Komentari na vest

Eraković igra za četvrtu uzastopnu duplu krunu

l

laker

pre 3 meseca

Evo ga Maldini izbacen na poluvremenu nakon sto gube 1 0 hahahahah, bolji od Pavlovica i Milenkovicaa!!!
K

Koga

pre 3 meseca

Briga za ovog i njegove menadžere. Reče Pixi u sebi a na glas se pravi Toša.. Berzan
D

Dzi

pre 3 meseca

Da predje u Madjarsku pa i tamo da igra...marsalove lige.
v

vladano79

pre 3 meseca

vise trofeja sam nego svi iz partizana zajedno
l

laker

pre 3 meseca

au kakav uspeh, i moj deda bi uzeo u Zenitu i Zvezdi, daj mu zlatnu loptu!!!
S

Stranac1

pre 3 meseca

meni interesantno decko igra za Zenit standarni je Stoper a ovaj naa znalac povro Spajica koji pola sezone nije bio standardan u Zvezdi a pre toga bio povredjen godinu dana. Interesatno opet da taj Erakovic je stalno bio na spisku Reprezetaciie a Spajic dve godije ne, i sad kad treba da se povedu igraci za Nemacku on povede Spajica a nije ga zvao pre toga + ostavi mladjen i boljeg stopera u Rusiju hahhahaha
M

Manche

pre 3 meseca

Spajica i treba da zove jer je klasa. Ali sta mu Stojic radi tu koji igra za TSC, to je pitanje svih pitanja.
G

Gostyyy

pre 3 meseca

Ma i Spajic i Stojic, ali Veljkovic????? Meni to nije jasno!
r

rrrr

pre 3 meseca

pavlovic i milenkovic,garancija da ce mo brzo kuci.
W

Wij

pre 3 meseca

Steta, Erakovic bi bio garancija da osvajamo Euro
v

vulex

pre 3 meseca

najbolji i najskuplji nasi stoperi, da Erakovic igrao ne bi ni otisli na EP.
V

Vulex

pre 3 meseca

Lepo je to za reci ali decko nikad nece biti ozbiljan igrac dok ne dodje u lige petica. Zenit i Zvezda... Dva kluba koja su toliko jaca od svih iz svojih liga..
L

Liga sampinjona

pre 3 meseca

Liga bez briga...
l

lalo

pre 3 meseca

U pocetku je bio kiksara, na kraju je sazreo u sasvim pristojnog stopera. To sto je u prvoj postavi sampionskog tima Rusije nije slucajno. Uz duzno postovanje prema Stojicu, ali igrac iz poluamaterske lige kao sto je nasa ne bi trebalo da ima prednost u odnosu na Erakovica. Kao sto ni Jovanovic ne bi trebalo da ima prednost u odnosu na Svilara (doduse na sirem spisku), a tek Mijailovic za kojeg ne znamo ni koju poziciju igra.
Р

Реално само

pre 3 meseca

Заборавио си брате и да је Ераковић долазио из полуаматерске лиге па је ишао на СВЕТСКО првенство тада ти није сметала наша лига тада је било све ок? Пикси и стручни штаб најбоље зна који играч колико може и шта може да очекује од сваког играча, ми овде много тога не знамо али смо “најпаметнији”. Можда неки играч се нпр зајебава на тренинзима, пуши, цирка, боли га увце за репрезентацију а игра у лиги петици, да ли треба звати таквог играча, тешко питање… а има таквих сигурно јер већина њих су милионери и боли га увце за Србију. А када позовеш ове из наше лиге или играче из слабијих лига ти момци ће да погину за Србију, сличан пример су странци и наши играчи у Звезди и Партизану, обично странце боли увце…
@

@realno samo

pre 3 meseca

Ima samo mala razlika - Erakovic je u tom trenutku imao iza sebe bar dve sezone u LE, gde je igrao protiv jakih protivnika, osvajao prvo mesto u grupi, igrao cetvrtfinale iste, osvajao titule sa Zvezdom i bio jedan od najboljih stopera lige. Stojic se juce ispilio, a njegova ekipa dozivljavala rezultatske katastrofe. Samo uporedi Erakovica i Stojica protiv Brage.
U

Uzmi

pre 3 meseca

ti trofej,a za reprezentaciju ima vremena .....
G

Gost98

pre 3 meseca

Niko me ne može ubediti da su nam Spajić, Stojić i Babić bolja rešenja od ovog momka!
&

&

pre 3 meseca

Babic igrao u Spaniji dugo, sad je u jednoj od najjacih ekipa Rusije, on treba da bude startni levi stoper umesto kiksare Pavlovica. Spajic i nekako, on je i ranije bio u reprezentaciji, sad se vraca iz povrede, da kazes da moze. Ali Stojic i pre svega Veljkovic??? Mani me sa njima dvojicom i Masovicem. Erakovic je morao da bude na spisku za evropsko.
L

Laker

pre 3 meseca

Hahahaha Babic ispred Pavlovica... Boze baci ciglu i budi precizan. Pavlovic jedini srpski stoper da igra LS, najskplji sa 25M, Babic 4m vredi i u Rusiji imao kikseve dobio crveni.. moze da odradii posao protiv Litvanije ali Pavlovic je tata i videlo se u obe tekme protiv CG i u Oslu. Da ne pricamo kako je odigrao sa 19god obe tekme protiv Portugala, DALEKO najbolji srpski stoper i na leto ima transfer karijere.
L

Laker

pre 3 meseca

A za Erakovica ne znam sta da ti kazem, decko protiv Madjara svaka lopta nazad, protiv Kipra ulazi zadnjih 5min i ostavlja igraca samog i Rajkovic skida zicer. Klasicna vezara iz zvezde, mislim da je i Stojic bolji koji nije imao oko sebe Dragovica.
&

&

pre 3 meseca

Ne znam kako da ti kažem, ali i svi Zvezdini štoperi su igrali LŠ, je l' to znači da treba svi da budu starteri u reprezentaciji? Po tvojoj logici bi trebalo. Babić je protiv Bugara pokazao Pavloviću kako se igra ta pozicija. I mogao je Pavlović da briljira protiv Crnogoraca, jer za bolje protivnike nije. Pritom, otkadd je u reprezentaciji, Pavlović je direktno ili indirektno kriv za 90% primljenih golova. Hodajući krater na terenu, koji osnove fudbala ne razume. Spominješ utakmicu protiv Mađara, i kao svi pasovi nazad. A kome da da napred? Evo, nađi snimak, i kaži mi, evo, u tom i tom minutu je imao tog igrača slobodnog. Sem toga, on je štoper, ne treba on da kreira akcije. Čisto da te posetim, da po njegovoj strani Mađari nisu prošli nijednom, ali su za to vreme dali dva gola direktno preko Pavlovića. Isključi klubaštvo, možda i shvatiš neke stvari.
L

Laker

pre 3 meseca

hahahh igrao Djiga a ne SPajic, dajte Djigu reprezentativca
p

pupi

pre 3 meseca

Bravo za Piksija što nije pozvao ovu prevaru i kiksaru. Za njega je čak i Spajić klasa.
G

Gosttt

pre 3 meseca

Naprotiv, Spajic je klasa za sve pozvane, kao i Erakovic
L

Laker

pre 3 meseca

Spajica izvrtese fino u nasoj ligi ti kazes da je klasa za Pavlovica, Veljkovica i Milenkovica.. tri najbolja srpska defanzivca i treba ih ostaviti ponovo zajedno kao na SP.
Х

Х Х

pre 3 meseca

Много су ти добра та тројица, зато смо примили 8 голова на 3 утакмице. Павловић оде у Салзбург, људи изгубе титулу после 20 година... Хаос
L

Laker

pre 3 meseca

Pavlovic 25M i najbolje ocenjeni igrac tog Salzburga ali da on je problem, kakva mrznja jer je iz Partizana jahahah placitee nikad nece proizveti igrace poput Kalabe, Blekija, Mitra, Vlahovica, Zileta.. nego ove prevare Erakovica itd.
@

@laker

pre 3 meseca

Ne dao Bog da "proizvedemo" tako lose igrace. Ipak mi cenimo kvalitet.
G

GostQ

pre 3 meseca

@ Laker Hahaha, mogu i ja da napravim profil na transfermarktu i da stavim da mi je vrednost 100 miliona. Toliko je dobar bio da je u utakmici protiv Klagenfurta koja je resila prvenstvo kiksirao za njihov drugi gol i preokrenuo tok utakmice i sezone. Ono sto statistika, na osnovu koje se i daju ocene, ne pokazuje, to je koliko puta je ispao, koliko puta mu je pobegao igrac, koliko puta je posao napred a ostavio livadu protivnicima pozadi, koliko puta je otisao van pozicije, koliko puta nije skapirao sta ce da se desi, a to su sve razlozi zasto je u ozbiljnijim ligama od austrijske bio zamenjivan vec posle 20 minuta, i zasto je tamo bio ne ni na klupi, vec na tribinama! Decko jednostavno NEMA POJMA!
G

Gostgost

pre 3 meseca

Zaboravih - gazi mali, osvajaj trofeje, i ne brini, ima ko gleda!
G

Gostgost

pre 3 meseca

Kako bre slaba sezona? Odigrao 36 utakmica, imao 3 asistencije, redovan u startnoj postavi, deo najbolje odbrane lige, a strucnjak koji se nije potpisao konstatuje da je odigrao slabu sezonu i da mozda nisu zasluzili titulu. Ostavite navijacke strasti po strani malo. To sto ga Piksi nije zvao, a zvao je menadzerske kombinacije je druga stvar, i to nije Erakovicev neuspeh, nego nas kao nacije i reprezentacije.
L

Laker

pre 3 meseca

Dobio priliku protiv Madjara i izveden na poluvremenu, Mijailovic ce igrati desno kako kaze da ga Piksi vidi pa cemo videti strucnjaka
G

Gostgost

pre 3 meseca

Wow, dobio je čak celo poluvreme? Baš je ozbiljnu šansu dobio. I šta je tu loše uradio? Mađari su celo to poluvreme probijali po našoj levoj strani, tako da je on dobro uradio svoj posao. Ajde vi klubaški obojeni Grobari sjašite sa komentara o reprezentaciji jer ste u svađi sa realnošću. Kad smo kod utakmice sa Mađarima, to što njegovog imenjaka trpimo već godinama dok sedi na tribinama u klubu i kiksira za skoro svaki primljeni gol u reprezentaciji, to nema veze? Piksi je stručan kao i moja baba, nema šta da vidimo, videćemo već sve što smo i do sad videli.
L

Laker

pre 3 meseca

I protiv Rusa si mogao videti da decko veze nema, samo ispucava loptu, prelaze ga kao cunja, prevara obicna, da je talenat otiso bi u Vilu kao Nedeljkovic npr.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Ne izlupavaj se, molim te, protiv Rusije smo imali igrača manje maltene od starta. Šta je to loše uradio na toj utakmici?Je l ti to Eraković skinuo devojku, pa ga zato pljuješ non-stop?