Komentari na vest

Filip Stuparević, globtroter sa 24 leta: Votford nikad video, prekretnica u Emiratima, preporod u Sloveniji

T

Tihomir Psiho

pre 5 dana

Lemić mu je bio agent tada. Znaci sakrio mu ponudu Tventea. I Pivaša čeka ista sudbina u Njukaslu, Lemic je to.
G

Geograf

pre 5 dana

xnxx Taj tim iz Saudijske Arabije je Al Orubah, a ovaj za koji je Stuparevic igrao je Al Urooba i ne verujem da se isto izgovaraju ali nebitno, uglavnom igrao je u UAE, a ne u RSA zbog toga mi je cudno kada sam citao vest da sve vreme govore da je rec o RSA.
G

Geograf propo

pre 5 dana

Kad hoces da se pravis pametan pa kao koristis skracenice a ovi ti lajkuju. Druze, omašio si, KSA je oznaka za Saudijsku Arabiju a ne RSA. KSA = Kingdom of Saudi Arabia.
G

Geograf

pre 5 dana

Jedna informacija koja nije toliko bitna ali cisto da se zna. Klub Al Urooba nije iz Saudijske Arabije nego je iz Arapskih Emirata. Citam vest i sve vreme pominje se Saudijska Arabija, ne znam zbog cega. I u to vreme dok je igrao za njih, oni su se takmicili u drugoj ligi.
x

xnxx

pre 5 dana

ima i klub u arabiji, koji se samo speluje drugacija a isti naziv al orubah i al urooba
A

Alberto Bueno

pre 5 dana

E ovo je jedini produkt potpuno nebitnog kluba po imenu voždovac ovakvih igrača imamo na kilo nadam se da taj klub nikad više neće biti superligaš iako dobro stoji u drugoj ligi bzvz samo zauzimaju mesto klubovima koji bar imaju neku posetu koje neko gleda a voždovac ni uža rodbina na stadionu na kom jedna tribina ne sme ni da se koristi gde ti do tribina treba pentranje beskonačnim stepenicama
b

banjica

pre 5 dana

On je produkt Fk Rada, a kasnije je došao u Voždovac bezvezni.. Tako da ni on nije njihov
S

Simke9292

pre 5 dana

Tu je i tetovažica preko ruke insala.masala.
G

Geo

pre 5 dana

Kakva je to cepanica...