Komentari na vest

Erakovića nema iako je odbrana Zenita najbolja: Babić i Vujačić u izboru za najboljeg defanzivca Rusije

I

Immobile

pre 3 meseca

Eraković igra prosečno. Zenit ima ubedljivo najskuplji tim, igraju jako loše, pozadi nesigurno i logično je da ne bude u užem izboru.
Z

Zavatoni

pre 3 meseca

Bespotrebne raspravke,realnost je da nemamo dobre štopere
g

gost6969

pre 3 meseca

hahahahhaaha. ispade zex pantic u pravu i za ovog.
l

laker

pre 3 meseca

Milenkovic u najgoroj formi zivota je bolji od ovog Erakovica.
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Hahahaha 🤣. Ni Maldini mu nije ravan bar tako rekoše ovi iz Srpskog Bajerna.
з

зато га је

pre 3 meseca

и купио Зенит сен Жермен...
@

@jole

pre 3 meseca

Maldini je na tribinama Bolonje, cak ni klupu nije video kako izgleda...
l

laker

pre 3 meseca

Ilic u Bolonji koja se bori za LS 3god mladji od Eraka :")
G

Guh

pre 3 meseca

Zar nije nesta iz Zenita najveći talenat ikad kako kažu stručnjaci iz ljutice Bogdana. Ovo je zavera i direktan udar na stub Srpstva.
@

@guNJ

pre 3 meseca

Erak igra za Zenit, a vas Pavlovic Kostakurta 3 godine grejao tribine i klupe...ode u Salzburg i ukanali ih da ne uzmu titulu posle vise od decenije - to je igrac koji pravi razliku 😂😂😂
L

Loran Blan

pre 3 meseca

Vujacic je klasa, moze ladno da igra u Ligi petica. Previse potcijenjen.
п

па где са

pre 3 meseca

оном фризуром да га ставе!!!на место централног гнезда у СТ.Петерсбургу??
L

Laker

pre 3 meseca

Kakav crni Erakovic.. Em sto je nizak em je spor, to samo iz zvezdine skole moze proizaci, za Cukaricki nije a ne repreznetaciiju. Protiv Kipra ulazi zadnjih 5 min da mu se nabijaju utakmice i uspeva za to vreme da ostavi igraca samog i Rajkovic skida zicer 1na1, Boze sacuvaj..
D

Dejooo

pre 3 meseca

Upravu si kakav Erakovic.Covjek ti napisa najbolja odbrana u Ruskoj ligi ,a clan te odbrane i Erakovic je.Pametnom dosta.
@

@la Ker

pre 3 meseca

Zato je Pavlovic objasnio protiv Rusa, imao dve asistencije, i to za Ruse ali to tebi nije bitno 😂😂😂
I

IskoAlarkon

pre 3 meseca

Dzabe brate ovde svi odmah okrecu temu prave poredjenja,decko nije los igrac ali je napumpan do bola kod nas u medijima nizak je i slab za stopera,nesto kao erik garsija. Dzabe ovde ako si objektivan odmah napad,napisah pre neki dan da su Serif i Stamenic losi,izlupase mi minuse,covek kada bi citao ovde komentare mislio bi da je Zvezda jaca od Sitija. Tako su i Bahara npr oterali covek radio odlican posao ali medijski spin i ljudi odmah progutaju takav smo narod podlozni trovanju i niskog iq. Ocekivali od Bahara da uzme LŠ u prvoj sezoni ipak je imao Rodu Djigu Mijailovica i Serifa u 11 ne znam kako nije uspeo… Covek je pravio sistem nije se obrukao protiv Sitija na Etihadu,da se ogradim i Milojevic je odlican trener koji moze sa malim budzetom i domacim igracima cuda da pravi ali Bahar je mogao da napravi iskorak sa strancima i ponekim omladincem domacim
L

Laker

pre 3 meseca

Pavlovic je za Erakovica izmislio fudbal, zato i vredi 25Milki dok ovaj zaglavljen u Rusiji a vec ima 23god dok Pavlovic sa 21 ima odigrano SP, dao gol, odveo nas u A ligu nacija gde je pojeo Halanda.. Najbolje ocenjen igrac u kvalifikacijama za Euro nakon Tadica i Mitrovica.. ne sramoti se da ga poredis sa Erakovicem!!
@

@la Ker

pre 3 meseca

Na mesto! Koga je bre on odveo u A ligu nacija??? Kakve bre ocene? Gde vredi 25 miliona??? Mozda u tvom paralelnom univerzumu! Kakav 🤡
L

Laker

pre 3 meseca

Na transfermarktu vredi 25M eto pogledaj, na sofascore vidi ocene i za klub i reprezentaciju, svaki duel dobija, ima milion intervencija i to nije prosle nezapazeno a na leto ces i videti da ide u lige petica u jak klub, poz.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Nije cudno jer ga saltaju izmedju stopera i desnog beka, i sigurno ima igraca koji igraju standardno na jednoj, odnosno drugoj poziciji, i koji su u izboru.