Komentari na vest

Evo i Arsenalove bombe: Stiže drugi najbolji paker Primeire za 40.000.000 evra

G

Gost 29

pre preko 2 godine

To nije Patrik
G

Gost300

pre preko 2 godine

Nisam gledao momka i ne znam kakav je igrac,ali nije bas da fale ofanzivni vezni koliko fali uz Partija dobar veznjak,cak i 2,al valjda se napokon "otele" sa Tilemansom,te dolazi,te ide tamo,ide ovamo...
G

Gost2022

pre preko 2 godine

Auhh gledao sam pre neke snimke od njega,brutalan igrac.Nisam imao priliku da ga gledam ranije.Nesto slicno Bernardu I Davidu Silvi ali za nijansu konkretniji I razornog suta.Plus lik dobro asisitira..
M

Maree78

pre preko 2 godine

Crni Vlahovicu sto ne predje u Arsenal nego u raspali Juve, Arsenal sad ide po Tilemansa i da je tu vlahovic napadali bi premier ligu...
G

Gost007

pre preko 2 godine

Napali bi PL..al u fudball manageru..Vlahovic se nebi ni vidio u PL
R

Razum i osećajnost

pre preko 2 godine

Ko god je komentarisao u zimu da je trebao preci u Arsenal a ne Juve bio je giljotiran.Zao mi Sergeja taman je trebao preći u Arsenal Lotito je opet zacenio i danas Arsenal dovede portugalca istog profila kao Sergej za 40 miliona

Mr 007

pre preko 2 godine

Znam da moze svako na yt izgledati kao odlican fudbaler,ali ovaj klinac iz Porta po tehnici izgleda kao preslikan Bernardo Silva (cak i izgledaju isto😂). Arsenal posle duzeg vremena ima veoma talentovanu ekipu,ali nedostaje im jedan lider ekipe,koji ce da povuce tim u vaznim trenucima. Takodje smatram sto nisu doveli Bisumu koji im se nudio godinama,umesto Tilemansa.
P

Pezejac

pre preko 2 godine

Opa! Bice opet top 10 iduce sezone
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Svi demonatriraju silu na transfer pijaci dol real nemocan sa perezom place po ciringitu!!!!
K

Kopehli

pre preko 2 godine

Fantastican fudbaler, ali rekao bih i da gomilaju igrace na pozicijama koje nisu toliko hitne. Decko je desetka, koliko sam pratio igra malo i krilo. Ali desetka pre svega. Kao i Odegard, a realno i Smit Rouv. Mislim da je ipak mnogo hitnije na poziciji centralnog veznog na primer. I neki malo dominantniji spic. Nekako su im svi igraci istog kalupa, metar sedamdeset visine i pedeset kila. Nigde duela, snage. Svaka ispucana lopta je izgubljena lopta. Svaki bunker se pretesko probija. Malo balansa im ne bi skodilo, tako je i Venger poslednju deceniju dovodio sve igrace tehnicki vrlo kvalitetne, ali fizicki slabe, igrao se prelep fudbal, ali bez ucinka i rezultata.
9

93:20

pre preko 2 godine

Slazem se,cesto se u sezoni za nama desavala izmjena Odegard - Smit Rou ne damp da su ista pozicija nego su im i kvaliteti iste stvari. Tom izmjenom se jedino dobijaju svjeze noge nista spektakularno u nacinu igre a mislim da je i Fabio takav. Doduse,lijepo pojacanja nema sta ja sam ga ocekivao ili u Vulvsima ilu u Sevilji.
K

Klo

pre preko 2 godine

I pitao sam se sto ga niko ne dovodi i zasto je malo ispod radara. Rame uz rame sa Davidom Silvom iz mladjih dana. Ta klasa, ta skola.
I

I

pre preko 2 godine

Odlican fudbaler, ali opet nema zamene za Dzaku kao sto covek napisa ispod u komentaru. A na primer Yuri Tilemans u poslednjoj godini ugovora sa Lesterom, doktor fudbala na toj poziciji.

Kukaa

pre preko 2 godine

Nema nista dokle god su tu igraci poput dzake
S

Ssf

pre preko 2 godine

Fantastican igrac, isti tip igraca kao bernardo silva moze pokriti dosta pozicija, jos tilemans i arsenal ce konacno imati veoma ozbiljan vezni red sto je godinama bio problem..
G

Gost12312

pre preko 2 godine

Jel to na osnovu youtube kompilacija ili redovnog gledanja njegovih utakmica? Pitam ozbiljno posto ja nisam gledao. A Arsenal nece biti "ozbiljan", nego ce se vratiti na ono Vengerovo 2007-2015 kad igraju leprsav fudbal ali titula ni na vidiku.