undefined
undefined

Humanitarni tiket u podne: Petar Skansi tipuje za bolnice u Srbiji

Vreme čitanja: 3min | sre. 06.05.20. | 12:50

Legendarni košarkaš i trener očekuje dobrotvorni dobitak od 311.400 dinara

Jedan je od legendarnih jugoslovenskih i hrvatskih košarkaša. Igrački vek proveo je u splitskoj Jugoplastici, osim sezone odigrane u Trevizu. To je naš Petar Skansi, koji će svojim tipovanjima pokušati da ostvari još jedan plemeniti pogodak u našoj akciji.

Trenerski zanat uglavnom je “pekao” u Italiji (Skavolini, Virtus, Trevizo, Fortitudo…), ali radio je u i Grčkoj, Sloveniji, Hrvatskoj…Još kao igrač spremao se za trenerski poziv. Od svakog svog trenera pokupio je najbolje, ali je uvek dodavao nešto svoje. I kao igrač cenio je individualne sposobnosti. Sa Krešom Ćosićem razbio je stereotip da centri jedino služe za “laktanje” u reketu. Prvi su krenuli sa izvlačenjem i otvorenim šutevima sa distance. To je donelo moge bitne pobede i medalje sa kojima se oktitio MOZZARTOV gost Petar Skansi.

Izabrane vesti

 “Svojevremeno, trenirao sam rukomet i vaterpolo. Sa košarkom sam počeo veoma kasno, kao Dražen Praja Dalipagić. Nikada nisam igrao za juniorsku reprezentaciju. Mislim da sam 1960. godine počeo da igram košarku, a posle tri godine bio sam član seniorske reprezentacije. Moj prvi trener Branko Radović koji me je naučio košarkašku abecedu, bio je moj uzor. Naravno, navijam za Jugoplatiku. Shvatio sam da čovek mora da stane u red i čeka svoju sreću. I kad pobediš, ali i kada izgubiš moraš da izvučeš pouku”, kaže Petar Skansi i prelazi na plemenito tipovanje. Krećemo sa simulacijama PSŽ (SIM) – BAJERN(SIM). PSŽ je dobio Dortmund, a Bajern Čelsi sa 3:0. Govorimo o utakmicama iz osmine finala.


“Gol, gol, uz četiri plus”.

Prelazimo na Iberijsko poluostrvo, ESPANJOL (SIM) – REAL (SIM). Rivali su poraženi u poslednjim utakmicama koje su odigrali. Dok se Katalonci nalaze u grčevitoj borbi za opstanak Madriđani sa sa Barsom bore za titulu.


“Iks, dva uz tri plus”.

Serija “A” još jedan virtuelni meč, NAPOLI (SIM) – SPAL(SIM). SPAL je na 19. poziciji, a Napoli se bori za izlazak u Evropu. Domaći su slavili nad Torinom.


“Jedan tim neće dati gol na meču”.

BRAGA (SIM) – BOAVISTA(SIM). Domaći su smešteni između portugalskih velikana. Boavista je odigrala nerešeno 1:1 dok je Braga dobila poslednji meč sa 3:1.


“Prelaz iz jedan u jedan”.

Pikado za kraj, MAREJ – MAJKL. Poslednja četiri duela Marej je izgubio, a Majkl je nizao red pobeda, red poraza.


“Da pokušamo sa jedinicom”, konstatovao je Skansi, a mi smo pokušali da proslavljenog košarkaša informišemo o nekim Mozzartovim plemenitim akcijama.

Kompanija MOZZART je u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja donirala deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra. Top of FormBottomU akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Mozzartov Humanitarni tiket u podne ima 205 plemenita dobitnika, a ukupna donirana suma iznosi 15.103.589, 00 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo i na neke MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Zoran Njeguš…

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Petra Skansija dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara