Komentari na vest

Embape smiruje derište u sebi: Idem ja u špic, Vini će da tutnji krilom

R

Rale97

pre 12 dana

Mbape 95 posto ove sezone igrao spica pa ima 45 golova datih, nece biti nikakvih problema tu, a i u tokameca ce se sig rotirati taj trojac u napadu tako da ce se cesto nalaziti na levom krilu... Bice veoma tesko cuvati Real...
P

Pfc123

pre 12 dana

Nije problem Endrikov dolazak. Može do Zemunela prvo na godinu-dve da se dodatno razigra pa lepo da pusti krila na vreme.
R

Raffa

pre 12 dana

Ladno ubili decka koji jos nije ni dosao.Kako sada klinac da se razvija kao fudbaler,a verujem da moze da postane brutalan spic?Tako su na neki nacin Ovena zeznuli kada su ga doveli,mada on je vec tada bio zvezda.Stalno grejao klupu,pa na kraju propao skroz.
M

Manche

pre 12 dana

A ko je igrao spica sad protiv Sitija ? Niko. Smenjivali su se u zavisnosti od situacije Vini, Rodrigo i Belingem. Sad ce biti samo dodatno pojacani sa Mbapeom. Kljucevi veznog reda ce biti dati Cuameniju i Kamavingi, a pozadi se iz povreda vracaju Militao i Alaba.
V

Vega

pre 12 dana

Oni mogu kljuceve da uzmu kad ode motor ovog tima tj Valvede
U

UFO

pre 12 dana

Spic im realno nije ni bio potreban protiv Sitija kad su citavu utakmicu igrali na svojoj polovini 🤣
G

Gost RS

pre 12 dana

Uvijek sam bio mišljenja da nema vrhunske igre bez pravog špica ali Anćeloti je to nekako uspio da posloži u Realu, dosta uz pomoć Belingema. Ova će trojica da prave dar-mar, neće odbrane znati koga i gdje da čuvaju. Kad bi trebalo neko da se prodaje dao bih Vinisijusa prije nego Rodriga.
z

zauzeto ime

pre 12 dana

slazem se za vinisijusa pre rodriga kad bi se razmisljalo o prodaji ...... kad god vini nije mogao da igra rodrigo razvalio na levoj strani, nista slabiji kvalitet na levom krilu, a deluje mi skromnije i normalnije, ne provocira, pravi sportista, decko za primer
Б

Блок

pre 12 dana

Роналдо је био бољи као шпиц,ја сам га нпр у Фифи 14 стављао као шпица,после то Анћелоти видео од мене :)) Гол играч,дриблинг нула ...прескакање лопте у месту. Килијан је по мени прави крилни нападач ,можда он да као шпиц 30+ голова,али човек је врхунски крилни нападач који напада не само ,један на један ,већ и кад је удвојен. Реалу би поред Винисијуса и Родрига боље легао нпр Осимен. Плус Белингем ће у тој новој формацији бити повученији,нереално колико је голова дао...ал он по мени није та класа Де Брујне, Модрић,Едегар да кад је лопта код њих мењају интензитет меча,пас стално унапред.
Č

Čodenzi

pre 12 dana

Majke ti hahaha ja skinuo opet Fifu 14 nzm sa kim da krenem karijeru zanimljivo uvek bude
m

megatron

pre 12 dana

pricam vec mjesecima da bi najbolji potez za Real bio da prodaju Vinisijusa, i da dovedu klasicnog spica, i da Kilijan igra krilo. Vinisijus je problematican prvo zbog svog skandaloznog ponasanja, a i Rodrigo je pokazao da je konkretniji u zavrsnici od njega. Vini nije mogao da dise od Vokera protiv Sitija i u tom dvomecu nista nije pokazao.
@

@Megatron

pre 12 dana

Da, nista nije pokazao, samo je namestio 3 gola ☹️
S

Samo napred

pre 12 dana

Vini-Mbape-Rodirgo.. Mogu da zamislim ukrštanja.Pakao za defanzivce...
g

ggwp123

pre 12 dana

VELIKI REAL
6

666999

pre 12 dana

ici cete vi svi skupa sa Perezom na robiju
L

Lacio1900

pre 12 dana

U tekstu se nigde ne spominje Rodrigo koji sigurnim koracima postaje veliki igrač.
x

xnxx

pre 12 dana

rodrigo je desno krilo, i tu je zacementiran, iako decku vise lezi kad je levo