Emotivni Miha: Jedno od najvećih priznanja u karijeri, jer su me izabrali moji ljudi! Deki, tu sam uvek za tebe

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.12.19. | 19:51

Siniša dobio Zlatnu loptu za najboljeg trenera u 2019.

Borio se Siniša Mihajlović da ne pusti suzu kada je izašao na veliku scenu Narodnog pozorišta. Šef struke Bolonje dobio je na proslavi 100 godina Fudbalskog saveza Srbije Zlatnu loptu za najboljeg trenera Srbije u 2019. godini, jer je izveo pravo čudo kada je preuzeo taj posrnuli italijanski tim, na ivici ispadanja iz Serije A. A, on ga je spasao kao čarobnim štapićem.

Žestok aplauz, stojeće ovacije, dobio je Mihajlović kada je izašao da dobije nagradu. Naravno, nije to bio samo aplauz za tu pobedu na terenu, već i jači za onu pobedu koju je Siniša odneo u poslednja tri meseca van terena, u bolnici u Bolonji.

Izabrane vesti

I to je ganulo Mihajlovića, dovelo ga na ivici suza. Ali, kako je oduvek bio čovek od reči, ispunio je i ovog puta obećanje.
Obećao sam da neću da plačem. Hvala vam od srca. Želim da iskažem veliku zahvalnost za ovu nagradu, jednu od najvećih u karijeri, zato što sam je dobio od mojih ljudi, od Srba. Biti izabran za najboljeg trenera Srbije, za mene nema veće vrednosti od te“, rekao je Mihajlović.

Zahvalio se svima i na podršci u teškim trenucima.
Želim da se zahvalim svima, prijateljima, bivšim saigračima, trenerima, fudbalskim radnicima, koji su bili uz mene u prethodna tri-četiri meseca. Davali ste mi snagu, bez vaše pomoći bi mi bilo mnogo teže. To je velika stvar za mene, koju nikada neću moći da zaboravim. Ja sam 30 godina u Italiji, ali sam uvek bio Srbin i nadam se da vas i pored svih mojih dobrih i loših strana, nikada nisam razočarao i da sam predstavljao Srbiju na najbolji način“.

Poželeo je Siniša reprezentaciji Srbije da se plasira na Evropsko prvenstvo, a posebnu poruku je imao za Dejana Stankovića.
„Želeo bih da čestitam mom kumu, mom bratu, Dekiju Stankoviću što je postao trener Crvene zvezde. Ja ću uvek biti tu za tebe, znaš da te mnogo volim“, rekao je Siniša Mihajlović.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara