Komentari na vest

Feđa Dudić: Na kraju se i Zvezda branila… Mi smo Pepeljuga, u četvrtak je utakmica života

k

kragujevac

pre 24 dana

Zadovoljan sam rezultatima Radničkog, igraju napadački,ali znate onu narodnu da treba i u uispehu biti tih. Fedja dobro vodi ekipu,ali jednostavno kockice su se sklopile. Neću da omalovažavam uspeh Dudića,ali pogled ka zemlji. Nismo očekivali Evropu, samo plej off,važno je sačuvati ekipu za iduću sezonu. Uprava treba već sada da sa Ddićem razugovbara o ostanku. Lično bih kao Kragujevčanin voleo da ostane.Ali, savetovao bih mu nešto ljudski: odnosi izmedju Srbije i BiH su nikad lošiji, zbog rezolucije koja se priprema o Srebrenici, zato svako istrčavanje u kojima ima politika - treba da Fedja zadrži za sebe. Kragujevac,Šumadija, Srbija poštuju Sarajevo, ali neka se Fedja orijentiše samo na fudbal. I ne zaboravite: nije Gluščević posisao svo znanje, pretvarate ga u zvezdu,a on to nije, pustite dečaka da se normalno razvija. Zadržati njega, Bevisa, Dadića,Šerbečića, Djurića,i naravno Vidosavljevića ,Ristića...Puno sreće .
K

Kragujevac

pre 24 dana

Samo nastavi

Srpski samuraj

pre 24 dana

Čim te je citirao Albert Nadj onda je svima jasno koliko si "objektivan"! Bio sam na utakmici, igrali ste otvoreno i to je za pohvalu. Ali, da se Zvezda branila, nemoj sebi da daješ lažna krila. Svakako nastavi da radiš sa Radničkim i na dalje ovako, da se igra bolji fudbal kod nas.
g

gagy plus

pre 24 dana

gledao sam utakmicu i nisam primetio da se Zvezda branila u drugom poluvremenu,bice da je bilo obrnuto
a

aca vasic kg

pre 24 dana

SVAKA CAST FEDJA DUDIC. FUDBAL RAD I REZULTATI. MOJA APSOLUTNA PODRSKA
@

@Kraguj

pre 25 dana

Pa kako možeš reći sa 79 g da Radnički K nikad nije igrao lepši fudbal kad je ona generacija koju smo gledali i koja je igrala TADAŠNJU YU prvu ligu koja je za ovu bila ko 3 Bundes lige ona generacija Radničkog predvođena Savom Paunović em igrala fantastičan fudbal i pobeđivala četvorku više puta u gostima i u Kragujevcu. A valjda se sećaš kako je Radnički igrao 69 protiv Pele ovog Santos 4 4. Spektakularan. Ajde da je ovo neki mlađi navijač izjavio koji zna za fudbal od 90tih samo.. Svašta
N

NIŠKI.KORPUS

pre 25 dana

Srpski narod mora da se ujedini. Ne nasedajte na priče američkih plaćenika u vezi bilo koje teme. Samo zdravi u glavi i ujedinjeni.
M

Ma nemoj

pre 24 dana

Zato nasedajte na price Ruskih placenika! Oni su nam braca i placaju nas nista!
н

нс бој

pre 25 dana

Свака част Феђа,захваљујући теби добили смо још једну такмичарску екипу,која се надиграва са свима. Људи не схватају колики је то успех направити са екипом нивоа квалитета Радничког,као и затеченог стања у и око клуба.Није битно шта ћете урадити у Европи,заслужили сте да је играте.Ови што вас хејтују,па лако је са позиције титових близанаца мафијати по Србији. Раднички како год заврши сезону,мора да ради на континуитету,да постану стварно битан клуб. Не бих волео да следеће сезоне нестану,већ да ово искористе за даљи напредак.
a

aca vasic kg

pre 24 dana

apsolutno se slazem i kao stari KRAGUJEVCANIN podrzavam ovakav rad i pristup fudbalu. BRAVO FEDJA DUDIC. BILO BI FINO I POZELJNO DA NACIONALISTI I POLUMOZGASI POTRAZE POMOC STRUCNJAKA A NE DA SVUDA NADJU TLO ZA BOLESNE IDEJE. PA GDE ONDA IDEMO
C

Cjepka123

pre 24 dana

Apsolutno podržavam Radnički i rad F.Dudica!Naš fudbal vapi za takvim slučajevima! Samo napred!
s

spiritus movens

pre 25 dana

Jedan Fedja je dva puta razbiVen na Marakani, uz prosek od 4 gola po utakmici i 0 bodova za Radnicki. Sve drugo su floskule.
g

gosttttttzt

pre 24 dana

Ti bolje zavrsi skolu neku nego što gubis vreme po propaloj političkoj severnoj tribini zvanoj ultra kop d.o.o.
:

:) :)

pre 25 dana

Ima li licence za Kragujevac ili nema??? Ima li neko tačnu informaciju, niko se ne oglašava tim povodom?! Deluje da je nisu dobili ali da se ćuti dok se ne završi prvenstvo, da bi koliko toliko bilo zanimljivije
Z

Zvlat BG

pre 24 dana

Све одлуке Комисије за жалбе морају бити донете најкасније до 25. маја текуће године.
C

Chelsea1234

pre 25 dana

U ovoj nasoj ligi svako ko hoce i pokaze samopouzdanje da se suprostavi vecitima a posebno Zvezdu jer je ipak dosta jaca od Partizana, se smatra budalom. A posle idu price gde se kao zali sto Zvezda nema konkurentniju ligu. Sto nema nekog treceg kluba da napadne titulu, sto svi igraju bunker i antifudbal, sto svi treneri igraju starinski fudbal. Dodje covek u nasu ligu koji razmislja drugacije koji hoce da se izmeri sa svakim klubom, bez kompleksa i bez nekog nepotrebnog strahopostovanja i dodji likovi vredjaju ga. Smesna nam je liga.
g

gemathegreat.

pre 25 dana

Au koji smo mi smehotres, pa mi kući branimo celo poluvreme 3:2 protiv Radničkog KG. Miloje bunkerica, majstor kvalifikacija koji je u svakom klubu dobio otkaz posle pola godine. U ekipi imamo 10 Afrikanaca galaktikosa koji su tehnički skroz neobučeni, na nivou trećeligaša. I sa takvim igračima iz Afrike mi hoćemo u ligu šampiona.
T

Tarantula

pre 25 dana

Igrači su nam prijatelju mislima na plaži,tako da manje sekiracije iz fotelje...
S

Sale442

pre 25 dana

Miloje je Čukarički uveo u Superligu, osvojio kup i igrao kvalifikacije za LE (izgubio od Gabale u dvomeču, koja je realno bila ozbiljan klub, prepun keša). Preuzeo Omoniju koja je bila u katastrofalnom finansijskom stanju i u sukobu sa sopstvenim navijačima. Koliki je "nemač pojma" dovoljno govori činjenica da ga je odmah angažovao Panionios, sa kojim je stigao do 3. kola kvalifikacija za LE i ispao od Makabija (jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba). Posle toga dolazi u Zvezdu, sa kojom ulazi u LŠ. Po meni, zavidna trenerska karijera. Samo što će ga ljudi gledati kroz saudijsku ligu, koja više liči na cirkus, nego na sportsko takmičenje. Jedini njegov neuspeh je u Apolonu. Nisu mu zamerali ni igrači, ni uprava, ni navijači, ali mu zamera Pantić i "realni cigani".
@

@Sale442

pre 25 dana

Brate ako je nekome Miloje doneo srece i radovanja to sam ja, ali treba biti i malo realan, nije imao neuspehe samo u Arabiji (Al-Ahli, Al-Ettifaq), najveci neuspeh je u AEK-u iz Atine kada je ispao iz kvalifikacija za evropu od jebenog Veleza i to duplim porazaom 2:1, 2:3, nereseno protiv Krita, poraz od PAOK-a... Zatim APOEL poceo je vrhunski i kao prvi usao u play off takmicenje kada se podeli tabela i onda u playoffu u borbi za titulu od 10utakmica dobije samo 2 i izgubi titulu.... I za kraj taj Apolon, vezao je 4poraza za redom i neresenu i onda otisao.... Sto se mene tice Miloje moze da radi jos 5 puta u Zvezdi imace neogranicen kredit kod mene sta je i sa kakvim timom sve postizao u Zvezdi ali treba biti realan i reci da u evropi i nije bas dokazan....
t

tebra34

pre 25 dana

Nemoj ostajati u Radnickom molim te jer ces i da odes u Evropu dobiti metlu od nekih skandinavaca, a onda ces da budes nezadovoljan i da krenes nezadovoljan sezonu, i to ce biti raspad sistema u Radnickom vec u najavi. A isti scenario je doziveo Radnicki Nis pre koju godinu. U istoj sezoni igrali Evropu i jedva spasili zivu glavu da ne ispadnu iz lige, i to na mufte protiv Indjije u barazu. To su klubovi koji nisu za Evropu realno, zato idi ti lepo naplati ovu sezonu negde preko i cao zdravo.
p

pancevac992.

pre 25 dana

Jedva izvukosmo pobedu, jer pedantni stručnjak grčevito brani 3:2. Da su igrali svi mladi igrači umesto ovih Afrikanaca galaktikosa sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi, ubedljivije bi pobedili. Ali preči su mu igrači iz Afrike nego naši igrači.
К

Крагуј

pre 25 dana

Пеђа Дудић је препородио нашег Радничког. За мојих 79 година живота Раднички није играо лепши, бољи, лепршавији футбал. Напред Раднички, Пеђа мајсторе само тако настави.
p

peca koma

pre 25 dana

ne znas ni trener kako ti se zove
j

jajahj

pre 25 dana

Au deda kod očnog i ušnog na pregled. Peđa vam je idol
F

Fontana9

pre 25 dana

Ako imas 75 g. ti si onda izlapeo,ja imam 64 i Radnicki je igrao mnogo lepsi fudbal u Jugoslaviji kada je liga bila mnogo jaca po kvalitetu.Da sada igraju Koda Tatovic,Sava,Martinovic,Dika Stojanovic, Ujka ,Martinovic,Stojovic Kurcubic ,Make Paunovski itd itd,oni bi se prosetali kroz ovu mulj ligu.Ovaj trener nije ni do kolena Duci Nenkovicu,Zokiju Risticu i ostalim trenerima koji su trenirali ovaj tim.Opet kazem jedini pravi kragujevacki tim je Sumadija.
D

Delija 2

pre 25 dana

70mil. Protiv 2 -3 mil. 3-2 je Konacan resultat. Radnicki ima najboljeg trenera u ligi👍lako je trenerima Zvezde,partizana,TSC,cuki i vojvodini,tj. Imaju kvalitetetne igrace (za nasu ligu).
g

garinca

pre 24 dana

Igrala je i Zvezda protiv tima koji je sto puta skuplji od nje i opet je dobila sa dva nula i šta sad?
G

Gg3+

pre 25 dana

Navijam za Partizan, ali gledao sam meč. Mislim da su imali krompir što se šuteva u drugom poluvremenu tiče. Ne znam o čemu čovek priča. Plus naravno, Zvezdu baš briga da se teoši jer im ništa ne znači, a ipak pobeđuju.
Ч

Чокот

pre 25 dana

Пријатељу, Звезда је отаљавала...
L

LLKV

pre 25 dana

Svaka cast najveći si strucnjak u ovoj nameštenih ligi i želim ti da sto pre odes negde gde se igra posteni, verujem da bi napravio ozbiljan rezultat. A da nisu ovakvi izdajnici na celu našeg Partizana ti bi vec trenirao Partizan i verujem pravio odlicno rezultate, kad si klark kentu nabio kompleks sa Večerom sa nama bi ga unistio. Srećno u daljoj karijeri
J

Jvuvyvy

pre 25 dana

De si? Si Večer'o? Dobio 8 komada u 2 meča jbt on? Koliko je trebao da dobije? 16?Su toliki rezultari po Bundes ligi, Seriji A? Su malo morgen?
P

Pedjast3

pre 25 dana

Ko se branio?Na kojim je ovaj drogama.Brate nista vise na Marakani nisi pokazao od Mladosti,Spartaka i drugih ,samo si imao srecu da iz 2 suta das 2 gola.Previse si uzletio!
L

Lookman

pre 25 dana

Ne lupaj bre covece. Radnicki i nista vise!

pancevac992

pre 25 dana

yahahahahaha,ovaj gledao drugu utakmicu izgleda
C

Chiske1

pre 25 dana

Mislim da se Fedja precenjuje sto se tice Vose, opet prepaljuje i opet ce da mu izgore igraci. Vosa je danas odmorila sve bitne igrace. Moguce je i da pobedi Radnicki ali jako tesko, trebace im puno zelje i puno srece. Voleo bih da Vosa i Radnicki izbore evropu a odvratna cuka da izvisi e to bi po meni bio uspeh, bas bi bio sretan!
B

BaneKG

pre 25 dana

Pa bilo bi tako već sad da se Voša nije "proslavila" protiv Čuke onomad.
H

Hv hvgv

pre 25 dana

De je brat Mandara? Jel živ taj?
B

Bg1907

pre 25 dana

Odličan trener
R

RealNo1

pre 25 dana

Тако је мајсторе, зато сте имали 0 шутева у другом полувремену.
B

Bogoljub Gagic

pre 25 dana

Ovaj je idealan za trenera Partizana,u svakom smislu.U zadnja dva meca dobio 8 komada,Zvezda odavno obezbedila titulu i on covek kaze,Zvezda se branila.
h

halo

pre 25 dana

Svaka čast Zvezdi što može da da 8 golova timu koji ceo košta kao 3 Nedajetove plate.
@

@halo

pre 25 dana

A Partizanka koja kosta 15 puta vise od TSCa a prima 4 komada na svom stadionu (a mogla 8) i ne moze da isti tajTSC dobije u 3 utakmice u koje je ukupno primila 9 golova to nikom nista jel da grobarce?
F

Figaro

pre 25 dana

Ukupan broj navijača na svim terenima u Srbiji kao na prosečnom meču pete Engleske lige ali nema veze bitno je Srpski Bajern ne sme da stane!
Ч

Чокот

pre 25 dana

Док је Громада од клуба "доминирала", баш те је било брига колико има гледалаца!
V

Vasilis

pre 25 dana

Vise je ovaj dosadio svima. Majstore, igraces kvalifikacije u Evropi i pregazice te kao plitak potok, proci ces kao Igor Matic.