Komentari na vest

Fenomen prirode čuvao Porto do penala: Arsenal u četvrtfinalu posle 14 godina! (VIDEO)

v

vldblk9a

pre oko 2 meseca

Posto vidim sulud broj komentara o Milijardama i koliko klub vredi jednostavno tim internet navijacima neko mora da objasni kako sve to funkcionise. Prvo i osnovno morate da shvatite principe ponude i potraznje. PL je najpopularnija i najgledanija liga u svetu, zbog toga na osnovu TV prava i sponzorstava se slivaju milijarde svake godine u kasu FA englske, koja kasnije veliki deo tih para deli na klubove. Tako da ti klubovi onda nemaju potrebu da prodaju svoje najbolje igrace kako bi finansijski opstali, mogu da dizu cene u nebesa pa ko hoce neka plati. Najbolji skolski primer za to vam je Brajton. Posto smo kod Arsenala da plasticnije objasnim Jedan Ben Vajt je placen sa sve bonusima i platom za ceo ugovor oko 50m, isti taj igrac da je igrao za npr Rio Ave bio bi prodat Portu za 3-5m maksimum, jer je to jedini nacin za profit takvih klubova u tako nekomercijalnim ligama, tako da su poredjenja cena potpuno neprimerna, pogresna i u najmanju ruku prosto deciji pogled na svet. Sad o Arsenalu i timu od milijardu, cifre koje pisem su onoliko koliko je placeno klubu a e celokupni transfer u koji ulaze plate i bonuse, i cene su u eurima. Ako izuzmemo Raju koji je na pozajmici 4 igraca u odbrani koji su juce poceli utakimicu placeni su nesto vise od 80m, Trojica u sredini oko 140m, i trojica u napadu oko 80m posto je saka Arsenalovo dete. Pa me zanima ta milijarda koja se spominje jel izvor pink, kuriri ili covic? Sto se iskustva tice, pa taj Pepe je igrao u LS dok su Martineli, saka i Saliba bili u pelenama, covek igra 20 godina u vrhunskim klubovima, u LS, na najvecem nivou, covek u LS ima vise utakmica nego ceo tim arsenala ukupno godina, Arsenal 14 godina nije prosao 1/16, 6-7 godina ne igra LS, vecini ovih igraca ovo su prva ucesca u tom takmicenju kao i treneru, o cemu vi pricate, pa u turnirskim takmicenjima iskustvo je od krucijalnog znacaja, sta ste ocekivali od tima kojem je jucerasnja utakmica bila 8ma u tom takmicenju? Suludi komentari bez iole smisla, cisto samo da se nesto napise.
A

Ambrozini

pre oko 2 meseca

Kao i uvek finansije su presudile. Kad god jedan engleski tim ima iste finansije kao protivnik znajte da ispada sigurno ali danas i ovi iz championshipa imaju vise nego sampion Italije.
G

Gost...

pre oko 2 meseca

Ispasce u slijedecem kolu koga god da dobiju,to bi vazilo i za Porto pozzz
F

Fc Porto

pre oko 2 meseca

Pepe burazer guli 120 minuta protiv ove mladjarije ,uklizava, šprinta, skače a skoro napunio 41 godinu,kapa dole kako je fizički spreman i koliko dugo istrajava ,kao što je i sam komentator rekao Pepe je igrao i 2006 godine protiv arsenala ,na primjer tada nije bio rođen ovaj barsin dvojac koji je igrao protiv napolija 😉😉
O

Ognieeeen

pre oko 2 meseca

Arteta sramota.Psuje porodicu treneru Porta…
N

No more party

pre oko 2 meseca

🤣🤣🤣🤣
R

RoD

pre oko 2 meseca

Da je umesto Haverca koji je ograo laznu devetku igra pravi tezak centarfor, koji je u stanju da se pohrve sa stoperima Porta utakmica bi bila gotova u '90 minuta. Fali Arsenalu ta teška devetka što će ih koštati verovatno teofeja na kraju sezone. Ne može Haverc to da nadomesti.
d

dsbj

pre oko 2 meseca

Arsenal jedino za ovaj 1 gol bio bolji... Nije imao dominaciju kao što se predstavlja... Kod Porta se vidi da im fale kvalitetni igrači, ali za mene su odigrali egal utakmicu i bilo bi zasluženo da su i oni prošli.
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Taj Pepe pre par godina kad je igrao s Fenerbahčeom protiv Partizana i zabio 2 gola video se koja je klasa igrača. Velemajstor, čita igra kao niko, kupi svaku loptu, a zna i zabiti. Previše je u Realu stekao zloglasan imidž zbog onog korištenja u veznom redu i opstrukcije Barsine igre, ali i tu je pokazao koliko je svestran i prilagodljiv igrač. Velemajstor, štoper kakvo znanje možda danas ima samo još Tijago Silva, s tim što je i bolji od Silve i u boljoj formi
r

rsczz

pre oko 2 meseca

Ja kazem Inter ili Arsenal osvajaju LS. Imam takav osjecaj.
f

filing

pre oko 2 meseca

Daj jos neki tim od ovih 8 sto su usli u cetvrt finale. Mozda pogodis
r

rsczz

pre oko 2 meseca

Koliko si ti nezadovoljan svojim zivotom druze.
S

Srbija 1999

pre oko 2 meseca

Hoce hoce ali mozda za 300 godina.hahaha presmesni su
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Pogledaš kako je porto igrao protiv arsenala, ekipa koja košta nekoliko stotina miliona eura, fizički top spremna, a prinuđena da igra ovako....i onda se setis da mi navijamo za zvezdu i partizan i da sanjamo da igramo 1/8 finala LS i onda shvatiš da ne postoji šansa u ovom univerzumu da budemo konkurentni 30 minuta, a ne 180. Pepe od 41 godinu je spremniji od naših igrača koji imaju 25-30 godina što je sramota.i niko da pomene da su svi penali, pa čak i promašeni, izvedeni odlično. Ali golman arsenala se bacao odlično, doduše mnogo sreće je imao kod prvog promasenog penala porta jer je prvo stativu pogodila. Drugi je skinuo maestralno. I jos jedna konstatacija, ako portugal koji je realno evropska sila u fudbalu nema svake godine među 8 u LS jednog učesnika, mi treba da prestanemo fudbal da igramo.
T

Topdzija

pre oko 2 meseca

Прво је закачио лопту код првог пенала (врховима прстију једва приметно).
D

DZG Rudeš

pre oko 2 meseca

Na kraju ispala mučna tekma, Porto zatvoren, ali "elastičan", brz u kontrama, ali bez rezultata. Conceicao Jr. odličan, vižljast, pun snage, i stari ga onda izvuče van. Odegard nervozan, ali napaljen, ipak je povukao na kraju, Trossard lipsao, Havertz dobar. Pepe i dalje igra "prljavo", ali svaka čast za kondu. Onaj Willard, vidilo mu se po faci da će fulat penal.
b

beli007

pre oko 2 meseca

Ovako se osvajaju titule,nekada na teži nekada na lakši način.Niko se ne prošeta kroz LŠ i svaki tim nekada ima utakmicu koju jedva reši u svoju korist.Ovaj tim Arsenala je mlad i malo ko moze da se pohvali igranjem u LŠ,a iskustvo u LŠ dosta znači!
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Arsenal se mučio, jer je Konseisao jako dobro postavio taktiku. Porto nije prošao dalje, ali se kladim da je vrednost svakog igrača porasla bar za par miliona.
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Arsenal dosta potrošen i jurnjavom u PL sa realno malim fondom igraca,porto atipicna ekipa za njih,disciplinovana sa,malim razmakom izmedju linija,I onda saka ne može da probije jedan na jedan,trosard više vuce u sredinu...a porto jako malo gresi... Nzm što nisu doveli ovog malog iz lajpciga ili bar lewandovskog da dobiju dubinu sve bi izgledalo mnogo lakše.
B

Brat123

pre oko 2 meseca

Sta mislite jel Arteta stvarno vrijedjao Konseisaovu porodicu ili ovaj laze? Lajk ako jeste, dislajk ako nije.
D

Duh Murinja

pre oko 2 meseca

Sjajna utakmica u Londonu.Za svaku loptu,metar terena.Arsenal apsolutni favorit.Ali,videlo se da je Conseisao preneo duh Murinja.I kod penala,videla se razlika u klasi. Marko Grujic,ozbiljan igrac.Egal sa Odegardom,Deklanom Rajsom...Uostalom,mislim da sa Portom ima oko 30-ak utakmica u LS.Klasa.I poredjenje sa ovim nasim iz Grcke(Skoda Xanti),Torino,Getafe...Glupo I jos nesto:fenomenalno sudjenje Turpana,dugi rukavi opreme,opusteno(setanje) po terenu.Njemu War ne treba.Svaka odluka na mestu.Ispravna.A utakmica puna naboja.Ali,sve je drzao pod kontrolom
F

Fallen

pre oko 2 meseca

Sve strucnjak do strucnjaka, a ovamo cak ni skracenicu za Var ne moze da pogodi.
B

Bojan 76

pre oko 2 meseca

Deckom, ti si na ozbiljnim drogama... Grujic u rangu sa Edegardom??? E svasta cu ovde procitati
@

@duh

pre oko 2 meseca

stvarno grujica koji je ni kriv ni duzan usao jer im se igrac povrijedio svrstavas s odengardom i declanom? auu srbine kako sam se ismijao hahahahahaha
C

Chics

pre oko 2 meseca

@Bojan 76 Ajd što ga je upredio sa Edegardom i da mu se oprosti ali sa Rajsom…
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Porto me je razočarao, jeste Arsenal dosta kvalitetniji ali sam mnogo više očekivao od Porta, čak sam bio ubedjen da će dati jedan gol. A oni igrali bunker, i ako imaju kvalitet da se suprotstave mnogo žešće Arsenalu. Zasluženo Arsenal ide dalje, nisu ni trebali da igraju produžetke, trebali su to da reše ranije.
C

ComeOnArsenal

pre oko 2 meseca

Kao navijaču Arsenala, drago mi je što smo prošli dalje, ali mi je još draže, što je ovaj antifudbal ispao i što gledaoce utakmica Lige Šampiona, neće boleti oči od igre tj. neigre Porta a koliko su šupci, posebno njihov trener, pokazali su pre utakmice na press konferencijama i posle penala, kada su hteli i tuču na terenu. Arsenal je želeo pobedu i prolaz u 90 minuta, pa je tako i igrao a Porto je čekao penal rulet, što ih je i ubilo i pričati o dobroj igri Porta, blage veze nema, ljudi se prosto Murinjovski zabunkerisali, čekajući da im pobeda padne sa neba. Raduje me, ovakva pobeda Arsenala, gde je tim odigrao takmičarski, kako se igra ovo takmičenje, posebno nokaut faza i mislim, da će im ovo biti, veliki motiv za nastavak sezone u oba takmičenja, jesu se istrošili, ali na sreću sa Sitijem igraju tek na kraju meseca i biće tada još popunjeniji roster. U nastavku Lige Šampiona, priželjkujem Barselonu ili Dortmunda/PSV.
N

Nemaju svi timovi

pre oko 2 meseca

Budzet od milijardu kao tvoj arsenal da bi se tako nadmetali u polju i skidali gace kao premijerligasi,ali zato imaju evropsku krunu koju arsenal nikad osvojiti nece.Jos jednom su pokazali kako su jako zeleni za Evropu a Porto da je kojim slucajem ove sezone iole igracki kvalitetniji kao koju sezonu ore bi lagano prosao...
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

U drugom poluvremenu Arsenal je takođe stao, odugovlačili su isto koliko i Porto čitavu utakmicu.
S

Srbija 1999

pre oko 2 meseca

Ovo vam je max.
И

И

pre oko 2 meseca

Увек сам за пролаз слабијих тимова, то нам је некако урођено, али Портов став није заслужио пролаз. Јасно ми је да морају да играју овако да би прошли јачи и богатији клуб, али да на пример у последњих 10 минута у регуларних 90 не пробаш ни на контру, а гол те води даље, то ми баш није јасно. Арсенал је буквално увео све офанзивце и бранио се са 3 играча и упркос томе Порто није смео ни са 2 играча да крене у контру. Ни Ференцварош не би тако одиграо. На крају свака част, дошли су до зацртаних пенала, али добро је да нису прошли јер би четвртфинале било негледљиво. На крају, скидам капу Пепеу, на ком нивоу он игра са 41 ускоро 42 године и то без повреда. Људи се диве Ибри, Роналду, а погледај где је овај у овом годинама. Могао би сасвим пристојно да одигра и у Реалу и сад.
K

Kazablanka

pre oko 2 meseca

Procitas "posle 14 godina" - cini ti se "ma to je neka 2004-05, a ono 2010... au brate mili ala prodje

suaddjoz@gmail.com

pre oko 2 meseca

Drago mi je što je Arsenal prošao, ali ne bih hejtovao Porto. Ljudi odigrali na način koji im daje šanse protiv kvalitetnijeg tima. Niski blok, agresivno, bukvalno u telo protivnika, kad treba i prljavo da se ne ostavi ni najmanje prostora. Treba im odati priznanje za disciplinu, upornost. Svaki trenutak u dvomeču su znali šta rade i zamalo su uspeli u naumu. Većina ekipa neće da se nadigrava sa kvalitetnijim protivnikom i to je nešto što sa čim Arsenal mora da nauči da se nosi. Arsenal malo bolji u dvomeču, imaju veliki problem sa niskim presingom. Ali srčanost, samopozdanje je tu. Možda ih malo umor stiže, pa mislim da će odlično da im legne narednih petnaestak dana bez utakmica, a u međuvremenu će Žesus, Parti, Tomiasu, Žičenko vratiti u ritam, a Martineli verovatno oporaviti. Trebaju im svi da bi igrali na oba fronta
J

Jeski

pre oko 2 meseca

Hvala Arsenalu na malom uspehu na uživom kladjenju. Kad su došli penali očekivao sam da oni dobijaju jer Saka, Odegard, Haverc, Rajs, sve jako pouzdani igrači da izvedu penal.
S

Srbija 1991

pre oko 2 meseca

Videli smo Saku na Euro protiv Italijana, bas je lepo izveo penal. hahahaha
A

Alexis9

pre oko 2 meseca

Koliko se prica o ronaldovoj fizickoj spremi treninzima itd,a igra covek u penzionerskoj ligi,a premalo se spominju igraci kao Pepe pa i Modric koji su njegovo godiste cak i stariji a i dalje pruzaju brutalne partije u najjacem takmicenju na svetu...
и

између редова

pre oko 2 meseca

Рокија је Кока колица оћерала ван Европе након оног скидања флаше са стола..
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Ne sećam se odvratnije utakmice u LŠ. Ni jedni ni drugi nisu bili u stanju da povežu tri pasa, samim tim igralo se 120 minuta bez i jedne jedine uigrane akcije. Tome je doprineo i sudija koji je dozvolio prilično grubu igru, ne mušku već prljavu. Sve u svemu žali Bože što nisam zaspao ranije.
N

Neutral

pre oko 2 meseca

Ovaj Havertz retko antipatican lik ,pihh
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Od svih igraca i celog strucnog staba porta, ti za haverca kazes da je odvratan…
B

Bunt

pre oko 2 meseca

Gde su oni što su pisali komentare posle prve utakmice: "Pozdravio vas Galeno" i non stop pisali njegovo ime u komentarima? Evo vam ga Galeno! Raja mu šalje pozdrave, a i vama pljuvačima!
D

Deniz

pre oko 2 meseca

Arsenal lagano uzima tipletu. Ako se iz Premier Lige i Lige Sampiona dobrovoljno povuku Liverpool, Siti, Real, PSG, Bajern, Barcelona, Dortmund, Inter.
@

@deniz

pre oko 2 meseca

Kako tripletu kad su ispali u fa cup od arsenala
B

Bratko11

pre oko 2 meseca

Moje pitanje je jesi navijač Chelsea ili Man Uniteda?
N

Nadoknada

pre oko 2 meseca

Nisam ovde imao favorita, ali ove nadoknade vremena u ligi šampiona su mi jako čudne. 3 minuta nadoknade u devedesetom. Utakmica puna odugovlačenja, izležavanja, izmena, gledao se var. Ovo bi u Engleskoj nadoknadili 10 minuta
J

Jaffa keks

pre oko 2 meseca

Kaze komentator, u prvoj utakmici lopta u igri bila 50 i kusur minuta. Auuu druzee, koliko su se oni valjali. Jos danas pokusavali, makar sudija nije dozvoljavao to. Samo sto zbog toga malo falilo da Havertca iznenu na nosilima. Jedno je branis i ides na kontre protiv jace ekipe, ali ovi su prgavi i pokvareni za sve pare. Svakako, odlican Raja danas. Pepe se nije oznojio za 120 minuta. Gledam coveka od 41 godine i nema znoja na celu na kraju utakmice.
B

Bratko11

pre oko 2 meseca

Gle to ti je mentalitet u Portugalu...ja neću zab utakmicu hrv-portugal euro 2016....hrvatska ih oduvala( i to ne kažem kao zato jer sam hrvat ko želi nek provjeri statisiku)....oni su cijelu utakmicu kasapili naše svaki 3 pas je bio prekid igre....na kraju zabiju neki pacerski gol iz kontre i osvoje euro di u niti jednoj nokaut utakmici nisu bili bolji ali prljava igra im se isplatila...tako i porto on je igrao tako jer je znao da ako igraju drugačije će biti 2,3 ili više razlike
I

Igor 96

pre oko 2 meseca

Arsenalu ce svaki sledeci protivnik u LS biti za igru laksi, moci ce da igraju fudbal kakav zele, e sad da li ce to biti dovoljno za nesto vece videcemo, ali ekipe kao Porto su nagazna mina, jako nezgodne pljave ekipe, svesni su da igrom ne mogu da pobede pa samim tim igraju jako borbeno, uspeli su da unesu nervozu kod Tobdzija, pogotovo kada se izvodi korner i krenu da se bacaju
a

arsenallll

pre oko 2 meseca

veze nema bukvalno....fudbal je toliko propao da se velicaju igraci tipa saliba i slicni pa ovaj pepe u 45-oj godini bolji od svih precenjenih stopera danasnjice...arteta je trener al zamalo danas je dobio skolicu od 5 puta jeftinijeg tima...skolu taktike i zaustavljanja visestruko skupljeg protivnika, valjda je jadnicak nesto naucio trebace mu ako izvuku real ili siti :D inace vidi se da je arsenal malda i neiskusna ekipa podsecaju na one godine sitija tamo negde od 2017 do 2021 kad su redovno ispadali kao favoriti posto su jednostavno bili neiskusan evropski tim gde ni jedan igrac nije bio prvak evropa pre dolaska u siti tako i ovi.
F

Fffgg

pre oko 2 meseca

Ocigledno ne pratis dovoljno fudbal pa da mozes nesto da komentarises a isto ne verujem da si ikad sutnuo loptu u zivoti jer da jesi verovatno bi znao koliko je tesko igrati protiv ovakvih ekipa. Iskreno bih volio duel Reala i Arsenala pa svi smo videli kako je Real prosao Lajpcig nismo slepi.
g

gama

pre oko 2 meseca

Smarate vise nostalgicari, ali toliko niste svesni koliko smarate, izadjite napolje malo
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Skolica fudbala? Simeoneov atletiko igra predivan fudbal za ovaj porto. Toliko…
R

Razmetati

pre oko 2 meseca

A gde je to Saliba tačno pokazao da ga ne treba hvaliti? Dečko je fenomenalan. Jel on kriv što nije igrao večeras za Porto pa da ima više posla? Komentar pun nelogičnosti koje se same nameću.
G

Gaginjo

pre oko 2 meseca

Samo gledaj kako uzimaju LS !
G

Gledam brate

pre oko 2 meseca

Gaginjo od kako se okrece bubamara al nesto nikako da osvoje...
C

Ccccv

pre oko 2 meseca

Fudbal je pobedio. Ovo sto Porto radi na terenu je uzas pa i sam trener pored klupe a ne terenu ih predvodi jedna divna "faca" Pepe. Arteta je povukao neke hrabre poteze sa izmenama ali nije uspelo a i penal seriji staviti onako umornog Havrca je ozbiljna hrabrost i ocekivao sam da ce Raja odbraniti makar jedan penal videlo se to po njemu potpuno je bio smiren i samouveren.
p

poz

pre oko 2 meseca

eto ,svi favoriti su im prosli ,to su hteli pa da vidimo sad kako ce izgledati te utakmice na dalje ,porto odlican bio
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Možda nije bio toliko kvalitetan meč koliko je bio uzbudljiv, i hvala Turpanu za fenomenalno sudjenje. Nema valjanja i seckanja igre nego pustio kontakt i mušku igru al opet držao sve pod kontrolom.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Od 120 min, igralo se max 70. Aj sad lepo u portugal pa igrajte tako protiv tondele i rio avea. Laku noc i prijatno
.

....

pre oko 2 meseca

ta ekipa sto ce da igra protiv tondele i rio avea je veci klub od arsenala . U slucaju da si juce poceo da pratiš fudbal porto ima 2 lš i 2 le dok arsenal nema nista od evropskih trofeja
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Super i zvezda je veci klub od arsenala pa sta trenutno ima od toga? Zvezda u surdulicu, a arsenal medju 8 u evropi…
И

И

pre oko 2 meseca

Pa nije čovek nigde ni napisao da je Arsenal veći klub... Ali bukvalno nigde.
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Kako vas nije SRAMOTA! Prva odbrana Raje 100%, a vrlo verovatno i druga, nije stajao na gol liniji bar jednom nogom, NI JEDNOM! I onda neke priče o Premijer Ligi ili ne daj Bože Ligi Šampiona, a Porto ne mogu proći bez pomoći sudija. ZAUVEK MALENI arsenal!
T

Tarantela

pre oko 2 meseca

Sta bre ti pises, Arsenal je dominirao i zasluzeno prosao, sve ostalo su nebuloze.
D

Dddsd

pre oko 2 meseca

Meni iz ovog deluje da si navijac Reala i ako si njihov navijac mislim da ne treba nista da komentarises a oba odbranjena penala su bila cista kao suza.
G

Gost 23

pre oko 2 meseca

Hoces maramicu? kme,kme
C

Chica

pre oko 2 meseca

Pa valjda bi reagovali iz VAR sobe da je istina to što pričaš. Pa baš dve odbrane pustili. E svašta.
I

Iron man

pre oko 2 meseca

Kme, kme, kme, hoces maramicu.
L

Legalitet

pre oko 2 meseca

Procitao sam tvoj komentar i rekoh ajde da pogledam i premotam da vidim da li sam propustio takav skandal. Bukvalno obe odbrane ciste i legalne.
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

@Ddddsd Nisam navijač Reala hvala Bogu. Prva odbrana Raje čovek nije stajao nijednom nogom na liniji, ili druga (vrlo moguće obe ), pogledaj snimak ponovo. Ko god da dobiju sledećeg gube lagano. Zauvek mali arsenal!
B

Bratko11

pre oko 2 meseca

Opet pitanje i za tebe kao i za drugog lika....da li si navijač Chelasea ili Man Uniteda?
B

Bratko11

pre oko 2 meseca

@Zelelznik Ne trebas niti odgovarati već znam po tvom pisanju da si navijač Chelsea....ajde neka bude i taj chelsea nekad došao na svoje i igrao lš, znam teško je kad ti je klub za koji navijaš u banani mi arsenalovci to dobro razumijemo.lp :)
k

kostaa

pre oko 2 meseca

Sve bi dao, samo da Arsenal u četvrtfinalu izvuce Real ili City.
D

Danilo911

pre oko 2 meseca

Idemomooo, ne moze anti fudbal da prodje...
l

lolcina666

pre oko 2 meseca

i ja, da Real ozbace, sa Sitijem bi bila drama..
r

retardinho

pre oko 2 meseca

Ako postoje ekipe koje ne odgovaraju Arsenalu to su one iz Portugala, nije botno koja, rekao sam odmah posle izvucenog Porta. Ne kazem da bi sa te dve bilo lako ali po meni lakse nego sa Portom, jednostavno Arsenalu ne odgovaraju, pokazao je to i Sporting