Komentari na vest

Filijala Lajpcigove filijale radi pakleni posao: Partizanov dželat lak zalogaj za austrijsku decu

N

Nekac035

pre 29 dana

Nije ovde u pitanju samo partizan. Vec fudbal u Srbiji! Razlika u uslovima, radu sa decom, je toliko velika da nasa dva najbolja kluba ce kvalifikacije gubiti od “dece”. Plus da ne pricamo kako uprave ova dva kluba rade. Ostale necu ni da komentarisem pokazali su sve!
S

Smislov

pre 29 dana

Mi grobari smo fascinirani Zvezdom, i pomalo smo ljubomorni, što su uspjeli izvući živu glavu od mnogo bolje ekipe od sebe. Izgubiti samo 1 razlike od ekipe koja je igrala viktoriju na jedan gol, svaka čast jer to ovi naši ne mogu. Svaka čast i podrška od Grobara.
S

Sale Kg

pre 28 dana

Igrala je Zvezda koliko puta Viktorije sa vama, pa umesto da vam utrpa 7 komada izvlačili ste se sa golom zaostatka, nekad čak i nerešenim. Sve je to fudbal, takav je i život, protkan usponima i padovima, danima kada imaš ili nemaš sreće u odredjenim situacijama. Zvezda je skoro taj Salcburg izbacila, a oni dadoše 2 komada ovima što su vama u dve utakmice lagano dali 9.
J

Jug jug

pre 29 dana

Molio za milost.... Kad je Partizan molio za milost? Šta ti (namerno mala slova) pišeš? Što vređaš i klub i navijače?
P

Petlja

pre 29 dana

Protiv Partizana svi izgledaju kao sa druge planete.
8

8

pre 29 dana

Živnuli od kako otišao Pavlović
Y

Yui

pre 29 dana

Da je bio toliko los ne bi potpisao za Milano..
B

Bok

pre 29 dana

Jadan otišao u Milan.
V

Veljko9

pre 28 dana

Od kako je dosao novi trener a ne otisao Pavlovic.
V

Veljko9

pre 29 dana

Aleksa Terzic se povredio, jel postoji baksuznija reprezentacija??? Jedini levi bek pozvan u rep
K

Kiev - BGD

pre 29 dana

E sad lepo da vidimo Dinamo Kiev I CZ had budu igrali u LE da li ce se ovi rukovati sa igracima CZ ili ce da se proseravaju kao sa PFC, dizu tenziju i ulaze u Politiku. Bas me zanima, jer su i CZV i PFC igrali turnire u Rusiji ovog leta u isto crema
K

Komentator

pre 29 dana

Ko garantuje da će Zvezda igrati u LE ?
M

Mladen84

pre 29 dana

Odakle tebi to da Crvena Zvezda igra u LE!?
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 29 dana

Valjda mu rekli i Briselu lada je ispao da uzme neku crkavicu koju je zaradio botujuci
S

Smajkijaja

pre 29 dana

Koga boli ona stvar da li ce oni da se rukuju ili nece???? Znas koliko sam se potresao sto se nisu rukovali sa Partizanom. I ono pro....anje njihovog trenera. Sad ceo svet nesto kenja, a kad su nas bombardovali, niko se nije izjasnjavao.
P

Primer!

pre 29 dana

Da se ugledamo na Austrijance i da smanjimo broj timova u ligi na 12 i da privatizujemo sto vise timova pa da i kod nas procveta jednom klupski fudbal
D

Dejanii

pre 29 dana

Očigledno ne ide nekome ili, prije bih rekao nekima u korist. Iz tog razloga su uvijek pune tribine
G

Gost Rajder

pre 29 dana

Stvarno misliš da se u tih 12 klubova ne bi našli Imt, Železničar, Ofk, Napredak, Radnički i svi ovi koji igraju na "tri na karte". Ili bi u tih 12 stavio klubove koji misliš da treba da igraju na osnovu tradicije, veličine gradova ili ko ima više od 1200 navijača na utakmici? Ili igra i ima svoj stadion?!
O

Odgovor za @Gost rajder

pre 29 dana

Bilo bi pozeljno, od svega po malo, ali prvo mestu u hijerarhiji treba da budu timovi koji imaju kvalitetne igrace i koji su sami po sebi kvalitetni i pruzaju sjajan fudbal. Dvokruzni sistem (22 utakmice) + dvokruzno doigravanje (10 utakmica) i bilo bi vise interesantnijih utakmica u gornjem delu tabele, ali i u donjoj (borba za titulu, Evropu, plej of, opstanak...) - svako bi imao svoj cilj.
@

@rajderi sine

pre 29 dana

Pa tvoj prtizan nema više od, 1200 na stadionu. O čemu pričaš ti. Znam da bi voleo da u ligi bude Javor, Smederevo, Metalac Banatski dvor, Hajduk kula itd.... Kao u stara Toletova dobra vremena.
м

мјјјј

pre 29 dana

јак овај Динамо
B

Bok

pre 29 dana

Neka je samo Bode sila nebeska.
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Jaci je od Bodea.
9

9181

pre 29 dana

los vam je naslov, samo treba da stoji lajpcigova filijala
g

gg97i

pre 29 dana

Dobar je naslov, misli se na Lifering, tim iz austrijske 2.lige koji je Salcburgova filijala i iz koje Salcburg redovno uzima talentovane klince
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Ne, naslov je apsolutno glup i jedan jedini motiv mu je da dodatno nalozi navijace i Partizana i Zvezde da sto vise komentarisu. Ko to ne konta, za njega je ovaj naslov bukvalno i napisan.
S

Smislov

pre 29 dana

Slava Austriji.