Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): BATE je prošao, a simulirani Juve razočarao

Vreme čitanja: 4min | čet. 30.04.20. | 07:25

Pogledajte ko vam je 29. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

BATE BORISOV - SLAVIJA MOZIR (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:0
Konačno i malo pravog fudbala u moru simulacija. Naravno, meč dolazi iz Belorusije gde korona ne remeti planove tamošnjeg fudbalskog saveza.  U revanšu polufinala kupa, BATE je imao imperative pobede zbog čega ste se odlučili da mu verujete, što vam je on uzvratio sigurnim trijumfom. Ruke ste mogli da trljate posle prvog poluvremena, posle kojeg je domaćin na odmor otišao sa sigurna dva gola prednosti. Kako u nastavku nije bilo uzbuđenja, keca ste mogli da zaokružite I pre poslednjeg sudijskog zvižduka.  

FJORENTINA /SIM/ - BREŠA /SIM/ (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:0
Rutinska pobeda tima iz Firence protiv fenjeraša Serije A. Međutim, nije delovalo tako posle prvih 45 minuta. Štaviše, u prvom delu ljubičasti nisu uspeli da pronađu put do mreže gostiju. Nastavak je, na vašu sreću, doneo mnogo bolju igru domaćih koja je nagrađena sa tri gola. Dvojka je lagano zaokružena.

PSV /SIM/ - EMEN /SIM/ (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 1:0
Jedva, ali to ovde nije bitno. Bio je PSV apsolutni favorit u ovoj simulaciji protiv Emena, na kraju je to i opravdao, ali je morao dobro da se pomuči kako biste vi zaokružili keca. Prvo poluvreme nije donelo promenu rezultata, zbog čega je velikan iz Ajndhovena morao da doda gas u nastavku, što je na vaše radost i učinio. Jedan gol bio je dovoljan da slavlje počne.

BARSELONA /SIM/ - ATALANTA /SIM/ (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 1:0
One prave Lige šampiona nema, zbog čega smo zabavu morali da potražimo u simulacijama. A, tamo je kompjuter u nastavku nokaut faze spojio Barselonu i Atalantu. U sudaru ovakva dva tima sasvim je realno očekivati golove, ali je večeras viđen tek jedan. Na vašu sreću, lopta je završila tamo gde treba, u mreži Boginje.

SALCBURG /SIM/ - VOLFSBERGER /SIM/ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:0
U austrijskoj Bundesligi možda posustaje, ali Salzburg je u simulacijama prilično siguran. To je pokazao i u okršaju sa Volfsbergerom koji je savladao bez previše muke. Dva gola u prvom poluvremenu obezbedila su miran nastavak, u kome je prvak Austrije odlučio da odbrani stečenu prednost, što vam se definitivno dopalo.

VVV VENLO /SIM/ - AZ ALKMAR /SIM/ (tip 2, kvota 1,65) rezultat 1:2
Odlukom vlade, Eredivizija je prekinuta i AZ neće imati priliku da iznenadi Ajaks i stigne do dugo čekane titule, ali barem može da vas uveseljava u simulaciji, što je danas još jednom uradio. Posao je mogao biti završen još na poluvremenu kada su gosti imali dva gola prednosti, ali su odlučili da vas malo nerviraju. Venlo je zaostatak prepolovio u nastavku, ali AZ nije sebi dozvolio da prokocka trijumf koji su mnogi od vas već ”proknjižili”.

RAPID /SIM/ - HARTBERG /SIM/ (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:0
Nije danas bilo toliko golova koliko obično zna da padne u austrijskoj Bundesligi, ali su barem favoriti ispoštovali. Pored Salcburga, uspešan je bio i Rapid koji je bez problema slavio protiv slabašnog Hartberga. Meč je rešen posle prvih 45 minuta, s obzirom da je domaćin već tada imao dva gola prednosti. Nastavak nije doneo promenu rezultata, te je kec mogao da se zaokruži i pre kraja utakmice.

SANTA KLARA /SIM/ - BRAGA /SIM/ (tip 2, kvota 1,90) – rezultat 0:3
Odličan niz Brage u Primeiri nastavljen je i u simulacijama. Ovog puta je stradala Santa Klara, i to prilično ubedljivo. Mogli ste da slavite već na poluvremenu, kada je gost imao dva gola prednosti, a u slučaju da ste uz dvojku odigrali i 3+, u nastavku ste dočekali i to.

PRECRTANO

BOLONJA /SIM/ - JUVENTUS /SIM/ (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 3:1
Italijani su danas posebno bili prisutni na vašim tiketima. Ali, nisu svi prolazili sa istim uspehom. Juventus vas je potpuno razočarao neočekivanim porazom protiv Bolonje. Stara dama nije najbolje počela meč, pa je po povratku sa odmora morala da juri gol zaostatka. Umesto da u drugom delu doda gas, torinski tim je još dublje potonuo. Istina, postigao je gol, ali je usput primio još dva. Tiketi sa ovim parom morali su put kante. 

FAMALIKAO /SIM/ - PORTO /SIM (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:1
Znao je novi član Primeire da iznenadi portugalske velikane ove sezone, što je pokazao i u simulaciji. Famalikao je krenuo jako od početka, poveo u prvom poluvremenu i sa minimalnom prednošću otišao na odmor. Porto je u nastavku bio mnogo konkretniji što je rezultiralo golom, ali mu to nije bilo dovoljno ni za remi, jer je Famalikao još jednom pogodio za potpuno iznenađenje. Dvojka je precrtana.

LEĆE /SIM/ - MILAN /SIM/ (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 3:0
Nije samo Serija A u pitanju, Milan i te kako ume da podbaci i u simulacijama. Ovog puta, bolan poraz, ne samo Rosonerima, već i vama, naneo je Leće. Milan je već do poluvremena imao zaostatak od dva gola, a crveni karton koji je dobio, nikako mu nije išao u korist. Domaći su u nastavku još jednom zatresli mrežu milanskog tima i spasa više nije bilo.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara