Emanuel Late Lat košta 1.800.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.05.23. | 09:48

Crveno-beli bi trebalo naredne sedmice da intenziviraju pregovore

Još nema konsenzusa kada je reč o dovođenju napadača za Ligu šampiona, pre svega zbog činjenice da postoji druga strana i da su u Crvenoj zvezdi fokusirani na sutrašnju utakmicu finala Kupa protiv Čukaričkog. Međutim, pokušavaju na Marakani da razbriste situaciju i novom treneru Baraku Baharu do prozivke obezbede još jednog klasnog centarfora.

Nije se uspelo sa Žan Filipom Krasoom, ali prema pojedinim informacijama Crvena zvezda radi na dovođenju Emanuela Late Lata iz švajcarskog Sent Galena. Atalantin đak je skrenuo pažnju na sebe ove sezone, posebno je bio ubitačan u prolećnim mečevima. Na prethodna dva prvenstvena duela protiv Bazela i Lucerna postigao je tri gola i povećao tržišnu vrednost.

Izabrane vesti

Nadaju se u Ljutice Bogdana da će zov Lige šampiona učiniti da se potencijalni reprezentativac Obale Slonovače odluči za selidbu u Beograd. Posebno, što je napadač kakav tipski odgovara crveno-belima.

Iako ima još samo godinu dana ugovora sa Atalantom, potencijalno angažovanje Emanuela Late Lata neće biti jeftina investicija za Crvenu zvezdu. Prema pojedinim informacijama srpski šampion će morati da izbroji nešto manje od dva miliona evra (pominje se 1,8). Pregovori su još u početnoj fazi,i gledaće u Zvezdi da što više spuste cifru za obeštećenje. Posebno, što će Late Lat teško dobiti šansu u Atalanti...

Intenziviranje se očekuje naredne sedmice, ali sve ide ka tome da će crveno-bele u letnjem prelaznom roku pojačati još jedan napadač iz inostranstva. U slučaju da Late Lat mnagoveti ogroman potencijal, crveno-beli bi mogli da čekaju do kraja jula i početkom avgusta... Pomoč bi mogla da stigne iz Zenita. Kao opcija figurira prošlogodišnja želja Mateo Kasijera, koji je u redovima prvaka Rusije imao lošu sezonu. Dolazak još jednog napadača u Sankt Peterburg otvorio bi vrata Marakane visokom Kolumbijcu, iako on baš i nije rad da napusti Rusiju.

Videćemo hoće li crveno-beli reagovati posle ispadanja Kremoneza kada je reč o Sirilu Desersu. Zavisiće to od potencijalnog odlaska Aleksandra Pešića, kao i otkupa Marka Rakonjca od Lokomotive.


tagovi

Emanuel Late LatMateo Kasijera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara