Foto:fcbate.com
Foto:fcbate.com

Filipović se oprostio od BATE-a: Odlazim u Beograd po titulu, zvao me Stolica...

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.06.22. | 21:28

„Rekao mi je da me vidi kao ozbiljnu opciju“, poručio je novi fudbaler crno-belih

Dileme više nema: Aleksandar Filipović uskoro će biti i zvanično predstavljen kao fudbaler Partizana. Srpski defanzivac se uoči današnjeg duela sa Isločom i zvanično oprostio od Bate Borisova, potom u razogovoru za sajt beloruskog kluba otkrio kako je došlo do kontakta sa crno-belima.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije je istakao da pre nekoliko dana uopšte nije razmišljao o mogućem odlasku iz Belorusije.

Izabrane vesti

„Moram odmah da kažem da nisam razmišljao o odlasku iz BATE-a. Kada sam zimus produžio ugovor sa klubom dao sam sebi zadatak da vratim titulu ovom klubu. Međutim, nedavno je zvao novi trener Partizana Ilija Stolica. On je postavljen na funkciju početkom juna, počeo je da traži opcije za pojačanja i pomislio da mogu da pomognem. Odmah se sve brzo odigralo“, poručio je Filipović.

Partizan je iskoristio kluzulu u iznosu od 100.000 evra i bez mnogo muke doveo kvalitetnog defanzivca.

„Predsednik Kapski nije pravio probleme. Dogovorili smo se još ranije da mogu da idem u slučaju dobre ponude. Uvek sam se borio za ovaj klub, nikada nisam dao 90 post6o, već 100 posto. Ljudi su to prepoznali. Nadam se da će navijači shvatiti moju odluku, i prihvatiti da odlazim u Partizan“.

Pokušaće Filipović da posle pet sušnih godina vrati titulu u Humsku i pomogne Partizanu. Zanimljivo, defanzivac je imao udeo u poslednjoj tituli crno-belih 2017. godine, pošto je bio član Voždovca koji je savladao crveno-bele.

„Tada sam bio igrač Voždovca. Sada odlazim u Beograd da ponovim uspeh sa Partizanom“.  


tagovi

Aleksandar FilipovićIlija Stolica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara