Komentari na vest

Embape je imao dogovor sa Liverpulom

N

Nemanja8989

pre 5 dana

Dobro je sto nije dosao(za sve nas koji navijamo za ovaj klub),ovaj gde ode taj klub automatski propadne…
S

Srbija 1999

pre 6 dana

Glupavi PSG, umesto da uzme 200 miliona on im otisao za DZ i to nista nije osvojio osim njihovo smešno prvenstvo.
P

PDK

pre 6 dana

A sta ce im 200m? Koliko je on Realu doneo sad marketinski? Koliko ke ljidi kupilo dres ili doslo na utakmicu zbpg njega te dve godine... Meni se ne svidja kao covek, ali je masina za pare..LFC da je dao i 300m isplatio bi mu se za dve godine u tom smislu. Sad sportskom ne znam..
G

Gost233

pre 6 dana

Koga nema bez njega se moze i mora. Ovaj Liverpul sad kako igra meni je prvi kandidat za osvajanje lige sampiona. Zavisi samo koji su im prioriteti, da li liga ili ls. Prosto igraju fenomenalan fudbal uz prelazni rok u januaru uz dva pojacanja zbog rotiranja ili makar jednog na sredini to bi bilo top. Voleo bih tu da vidim Edersona iz Atalante koji bi se tu rotirao sa ovom dvojicom sad u sredini. Ne vidim Real da moze da osvoji Ls, jaci mi je kandidat Liverpul,Siti,Atletiko ako im se poslozi sa Alvarezom.., Bajern i Celsi koji ima klupu veliku. Arsenal iz senke..Oni ce sigurno igrati dobro ali mislim da je akcenat liga,ako im pobegnu Siti i Liverpul probace oni Ls. Italijanski klubovi nista.
B

Brko

pre 6 dana

Dobro bolan, uzorak od dvije utakmice na startu sezone i odmah Liga prvaka se osvaja. Malo ko je toliko nabeđen kao Liverpoolovi navijači. Klub eksta, ali navijači haos
@

@gost

pre 6 dana

Ovaj liverpul je kandidat za titulu isto kao junajted..vidjeces na kraju sve,da ima iole ozbiljnih ekipa ne bi među 4 bio sa ovim igračkim kadrom..no liga im je u k,i zato kakvi god da su završiće među 4.Ne što su dobri no što su ostali loši,sem Citia i Arsenala
P

PDK

pre 6 dana

Ne znam sta me je nateralo uopste da dodje do Celzija u tvom tekstu...i da, sve se slaze od pocetka pa do kraja...tj nista nema logiku i poentu.
Z

ZV

pre 5 dana

Bato,koji Čelzi, lebati? Ljudi igraju LK,preko one stvari doduše ali igraće.
C

Clown fiesta

pre 5 dana

@Brko, ne kaže se za džabe "crveni kult", nema neralnijih navijača.
M

Miloschichichi

pre 6 dana

Nikad nece ni osvojiti ligu sampiona
P

Pep

pre 6 dana

Muka mi je od Mbapea Vini ja i Rodriga užas igraju za svoje reprezentacije i jako su umišljeni. Pazite podatak Vinisius 0 golova u kvalifikacijama za svetsko na 8 utakmica
D

Deniz

pre 6 dana

To je kao kad cura čeka da joj se javi mangup, a za to vrijeme je sa finim momkom koji je izvodi na ručkove, putovanja i osigurava joj lagodan život, čim je zovne taj mangup kada se "iživi" sa drugim djevojkama, ona mu potrči u zagrljaj. Mislim da bi se Liverpul prevario da ga je doveo. Ovo govorim nepeistrasno, kao navijač Čelsija.
G

Godzila

pre 6 dana

Čuveni Lekip. Vest u rangu da je funkcioner Zvezde šetao Parizom sa 5 miliona evra u kešu i obilazio kladionice ne bi li uplatio 7+ 🙄 I kad je uplatio niko ga ništa nije pitao nego su mu radosno uplatili tiket.
G

Grupa JNA

pre 6 dana

Imao je dogovor i fiktivni transfer Puma Hijena Rodrigez u neki FK Meksiko cili sos kada ono nista jer nece niko da pere pare sa madjijom hahahahahahahahahaha
@

@grupa jna

pre 6 dana

Isto i Saldanju trazio Hofenhajm, nudio 20 miliona, ali njemu ipak draza Madjarska…
V

Vava

pre 6 dana

Taman sam pomislio da nema više vijesti o njegovim transferima
A

Apokalipsa- stipsa

pre 6 dana

Steta sto nije dosao. Bio bi to odlican potez za liverpul. Dominirao bi sa Salahom u PL.
r

rea

pre 6 dana

Mbape je fizički izuzetno nadaren fudbaler koji do sada nije igrao dostojnu ligu, uz dužno poštovanje Ligi 1, ona je daleko iza bilo koje druge lige iz "Liga petice". Luiz Dijaz je trenutno, po meni, daleko uticajniji fudbaler, kada su mečevi protiv kompetitivnih protivnika u pitanju, tako da ne vidim da bi Liverpul bio nešto jači sa Mbapeom da je tada došao. Kako Mbape funkcioniše kao 9ka možemo videti na primeru Reala s početka ove sezone, koji je unakažen, te Francuske reprezentacije koja doslovno rečeno ne igra ništa.