Luis Enrike (Foto: Reuters)
Luis Enrike (Foto: Reuters)

Enrike uverava: PSŽ će sledeće godine biti mnogo bolji tim

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 22:26

"U svakom pogledu, ofanzivno, defanzivno, fizički, tehnički i taktički. Ne sumnjam ni najmanje u to", poručuje španski trener

Pari Sen Žermen će od leta započeti novu eri, bez svoje prve zvezde. Kilijan Embape je odlučio da po završetku sezone napusti Park prinčeva i o tome već obavestio upravu pariskog kluba, te će francuski šampion morati da se prilagodi na život posle njega.

Ipak, trener Pari Sen Žermena Luis Enrike uverava da će njegov tim biti još bolji u narednoj sezoni. Na konferenciji uoči gostovanja Monaku španski stručnjak plenio je optimizmom govoreći o idućoj takmičarskoj godini.

Izabrane vesti

"Ukoliko sve bude išlo po planu, ubeđen sam da ćemo imati mnogo bolji tim sledeće sezone nego ove. U svakom pogledu, ofanzivno, defanzivno, fizički, tehnički i taktički. Ne sumnjam ni najmanje u to", izjavio je Enrike.

Francuski mediji su primetili da je Enrike u prethodnom periodu Embapea 'gurnuo' u špic napada kako bi na krilu stvorio prostor za Bredlija Barkolu, koji bi naredne sezone trebalo da nasledi kapitena francuske reprezentacije. Novinare je zanimalo kako će izgledati konkretno napad u Kilijanovom odsustvu...

"Sa Luisom Kamposom svakog dana razgovaramo o sadašnjosti i buduććnosti tima. Ono što radim kao trener je da pokušavam da koristim sve prisutne igrače."

Parižani navodno imaju plan za predstojeće leto, a on uključuje dovođenje zvučnih imena u svakoj od linija tima, odbrani, veznom redu i napadu. Što se konkretno ofanzivne linije tiče, neće to nužno biti centarfor, jer Parižani ih već imaju dvojicu (Randal Kolo Muani, Gonsalo Ramos), već najverovatnije krilni napadač, a evropski mediji na Park prinčeva sve češće u poslednje vreme 'šalju' Rafaela Leaa. Glasine o potencijalnom transferu fudbalera Milana u Pari Sen Žermen kroz šalu prokomentarisao je i Enrike.

"On je pevač? Šalim se, naravno da vrlo dobro znam ko je on. Ali ne mogu da pričam o igraču koji nije u našem klubu", kratko je prokomentarisao Enrike.


tagovi

Luis EnrikePari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara