Komentari na vest

Embape i Real - čeka se samo objava: Biće najplaćeniji igrač Blankosa, ni blizu kao u Parizu

G

Gost99

pre 3 meseca

Malo vam je glupo da za Real koristite neto platu a za PSG bruto kad je neto vise od duplo manje.I onda se odaje utisak da on prima platu od 20 miliona u Realu a u stvari Real mora da plati oko 50 miliona.
L

Lfc

pre 3 meseca

Majstore city osvojio ligu sampiona,u englesku ligu oborio rekord u titulama u nizu,znaci u englesku ligu,oborio toliko rekorda liverpula,junajtedovih itd.razlika je oooooogromna. A sad mi je jos draze sto ovaj nije uzeo svetsko prvenstvo u Qatar,ogavan strasno
K

K111

pre 3 meseca

Ovaj Psg baca pare samo tako, Siti bar pametno ulaze.
s

sg018

pre 3 meseca

Kakva greska PSZ-a sto su pri potpisu novog ugovora Mbapeu dali 180mil! Prakticno su ga dva puta platili po 180mil. Prvi put dali Monaku, a sada njemu. Jeste dobar, odlican, igrac ali 360mil je previse. Plus plate koje nisu nikako male..Pritom PSZ nije bio konkurentan Ligi sampiona. Siti je dosta zdravija sredina kada se prica o petro dolarima. Sa jasnim ciljem i planom.
P

Partymaker

pre 3 meseca

Kolike pare je čovek već uzeo može komotno da igra za džabe a da ne oseti hahahah
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Godinama ih zavlači i na kraju ostane u Parizu. Bilo bi sjajno kad bi sada oni njega iskulirali bukvalno pred potpis. Nepotreban je svakako, a preskup, egocentrik, uneće razdor u svlačionicu, a nije tata kao Mesi pa da mu se i toleriše zarad magije. Hoselu ako ostane, i Endrik su sasvim dovoljni u rotaciji ako dovedu Mitra nakon EP.
n

nbgd

pre 3 meseca

ali Mitrovica nakon eura u kom svetu ti zivis gledam i neverujem. I da dovedu tadica umesto krosa?
N

Nikad

pre 3 meseca

Nikad vise Ligu Šampiona uzeti nece
M

MortenGamstPedersen

pre 3 meseca

Zar je broj toliko bitan? Igra igrač, a ne broj. Ne mislim samo na Mbapea i fudbal, nego generalno. Sportski pozdrav!
A

Antonioo

pre 3 meseca

Nacho jos nije objavio odluku ali vrv odlazi, mislim da postoji sansa da Leni Joro bude prikljucen uz Mbapea u tim... Ne verujem da ce dati sansu Rafi Marinu... Sa druge strane da vidimo sta ce biti sa levim bekom, produzava li se Mendi ili se krece po Dejvisa.. Veznjak nece doci umesto Krosa i to je to od Reala za ovo leto... A da, da vidimo i sa Joseluom sta ce biti, on zeli da ostane ali Real se premislja...
H

Heisenberg911@

pre 3 meseca

Mislim da je Anceloti izjavio da bez obzira na sve (dosao Davies ili ne) Mendy ostaje. Verovatno i Ceballos ide ali videcemo sta ce njuska perez da sklopi. Kao navijac Reala, kada je sklopljen ovaj (prelazni) tim nisam nista ocekivao i evo napravise itekako uspeh, tako da stare lisce ne treba podcenjivati. Nadam se samo vecoj ulozi Arde sledece sezone, jer decko je zasluzio :)