Komentari na vest

Endrikov sumrak, Jović podsetnik koliko Real brzo troši igrače

G

Gorostas

pre 5 dana

Zilo Zivkovic klasa za ovog.
L

Laziale

pre 6 dana

Ovo je jedan od najglupljih naslova koje sam procitao u poslednje vreme. Porediti Jovica i ovo cudo od deteta je u najmanju ruku neukusno. U utakmici protiv Paragvaja svaki brazilac je izgledao amaterski a ne do pre neki dan dete Endrik. Lepo je objasnio situaciju Vini, jednostavno tereni su daleko tvrdji a fudbal mnogo sporiji od onog koji oni igraju u Evropi. Svako ko prati kvalifikacije u Juznoj Americi zna o cemu pricam, jednostavno veoma specifican fudbal se igra kada su u pitanju te utakmice, od npr domacih liga.
b

banence

pre 6 dana

UPOREDJIVATI LUKU JOVICA SA ENDRJUOM JE MALO NEUKUSNO I POMALO NEVASPITANO ALI TO SE VAMA IZGLEDA KONSTANTNO DOGADJA
r

rea

pre 6 dana

Svesni ste da pišete tekst o dečaku koji je tek napunio 18 godina? Nadam se da jeste... Jović kada je prešao u Real imao je 23 godine, to nikako nije za poređenje i talentom nije 2% Endrika bio.
I

Ironija

pre 6 dana

Najgore je što ovo nije nikakav igrač, ali konkurencija je takva da će on na kraju ispasti jedan od najboljih u vremenu koje dolazi.

Mali peca

pre 6 dana

Doso u Real u trenutku kad imaju Embapea , Vinija , Beilinga i Rodriga , nije mogao gori trenutak da odabere , bolje da ode na neku pozajmicu , svakako mu je tek 18 god.
N

Nemanja8989

pre 6 dana

A i vi novinari ste nekad stvarno…Pricate o detetu,ovi brazilski novinari “krivac za lose rezultate”,a vi “primer Jovica”,a dete tek doslo u Spaniju,mislim ono…Sta ste vi sa 18 godina radili? Malo normalnosti nije na odmet zaista…
B

BubreguLoju

pre 6 dana

Decko ima tek 18 god i čini mi se da za Real ima 1 gol i jednu asistenciju . Brazil je u rasulu vec 12 godina i nije to vise onaj Brazil koji plesao po terenu i pravio čuda. I fudbal ne cini pojedinac , a ovaj klinja je jos zelen ... mada ti Brazilici nikad nisi siguran sa njima ... moze caskom da eksplodira , a moze da bude promas . Pa onaj Rejner placen 60 mil , promasaj .
G

Gosti

pre 5 dana

Pa plešu i sada mada samo plešu više treniraju koreografiju nego fudbal
M

Mujagic

pre 6 dana

Daj bre polako, decko ima 18 godina, buducnost je pred njima!
P

Previse

pre 6 dana

Ali previse se lozite oko ovog Endricka, i on i Güller kur***e obicne, sutnut loptu ne znaju
S

Sherlocked1

pre 6 dana

Cuj sumrak. Ako je njemu sa 18 sumrak , posle 10 min. i Kilijanom koji je nezamenjiv onda je tebi potop kad krenes sa onim naslovima "grmi" i ostale nebuloze..
M

MagicoOs

pre 6 dana

Otrezniće se jednom i ti veliki klubovi i prestat da daju tolike pare na igrače koji imaju 1 dobru sezonu, neovisno kakav god potencijal u sebi imali. Tu prednjače engleski Premierligaši. Dovode mlade igrače nakon samo 1 dobre sezone. Nekad ti nisi mogao zamislit da dolaziš u klubove kao što su Real Madrid, Barselona, Bajern, Mančester Junajted prije tamo neke 26/27 godine, pre nego si se dokazao sa bar jedno 4-5 extra sezona. e
G

Gulf

pre 6 dana

Ko sve piše tekstove ovde, neverovatno. Da je autor bar pogledao utakmice Reala kada je igrao Endrik. Mbape ne može celu utakmicu da da gol i Endrik ulazi iz izmene i u prvom ili drugom kontaktu s loptom rutinski rešava završnicu. Ako ga zaobidju povrede, biće otkrovenje u rangu Vinija i Rodriga sigurno.
8

8

pre 6 dana

Da me maneš sa Luku Jovića više, dobro nije napisano Perica Ognjenović
G

Grupa JNA

pre 6 dana

Nemojte da dirate nasu svetu kravu Luku Jovica on nije istrosen igrac. On sa ucinkom 5 golova u 6 godina je najbolji spic kojeg Srbija ima tako nase delije kazu. Kakav Vlahovic koji potpisuje novi ugovor u Juventusu ili najbolji strelac Srbije ikad Mitrovic, Jovic bree 🔥🔥 ali kako je vrhunski obesmislio ovu igru zvanu fudbal protiv Spanije. Golman pao, Jovara pored gola i onda cucne 🍷
A

A tek će da boli

pre 6 dana

Ali momak igra kod svakoga,odaziva se pa igrao i minut ili presedeo na klupi.Ne glumi uvređenu mladu i ne sastavlja tim.
O

O Boze

pre 6 dana

Ti si samo jedan obican mrzitelj svega sto te asocira na Zvezdu! Ostat ces samo navijac malog komsije kojeg uskoro nece ni biti!
B

Boners

pre 6 dana

Golman pao u tvojoj glavi, stvarno pojedincima nema spasa. U sve ce oni sebe ubediti, samo da odgovara njihovim idejama.
G

Gorostas

pre 6 dana

Guzma iz Deportess Tolima Kolumbija IGLICA ILIJEV ALTIVIRA DETONACIJU. Ivica Dacic odobrio transfer iz državne kase se preliva poslednji napad SNS a Vicko i Ostoja se smesksju.
T

Tln

pre 6 dana

Nogirat Piksija i dovesti Nadja za selektora pa da vidimo...:) vratit Ademagu Lajica i uparit ga sa Saso Lukicem Belkom da preore a Saso Zdjelar da pojede travu u drugom poluvremenu....hahahaha NAJJACI si brate.
G

GorostasProbidioSamSeMisevi

pre 6 dana

Yeilson Guzma je pred potpisom za Partizame. Ivica aktivira bombu iz Kolumbije, prva ruka La bomba Ivica, bice makar kup zareko se.
A

Alberto Bueno

pre 6 dana

Jović došao kao formiran igrač barem pet godina stariji da odma daje golove a ovo dete je zalog za budućnost nikakva veza izmedju njih za tih deset minuta koliko je odigrao moglo je da se vidi da itekako ima šlifa za gol
S

Steva ns

pre 6 dana

Ljudi jel ste gledali dve utakmice u kojima je ovaj dečko debitovao za real u prvoj je odma dao gol u drugoj je posle 10 sekundi ušao u gol šansu ko kaže da nije uspeo u realu pa i vini je igrao prvo za kastilju biće on odličan a što se tiče brazila tu nešto ne štima odavno ali to nema veze sa njim dečko ima tek 18 godina
O

Orao

pre 6 dana

Eee moji ljudi. Onaj Rodrigo je 4 klase iznad ovog momka. Kako podcjenen igrac... Nema marketing, zivi normalan spkrtski zivot.
M

Makks

pre 6 dana

Rodrigo je sa 23god i 5 (PET) odigranih sezona u Madridu bolji igrac od Endrika koji ima 18god i 3 ZVANICNE utakmice u dresu Reala? Nije tebi lako.