nije do trenera Caviju svaka cast kao igrac fenomenalan kao trener tanak i nedokazan. Flik ide dobrim stopama da vrati Barsu na staze uspeha.
@

@ssss

pre 3 dana

Ova Barsa ima da melje kao Flikov Bajern.Deset da su dali bilo bi malo.Imaš utisak da svaki napad mogu da daju gol.Flik je trenerčina!
4

433

pre 3 dana

Jos da nemaju ovoliko povredjenih igraca kako bi tek onda izgledali svaka cast
Д

Дон јое редингтон

pre 3 dana

Па у томе и јесте штос играју млади жељни доказивања, ти повређени ведете прошлости , чим заиграју неће бити овакве игре, и ако је паметан флик неће мењати тренутно добитну комбинацију, ти повређени , ће вероватно на трансфер, да се ослободе високог плаћања и да створе простор за веће цифре тренутној подмлађеној постави ...
f

fdafalkl

pre 2 dana

Ja jedva cekam da se vrate Gavi i Arauho. Oni su za ovaj Flikov sistem stvoreni. Gavi igra presing kao lud, a Arauhu odgovara ovaj visoki presing i visoka zadnja linija jer je na otvorenom terenu jedan od najboljih stopera na svetu zbog snage i brzine, a poziciona igra mu je slabija strana jer cesto ne prati tim kada se postavljaju ofsajd stapice i uhvataju ga na spavanje, pa je Barsa prosle sezone primila dosta golove zbog njega.
p

pop 84

pre 3 dana

Zagrevaju se za mezimicu!
M

MiskoR

pre 3 dana

A mi se zagrevamo za vas mezimce nase
Z

Za vas se zagreva

pre 3 dana

Dubocica iz Leskovca
N

Na severu od 88

pre 3 dana

Biće da je za vas dovoljno da se Gobeljardo zagreje!Buuuuhahah
G

Gost99

pre 3 dana

Otkud toliko Hrvatskih navija na stadion?
d

dok ne ne dođu na Maraknu...

pre 3 dana

Tad magija prestaje...
c

coco

pre 3 dana

Mnogo lepse i bolje igraju od penal madrida kome trebaju sudije i sreca da bi dobili
D

Drvo

pre 3 dana

Postaviti nekog za trenera samo zato što je bio dobar igrač je vrlo površan potez. Retko kada dobri igrači budu dobri treneri. Dobri treneri su uglavnom bili vodonoše kao igrači.
H

Hud Robin

pre 3 dana

Recimo,Gatuzo.
t

trzt

pre 3 dana

Strasno igra barsa prave presing i na 4-0 flick doktor
O

Ok

pre 3 dana

Jamal je vec sada bolji i od Mbapea i od onog klovna Vini Jr. Jamal i Haland trenutno uz Rodrija dva najbolja fudbalera sveta
l

ludaci...

pre 3 dana

Koji je baksuz zvezda nije dobila Barselonu prošle godine kada su bili ranjiviji nego sad kada je najjača Barselona posle onog perioda sa mesijem, i naravno kao 2019 igramo protiv flika ... i onda ce likovi reci sto se branis protiv Barselone Milojevicu?!