Komentari na vest

Energija koja obećava: Leković i Elšnik slavili uklizavanja kao golove, Silas silno motivisan

D

Dipl. komentator

pre 3 dana

Ne kažu uzalud da je Milojevgić jedan izuzetno pedantan stručnjak! On ne srlja kao onaj selektor Španije De la Fuente, koji dete od 16 godina Lamine Jamala stavlja u prvih jedanaest u reprezentaciji Španije! On nije svestan da će upropastiti dečaka rođenog 13.07.2007.g.! Neka se malo ugleda na pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca, na privremenom radu u Zvezdi, koji to radi na sasvim drugačiji način. On je uveo u igru, juče protiv Napretka, takođe mladog Maksimovića (2007), ali tek u 86. minutu. To je sasvim dovoljno mladom Maksimoviću za početak. On njemu dozira minute i karijeru, pa će ga na narednoj utakmici ubaciti tek za 5 ili 6 kola i to u 82. minutu. Treba postepeno uvoditi mlade igrače i tek kada prođu goadina Ili dve, mladi Maksimović će biti spreman za veliku scenu, negde u Voždovac, Čuku ili negde na Tajvan! Tako to radi pravi stručnjak sa mladim igračima, a ne kao ovaj nezreli selektore Španije De la Fuente! Bravo za Milojevića i njegovo smišljeno upropaštavanje mladih igrača Zvezde!
V

Vidim jos

pre 3 dana

I da silas ne ume levom nogom. Ako smo samo za desnu nogu platili 10 miliona, to je onda losa kupovina. Nadam se da nije tako i da ce on doci do izrazaja u utakmicama sa ekipama koje se ne brane
Љ

Љубо

pre 2 dana

И Гаринча је знао само десном
V

Vidim

pre 3 dana

Da lekovic nije za zvezdu. Da lukica neko gura. Da ce mo da se prosetamo u prvenstvu, jer smo mnogo jaci od svih.
F

Fontana9

pre 3 dana

Magiko,jel Ziv?
d

dragangale87

pre 3 dana

lepo biizbise 89 hiljada za 1i2+p.p.
T

Trpadzija

pre 3 dana

Jel smo mi bre gledali istku utakmicu ?! Silas izgleda kao serif na krilu ,covek je trebao dati 3 gola ladno.
P

Paja Trošak@Trpadžija

pre 3 dana

@ Trpadzija – Potpuno se slažem s tobom! Katompa Mvumpa je uz Nedaje i Olanjinku bio daleko najlošiji igrač Zvezde! Ne znam kako je novinar Mocarta, koji je inače veliki šaljivdžija, mogao napisati onu šalu da je rečeni Katompa bio motivisan! Katompa je verovatno bio motivisan potpuno praznim tribinama Marakane i klasičnim bunkerom Napretka! Sinoć su se pokazale prve naznake zašto je Štutgart držao Katompa na klupu, a onda ga poslao na pozajmicu u Zvezdu! Osećam da će on unaprediti igru Zvezde nešto slično kao Puma, Dilson i Dačio!
R

Realni Arth

pre 3 dana

Postovani Zvezdasi, pratim Zvezdu od 78 i pamtim mnoge velije pibede ali i bolne poraze, kad udje u krv to ostaje do kraja zivota, sa ove tacke nikad necu razumeti Djurovskog i Stojkovica kako su mogli preci u P. Zvezda se polako vraca u Evropu, evo vec 8 godina smo tu i polako se navikavamo elite, posle susnih 7 godina. Imam utisak da za 2 ili 3 godine imacemo ozbiljan tim sa igracima iz nase skole, i naravno sa par izuzetno kvalitetnih stranaca mozda i doguramo malo dalje. Danasnja Zvezda je bas jak tim za domaca takmicenja ali za LS naravno da nije. Mozda iz ovog tim rang za LS su Glazer-solidan, Ivanic- solidan, Krunic- solidan, Radonjic- solidan i ovaj zadnji iz Stutgarta sto je dosao solidan, ostali tipa, Endiaje, Duarte, Dalsio, Elsnik, Mimovic- mlad ali jos nije za LS, Seul, ..... itd.prema tome i ocekivanja bi trebalo da budu mala. Znam da sa Jovancicem, Krsticicem, Pavkovom, Rodicem, Borjanom.... savladali smo i Liverpul, i puno drugih ekipa ali tu je faktor fanaticke energije i borbe igraca, a ne zbog kvaliteta, pa Miloje mozda i napravi neki neocekivan rezultat kao npr ovajanje 7 ili 9 bodova sto bi bilo ozbiljan uspeh. Molim novinare da ne stvore utusak da Zvezda moze mnogo, a to se svakodnevno plasira po medijima. Srecno Zvezdo, Benfika je super jaka, gledao sam zadnju njihovu tekmu i zaista deluju mocno. Ne kazem da ce njima ili bilo kome biti lako da istrce na Marakani i dobiju, ali bice vraski tesko! Zelim Zvezdi zve najbolje, da sto vise bodova osvojimo, ali Boze moj i ako ne mozemo, idemo dalje, na dobrom smo putu! Pozdrav!
G

Gostivar

pre 3 dana

besplatan ulaz, milionska pojacanja i opet prazan stadion.
b

bakarinjo

pre 3 dana

U cetvrtak dva razlike!!
ц

црно на бело

pre 3 dana

Од свих на терену,Павле Илић и даље има највише енергије...вреди више од овог играча из Штутгарта😃
M

Miloschichichi

pre 3 dana

Da pogledas mec i procitas ovo ne bi znao o kome se pise.. zvezda bez sudija ne moze da pobedi nikog u ligi, ili mora crveni ili penal ili oba, naravno uvek sve u njihovu korist
K

Katarn

pre 3 dana

kanga malopre imao lajv na instagramu gde je(obucen naravno) u prvom planu u kameru prikazivao genitalije i straznjicu.Izgleda da je otpratio sve u vezi CZ.Krecu nezadovoljstva zbog glomaznog igrackog kadra...
F

Fef

pre 3 dana

Pa to je vama pokazivao

Aleksandar Trajkovic

pre 3 dana

Ko ce o cemu grobari o postenje. Stara narodna.
B

BokiUSA

pre 3 dana

Seol odigrao odlicno ne kapiram gde ste vi videli greske. Mnogo bolje nego na pocetku prvenstva. Definitivno treba vreme da se igraci posloze. Sto se tice zadnje utakmice protiv Napredka ne uliva mi neko poverenje Drkusic (dva puta ispade ko iz aviona) podsetio me na Stojica. Nadam se da ce biti bolje tek mu je prva cela utakmica. Serif opet promasi ceo fudbal u sesnestercu. Sramota. Krunic mora da se namesti gresio je podosta u pasovima. Ali tek su za mnoge prve utakmice. Bice vremena da se srede. Mislim da pod obavezno Djiga I Spajic moraju biti pozadi u mecu sa Benfikom. I da nebi trebali da igramo celu sa novajlijama. Mozda tek drugo poluvreme ili poslednjih 30tak min. Jos nisu uigrani I mislim da bi bila greska...

Aleksandar Trajkovic

pre 3 dana

Djiga i Spajic su se uigrali dobar su tandem. Slazem se i bekovi nam izgledaju sve bolje. Kad se onaj klinac jos oporavi banja.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

Ovo plakanje žena u crnom narikača, nema cenu ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ajde plačite još jače hihihihihihihi hihihihihihihi.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

A ja sam krenuo u školu. Nedelja pa mogu da pišam ovde.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

@Ukradeni Nik. Tačno, krenuo sam u školu i učim koliko je 8+6+9=23 komada ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha
Ž

Ž€€$ljko obrado¥ić patriota

pre 3 dana

Sve je ovo jako tanko i jalovo...plašim se da će u LŠ svi da nas naduvaju...jako loše...
"

"Niko

pre 3 dana

da pomene ključnog čoveka i njegovu energiju. Pravda za pavla ilića.
X

Xy

pre 3 dana

Muka mi je od "komentatora", pogotovo od ovih koji su do juče pišali u nošu i veze nemaju šta je bilo "juče". E, to juče stiže grobare. Što se tiče fudbala u Srbiji on izgleda ovako doveze autobus ispred gola i kao igraš. Nemaš muda da se otvoriš pa šta bude,i sve zato što neko da li politika ili neki krimos ima koristi od klubova. Privatizacija, kakva donacija bilo kome. Klub je bitan prvo sebi tj. profitu pa tek onda gradu, državi. Boli me uvo za navijače. Ako možeš da postojiš da posluje O. K. Ako ne boli me uvo da li za tebe navija pola države. Ali ovde je sve populizam. Partizan značajnije od obdaništa, škola, bolnica... More marš više!!!
A

Alo Železnik

pre 3 dana

Ovo što je danas, niko nikada nije radio, ni juče ni prekjuče. To je smao spin. Crvena zvezda je bila šest godina bez šampionske titule i za to su bili odgovorni svi osim ljudi u Crvenoj zvezdi, iako su prethodnih godina Fudbalski savez Jugoslavije, kasnije Srbije, i Crvenu zvezdu na krajnje sumnjiv način vodile “legende” kluba Miljan Miljanić, Dragan Džajić, Dragan Stojković i Zvezdan Terzić. I nije samo Crvena zvezda ostajala bez titule, nego u vječitim derbijima nije mogla da dođe do boda, a kamoli pobijede, a u kvalifikacijama za evropske kupove redovno je takmičenje završavala već u julu i na taj način dugovi kluba su rasli iz mjeseca u mjesec, ali se njihova visina krila i od Vladana Lukića i Ivana Adžića bilo je nemoguće saznati koliko oni tačno iznose.
F

Fertel

pre 3 dana

Utorak, sreda i četvrtak su dani kada se igraju utakmice u svim Evropskim takmičenjima. Gledam, tražim i ne mogu da nađem. NK partizan nije prisutan. Nema ga nigde. Ne postoji u Evropi.
N

Naravno da nema

pre 3 dana

U Partizan je postavljena Zvezdina uprava. Rezultat je poznat. Nije ono više Partizan, samo se tako zove.

Fuenlabrada

pre 3 dana

A što ga tražiš???

Delija

pre 3 dana

Komsije samo da vas podsetim, ZVEZDA UZELA USATOG BEZ PORAZA, partizan igrao LŠ bez pobede! Cao
K

Kakve to

pre 3 dana

sad ima veze,sa onom pljačkom Napretka od juče?
2

24/24

pre 3 dana

Ovo je vreme kada Zvezda crvena postavlja rekorde, hoćete li uspeti 32/32?
Л

Лопуже

pre 3 dana

Лопуже.
F

Fussballspieler

pre 3 dana

Imam jedan predlog za FSS da bi ovi dušebrižnici za regularnost bili mirni. Da se donese pravilo da protiv Zvezde uvek izadje 11 igrača u golmanskim dresovima sa rukavicama na rukama pa da se igra protiv 11 golmana da se više ne bi vršile analize da li je bio penal ili nije. Ovako izadješ da se braniš, igraš bunker, ne biraš sredstva pa dajte da svi mogu da brane da se ne prepiremo oko penala. Ili kao nekad na školskom terenu da onaj ko želi da igra rukom samo uzvikne glasno “Izmena golmana ja branim” i tako sve bude regularno. I opet bi Zvezda pobedjivala sve redom i bila prva jer je mnogo kvalitetnija od ostatka lige!
K

Kako si

pre 3 dana

samo pametan, jesi li to sam smislio ili ti je neko pomagao?
n

neshha

pre 3 dana

Bravo kralju,dobro si im i rekao.Najbolje da se nista ne svira u Zvezdinu korist,da se ukinu pravila,samo da bi oni prestali da cvile.Kad se naviknes na nepostovanje pravila,tesko se shvati da to nije normalno,ali ko ce to grobarima objasniti.
P

Pravila pravila

pre 3 dana

Pravila su davno ukinuta. Gol iz gol auta u derbiju. Inđija zna za osamnaesterce. Tu je PP aparat. Drmanje koševa u Železniku. Tu je Grujin. Vesna MVP. A ume Simon i pehar da ukrade. Hrabra i borbena Zvezda u novinama. Tenak ispred pandurskog stadiona. Juče demokrate, danas naprednjaci, vi ste pravi Cigani ludaci.
@

@fussballspieler

pre 3 dana

I Jojic da svira penale kao nekad za vreme Toleta. Eh kad se setim, kakva su to vremena bila za Zagorce.
G

GOST981

pre 3 dana

Zašto, kome i čemu služe konstantne kritike na račun Seola za razliku od Milsona i Pume koji su ostavili pozitivan utisak koji se preispituje tek kad im vidimo ledja.
C

Caks

pre 3 dana

Penal crveni sta reci sto dosad nije vidjeno dokle vise sramota zato nam je fudbal takav
Ž

Ž€ljko

pre 3 dana

Smešni čoveče,vreme je da uključiš zdravo razumski mozaka,a isključiš truli grobarski.

Sakur

pre 3 dana

Zadnje dve utakmice zvezdini rivali zestoko osteceni a ovi pisu o energiji ahahahahahahahahah

Delija

pre 3 dana

Pojasni! Nije crveni? Nije penal, sakur toplo ti preporucujem idi gledaj pikado, nije za tebe fudbal.
M

Možda

pre 3 dana

misle na energiju pavla ilića, milanovića,elvisa,šegrta,ivkovića...

Sakur

pre 3 dana

Cist penal za radnicki a vas penal je smejurija protiv napretka.Tebi preporucujem da ides da gledas bocanje
N

NR

pre 3 dana

Red zvezda penal City+
G

Gost Rider

pre 3 dana

Zvezda ne moze da igra bez klasicne desetke,sve ok i Krunic i Elsnik ali se oseca praznina Hvanga.Sad je gotovo ali na zimu mora igrac poput Hvanga,Marina,Nineta,Evandra
G

Gorostas 2

pre 3 dana

Joj kada se u Partizan vrate Sašo i Žilo, ode Zvezdi titula. Sašo i Žilo su magovi na fuzbal.
g

gostinjo

pre 3 dana

Ako im je potrebno u dve utakmice crveni i penali bolje da ne ide na noge Benfiki. Sta je sa Kataijem?

Miroslav Milovanovic

pre 3 dana

pa sta treba? da protiv Zvezde ne važe fudbalska pravila? da se moze igrati rukom, faulirati bez sankcionisanja?
G

GeOs

pre 3 dana

Ako im je potrebno ? Jel ti znas pravila fudbala ? Ako ke bio penal, onda je penal nebitno "dal ti treba ili ne". Drugo, ako komentatises, potrebno je da gledas utakmicu, a ti ocigledno nisi. Ti si samo dezurni pljuvac pored tastature. Niti gledao, niti razumes ovaj prost sport, ali bitno je da imas misljenje. Dete, nedelja, spremaj se za skolu sutra.
k

koskasb

pre 3 dana

nije bilo za crveni...bilo je za zatvor
g

gostinjo

pre 3 dana

Spremio sam se za skolu. Zašto ovo nije penal za Crvenu zvezdu? Zato što igrač ispravno uklizava i blokira nogom centaršut nakon čega ga u rikošetu lopta pogađa u ruku. Kada igrač ide ispred lopte da blokira šut ili centaršut, pristalica sam toga da mora da bude pažljiv i da ga je lopta pogodila direktno u ruku, mogli bismo da razgovoramo i o drugačijim posledicama, ali ovako smatram da nema elemenata za kazneni udarac“, napisao je Đurović.
C

CaleB pravi

pre 3 dana

Zvezdin tim je sada tako sklopljen, da bi trebalo lagano da se proseta do titule u Super ligi. Medjutim, ne deluje za sada da ce to biti bas tako. Mrsavih 2:0 protiv slabasnog Napretka - nije bas nesto sto obecava za Evropu...Morao bi tim da bude daleko kvalitetniji da bi samo bili konkurentniji u Evropi. Na zalost, nemamo jos 9 Silasa, jer da imamo, to bi vec bio ozbiljan tim. Duarte je solidan igrac, taman na nivou Zvezde, i bio bi jos bolji sa nekim boljim saigracima, poput Silasa. On je igrac koji dosta zavisi od kvaliteta saigraca, nije neko ko moze sam da resava utakmice. Krunic je OK, taman sada na nivou Zvezde, ali je problem sto uz njega igra Elsnik, koji zaista nije Zvezdin nivo, i otuda i spora i negledljiva igra Zvezde. Olajinka sve po starom - pouzdan i velika radilica, ali veoma limitiran ako mora da prodje nekoga 1 na 1....ne ide, pa ne ide, da ga hebes. Sa Glazerom se vratila stabilnost na golu, i to je veliki dobitak. Silas je i sam istakao da najbolje igra na mestu napadaca, ali ne verujem da ce to Miloje da praktikuje. U tom slucaju bi "visio" Duarte, a to bas i nije pametno, obzirom ne njegov kvalitet. A ima ga, i imao bi jos vise, da ima bolje saigrace, moram to da ponovim.
U

Uz

pre 3 dana

ovakvo suđenje bi i FK Brzi Brod ladno bio prvak. Kad bi pavle ilić, milanović,elvis,šegrt i ostali mogli da sude petokrakici u LS ona bi lagano bila prva,kakav Real,Barselona,PSG,MC Bayern i ostala boranija
G

GostPa

pre 3 dana

Protiv Benfike će biti drugačija motivacija i taktika. Ne može to da se poredi. Dobar parametar za poređenje je igra protiv Bodea na domaćem terenu, uz promene u timu Ilić-Glazer, Hvang-Krunić i Milson-Silas. Hvang je bio odličan, ali jedna lasta ne čini proleće. Nekako mi deluje da smo bolji barem za 20 %, posebno uzimajući u obzir da na klupi imamo ozbiljne izmene. Drkušić je jedna od njih, odličan igrač, očigledno je da zapadne zemlje namerno ignorišu rusko tržište, inače bi taj momak igrao komotno u nekoj od najboljih liga. Druga zamena je Radonjić, koji će moći da održi visok tempo u poslednjih 20-ak min. Treća zamena je Šerif, koji jeste šeprtlja, ali je izuzetno snažan i naći će se u šansama sigurno. Svaki put uđe u prilike, da je bolji realizator bio bi ko zna gde danas, ali i ovakav nam koristi. U veznom redu, ne znam ko bi mogao da pomogne kao zamena, možda Ilić, možda Dalsio, koji ne blistaju, ali daleko od toga da ne mogu 20 min. da odigraju dobro. Milson je pokazao da je bolji kad uđe sa klupe. Možda mu fali malo samopouzdanja, nije neznalica, siguran sam. Deluje preplaćeno, ali ne i beskorisno. Uglavnom, s obzirom koju domaću ligu igramo, koliko je teško dovesti igrače u Srbiju, nama je tim za ovu sezonu bombona. Zvezda je u poslednjih nekoliko godina pobedila Liverpul, Keln (2 puta), Bragu, Rendžers, Spartu Prag (2 puta), Olimpijakos, Krasnodar i Trabzon, odigrala nerešeno sa Milanom (2 puta), Arsenalom, Napolijem, Bragom, Salzburgom (2 puta) i Hanoverom. Nekada je Ludogorec bio misaona imenica za naše klubove, a sada je nekoliko klasa ispod Zvezde. Zvezda je uspela da završi prva u grupi LE. Bilo je na tom putu i poraza, čak i ubedljivih, ali zakon verovatnoće kaže da će doći sezona kada će se povezati malo bolje redovi i poklopiti rezultati. Na osnovu individualnog igračkog kvaliteta, snage navijača i Milojevog trenerskog kvaliteta, ja sam uveren da ćemo biti jako dobri u Ligi šampiona ove sezone i da ćemo biti prijatno iznenađenje. Živi bili pa videli. Sportski pozdrav!
R

Redmond

pre 3 dana

Kada su Tumbasi vrteli barjak sa likom Tomislava Karadžića, pevali mu pesmu njemu posvećenu ( ako te smene ja ću da sečem vene) i pevali Zvezdi onu pesmu o gašenju, kada su na jug dovodili narikače na derbi da nariču za Zvezdom, znao sam da će im se desiti neko mnogo veliko zlo i da će ih mnogo boleti. I evo bio sam u pravu. Franjini srećna vam borba za drugo mesto hehehe....
X

Xy

pre 3 dana

BRAVO!!!
Ž

ŽVALASTAN

pre 3 dana

Je l' bio juče penal za Zvezdu i crveni karton za protivnika?
1

12345m12345

pre 3 dana

jeste
Z

Zaza Paculia

pre 3 dana

Razumem da Drkusic nije mogao da odmara, ali Elsnik je morao, igrao je dve utakmice po 90 minuta za Sloveniju, istina je da nije putovao, ali je igrao cetiri puta po 90 minuta za manje od 10 dana, mislim da je to previse.
P

Popsi

pre 3 dana

Seol je odigrao najbolji meč od kad je došao.
X

Xao

pre 3 dana

Igra sve bolje
M

Max alegri

pre 3 dana

Ne znam kako ce zvezda sa samo 11 igraca na terenu u Evropi proci, u Srbiji sa sudijom i var sobom to jos i nekako ide al ovo ne obecava, traziti promenu sudijske komisije uefa
m

madmix

pre 3 dana

pitaj Bode kako će ,sigurno nećeš gent,lugano,dinamo ahahaha,kuku vama al dobro,stigao vam top špic za kup,šta?Nijeee,ništa onda,dogodine(jedne)
T

Trenercina

pre 3 dana

Nije za poredjenje ali je Napredak sinoc imao dva zicera povjedan u oba poluvremena..Protiv Benfike ce to biti golovi ako se dozvoli takva situacija.Mora to pozadi da se utegne mnogo.Verovatno ce Djiga i Spajic da krenu ali i ova dvojica Elsnik i Krunic nece smeti da ostaju tako visoko.Odlicni igraci i jedan i drugi ali verujte nisu zadnji vezni.Tu ispred 16 ,taj osigurac ispred stopera to je slaba tacka ove ekipe.Miloje sad pokusava da namesti drugacije igru,videcemo protiv jakih da li ce uspeti.
m

milo123

pre 3 dana

Slažem se. Krunić je bolja verzija Krstičića, nije klasična radikica, dmf. Ja sam se iskreno nadao da će terza da izvuče neku zmiju, nekog Sanoga iz najboljih dana. Plašio sam se da nam Krunić bude taj, no videćemo. Nije Benfika nikakav bauk. Nekako znamo sa tim portugalskim ekipama. Naravno meč može uvek da se otvori loše pa da kola krenu nizbrdo, prvih 2o min su ključni. Mi Srbi nekako tek nakon 20og min krećemo da igramo fudbal, a do tada volimo da rebnemo sami sebi nekom ludorijom što se nikad ne viđa.
B

BokiUSA

pre 3 dana

Milo123... druze ne mogu da se slozim po pitanju Portugalaca. Klubovi su im jaci od nasih I naravno bogatiji. Benfika je ogroman klub ogromne tradicije. Nije ona bauk za Real, Manchester city itd ali mi ne mozemo da joj pretimo. Jako su ozbiljan klub. Naravno sanse postoje da se pobedi ili odigra nereseno ali I te kako izgubi. Pametno ne srljati I biti cvrst pozadi pa kako big da. Ipak verujem u Miloja I nadam se da ce da nas skocka kako treba...
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

Utakmica pred Benfiku lakši trening, i utakmica posle Benfike lakši trening.
J

Jel

pre 3 dana

vam opet sudi pavle ilić? Šteta što ne može I protiv Benfike.
G

GorostasKafic

pre 3 dana

JA NE ORATIV VISE OARTIZANA ORATIM SASO LUKIĆA I FULAMA
S

SRETA NUMERA

pre 3 dana

Partizani ne slinite i ne kmečite, PENAL JE BIO ČIST KAO SUZA, i ne lečite svoje frustracije tako što ćete poske svakog penala za Zvezdu ovde da cmizdrite kao neke seka perse, penal je bio i prptiv Bodo Glimta, i ako na jednoj utakmici bude napravljeno 10 penala toliko treba i da se sude, ako ne bude ni jednog nijedan ne treba da se sudi, ,, prena tome ne plačite i gledajte realno. Zvezda je sinoć bila tri puta bolja od Partizana, penal je bio čist jao suza , i ZVEZDA JE ZASLUŽENO POBEDILA.

Sakur

pre 3 dana

E ako zvezdasi kazu da je bio cist penal kao suza onda mora da je tako,izvinjavamo se.
B

BokiUSA

pre 3 dana

Sakur... ma jok vas ce da slusamo. Od 30 utakmica u prvenstvu mi ni jednu nismo trebali da pobedimo po vama... gledaj u svoje dvoriste...
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 dana

Ne volim tekstove gde se hvali neko od igrača i skrivaju se njegove tri katastrofalne greške koje su mogle debelo da nas koštaju a i koštaće nas protiv boljih ekipa. Još se te greške pripisuje drugom igraču. Leković je direktan krivac za sve tri šanse Napredak a ne Seol. Pa nemože bek da iz blokira svaki centaršut to nikom nikad nije uspelo ili da zadrži igrača da ga 90 minuta ne predribla. Prva šansa Napredka Petković koji je za dve glave niži od Lekovića posle centaršuta nadskače Lekovića koji nije ni skočio i šutira glavom na gol. Druga šansa Petković prolazi Seola i Krunića i Leković umesto da ga čeka uporedo sa Krunićem trči za njim Petković prolazi i njega i sva sreća što lopta stiže do Glazera jer da nije Leković u padu je krenuo rukama da hvata ili loptu ili Petkovica za noge, znači usledio bi čist penal i isključenje. Treća šansa Leković na jednu dugu loptu pokušava da je uštopuje ili odbaci daleko od gola i stopalo mu se okreće i daje direktnu loptu u prostor za igrača Napredka i spaja ga sa golom i Glazer brani šut. Ko mi ne veruje neka pogleda snimak i sve tri ove situacije. Ja razumem da je mlad igrač i treba mu dati podršku ali treba mu jasno i glasno ukazati na greške jer kada ih opet ponovi bićemo surovo kažnjeni. Imao je on još par pogrešnih dodavanja ali je imao i dosta dobrih poteza. Ovo mu je treća utakmica u ovom prvenstvu. Igrao je prvo poluvreme protiv Novog Pazara izgubio se na presing, niti je mogao da iznese loptu, niti da da tačan pas.Zanenjen je na poluvremenu. Kolo pre toga igrao je protiv Tekstilca u gostima i odigrao jednu solidnu utakmicu, ništa više od toga. Nemam ništa protiv dečka i želim mu sve najbolje u karijeri ali sklon je kiksevima, setite se samo prvenstva Evrope za juniore gde nismo osvojili ni bod i njegovih katastrofalnih grešaka. Jednostavno dečko nije za veliku scenu i neće nikad ni biti. Doguraće on do donjeg doma neke Španije ili Portugalije jer iza njega stoji dobar marketing i to je to.
e

eh

pre 3 dana

Upravo to, ali mora da se zna da je isti bio i Eraković na početku, Pa seti se onog derbija kad nam je Stevanović dao gol... Svakako sve ide svojim putem, da ga izguramo, mada ja bi voleo dodatno da dovedemo Ratnika iz Olimpije, strašan igrač.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 dana

Ne možeš da porediš njega i Erakovića, Eraković je za njega i u to vreme bio igračina za ovaj moderan fudbal. Eraković je otišao da igra za najbolju Rusku ekipu koja igra ofanzivno i čija odbrana stoji visoko. Eraković je tri puta brži od Lekovića i jači u delima na zemlji odnosno u igri 1 na 1 ako je dobro postavljen retko koji igrač može da ga prođe dok Leković zbog sporih pokreta retko koga može da zaustavi. Lekovića treba da upoređuje sa Srđanom Babić em koji je odigrao jednu jedinu sjajnu utakmicu za Zvezdu, protiv Kelna u Kelnu kada smo se branili sa šest igrača na 10 metera od našeg gola. Pogledaj klubove gde je igrao Babić, Sosijedad B druga liga,Famalikau sredina ili donji dom Portugalija, Almerija borba za opstanak Španija i sada Spartak Moskva možda jedina ekipa u kojoj se traži isto ono što i u Zvezdi. Jednostavno ne može svako da igra u Zvezdi. Babić a videćeš i Leković i njima slični igrači ne mogu da igraju u Zvezdi.
e

eh

pre 3 dana

Svakako treba ga gurati, bar ovu našu ligu može da pegla lagano, pa ga utopiti za neku dobru lovu. Iako mislim da zbog njega najviše ispašta Djurić, koji je, čini mi se kvalitetniji igrač od njega, da ga izguramo pa će se opet pojaviti neka Zaragoza, Almerija i slični.
m

molim?

pre 3 dana

Prodisali smo, konačno. Menja se koncepcija igre, i mislim da smo Krunićem, Silasom i Radonjićem dobili ono što na treba. Raduje naravno i to što imamo Olajinku i Milsona pa ćemo preko krilnih pozicija da budemo baš ubojiti. Duarte dosta radi, ume i da se spusti, da podeli pas ali i da trkom traži dubinu i otvara prostor. Mene sve ovo raduje jer u Evropi ne moramo da igramo beton, sad imamo i tranziciju i ozbiljne igrače za moderan fudbal. Vezni red je taktički, tehnički i fizički na visokom nivou, sa dodatkom u vidu pre svega Ilića i Dalsija koji bi mogli da održavaju to na visokom nivou svih 90 minuta.
A

Apsurd

pre 3 dana

Prodisali u ovoj kvazi ligi? Ova nasa liga ti je merilo necega?
m

molim?

pre 3 dana

@Apsurd. Pa kad uporediš kako je Puma izgledao, a i Milson, sa Silasom, Olajinkom i Radonjićem, onda da, prodisali smo. Ne zavaravam se da u LŠ možemo do 'istorijskog' uspeha, ali da sada možemo da igramo u oba pravca, to možemo. Hvang je otišao, imao kvalitet koji je bio vidljiv i u Evropi, ali i Krunić, koji je drugačiji tip igrača, ipak ima kvalitet.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 3 dana

@ Sima Arauho Simo, da igramo protiv 11 Hitlera , svi znamo da bi navijao za 11 Hitlera i uopšte ne moraš da se hvališ time,,,,, ,,,, i onako usput da ti kažem, svih jedanaest puta možeš da me lično povučeš za njega.
G

GorostasKaficevic

pre 3 dana

Mihajlo Ilić 1:9 protiv Engleza i Norceland 0:5 Buducnost nase reprezentacije MIKAILO ILKE ILIČ PONOS NAS DAJE ZNOJ I LAPITEN JE MLADE NAJBOLJI JE BOLJI OD LEKOVICA MILIJARDU PUTA
N

Nebitan10

pre 3 dana

Zeleci Zvezdi poraze u LS je isto kao da vise ne zelis da vidis Evropu...ikad.
F

FootBAL❤️

pre 3 dana

Lekovic je takav krš. . .takav folirant, on ne može ništa koliko je spor i trom
D

Danillo

pre 3 dana

Drzi se ti svog Mujakica...
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 dana

Malo si ga preterao trebao si samo da napišeš da nije igrač za Zvezdu. Radujem se da neko ipak gleda fudbal kako svi trebamo da gledamo i vidi ono što bi svi trebali da vidimo a ne da se pravimo da ne vidimo i hvalimo nekoga iz nekih ličnih subjektivnim razloga
P

Pravda

pre 3 dana

Kada je Katajia, pre dve ili tri godine, lopta pogodila u ruku, ali prvo se odbila od telo onda nije penal.. Kada je Erakovica u derbiju pogodila lopta u ruku ali prvo se odbila od zemlju onda nije penal. U oba slucaja je ruka bila odvojena od tela ali pravdalo se odbijanjem. Ali sada, kada je igraca protivnicke ekipe, protiv zvezde, isto tako kada se lopta odbila od tela i pogodila u ruku, onda je sada penal. Cela Srbija zna da za zvezdu vaze jedna pravila a za ostale druga, ali ovo je otislo predaleko, ovo nema ni u cetvrtoj ligi neke africke drzave...
S

Sale84

pre 3 dana

Lepo je juce objasnjeno ali ti i dalje tupis!!!! Ruka je isla ka dole i spustila loptu na zemlju sa jasnim udarcem...kod Erakovica i Kataija se lopta odbila od koleno i butinu i isla u vis i zakacila ruku!!! Nauci pravila pa komentarisi!!!
D

Dejoooo

pre 3 dana

Prvo vidis kako je ruka stajala u oba slucaja pa se javis.Lopta pogodi igraca u telo pa u ruku ta ruka ispruzena prirodno penal nije ,ali ako je ta ruka podignuta mije u prirodnom polozaju onda je penal.Molim te propali klub netreba porediti s normalnom klubovims.
Z

Zato

pre 3 dana

ima u AVistanu kod kim dzong ala
*

*Srbija

pre 3 dana

je u stvari evropski pandan za Severnu Koreju
M

Mihajlo778

pre 3 dana

Pa vi iz partizana nikako da shvatite da je ovo fudbal ne rukomet, ruka van tjela koju pogodi lopta u onom ocrtanom djelu kod terena nije dobro, znas...
+

+

pre 3 dana

Gde ga je pogodila u telo? Vazduh nije telo
b

bdfndf

pre 3 dana

koje lozane
M

MI SE LOZIMO

pre 3 dana

Na ligu šampiona, vi se lozite Na Zvezdine vesti! Koja lozana hahaha
A

Adrian Mutu

pre 3 dana

Mene je posebno obradovao leković on treba da igra mnogo više dečko je zvezdino dete voli što je tu i treba da igra da dobije šansu i u ligi šampiona na njemu bi dobro zaradili kad bi češće igrao po meni nama drkušić nije ni trebao posebno ne na pozajmicu da razigravamo tudjeg igrača bez ikakve računice
S

Sladajac

pre 3 dana

Tri blage veze ti nemaš ofudbalu,upoređuješ tatinog sina puža sa Drkušićem...
M

Maestro

pre 3 dana

Najveci problem nase Zvezde je taj sto sa jednom ekipom zavrsis predhodnu sezonu,onda promenis nekoliko igraca pa uigravas drugu ekipu a onda cekas da vidis dal ces uci u LS,pa ako udjes onda ti se otvori mogucnost da ponovo dovedes tri igraca pa onda kreces opet da uigravas ekipu,a vremena nikad dovoljno jer jake ekipe brzo dolaze,strpljenja nikad dovoljno jer sve hocemo preko noci,i razuma nikad dovoljno jer preovladava jaka emocija prema nasem velikom klubu...I onda se desi razocarenje ne zato sto smo toliko losi,nego zato sto su drugi jaki i sto su nasa ocekivanja prevelika u odnosu na nase okolnosti i mogucnosti i celokupan ambijent u kome zivimo!
V

Visente Del Boske

pre 3 dana

Krunic i Silas ce biti preozbiljna pojacanja to se vec sinoc videlo,Radonjicu treba vremena da bude onaj stari,sve u svemu kad se uigramo nece nikome biti lako protiv nas.
B

Bigša petica

pre 3 dana

Radovati se u L.Š. da nas Benfika i ostali prosto unište je bolest uma. Možda ne bi trebalo ovakve komentare objavljivati. Pa kad Zvezda učestvuje svi klubovi imaju korist. Ali ne vredi ubi nas ljubomora. A ko u Silasu ne vidi potencijal neka piše o šahu.
S

Sima Arauho

pre 3 dana

DA IGRATE PROTIV 11 HITLERA NAVIJAO BIH ZA 11 HITLERA!
@

@Sima arauho

pre 3 dana

Potrazi strucnu pomoc, nije to zdravo…
Z

ZVEZDAŠ NAJVEĆI IKAD

pre 3 dana

@Sima Arauho Sto jedanaest puta dnevno da ponoviš : - Crvena Zvezda je EVROPSKI I SVETSKI ŠAMPION U FUDBALU 🏆..... - CRVENA ZVEZDA je EVROPSKI I SVETSKI ŠAMPION U FUDBALU 🏆..... ...i tako svaki dan , sve dok ne ozdraviš.
S

Sherlocked

pre 3 dana

@simaaruho - slobodno . Bolje da si lud mogao bi da ozdravis , a ovako kad si glup stanje je trajno.
S

Sherlocked

pre 3 dana

@simaaruho - slobodno . Bolje da si lud mogao bi da ozdravis , a ovako kad si glup stanje je trajno.
P

Princip

pre 3 dana

Dok se ovo sve uigra prodje voz. Sinoc nista ni sa cim. Jel tako?
D

Djapex

pre 3 dana

Mislim da Superliga nije nikakvo merilo. Pa nijedan nas klub nije prošao ni jedno kolo kvalifikacija osim Zvezde, onda možemo da znamo koliko vrede ostali klubovi. Krunic, Silas, Ndiaje, itd imaju godišnju platu kao ceo Napredak, mozda cak vise. Jedino merilo je Evropa, pa ćemo videti kako će izgleda protiv Benfike, koja je jaka ali ne spada u top timove. 2-0 protiv Napredka je minimum ako gledamo budžeti i igrački kadar.
N

NR

pre 3 dana

Zvezda penal City!
M

Milence Pilence

pre 3 dana

Drkušić jeste došao iz Zenita, ali...Šahovskim potezom,rošadom... Ne osporavam ga,ali... U Zenitu se nije pošteno ni upoznao sa okolinom.. A Milojevićeva izjava,svi su standardni,veliki roster,rotiramo,dobro rade.. Nema veze s vezom... Navikli smo na te izjave,naucene iz ucbenika... Ispada,da Puma nije radio dobro🤭😉,moglo se juce Šerifa ubaciti pre,možda pokušati pre toga 15 minuta Silasa u špica,kad se toliko pominje,da je bio nekad napadac.. Toliko.. Da vidimo.. Znam,ima vremena... Mogao je Kanga malo da oseti miris terena,Katai da se preznoji.. Ako se uopšte znoji na terenu🤪... Pa Rodić🤭🙈... Bar ovaj put nije bilo neke velike opasnosti,da omane🤷‍♂️... Miloje,ne osporavam te,samo demantujem tvoje reći... Sretno Zvezdo u četvrtak... Što se tice Lš... MORAMO NA POBEDU,AKO ŽELIMO ISKORAK... IAKO JE VEČ BOD 👌, ALI MRVICAMA NEMA GARANTOVANEOG PROLAZA MEĐU 24 EKIPE... ODIGRAJTE,PA KUD PUKLO,DA PUKLO.. 🍀🐞
d

ducci63

pre 3 dana

Kanga,Šerif i Milson za neupucene su dosli u petak uvece u Bg posle nastupa za reprezentaciju...... Da je Katai ili ne daj boze Rodic dobio minute bilo bi jos vece drvlje i kamenje po Miloju.
M

Milence Pilence

pre 3 dana

Ducci63.. Samo me bode izjava i njegove reci.. Jer u pitanju je manipulacia..Mogao je to opširnije za nas neupucene... U suštini,bitan je rezultat...Jasno mi,da se takmicimo na tri fronta i od toga izraz.. Zvezdino prolece,kad se lakše diše.. A komentarisanje,znam da dosta puta nema smisla... Vecinom su samo prepucavanja,ko ga kome zavuce,dangubljenje vremena.. Što se mene tice,meni se sviđa tim Zvezde,uliva nadu.. Bice to ok.. Ali ipak bodu oci ti neki potezi-u smislu-transfera preko prsta,koji bacaju slabo svetlo na sve ovo.. Zvezda je više od cic mic politike... Iznosim,samo,što mi leži na duši.. Sportski pozdrav 👋👋
z

zokizoki

pre 3 dana

ljudi ne zezajte ova ekipa zvezde je projektovana za drugo mesto u sls… silas velika nula a oterase pumu koji moze da ga uci fudbala…
S

Sta pricas bre

pre 3 dana

Grobarce Zvezda ce biti prva u SLS i to uvedljivo a za LŠ bice ok i da se prodje dalje a i da se ne prodje ali ne brini bice Zvezda u šesnaestini finala
z

zokizoki

pre 3 dana

ajde ucuti decko nikad loptu nisi sutnuo i pricas o fudbalu!
S

Slaviyaa4

pre 3 dana

Ma sta te briga eto tebi Romanica sl godine... I onog rezervistu, rezernog tima rezervne lige rezerva pojacanje pravo za LS, a cek vi ne igrate Evropu ni ove god..
m

milo123

pre 3 dana

Meni se Seol veoma dopada. Kako je par puta izlomio u prvom poluvremenu igrača - ne pamtim kad sam video tako nešto od bilo kojeg srpskog beka. I to nakon puta iz Azije. Silas - kao da mu je falilo snage za poslednji dodir. Mlak šut u prvom napadu, beži lopta nakon što je obišao golmana. Ono što je meni upalo u oči su njegovi gabariti. Izgleda kao osmak moji igra sa petacima. I na sve to veoma brz. Rekao bih da smo doveli manimal. Kao iz neke laboratorije lik. Sila! Rade odličan. Svaki potez fudbalski. Čovek kreira, šutira, oduzima lopte. Biće to sve top kad bude bilo najpotrebnije. Ljudi nekako zaboravljaju da mi igramo najbolje protiv najvećih. Verujem u 3 boda protiv Benfike, jedan se podrazumeva. S verom u Miloja i Zvezdu!
S

Sky888

pre 3 dana

Sve to pada u vodu sada jer je jedino merilo Evropa i zato su i dovedeni! Igramo sinoc sa 9 stranaca u startnih 11 protiv jednog antifudbalskog trenera kakav je Stevanovic.Mrznemo i kisnemo na 9c u zimskim jaknama da bi on sacuvao zadnjicu na klupi krusevljana svojim antfudbalom i posle se pitate zasto nema publike!!!
B

BROJKE

pre 3 dana

Brojke na "transfermarktu" kažu da je igrač, koji nije među 25 srpskih najvrednijih, dao 2 gola protiv ekipe, koja otprilike vredi kao Venecija.
B

BROJKE

pre 3 dana

(Joveljić protiv LA-ja)
S

Sherlocked

pre 3 dana

@brojke - i sta sa tim sad ??
?

??

pre 3 dana

Dobar je onaj mladi golman napredka. Sa 17 godina delovao je poprilicno sigurno. Trebaju nasi vodeci klubovi da obrate paznju na njega, da ne ode preko prerano. Ne znam dal je on branio protiv partizana, znam da se partizan mucio valjda u prvom kolu protiv napredka nisu mogli gol da daju.
X

XxTheOnexX1

pre 3 dana

Niko da ga ne dira dok ne nemaju nameru da ga uzmu za prvog golmana. Treba neko da ga uzme pa da sedi na klupi. Ovako igra, razvija se. Sve talente pokupe zvezda i partizan pa oh stave na klupu i šalju na klupu ili pozajmice … može kupite ga. 5 godina ugovor ali da ostane na pozajmici još 2 godine pod uslovom da bude prvi golman ili igrač .. a ne dovodite pa sede na klupama. Zvezda igra na rezultate a ne na razvoj igrača. Klinci ulaze ili igraju kad je sve gotovo, tu se niko ne razvija. Igrači se razvijaju u teškim utakmicama … a ne gde je sve gotovo. Doveli smo sremcevica 2 miliona, gde je ? Ok, ali zvezda treba dovesti talente ili gotove mlade igrače koj odmah mogu da igraju…
?

??

pre 3 dana

Sve se slazem. Najbitnije mu je da igra. Mozda vosa da ga uzme pa pozajmnica godinu dana ili tsc
Ž

ŽVALASTAN

pre 3 dana

A obećavaju li ovi naslovi? Šeik Al Nahjan i Vučić u poseti Crvenoj zvezdi (politika.rs, 10.01.2013.), TERZIĆ OTKRIO KOLIKO JE PREDSEDNIK SRBIJE UČINIO ZA ZVEZDU: Vučićev duh lebdi nad Marakanom! Hvala mu na svemu (kurir.rs, 20.12.18.), Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000? (b92.net, 11.07.19.), Mali: Zvezdi 50 miliona evra više, ogromni dugovi večitih (sportklub.rs, 14.06.22.), Koroman: Favorizovanje Zvezde je postalo, i nama iskrenim zvezdašima, malo degutantno (telesport.rs, 19.07.22.), Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36 (b92.net, 14.05.23.).
U

UE

pre 3 dana

A sto ti i svi drugi brinete o Zvezdinom dugu. Floskula trose se nase pare. je bas izlizana. Pa te pare su valjda i moje, a verujem da placam vise poreza nego vecina na portalu. Dakle te pare su malo vise moje i od sveg srca podrzavam da se daju Zvezdi. I sta uopste gledate u tudji novcanik. Onaj ko to treba da radi dobio je apsolutno poverenje na izborima, a kome se ne svidja granice su otvorene
Ž

ŽVALASTAN

pre 3 dana

... naročito granica s Albanijom?
+

+

pre 3 dana

@Zvalistan - Zvezda zaradila, Zvezda trosi. Partizan nije zaradio, a trosi vise od Zvezde. I tu je sva diskusija gotova. @UE - ne botuj, cim placas toliki porez, valjda imas i za vise od sendvica
П

Пеђа РС

pre 3 dana

Наравно да се сви ложимо, направили смо много добар тим за наше услове, али ми треба да уживамо против ових европских великана просто, па шта буде, без икаквог притиска. У ову историјску ЛШ ваљало је ући, али све што слиједи, нека буде само за нашу душу. Напред, Звездо! 🔴⚪
G

Grof Chaki

pre 3 dana

Nisu mi uopšte jasne tastatura selfi instagram tik tok plišane breskvice. Te nije bio penal, te sudije, Bia, Cia, Fbi, Kgb, vanzemaljci, Var, sudijska komisija i ostali njihovi glupi izgovori i još gluplje teorije zavere. Klub im je u teškom kanalu, u ambisu, vode ga nestručni likovi i navijači koji su u dilu sa njima. Nikako da shvate breskvice da je Zvezda po kvalitetu za najmanje 3 klase iznad svih ostalih ekipica u našoj ligi, da ima tim, odličnu upravu, direktora, trenera, skaute koji dobro rade svoj posao, navijače najbolje na Svetu, sve ono što nk partizan NEMA!! Naiđe i takva utakmica kao protiv Lučana kad lopta neće u gol i pored 12 čistih šansi, ali je takvih utakmica malo i biće ih još. Zvezda je pronašla i uspostavila sistem, ono što nk partizan nema godinama unazad: 1. Svake sezone obavezno igranje u nekom Evropskom takmičenju što klubu donosi ogroman novac 2. Forsiranje mladih igrača iz Zvezdine škole koji transferima donose novac klubu što smo videli u predhodnom periodu ( nk partizan to nema i zato se i bune zbog uvođenja 2 bonusa) 3. Zvezda sada ima 15-20 mladih igrača u magacinu koji će klubu doneti ogromne pare 4. U letnjem prelaznom roku Zvezda prodaje po nekoliko igrača u velikim transferima i dovodi nekoliko igrača da se tim osveži, gde je barem 5-6 igrača igralo u predhodnoj sezoni 5. U poslednjoj deceniji Zvezdini najveći sponzori su UEFA, TRANSFERI IGRAČA, ULAZNICE, TV PRAVA, dok je najveći sponzor nk partizan u tom periodu DRŽAVA koja im je 4 puta platila licencu za Evropu što za Zvezdu nije uradila 2014 godine, država koja im gleda kroz prste za dug za porez od 21M+ evra i za ostale dugove koji su ogromni 6. Tačno je ono što je rekao naš veliki glumac pokojni Ljuba Tadić "JEDAN KLUB VREDI ONOLIKO KOLIKO VREDE NJEGOVI NAVIJAČI"! I zato nk partizan ne vredi NIŠTA jer nema navijače!! Navijači Zvezde su najveća snaga kluba, oni su prevaga i nema im ravnih u Evropi!! Sve ovo su razlozi zbog koji je Zvezda 300 godina ispred nk partizan u svemu, organizaciono, igrački, na tribinama i manite se više breskvice tih vaših gluposti i prestanite da same sebe lažete. Malo ste za Var, pa malo niste i žalite se na sudije iz Var sobe, pa ste malo za bonuse, pa malo niste, pa ste malo protiv FSS, pa malo niste kad gostujete Napretku na stadionu JNA...nk partizan mali klub bio i ostao, klub bez stava, bez karaktera, bez dostojanstva, sa moralom Severine. Takvi su i njegovi malobrojni i u 5 frakcija podeljeni cirkus smešni navijači koji ne mogu da oteraju upravu. Iskreno, niste uopšte za žaljenje obzirom šta ste sve radili. E zato ste tu gde jeste, zato ste niko i ništa, svetlosnim godinama iza Zvezde, a tako će biti još mnogo godina pred nama.
г

грозница

pre 3 dana

суботње вечери???
m

milo123

pre 3 dana

Skoro sve što si napisao si u pravu, osim činjenice da navijači Partizana nisu svesni svega toga. Oooo da, vrlo su svesni svega toga. Zato i izmišljaju mitove kako se Zvezda obrukala u LS, kako nije uspela da prođe pored tamo nekog Yang Boys, zato prave mitove kako šerif i hvan ne valjaju i kako smo ih pretplatili, prave mitove kako ih svi mrze i hoće da ih ugase, iako se država doslovce upinje svim silama da ih održi (kad je zvezda bila u toj situaciji bilo je obratno, svi su se trudili da odmognu osim navijača). I tako dalje. Da ne tupim sad i ja. Sve si lepo i koncizno objasnio.
M

Ma ajde

pre 3 dana

Ako nisi plaćen za ovo što si napisao i ako stvarno to misliš, mene ne čudi što tonemo kao narod. I brojčano, i moralno i intelektualno i kulturno... Mi ne treba da se zovemo Srbija nego Debilana.
G

Gost1234

pre 3 dana

Gospodin koji pise da je Srbija debilana neka se iseli siroko mu polje, nauci engleski i nek komentarise na skaj njuzu vesti!!! Zvezda ulozila u igrace 3-4 miliona ove sezone, i igra ligu sampiona, dok je na primer jedan Celzi ulozio za poslednje dve sezone 2,6 milijardi funti da bi igrao ligu konferencije…….. Zvezda svoj novac sama zaradjuje i sama ga trosi kako zna i ume, nekad dobro nekad lose. A umisljena gospoda neka prvo podju od sebe, i ukinu sebi losu srpsku osobinu gledanja u tudje dvoriste………
M

Ma ajde

pre 3 dana

@Gost1234 Nije dobro ni ako si plaćen da ovako komentarišeš a još gore ako stvarno tako misliš. Vidi se da nisi pročitao ni Životinjsku farmu, ni 1984, ni Stradiju, ni Vođu, ni Čujte Srbi. Knjigu u šake, poslednji je trenutak, a po meni smo verovatno i zakasnili.
B

BokiUSA

pre 3 dana

Ma ajde... jedino sto si ti procitao je mikijev zabavnik... ne mlati ovde I ne mraci... cekate da vam neko nesto da I pokloni. Ako nisi u stanju da zivis u Srbiji kako zelis imas ceo svet pa probaj. Ja sam preko 20god I svaki Dan mislim o mojim roditeljima prijateljima... nikada nisam pljuvao Srbiju niti krivio ni jednu vlast. Vec se borio za sebe. Boring se I ti I bez mracenja I pametovanja zato nam I jeste kako je...
G

Gost 24h

pre 3 dana

Čemu 5 puta pisanje nk partizan,jesi li nepismen. Za ostalo kao navijač Partizana se slažem.
d

drug BOBAN

pre 2 dana

Brate cigan sam, al ne znam dal da ostavim komentar "terza ti li si", ili "gobelja ti li si"...
p

pupi

pre 3 dana

Zgazi ih Benfiko, to nije klub, to je najgori šljam dno-dna lige.
B

BokiUSA

pre 3 dana

Vidis zbog takvog komentara I razmisljanja se dogadja karma... oni jadni Norvezani I sada Dinamo K itd itd. Otresose vas iz gaca. A vi I dalje zelite zlo... tako da post na celo...

Pule

pre 3 dana

Sve je to lepo ,al pretrpali smo ekipu ,plus dosta novca je baceno,znam da ce ici dislike na kom ,ali mladi igraci nece videti min na terenu ,kaze igrace u kupu ne moraju ni tad da cekaju u najboljim godina 3 utakmice cele godine ,posle sto nam je repka slaba ,Partizan imao jednu od najacih skola u evropi ,sad i nemaju omladinsku ekipu ,zvezda ima talentovanih igraca al moraju da igraju ,a ne za 0 da idu u ofk i ostale ekipe ,momci trebaju da igraju a ne da ih novinari napucavaju da su talenti ,ko andriju maksimovica kazu novi mesi a nije odigtao 5 tekmi za prvi tim ,sljivic odlicno igra ne vidi min na terenu ,petrivic ,pavlovic sve talenti al sve im je to nista kad ne dobiju sansu,mimovic je dobio i iskoristio je ,nedeljkovic isto plus dobra zarada
L

Lebe mekani

pre 3 dana

U Srbiji se igraju utakmice a u Hrvatskoj tekme. U Srbiji reprezentativci igraju za reprezentaciju a u Hrvatskoj za repku. Upamtite to više, lebe mekani…
p

pupi

pre 3 dana

Ajmo Benfika, zgazi udrugu iz KP-a👊
М

Милојко Пантић

pre 3 dana

где сада игра онај играч Пет Минутес??
G

Gogsi

pre 3 dana

Silas obecava,zna fudbala 🔥
Ф

Филип Вишњић

pre 3 dana

то сам и Ја приметио....
s

strasno

pre 3 dana

Duarte je nevidljiv na terenu jedino sto uradi je sto sutira penal, spor nema dribling ,nema snagu... strasno je kako su svi slepi
z

zapad

pre 3 dana

Ti ocigledno nisi gledao istu utakmicu kao i svi mi na stadionu i pored malog ekrana. Duarte preozbiljan igrac
Đ

Đukin fan

pre 3 dana

Ona bukva Šerif opet promašio loptu na prazan gol i tri metra daljine sinoć!!!Tu trupčinu platili 4 miliona €!!!Uzas
&

&

pre 3 dana

Serif nije promasio loptu, golman je sklonio i promenio joj pravac. Bolje poseti ocnog umesto sto sipas otrov.
J

Jovan Veselinović

pre 3 dana

Kamo sreće da covek sipa otrov a onaj balvan ista pogodi!!!Lik za 4 miliona € plus plata,evo godinu dana u klubu ne može vola da ubode u guzu!!!I skupa s Pumom i Milsonom koštali samo obeštećenja 10 miliona €.Alo druze!!!Totalni promašaj sva trojica u plejadi istih kiks transfera ,skoro 50 u proteklih 6-7 godina i skoro 45 miliona € bačenih para!!!!To je to