Komentari na vest

Fjorentina dogovorila dolazak Lilovog Ikonea za 15.000.000 evra plus procente

I

Imsjuoni

pre preko 2 godine

Imaju oni onog malog gonzaleza, bruku dobro krilo ali trener forsira kaljehona uporno, zato i kiksaju svaki drugi meč, očajan izbor igrača vrši
b

babababbababab

pre preko 2 godine

Presmesna cifra za ovakvog igraca kad bi otisao u neki top klub razvio bi se u zver ali nije trazen jer je malo vise sebicniji nego sto treba tehnika pas sve ima za ali je po mom misljenju vise 10 tka nego krilo a Fjorentina ima vec Kastrovilija nantoj poziciji.
C

Cipcar

pre preko 2 godine

Oni igraju bez desetke na terenu 433 gde je u srcu veznog reda uvek neki mesar toreira ili duncan, eventualno amrabat nekad
Ž

Žuta podmornica

pre preko 2 godine

Ako je Berardi odbio kremu talijanskog nogometa ne znam o čemu je Komiso razmišljao kad mu je palo na pamet da bi onda Fiorentini rekao da, jako gotivan i drag klub ali ajmo bit realni. Što se Lillea tiče, nakon šampionske sezone se i nisu baš proslavili, neke igrače su prodali ispod cijene a očito i nastavljaju tom politikom, a ovi koji su ostali ko da su malo pali, a i teško kad ih budeš prodavao da češ izvuč za njih kolko bi izvukao nakon šampionske sezone, imam osječaj da su htjeli napravit najbolje a na kraju napravili najgore. U svakom slučaju ko je otišao otišao je jeftino za današnje uvjete na tržištu.
9

951357

pre preko 2 godine

Dobar igrac, ali sebican. Svakako se isplati za te pare...
n

ngolo kante

pre preko 2 godine

smesna cifra za ovakvog igraca..nije elitni igrac,ali ima jos dosta prostora za napredak
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Obećavajući igrač. Zbog toga su procenti.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ako Fiorentina tako nastavi sa dovodjenjem ovakvih igrača onda im možda i ostane Vlahović.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Fiorentina nije samo uprava kluba, nego i navijaci koji su jasno pokazali sta misle o Vlahovicu. On ne treba jedne sekunde da razmislja o ostanku tamo.