Komentari na vest

Emanuel Late Lat košta 1.800.000 evra!

K

Kendo

pre 12 meseci

Al onaj Ali Sowe iz Ankargucua 1,91,brz,jak,skocan ...razbijac taman za ligu sampiona,al msm da kosta oko 2,5 milke,skup...
P

Pedja108

pre 12 meseci

Ma kakav Kasijera. Covek je imao mogucnost da dodje, nije hteo, ode u Rusiju i odlicno sto je tamo otisao. Igra nikakva, kao i golovi. I sta sad, ako mu ne ide tamo, e onda bi dosao. Hvala, ne treba. Pesica ne pitati da li hoce da ostane, nego da ide hteo iii ne. To sto on igra, mogao bi bilo koji spic nase prve lige. Ako hoce da dodje, dovedite ovog Ratkova, mlad je, talentovan, veca perspektiva nego Rakonjac. Ako ne moze, onda zadrzati Rakonjca. A ovaj Lat, bojim se da ne ispadne kao Dioni i Kulibali, ne uliva mi poverenje.
p

pjer

pre 12 meseci

Da ali Ratkov kosta...
v

vdgfe

pre 12 meseci

Ma da samo rokajte da vidimo dokle vise, ne CZ nego svi nasi klubovi uglavnom. Kada prodajemo igrace ako je ostalo godina dana ugovora pisete ne mozemo mnogo dobiti za njega, kad kupujemo eto ima godinu jos ali nista ne znaci bice skup. Ovo je otvorena pljacka klubova i drzave, jer se zna gde i zbog cega se naduvavaju cene kad se kupuje, a prodaje se jeftino, samo kod nas je tako poslovanje. I onda se neki cude sto su svi nasi klubovi u dugovima ogromnim. Ali zato rukovodstvo klubova bogatije od šeika. Onda se čudite što narod ide na ulicu, bolje se čuditi što to nije pre i što ga nema više. Ajde Mocartovci objavite komentar, nadam se da smete i verujem u vas i da ćete se pokazati kao slobodni da ne cenzurišete
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Zvezda ako hoce dobrog napadaca onda umesto Late Lata da dovede Munasa Dabura.
I

Idemoooo

pre 12 meseci

Doveo bih Olungu iz Katarske lige na 22 utakmice 22 gola za drugog napadaca....
G

Gost1976

pre 12 meseci

Da li znaš da u našoj ligi može da počne samo 4 stranca? Glupost teška ali nam zbog toga ne treba više od 6 stranaca..trošak
F

Football magazin

pre 12 meseci

Vrlo zanimljiv spic mi je Faris Pemo iz Bodo/Glimta! Ima snagu, brzinu, skok i duel igru, a verujem da nije mnogo skup! Skoro je dosao u Bodo!Nije mnogo skup,ali je definitivno bolji od Silje kog treba prodati Ferencvarosu ako ponuda postoji! Verujem da bi ga Bodo pustio za sumu od 2.milke!
L

Late makijato

pre 12 meseci

☕️ srk, srrrrrk! 🤣😂
P

Plagijator

pre 12 meseci

Jel te nije sramota da ponavljaš to što je već neko pre neki dan napisao. Što kradeš tudje fore.
K

KorleoneVitox

pre 12 meseci

Zvezda il nek dovede Pierrota ili nek vrati Ohija, mani me ovih poluspiceva/krila, pešić je klasa za ovog i kasijeru
G

Gostivarski

pre 12 meseci

Ovaj emmanuel je više polušpic/desno krilo nego špic, opet se izmislja topla voda, pa bolje onda stavite olayinku napred
Y

Yui

pre 12 meseci

@Kumovi Vrbas-- tim gore po vas ,igrali ste 9 puta ligu šampiona a nikakvih rezultata nemate.. --Zvezda igrala samo 3 puta (i zbog sankcija) i osvojila trofej i Evropski i svetski
M

Maxom

pre 12 meseci

Oceli uspjeti gobeljica zadrzati,zna li se sta?
Z

Zmi Zmi

pre 12 meseci

Izvinjavam se brate u ime svih ovih minusa, ne razumeju ljudi tvoj humor. Ali odgovor je da nece, otimaju se klubovi petice za njega.
D

Dragan 1985

pre 12 meseci

Zvezdi treba ozbiljan remont, treba joj najmanje 7 igraca, pogotovo na bekovskim, stoperskim, defanzivno veznim redovima za LS. U svom resteru ima 28+18 igraca,a od toga samo 6 je sposobno da igra na nivou LS. Pitam se pored jos novih pojacanja sta ce da radi sa starim igracima koji su pod ugovorima, koliko ce da je kosta toliki roster igraca kada se svi budu vratili sa pozajmice? Zvezdi jedino LS treba zbog para, ne treba ocekivati takmicarski uspeh sa poluigracima gde se bivsem treneru duguje 150 000 evra. Zvezda je bila zadnja u grupi sa Ferencvarosom koji je klub za LK sa obzirom gde se nalazi Madjarska liga, sa Trabzonomom koji je po tradiciji cetvrti najjaci klub Turske i koji je kreiran za LE, i jedino Monako koji je u rangu treceg sesira za LS. I Zvezda je u takvoj grupi bila zadnja. I kada bi imala ogromne srece da dobije najlakse protivnike u prvom, drugom i cetvrtom sesiru LS opet bi to bilo teze nego Monako, Ferencvaros i Trabzon.
B

BokiUSA

pre 12 meseci

Druze jedini kiks je bio u bgd protiv Monaka i yu smo trebali da dobijemo a ne izgubimo. Sa tom pobedom i 9 bodova bi lagano prosli dalje. Nemoj toliko da mracis..
D

Dejani

pre 12 meseci

Ma pusti njega. Daj Morelosa. Daj mu radije 1M na potpis i platu nastimat kako Zvezdi pase i vezati ga 3-4 godine. On je provjerena roba, ima dobro iskustvo i jak je igrač.
L

Lord Lukan

pre 12 meseci

Nece da moze😎Traze ga Sevilja i Galatadaraj,izgleda da ce i oni izvisiti jel mu Al Nasr ponudio duplo veci ugovor nego Spanci i Turci!Videcemo sta ce izabrati, novac ili ozbiljnija prvenstva!
L

Lažu nas

pre 12 meseci

Kako još niste provalili da nas Doktor vozi godinama na istu foru. Svaki prelazni rok ista priča. Te dolazi onaj, te dolazi ovaj, na kraju vrati par povratnika koji u prosečnim klubovima sede na klupi, i par sačuvaj Bože stranaca. Prvo loženje pa onda neki Krstičić, neki Spiridonović, neki Falko, neki Rišairo, neki Dioni, neki Kulibali itd itdddddd itdddddd itdddddd. Nije da mračim, ali pogledaj te realno šta se dešava svaki prelazni rok. Gomilanje igračkog kadra istrošenih igračima i prosečnim igračima koji ne donose kvalitet u Evropi. A niko ne može da me ubedi da od ovih para od 6 godina Evrope nije moglo da se dovede svake sezone 2 ili 3 dobra igrača. Ovde godinama nemamo konkurenciju pa i sa takvim krševima osvajamo titule. Neka kaže neko koji bi to igrač Zvezde mogao da igra standardno svaku utakmicu u ligi petice. Možda 2, 3 igrača maksimum, i to u klubovima koji se bore za opstanak tamo. Opet ponavljam, nije da mračnim ali TO JE REALNOST, svidelo se to nekome ili ne.
r

reb8888

pre 12 meseci

...sve zavisi kako gledas na to, babic kod nas nije imao mesta a sada igra standardno u petici i nije jedini takav primer. od par igraca bi uz dobar rad mogli da se naprave igraci za gornji deo spanske ili italijanske lige...ko je mislio za milivijevica kada je bio u zvezdi da ce karijeru da provede u engleskoj i to kao kapiten godinama...
A

Amfiteatar

pre 12 meseci

I vozi nas i drzi na stand by godinama! Nikakav napredak u igri i igrackom kadru ne vidim! Matora,troma,istrošena, prezasicena ekipa! Svake godine traze napadaca,i svake godine nam razni menadzeri uvale bafl robu, ili nekog povratnika! Od svih ovih koji se pominju nece doci nijedan, mogu da se kladim da Terza i Mrkela planiraju da vrate Pavkova!
N

Nikola021

pre 12 meseci

Ako zelimo da izgledamo iole ozbiljno,na terenu ne sme biti Pesic.Totalno beskoristan igrac.Ako vec za Rakonjca traze 1 mil,koje ne bih ni u snu dao za takvog igraca,bolje je iskesirati za Latea 1,5 mil.,jer sve da hoce ne moze biti gori od ove dvojce.
p

pesicu Odlazi

pre 12 meseci

DOVESTI DESERSA I LATE LATA, I ODMAH OTPUSTITI PESICA I RAKONJCA,NAJBOLJE MOGUCE RESENJE!
T

Tako je

pre 12 meseci

Slazem se potpuno, Pesic u FK i Kuzmic u KK dva najgora igraca u istoriji kosarskaskog i fudbalskog kluba u zadnjih 20 godina! Ja cu da slavim mesec dana kad im konacno vidimo ledja...
G

Gostttttzz

pre 12 meseci

Pa obojica nemaju imena za fudbalere,a ne to da gledam u Zvezdi. Desers on napadac???Ne moze da potrci, u duelu smesan. Ispali iz lige,veze nije imao bukvalno niti jednu tekmu,pratim ovaj fudbal 10000 godina sve lige, i kad ispadnu on ce otici u klub koji ulazi ili drugu eng ili neki Waregem... Late Lata Labula ma idi... Ima nesto i u nauci o imenima.
M

Mille

pre 12 meseci

Za ovog Gostzzzz, totalno si lupio sad. Dzej Dzej Okoča, Babangida, Nvakvo Kanu, Musa Dembele, Sandej (Nedelja) Oliseh, Švajnštajger, Aleksandar Hleb, Pišček, Ibrahim Ba, Djemba Djemba, Robinjo, Kaka, Sise, Drinkvoter (Drinkwater), Kevin Princ Boateng, Kučka, i da ne pišem dalje, a ima ih mnogo. Da li su njihova imena bila (prezimena) "fudbalska" dok ceo svet nije čuo za njih? Tako da to što si napisao o imenima nema veze sa životom.
G

Gosttttttzz

pre 12 meseci

Mile: Risairo,Dioni,Kulibali,Falko,Rakonjac,Pesic,cuveni Ronaldo iz Serifa nmg imena se setim levo krilo...La Para(iz bre premijer lige), Mezenga iz Flamenga, Bakajoko iz cuvenog nam St.Galena(inace ko ne zna, to je trostruki svetski sampion,ni svoju ligu nisu osvojili,ali idemo dalje) Dakle Vered,Garsija, cuveni celavi stoper u Zvezdi nmg imena da mu se setim Brazilac krupni,dalje....Njegos Petrovic,A, Vukanovic ( Vucic osetio da ce on da da gol) i tako ta imena sto bi reko Djora... Li Adi, LB Junior brazilac...Sad Spajic,dobro Reljica i Ignjatijevica ne vrate i cuvenog nam beka Cvetkovica nego je mnogo brz za nas,kazu traze ga u Barsu muku muce da nadju takvog,taj im fali...Gobeljardo i Dauda mudila,i Mustafa, i ko sve ne.... Nabraja mi igrace lik iz ozbiljnih liga sa ovima iz takozvanih prvenstava gde je sve reseno unapred...
F

Francuz13-72

pre 12 meseci

Po vama , Zvezda ce biti kamerun kao partizan u kosarci . Nekoliko stranaca u redu , Al ne citav Tim . Napred Zvezda
r

realno75

pre 12 meseci

Najbolje da pitate nekada, npr Radeta Krunica koji sada uspesno igra za Milano, kako se to dolazi u Zvezdu?! Mozda bi imao nesto zanimljivo da vam kaze. Onomad je bio pred vratima Zvezde, sve gotovo, aliii.... zape oko procenta predpostavite cijeg.
A

Agrobanka

pre 12 meseci

može,nije skup ....
O

O komentatorima

pre 12 meseci

Ovi što komentarišu nijednu celu utakmicu u kojoj je igrao Late Lat nisu pogledali već komentarišu u onom proročkom stilu "ovaj će biti kao onaj", "a zašto ga Atalanta neće", "ovaj nije za LŠ". Možda su razmišljali da pošaljemo ponudu Sitiju za Halanda. Zvezda može dovesti Mikautadzea ako plati 5,6,7 miliona evra. Onda bi bilo "ajao, koliko novac za igrača iz Lige 2". Desers može doći na pozajmicu i otkup, i to je možda realnije u ovom trenutku od Mikautadzea. Svakako trebaju 2 napadača.
Y

Yui

pre 12 meseci

Bravo! Priznajem i ja sam medju tima koje si nabrojao.. Desers na pozajmicu je odlična stvar!
r

realno85

pre 12 meseci

ma ovaj je jeftin, ovoliko smo dali za la prevaru, a o motiki da ne pricamo, mozemo dvojicu ovakvih za te pare kupiti. mrki i terza u akciji i ove leto, procenat se povecava. smesne mi igrace gledamo. smesne... a uostalom imate novog trenera mozda i on ima nekih zelja... pardon pricam glupisti trener se ne pita nista u transfer politici kod nas. procenat se deli na dva dela ne na tri
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Pitam se šta će nama igrač koga neće Atalanta. A Zvezda hoće da bude bolja od Atalante, a Zvezda treba u LŠ da igra sa jačim klubovima od Atalante. To što je on dao neke golove u Švajcarskoj ligi, to nije merilo. Švajcarska liga nije ništa jača od naše lige. A da ne pričam koliko je Zvezda veći klub od St Galena, i koliko je ovde veći pritisak nego tamo. Zašto se stalno kupuju mačke u džaku. Jel mi posle dve LŠ i četiri LE od toga tri proleća u LE, i evo sada treća LŠ, nismo u stanju da pljunemo kintu da dovedemo par proverenih igrača dostojnih LŠ. Od priče dolaze Ristić, Milivojević, Mladenović, Gudelj, Nemanja Maksimović, top špic itd itd, na kraju će opet biti tresla se gora rodio se ko zna ko.
K

Kumovi Vrbas

pre 12 meseci

Ti jos zivis u 1991 godini. Promenilo se 4 imena drzava od tada sa teritorialnim smanjenjem. Zvezda kao Srpski klub nikada ne bi imala takav uspeh bez SFRJ. Zvezda je osvojila Kup Evropski Sampiona kao prvak SFRJ u fudbalu. Nakon raspada SFRJ treba prihvatiti realnost, posto se ne zivi od proslosti, i Zvezda vise nije veliki klub. Ovo je treca decenija 21 veka a Zvezda za 31 godinu postojanja LS tek 3 put igra ovo takmicenje. Dinamo Zagreb veci uspeh ima od Zvezde u poslednjih 30 godina. Tako da se manimo sta je bilo u davnom proslom vremenu, cininjenica je da je Zvezda danas na 43 mestu sa 76 miliona evra duga, i to je za njeno cinjenicno staze u kakvom sampionatu igra kao da Real, Mancester S, Liverpul, PSG, Bajern imaju nekoliko milijardi duga. Pre bi Mncester Siti vratio dug od 5 milijardi evra, nego sto bi Zvezda 100 miliona evra. Tako da je Zvezda sa dugom od 76 miliona evra najzaduzeniji klub u Evropi koji igra LS i najvisi domaci rang takmicenja, zato sto je to mnogo gori dug nego da top 15 ekipa imaju 3 milijarde evra duga.
Y

Yui

pre 12 meseci

@Kumovi Vrbas-Zvezda jeste veliki klub što pokazuju rezultati i iz ove godine...a što se tiče Jugoslavije ne znam jesi li čuo za Otvoreni Balkan?To ti je ko nova Juga
.

././.

pre 12 meseci

@Kumovi Vrbas-Dinamo Zagreb sa rezultatima od po 7:0 u ligi šampiona bolje ne pominji. Dok recimo Zvezda pobedi prvaka Evrope Liverpul sa 2:0
K

Kumovi Vrbas

pre 12 meseci

Dinamo izbacio Totenhem u osmini finala LE i zaigrao cetvrtfinale LE. 9 puta igrao Ligu sampiona Zvezda je pobedila u grupnoj fazi Liverpul, a ne u eliminacijonoj fazi, i 3 puta igra LS.
D

Domacin

pre 12 meseci

Pobrkali ste lončiće. Lat je visok 1,77m, on nije špic koga svi očekujemo: jak, skočan, dobar na lopti, pokretljiv. Ovaj mali i u Švajcarskoj igra drugog napadača, nešto slično Benu, samo što je brži. I hajde da pazimo koga nazivamo "pojačanjem". Oni su samo novi igrači, ali nije svaki od njih pojačanje (donosi kvalitet više i tim čini boljim od postojećeg). Daleko je Zvezda od pravog špica, bez obzira koliko nas lažu.
L

Late Lat novi Boaći

pre 12 meseci

Late Lat bi mogao biti novi Boaći. Brz, omalen, a ume i glavom da odigra, iz velikog tima po pozajmicama. Prošle sezone nije igrao zbog povrede od novembra do kraja marta, ali je zato u Švajcarskoj eksplodirao i ima najbolju sezonu, iako po utakmici ima 58 minuta provedenih na terenu u proseku. Jako mi se sviđa što se nismo opredelili za napadače "koji učestvuju u igri", već koji su konkretni. Nadam se dovođenju još jednog napadača, za koje će se izdvojiti i više novca.
k

kuk

pre 12 meseci

Ljudi nije on los napadac, igra dobro u svajcarskoj ligi. nasa liga nije bolja
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Baci lovu u Buenos Aires i dovedite Lukasa Beltrana uvijek se u najmanju ruku isti taj novac ako ne i vise moze kasnije vratiti prodajom!
J

Jedna info

pre 12 meseci

Late Lat je zapratio Pešića na Instagramu, ako to nešto znači.
1

12345m12345

pre 12 meseci

samo njegovu formu da ne prati..
Z

Znaci

pre 12 meseci

da se zaista pregovara. Raspituje se o klubu kod mooozda buduceg saigraca i slicno. Nadam se da ne znaci vise od toga...
i

iz sljivika

pre 12 meseci

Ljubav na prvi pogled?
S

Sladajac

pre 12 meseci

Igor Tiago
P

Pokito

pre 12 meseci

@thiago --110 utakmica 30 golova Briž navodno nudi 3 miliona evra
d

d. g.

pre 12 meseci

Ne treba srednjem timu Atalante, a mi ga dovodimo kao pojačanje za lš. Neko debelo maši. Morelos je slobodan. Umesto obeštećenja i plate dajte masnu platu.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Nece ti Morelos u Srbiju, ne glupirajte se sa njim. Garant ima ponude iz daleko ozbiljnijih klubova i liga
G

Gosttttttttz

pre 12 meseci

Antonie Baroan 22 godine, napadac 188 cm, igra odlicnu sezonu za Bugarski Botev; dao oko 15 golova,4,5 asistencija 2m max i to na rate i koje kude. Drugi igrac je Strasburgov igra na pozajmici u Annecy druga francuska dao 14 golova, ali dobar igrac 21 godina Moise Sahi Dion. Meni licno se svidja kako igra ovaj za Botev i vidi se da je ozbiljan igrac.
D

Da me

pre 12 meseci

ne shvatis pogresno, ali ne znam koliko ozbiljno da shvatim tu statistiku iz Bugarske lige. Ne kazem da nema tamo dobrih igraca ili mozda boljih nego u nasoj ligi, ali mi treba da stremimo nekim pojacanjima koja bi nas unaprijedila, a ne ostavila na otprilike istom nivou i to za dva miliona evra. Pobogu! Takve mozemo naci i u nasoj ligi za te pare i bar cemo ostaviti novac u Srbiji.
G

Gosttttttzz

pre 12 meseci

Da me : Nema to veze sa ligom toliko. Nego jel vidis nesto u njemu i jel mozes jos malo da ga unapredis, i za dalje koliko mozes da zaradis ili da bude tu i stalno te uvodi u Ls,Le... Naravno ne treba da bude iz Irske lige sto je neko napisao,ali Bugarska liga nista slabije od nase,a Ludogorets jaci od Zvezde duplo,a to je pokazao i na pripremama koliko su fizicki i tehnicki dominantni,a to je rekao i sada bivsi trener Dinamo Zagreba (Cacic ja mislim) kad su igrali jedni protiv drugih i kad je hteo da kupi Tekpetia koji sada igra u Ludogoretsu. Rekao je pre dve,tri nedelje da je Ludogorets i jaci od dinama,vrlo ozbiljna ekipa. I jeste jer sam pratio. Pa pogledajte Antonia Baroana trazi ga Trabzon? Samo sam naveo primer,da tih igraca ima masu po svetu. Igor Tiago kao da ga dovedemo,pa taj igrac vredi 7 m,gde smo bili pre itd itd...
Y

Yui

pre 12 meseci

@Teško biti bolji od Dinama kog pune 7:0 u ligi šampiona
G

Gosttttttzz

pre 12 meseci

Yui: sto je najjgore i nas su punili PSg,Totenhem,Bajern. Svi smo mi tu negde za te klubove,samo me interesuje igramo 10 godina to i ne mozemo da nadjemo napadaca jos od Uga Vijeire.. Moze nego nece plate.. mnogo 2m ? pa daj da igramo bocanje sta cemo u ls da nam daju po 10 komada.. Spajic stoper za ligu,videces u Ls, ne moze da mrdne. 30 MILIONA igraci od 500,000 Late Lata, Dioni dvojka. Jos Dragovic da ode i mi smo kanal. 4+5+6+ svaka u ls na nasim mecevima..
P

Purovića

pre 12 meseci

vratiti
G

Gostic

pre 12 meseci

Nisi mi ti Late Lat...

BorisPL

pre 12 meseci

Ljudi Olajinka il kako vec dolazi,na mesto Kataia,zar ne...Sta ce raditk sa Kataiem?!? -pa stavice ga na poziciju laznog napadaca,tako da nije nemoguce da uopste i ne dovedemo napadaca,jos ako ostane Pesic...hmm ko ce tu grejati klupu ,a da je toliko placen?!? Kataji il Pesic?!? Nesto sumljam
1

1234567899

pre 12 meseci

nemoj vise sumLJati!
S

Svabo

pre 12 meseci

Katai prijatelju ide na klupu jer jednostavno nema fizike za tempo koji se trazi. Ulazice zadnjih pola sata. Bice velikih promijena
K

Kendo

pre 12 meseci

Dovesti Oscar Taty Maritua iz Cangzoua,to je spic za Zvezdu
I

Istrazi bolje

pre 12 meseci

I za platu od 5 miliona godisnje
z

zaks

pre 12 meseci

Naravno da mi svi navijači imamo neke želje, koje su kod većine nerealne, ali meni se ovaj čini kao igrač istih karakteristika kao Bukari.Kada nam dođe Olajinka , on može biti prva opcija napadača u LŠ, iskusan, već omirisao ''barut'' u evropskim takmičenjima.Ovo je moje mišljenje , kao i to da su nam za LŠ potrebniji kvalitetni ofanzivni vezni i zadnji vezni ( brzi i fizički jaki ).Takođe, realno je da nam je odbrana, trenutno , spora za jače ekipe iz LŠ, ali za njen remont treba dosta novca.Možda pokušati sa nekim pozajmicama preko ''poznanstava'' iz jačih liga.Opet kažem, ovo je samo moje mišljenje.
А

Александар1

pre 12 meseci

Олијанка је бољи од овог за класу. Овај Лате је низак за шпица, а Олијанка је и брз и скочан, а игра и крило и шпица.
G

Gost555

pre 12 meseci

Evo krecu spekulacije koga ce Senegalci da dovedu, daleko je septembar.
c

coki 976

pre 12 meseci

40 hiljada plata u srbiji.pametnom dovoljno
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

Još jedna cepanica u najavi. Dokle god nam je Mrkele mi ćemo gomilati drva.
S

Shomy_

pre 12 meseci

Ma kakav Late Lat, dva ozbiljna napadaca ima Ludogorec i od njih treba kupiti barem jednog, Tissera Matias ili Igor Thiago. Imao sam prilike da ih gledam ozbiljni napadaci u odnosu na ono smo mi imamo trenutno, jer za cenu do nekih 2 miliona ja ne vidim da moze bolje da se kupi a isto tako jako vazno da igraju na Balkanu i nece im trebati mnogo vremena da se priviknu. Iskreno ako nismo sposobni da iskesiramo jedno 2-3 miliona za napadaca onda bolje i da ne igramo LS.
R

Ratata

pre 12 meseci

Pa i nisu bas toliko ozbiljni taj argentinac na 120meceva ima oko 35 golova, a thiago 110 utakmica 30 golova, jedino je uteha sto je thiago 2001 godiste, zvezdi treba zver ne otpaci
K

Kegevara87

pre 12 meseci

Ti vrsis skautin kao nekada Uli Hoeneß u Bajernu: ako igraci igraju dobro protiv nas, moras da ih kupis. Za Thiaga Club Brugge nudi 3-4 Miliona evra. Za Tissaru ne znam nista. Kontajte jednom, da pravi zivot nije Football Manager.
D

DS1989

pre 12 meseci

Januar nula golova, Februar nula golova, Mart 1 gol, April 1 gol, i sada u Maju je dao 3 gola... Znaci napadac koji je 2, 5 meseca bio bez gola a onda je poceo da trese mreze jer je jednom mesecno pogadjao... Bednije nisam video nista odavno. Pogtovo sto dolazi iz smesne lige nasprem liga petica.
S

Slazem se

pre 12 meseci

postigao golove Bazelu koji je na teren poslao rezerviste iscekujuci uzvratni mec sa Fjorentinom. Ostali golovi su mu isto smijesni. Ovaj lik nije nista bolji od onog Mustafe kog ste prodali Lincu, jedino sto ga tamo forsiraju. Pa i Mustafa u LASK-u igra sasvim pristojno...
P

Paco

pre 12 meseci

A za sitne pare ces bas da nadjes napadaca za ligu sampiona?
N

Nenad23

pre 12 meseci

Baš tako. Ova opcija sa Late Latom je jako tanka za Ligu šampiona. Čovek je tek skoro počeo da daje golove i odmah smo se uhvatili za njega,a Mrkela do pre 2 meseca nije znao ni da on postoji. On je do sada celokupnu karijeru proveo isključivo na pozajmicama i niko do sada nije dao ni evro obeštećenja za njega. Tržišna vrednost tričavih milion evra. Pa Bukari vredi 3-4 puta više a mi hoćemo da igramo LŠ. Sve ispod nivoa jednog Dessersa, Chube Akpoma i sl. je pomalo i neozbiljno za ono što planiramo. Ako nema para igramo na kraju sa Mijatovićem i Pešićem i ćutimo. Sportski pozdrav
K

Koan

pre 12 meseci

Zvezdi treba napadač profila Nkunku ili Kolo Muani.. brzi, okretni, koji se otvaraju, napadaju prostor i koji ne statiraju u šesnaestercu čekajući otpatke.
S

Sandokann

pre 12 meseci

Nkunku? Da necete i Ben Jedera i Tolisoa? Ahahaha sinko bajke su na trecem spratu.
P

Potpuni promasaj

pre 12 meseci

Bas takvi ne trebaju jer u nasoj bunker ligi za njih nema mesta gde da se krecu i utrcavaju. To samo za Evropu, ali je pitanje da li vredi platiti skupo takvog igraca za 6-10 utakmica
K

Koan

pre 12 meseci

@ Potpuni... Mene, kao i većinu, ne zanima naša liga i da li će gol dati Milunović ili... Zvezda treba da pravi tim da bude komoetentna baš za tih 6 ili koliko utakmica.
I

Istiina

pre 12 meseci

Stiže nova garnitura Van La Para, Žandera, Kanjasa...Klinci ako imate ikakve ponude bežite odavde što pre. Doveli bi i poglavicu Bantu ili Tutsu plemena da igra samo ako mogu da se ugrade.
K

Koan

pre 12 meseci

Koji to "klinac" ima ozbiljnu ponudu da pobegne? Lazetića su na svu sreću "uvalili" i sad ga nema ni na vidiku a nije više ni tako mlad. Koji je naš mladi igrač razvio svoj sumnjivi talenat i tamo gde je pobegao?Jedino se može reći da Ivan Ilić nešto pravi ostali su u rubrici "zaboravljeni talenti"
K

Kegevara87

pre 12 meseci

To znaci ti bi igrao Ligu Sampiona sa klincima? Druze, slazem se da klinci moraju dobiti vise prostora. Al ne mozemo uzeti prvenstvo i izboriti barem prolecni deo lige evrope samo sa klincima. Ako se sada trajno uklope Lekovic, Mijatovic i mozda do negde Stankovic, Knezevic ili Lucic onda smo totalno u fulu. Moramo da izvrsimo neki balans kao Ajax. Doduse i oni nisu nesto uspesni ove sezone. Njima cine od prilike 40% prve ekipe igraci do 21 godine. To nam negde mora biti cilj. Trenutno smo na 25%.
I

Istiina

pre 12 meseci

Ma slažem se ja u potpunosti da su neophodna pojačanja. Ne bi igrao samo sa klincima, poenta je u ovim njihovim "pojačanjima".
D

DS1989

pre 12 meseci

Ovaj uopste ne deluje ozbiljno, on cak nije ni redovno u startnih 11 u St. Galenu nekad igra nekad udje sa klupe. Ne znam koliko je skuplji Desert al ne treba stedeti novac ako ima sanse za njega. Ovaj ce biti veliki promasaj
P

Prijatno!

pre 12 meseci

Desert je skup ali zavisi u kom restoranu ga narucujes!
O

Ohi omoijuanfo

pre 12 meseci

Vratite Ohija
P

Pee

pre 12 meseci

Necemo Ohija
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Morelos iz Rendzersa bi bila vrhunska opcija..Ali preveliku cenu ima ...
G

Gost999

pre 12 meseci

Pa i nije tako velika.
G

Gost999

pre 12 meseci

Nema obeštećenje.
Y

Yiu

pre 12 meseci

3637 --izraelski arapin Dabur iz Hoffenhama-- Trebali da ga kupimo prošle god i sve bilo dogovoreno al nas sredio Macabi
I

Iskreno

pre 12 meseci

ne vjerujem u tu pricu. Ja ne znam sta se desilo sa Daburom, ali dok sam ga gledao uzivo u Salcburgu, mislio sam da je to napadac za Top5 liga u smislu klubova koji se tamo bore za najvise pozicije. Iznenadio sam se da se tako "srozao", a ako je istina da bi dosao u Zvezdu, onda ne treba da razmisljate ni trena. Dabur je igrac top klase. E, sad, ne znam da li se u medjuvremenu otkako je otisao iz Salcburga povredjivao, drogirao, napijao, prcao sto ne treba... ali je tada bio vrhunski napadac!
Y

Yiu

pre 12 meseci

@Iskreno -nije se on srozao..Zvezda može da plati koliko treba,a i najveći je klub u ovom delu Evrope plus ima zagarantovanu ligu šampiona.
K

Kako nije

pre 12 meseci

ako vise nije ni prva opcija u Hofenhajmu sa platom koju Zvezda ni izbliza ne moze da pokrije? U Sevilji je ispao iz kolosijeka, a u Hofenhajmu je samo OK igrac. Ja kad sam rekao da je bio odlican, mislio sam odlican za klub tipa Atletiko Madrid i slicno, a ne igrac koji nije ni u Hofenhajmu glavna zvijezda i neko ko je blokiran za odlaske. Zasto to pricam? Gledao sam ga uzivo na stadionu u Salcburgu zaista mnogo puta + jos mnostvo utakmica preko televizije. Lik je bio malo zesca kidalica! 17/18, Bundesliga 32/22/5, a potom 18/19, Bundesliga 29/20/11, a ovo je samo statistika s tim da je nevjerovatno kako je ovaj djecko izgledao na terenu... Ubica!
Z

Zabrinut

pre 12 meseci

Zvezda ce pojacanja da placa do 2 miliona evra,a za taj novac ne mozes da dovedes igraca a da bude pojacanje za Ligu sampiona.
N

Nemanja898989

pre 12 meseci

Kakav bre Rakonjac,igramo LS ne igramo Srpsku ligu. Pesica pokloniti nekome ako treba,dovesti KONACNO NORMALNOG SPICA,NISMO GA IMALI NE PAMTIM…
6

666999

pre 12 meseci

Drulu i Pjanu da vratimo iz penzije.
G

Gost555

pre 12 meseci

Kako niste odavno imali napadaca, a Glodjovic, Petar Piper i Aleksandar Zivanovic?
Y

Yui

pre 12 meseci

Jović je zaebant i nema ozbiljan odnos prema svom poslu. Bolje i ovaj Late -Lat nego on
C

Cccc

pre 12 meseci

Prvo i osnovno šta vi to ljudi komentarisete. Pa verujte mi da su novinari pomenuli minimum 20 napadača koji su ili na radaru Zvezde ili će doći u Zvezdu i nista od toga. Ja sam ubedjen da niko od ovih neće doći i da će Bahar dovesti onog koga on hoće i to je i normalno.
m

misljenje

pre 12 meseci

Po mom misljenju za zvezdu nije rakonjac, pesica treba prodati prima veliku platu, ovog iz zenita nikako zadrzavati ocajan igrac nista ga ne karakterise. Zadrzati ovog klinca koji vec ima nesto utakmica u nogama (moze da igra nasu ligu), dovesti jos jednog mladog od 19-20 god naseg igraca(isto za nasu ligu) i jednog stranca koji ce biti gol igrac, da se dobro snalazi u 16ercu. Imace ko da mu pakuje golove, ovaj sto dolazi iz ceske, ivanic, bukari, katai.. ne treba nama neko koga ce odlikovati brzina, tehnika nzm ni ja. Samo go da zna da da, moze da bude i inzagi neki
N

NN3

pre 12 meseci

Klasika, mesecima se piše o Krasou i Mikautadzeu, fenomenalnim igračima i onda će da se dovede 17. opcija i 6 puta slabiji igrač koji će napustiti klub posle jedva godinu dana kao promašaj
G

Gost Rider

pre 12 meseci

Zvezdi treba stranac na stoperu i centalnom veznom,ne smem da mislim koliko bi dobro bilo da se proba sa Lukom Jovicem,Rusticem i Redonjicem
K

Kegevara87

pre 12 meseci

Luka Jovic je na poslednjim utakmicama dobio vecu minutazu i sigurno ne razmatra da se vraca sa 25 godina u srpski fudbal. Pored toga prima visemilionsku platu. Radonjic ima pristojnu minutazu (trenutno je povredjen) i samo fiksna plata mu je 1,74 Miliona evra, bez nadoknade. A Ristic saradjuje 0,9 Miliona evra fiksno plus nadoknadu, jedini od tvojih spomenuta igraca koji nema neku minutazu. Al ne verujem da ce se on vratiti dobrovoljno u srpski fudbal. Covek je reprezentativac u najboljim godinama. Realnije opcije su, da pronadje srednjoplasirane klub u ligi petici.
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Још пре светског шампионата прошле године, овде сам написао да нападача звезда нече довести, и да се све своди само на приче рекла казала. Сапуницу очекујем и током лета, даби у августу неко стигао реда ради на позајмицу, уз поузданог Шиљу и младог Мијатовиќа који некима личи на Милка Ѓуровског јер носи спуштене штуцне. Онда у првом сусрету ЛШ је Шиља на клупи, а стартујемо са лажном деветком у лику и делу Салета Катаија!
д

д.г.

pre 12 meseci

И осигурач средине Срнић...
F

Filip Višnjić

pre 12 meseci

radio skauting ovog igrača.....
S

Srdjan88

pre 12 meseci

Jakog pojacanja u PM. Bolje da ne igramo LS ako ce nam ovakvi dolaziti i biti predstavljeni kao nekakva pojacanja. I jb vas vise Kasijera, covjek nas odbio proslog ljeta i vise ga ne bi pozvao da je zadnji napadac na svetu. Neka grije klupu u Zenitu pa ce poslije u neki Ural. Stvarno ne znam sta radi taj Marin i skauting sluzba, bukvalno nista ljudi ne mogu da ubodu. Jedini je Bukari igrac koga su uspjeli dovesti, mada njega je mogao i Mita skautirati kada je igrao protiv Zvezde. Laik je video kvalitet. Trebalo ga je skautirati dokje bio u Trencinu.
D

Djapex

pre 12 meseci

I Bakayoko je igrao u St Galenu, i bio igrac italijanskog kluba ( Inter)... i znamo kako se pokazao... bolje dati te pare za Ratkov, koji deluje da ima potencijal, koji je najverovatnije buduci reprezentativac i koji ce odmah biti spreman za Srpsku ligu...

❤️❤️❤️❤️

pre 12 meseci

Ratkov ce za mnogo vece pare van Srbije, vec ima ponuda kako se pise...
K

Krkr4k

pre 12 meseci

Pa sto ne bi mi platili te pare das 2,5 miliona i 10 posto od prodaje ili 3 miliona i nekog igraca na pozajmicu, trazimo nesto a talenti nam idu ispred nosa
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Ozbiljno sumnjam da vi znate da koristite InStat Scout & Wyscout! Alt + F4 i odmorite malo!
P

Pera genije

pre 12 meseci

Ponovo mi neke stvari nisu najjasnije? Dečko kažu košta 1,8m€,i to je u redu. Za današnje prilike u svetu fudbala i za nivo kojem Zvezda stremi to su smešne pare. Sa druge strane kažu teško će se izboriti za minutažu u Atalanti(ove sezone prosek od ekipe, ni u Evropu neće stići)? Nisam ga gledao osim onih snimaka i realno ne znam šta bi nam on doneo ali ni igranje u toj ligi Švajcarske me baš ne impresionira? Neznam kakva je trenutna situacija što se tiče Luke Jovića ali sam mišljenja da kad bi njega doveli na neku pozajmicu, svi bi imali koristi. Sjajan igrač, trenutno možda ima veći problem sa glavom i samopouzdanjem ali sam ubeđen da bi na dobitku bili i on, i Zvezda i njegov trenutni klub, da li su to Real ili Fiorentina?
e

esex

pre 12 meseci

Sve si dobro rako al na kraju zabrlja sa jovicem..taj profesionalni sport nije osetio..nama treba brz spic,zeljan dokazivanja
P

Pera genije

pre 12 meseci

Napisao sam moje mišljenje. Što se tiče Jovića i njegovog profesionalizma u Frankfurtu je pokazao da može da bude i"profesionalac". One sezone ih je doveo do finala LK ako se ne varam? Igrao je baš onako kako bi sad Zvezdi odgovaralo pošto je pretpostavka da imamo dva brza bočna igrala Bukari i Olajnika. Igra sa obe noge i glavom, zna da odloži loptu, da otvori prostor i što je za nas najbitnije one otpatke u 16 da spakuje na mesto. Naravno da nije idealno i najbolje rešenje ali...
S

Sta ovde cenzurisete?

pre 12 meseci

Napises sve lepo i zaubavis ga sa Jovicem. Slazem se da ovaj Late Lat em ne vredi skoro 2 miliona, em nije spic, em smo se sa tim profilom igraca zeznuli kad smo doveli Dionija da bude jedini spic (Dioni je dobar igrac, ali takvi u nasoj bunkerica ligi ne prolaze, narocito ne u sistemu kakav smo igrali do sad). Dakle, Late Lat samo ako ide Bukari, jer su isti tip igraca. Sto se Jovica tice, a dokaz je i ovaj Esexov komentar, previse se oslanjas na komentare. Ovde se pre svega navijaci Partizana utrkuju ko ce vise da ga napljuje, a on uopste nije los igrac, naprotiv, takticki je nas najbolji, pritom i najnesebiciniji spic. Da li igra u skladu sa svojim potencijalom, pa bas i ne. Ali isto tako da je los, ni to nije. Samo ima los izbor klubova, ludu glavu i malo ga bije maler sa saigracima i trenerima, sto je opet povezano sa losim izborom kluba, i to sto je specifican tip spica koji polako izumire u modernom fudbalu. Da dovedes takvog igraca da ti igra na nasim oranicama, ne biva. Mozda kad bude na zalasku karijere. Za pocetak, ne mozemo da ga platimo, a drugo, to bi za njega bilo karijerno samoubistvo. Da ne pricam o tome koliko je bolje ziveti u Italiji nego u Srbiji. Tako da stvarno ne bi bilo lose da se prestane sa omalovazavanjem jednog od nasih najboljih napadaca, a svakako jednim od najtrofejnijih trenutnih reprezentativaca, jer sem sto neko leci licne komplekse, totalno nema smisla nipodastavati ga toliko.
B

Bahar Barak

pre 12 meseci

Još jedna mačka u džaku. Nadam se da od ovog nema ništa. Zapeli smo za Kasijeru kao da je Radamel Falkao lično. Desers mi deluje kao igrač koji bi se uklopio, garancija za golove, ali očigledno nema od njega ništa. Nadam se da će Bahar “iskopati” nekog špica ( što da i ne nagovori svog zemljaka Dabura da dodje na pozajmicu za LŠ, pa od 2024. kad mu istekne ugovor u Hoffu predje kod nas za džabe… šala, ali lepo je nadati se). Valjda ćemo konačno dovesti nekog ozbiljnog špica.
@

@bahar

pre 12 meseci

Da smo prosli Makabi Haifu upravo bi Dabur tada pojacao Zvezdu...sve je bilo dogovoreno....
X

XYZ

pre 12 meseci

Ne razumem zasto bi smo dovodili dva skupa spica stranca?! Ligu sampiona sigurno necemo igrati sa dvojicom a ni kod nas u prvenstvu verovatno , tako da ce jedan skupi stranac uvek biti na klupi. Dovesti jednog stranca, koji ce definitivno biti prva opcija a pored njega razigravati malog Mijatovica ili ostaviti Pesica kao drugu opciju i to je to
G

Gostyyy

pre 12 meseci

To i ima najvise smisla. Stranac kao prvi spic, Pesic kao drugi, Mijatovic koji je tu da uskace najvise u domacem prvenstvu i skuplja minute, iako bas i nije klasican spic, ali moze da posluzi.
h

halo

pre 12 meseci

"Posebno, što je napadač kakav tipski odgovara crveno-belima" Kako? Nama se 70% napada svodi na centaršut, ostalih 30% na nadanje da će Katai, Ivanić ili Kanga izvući neki trik iz rukava. Gospodin late kafa će ovde vazdušni duel dobiti kad na vrbi rodi grožđe, a nije ni tehnički majstor kao trojica pomenutih, tako da kako nam odgovara?
g

gostivarski

pre 12 meseci

ne znam o cemu pricas, uopste ne zavrsavamo napade centarsutevima, pop**deh zbog toga...trebaju nam dva spica mali brzanjac dribler i neko poput pjeroa, jak, strvina, dobar u skoku i igri glavom...
N

Nenad23

pre 12 meseci

Svaka čast na komentaru ! Ko se imalo razume u fudbal , a pre svega u našu ligu će to isto reći. On može samo da bude drugi napadač u sistemu 4-4-2 (kao SS) , a to mi ne igramo. Nismo bar u poslednjih par godina. Te se ovaj nikako ne uklapa u naš sistem. Sportski pozdrav
G

Gost87

pre 12 meseci

Jel se tu šta pita novi trener?
s

smf

pre 12 meseci

Sve je to lepo nego jel neko uopste pitao novog trenera da li on hoce ove vase rasne napadace.
P

Popsi

pre 12 meseci

Odgledao sam pažljivo sve snimke na youtube i mogu da kažem da ovaj nije za Zvezdu. Možda kao drugi napadač, ali svakako ne vredi toliko.
d

d. g.

pre 12 meseci

Rakonjac nije ono što nam treba. Desers je po meni najbolja opcija. Niko ne pominje Joveljića. I on bi bio u redu.
a

asd

pre 12 meseci

kako da ne, decko ce da zameni ameriku za nase pasnjake, nije lud
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Naravno, bio bi Joveljic u redu. Samo da imamo da ga platimo i da on ima zelju da zameni Holivud za pasnjake. Sitnica.
p

pakao

pre 12 meseci

Pare nisu problem
G

Gosttttttz

pre 12 meseci

Daleko bilo koja imena. Loptu ne znaju da potrefe. Late Lata Lalala Lane Lake takticki nepismen i opet kombinacije. Kakvih 1.8 m taj ne vredi 500,000 evra. I Taj Desers odvratan i antipatican igrac. Koliko drugih i boljih ima pa to je za nepoverovati. Uzece do 30 m od Ls a dovode igraca od 500,000 koje zavedu samo da je placen 1,8 hahaha Sprdanje sa narodom, i sto ne dodjemo na stadion? Gde ?Sto?
3

36736

pre 12 meseci

Kojih drugih i boljih, ajde skautu da te cujemo? Ne pravdam Mrkelu nesposobnog al nas mentalitet i sta god neko predlozi i pomene na noz se doceka, daj ti predloge koga da dovedu al da nije najbolji strelac druge irske lige kao sto su neki ovde predlagali, sa takvima se ne ide u LS.
M

Ma da...

pre 12 meseci

@36736 svake god u Brazilskoj ligi mnogo igraca promeni klub i potpise kao slobodni, i to za klubove Fla FLU Korintians Atletik M.... I odmah igraju u prvim timovima. Ti kazes da ne postoje dobri igrači, nema ih? Ima ima samo treba uprava i skaut sluzba da zasuku rukave sednu i odgledaju stotine i stotine video materijala, kopaju po Transfermarketu, ukratko rade posao za koji su placeni. A ne da glume direktore, ispijaju viski i s vremena na vreme udare neki potpis... Al treba da se radi!
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Apsolutno nije nas posao da preporucujemo. To je Mrkelin i Marinov posao i debelo su placeni za to. Nase je da komentarisemo. A za neke igrace se cak i na osnovu youtube snimka vidi da nisu dovoljno dobri, a kamo li da se uradi ozbiljan skauting. Kulibali na primer, iz aviona se videlo da decko nije profil igraca kakav nam treba, a onda se i videlo da je u svadji sa fudbalom. Drugo, ako neko ko je u fudbalu preko 30 godina ne razume kako se uklapaju razliciti profili igraca i da je vazno obratiti paznju na to i uskladiti to sa taktikom koju igras, onda stvarno. A ako Zvezda hoce da skautiram za nju, neka me zaposli. Prilicno sam siguran da cu da nadjem na svakoj poziciji boljeg igraca i to za daleko manje para, ili cu da im makar napravim filter da li se igrac uklapa u profil koji nama treba ili ne.
3

36736

pre 12 meseci

Niko ne prica da je nas posao da preporucujemo, al isto tako nije ni nas posao da opljunemo o svemu sto se radi pa to od pamtiveka radimo. U svemu smo najpametniji, tacno smo Boziji narod. A propo predloga po brazilskim ligama, 1) u njihovim ugovorima je upetljano toliko agencija da to tesko ko moze pohvatati 2) mozes ti skautirati milion igraca i video snimaka, al kad das milion npr za nekog (a toliko kosta neko ko se iole pokazao tj neko ko na video zapisima izgleda pristojno) imas ocekivanja da da na terenu doprinos odmah, a ne znas kakav je karakter, kako reaguje pod pritiskom, ima li u mentalitetu "favele" i stotinu nekih drugih faktora. Najlakse reci "eto ima tamo a oni ne gledaju, samo kradu i peru pare" Kad kritikujes i osudjujes nesto onda bar da imas pokrice u kritici daj konstruktivno resenje a ne da opljunes sve po inerciji. Terza i Mrkela su trulez, al evo Marin deluje da radi posao, skautira, u fudbalu je, nije ni to jednostavan posao.
z

zvezdas...

pre 12 meseci

umesto za Rakonjca treba dovesti njega prosto... daleko bolji igrac
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Sto se Rakonjca tice, mislim da su svi videli koliko decko nije za Zvezdu, e sad, da li ce da pobedi razum ili tal, videcemo
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Ракоњац може да буде тречи нападач и да улази са клупе у нашој лиги, или мења прве две опције када одмарају, ништа више од тога. Није даје Шиља бољи, можда само искуснији и ништа више, два балвана који нису за европу.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

Silja je po nekih milion parametara bolji od Rakonjca, pre svega igra sa loptom i kretanje, da ne idem dalje. A Rakonjac moze da bude treci napadac, samo sto za njega treba da platimo milion i po. Da li treci napadac vredi tih para? Naravno da ne, mi toliko hocemo da platimo prvog napadaca, i to je sve sto treba da znamo. Kao treci napadac mogu da pokriju i Katai, i Mijatovic, i Bukari i Olajinka. Tako da nam Rakonjac, narocito po ceni koja se za njega trazi, stvarno nije potreban.