Komentari na vest

Elšnik stiže u Beograd - pregledi, pa potpis za Zvezdu

M

MB87La

pre oko 1 mesec

Mislim da je trebalo vracati nasu decu Maksimovica, Grujica, Mladenovica, Radonjica, mozda i Ristica. Ilic je pravi primer i pojacanje, voli klub, zna sta je Zvezda i koju odgovornost nosi igranje u crveno-belom dresu. Stranci igraju samo zbog para i prilike da se udome dalje.
M

Mile Kangrga

pre oko 1 mesec

Tačno. Stranci igraju samo zbog para. Naša deca igraju besplatno. Za čašu limunade posle treninga i toplu šolju čaja zimi kad je hladno.

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

Sipaj vule
K

Kmeee

pre oko 1 mesec

Kukaj Marko znam da ti nije lako.
m

molim?

pre oko 1 mesec

Postoji jedan osnovni problem sa svim pojačanjima koje je Zvezda dovela, a to je da ih je upravo Zvezda dovela. Da ih je doveo Partizan, već bi kupovali karte za finale LŠ. Komšije, ne sladim se vašom mukom, pratite vaš klub, komentarišite vesti koje se tiču vašeg kluba, ne ide vam najbolje. Ono što je meni upalo u oko kod Elšnika je to da je i on levonog igrač, poput Dalsija i Ilića.
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Ono koliko sam ga gledao ne bih rekao da je Elsnik vrhunski kreativan i atraktivan. Daleko od toga da deckonja ne zna lopte ali nisu mu to glavni kvaliteti. Ono sto sam video i u sta sam ubedjen je da je na sredini zaheban ko kratko cebe, tvrd borac koji ide u kost, ne staje, krpelj. Sto bi rekli katil al u najpozitivnijem smislu. U tom aspektu fudbalske igre mislim da je malo i onih vrhunskih veznih igraca koji bi se pored njega naigrali u direktnom duelu. Sa ovim su se složili..
T

Tegusigalpa

pre oko 1 mesec

Imam jedno pitanje za sve navijace Zvezde na ovom portalu. Da li vi stvarno mislite da je Puma bolji od Bukarija, da je Dalsio kvalitetniji od Stamenica, da je Stojic bolji od Dragovica, da je Elsnik bolji od Hvanga koji ce uskoro otici, da je Duarte bolji od Jovana Mijatovica koieg smo doduse prodali proslu zimu? Da li vi stvarno mislite da cemo ove sezone imati jaci tim nego prosle? Ja ne mislim i veoma sam razocaran zbog toga. Ovde je vecina cini se zadovoljna prelaznim rokom. Zbog cega ste zadovoljni i u cemu temeljite optimizam? Zbog cega mislite da mozemo bolje nego prosle godine? Zbog Miloja? Jer Tim je ocigledno slabiji nego prosle sezone.
М

Мики

pre oko 1 mesec

Очигледно да мало бркате лончиће,играчи које сте побројали можда нису бољи али су уклопљивији у оно што Милоје тражи.....и екипа ако није боља онда није ни лошија.....биће лошија ако оде Хванг али он ће бити ту сигурно кад нам је најпотребнији у квалификацијама за ЛШ. Мислим да је ова екипа млађа и да ће се моћи у перспективи прије неки играчи уновчити који су дошли Лане Јуниор,Стојић,Пума (ког толико већ сад оспоравате) Илић...Играчи попут Красоа и Стаменића се нису уклапали у Милојеву игру и то је чињеница...нити Милоје воли играче попут Букарија који су јако себични. Вријеме ће све показати,дајмо простора тим играчима,немој да увијек пљујемо на прву лопту аман људи.
T

Tegusigalpa

pre oko 1 mesec

@ Miki Znaci pridoslice nisu bolje od nosilaca koji su otisli ali su uklopljiviji po vasem misljenju pa cemo i sa slabijim igracima izgraditi jaci tim? Hm...Ta teza i nema bas smisla. Druga teza da cemo biti mladji pa cemo prodavati igrace opet nema smisla jer niko od dovedenih igraca nije mlad i u perspektivi realno ne moze biti prodat za ozbiljan novac. Puma je stariji od Bukarija, Dalsio od Stamenica, Duarte sa 28 godina bez ozbiljnog CV-a nikad nece prodat za ozbiljan novac. Stojic koji je mladji od Dragovica nikad nece dosegnuti njegov nivo niti njegovu cenu u bilo kom momentu karijere. Jednostavno nije realno. Cinjenicno je stanje da su dovedeni solidni, prosecni igraci od 26,27,28 godina na kojima cak i ako odigraju dobro nece biti nikakve ozbiljne zarade kao npr na Olajinki koji je zadovoljio ali opet ne mozemo za njega izvuci vise od milion, dva. Realnost je da ove godine imamo slabiji tim, realnost je da nema nikakvog pomaka prema napred i da je prelazni rok odradjen lose jer su Terzi najvazniji prioriteti talovi i kombinacije a ne boljitak kluba.
S

Stefan412

pre oko 1 mesec

Puma je svakako bolji od Bukarija + dovedeno kvalitetno levo krilo. Dalsio je kvalitetniji od Stamenića, kvalitetniji pregled igre i pas. Duarte se odlicno pokazao iako je odigrao samo nekoliko minuta, bice jedno od vecih pojacanja na poziciji napadaca. Zvezda ne moze da dovodi igrace tipa Yamala, Mbapea, ne znam sta ocekujete? Da dovodimo igrace iz Realove škole ili Barsine ili iz Atletiko Madrida, Juventusa, Intera, Totenhema, Njukasla...? Oni se igraju sa sumama od po 70+ miliona za ispod prosecnog igraca. Ovo je zvezdin odlican prelazni rok kada se sve uzme u obzir.
G

Gost Rider

pre oko 1 mesec

Ne valja vam Puma,ne valja Elsnik decko koji za razliku od nasih manekena dogurao daleko i jedva ispao,ne valja vam Milson iako niste ni culi za njega,ne valja Dalsio,Djiga,Duarte,pljuvali ste Serifa mnooogo,nijr vam valjao ni Boaci,ni Vijera,ni taj Bukari kad je dolazio vam nije valjao😂😂Mi smo nacija za posmatranje na nekom pustom ostrvu da vrse eksperimente nad nama!
S

Sad ce

pre oko 1 mesec

litijum burazeru ne moramo na pusto ostrvo
K

KojMoj

pre oko 1 mesec

Pa grobarima ne valja niko ko je u Zvezdi o tome je reč. Uglavnom negativni komentari od njih dolazi.
v

vikitis

pre oko 1 mesec

Ništa neće vrijediti pojačanja bez Karličnika i brzog desnog krila .Vaqalo bi onog danca što je sam pobijedio Parizan iu Noslijenda
G

GhostRiderrrr

pre oko 1 mesec

Ali zasto ama bas zasto uvek kad dodje jedan ovakav ozbiljan igrac drugi ozbiljan igrac mora da se proda???To je odlika malih klubova i ne treba da bude odlika Zvezde,pa majku mu upati ih bar jednu sezonu pa ako ne napravis neki rezultat i ne zaradis onda prodaj jednog!!!
с

супериорни

pre oko 1 mesec

Не завараавати се.Нама треба два играча у одбрани,десно крило класни и нападач да би имали какветакве шансе у Европи

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

👏 👏 👏 👏 Još izraelac i levi bek i imamo ekipu za napad na proleće u LŠ!!!

Diego Milito

pre oko 1 mesec

Koji sad Izrealac ?
Z

ZoranRad.

pre oko 1 mesec

Ne kapiram sto im je ovaj bio potreban. Tu je Ivanic, Luka Ilic se odlicno pokazao, to je Hvang, tu su Zvrzdini klinci, stvarno ne znam sta ce im toliko igraca. Ovaj iz Angole kostao 5 miliona eura, a samo godinu dana ranije Izraelci ga pltioi 700.000. Kod Rusa isao na pozajmice. Da je ovo njihov klub drugacije bi se ponasali.
T

Tarantula

pre oko 1 mesec

Pa da pratiš iole znao bi zašto.Možda što jedini može da trči 2 utakmice,što Zvezda nema jer nam je duša u petama u nekom 60 min.Plus ima grom u obe noge i zna,eto,možda zbog toga.
D

Dejan9777

pre oko 1 mesec

Dobar igrac nikad nije na odmet...era Kange..Kataia i Ivanica prolazi polako...mora se misliti unapred
P

PDK

pre oko 1 mesec

Pa da je da se resimo vise Kange, pa i dragog mi Kataija. Kanga na 4-0 ulazi a ne mladi Knezevic.
в

вукосе

pre oko 1 mesec

Прави навијачи гласају и за то да управа доведе играча по њиховој жељи наравно новчано доступног.Ја гласам за Карличника и десно крило с бољом реализацијом од Букарија.Букарију је само недостајала реаллизација .Требамо покушати довести крило ЛудогорецаТаипетија ,ајмо
G

GetoSportBebo

pre oko 1 mesec

Daj još desnog beka i Radonju, pa da se kompletira tim.
s

severna istočna tribina

pre oko 1 mesec

to je to, još dva tri pojačanja i konačno ni jedan srbin u momčadi! ajmo terza napred, pokaži hejterima kako se to radi
Z

Zar je bitno

pre oko 1 mesec

Tacno se vidi da si navijac crno bele momcadi...
в

владимир гаћиновић

pre oko 1 mesec

Пише неки да би сА Стојићем и Спајићенм били конкурентни у Европи ,ха,ха.Дајте потписујте и словенца за одбрану ,овог из Цеља
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Tries godina i još u Sloveniji i bio sezonu do Bugarske. Nije on za Zvezdu.
и

илијада и одисеја

pre oko 1 mesec

Потписујем да би побиједили Лајпцига да није било толико промашених прелазних рокова.Звезди треба да је циљ осмина финала лш за почетак,а то није немогуће.Треба имати избалансирану екипу,наравно тркчки доминантну и чврсту.Није гарант успјеха сваки прелазни рок довести 5 ,6 појачања из лиге петице.Много је ту фактора
G

Gostih

pre oko 1 mesec

Za početak čega? Dajte molim vas budite realni malo deco.
P

Prelazi

pre oko 1 mesec

Pa od kojih para vise! Gde se to zaradilo? Sramota
P

Pa na primer

pre oko 1 mesec

Prodajom Bukarija 7mil,Stamenica 5,5mil,Krasoa 1,5mil,Gaspromu 5mil,Nedeljkovic 9mil,Mijatović 8mil,Azarov 4mil,ucesce u LS 24mil plus ulaznice i TV prava i sponzori a vjerovatno ima jos neki igraci koji su prodati a ja se sada ne mogu setiti.Eto odakle para nego odakle vama pare za toliko igraca kada vam drzava i FSS sve placaju od transfera preko plata igraca sve do komunalija.
в

вукоје

pre oko 1 mesec

Делије тражимо уругвајца и десног словеначког бека.Ако се то оствари имамо топ екипу.Остаје жал што је Стаменић прерано отишао
в

види вени вици

pre oko 1 mesec

Пуерта је топ играч и млад,волио би десно крило пробојно и да то буде трансферни рекорд и још један бек.Шљивића на каљење,Лучић дати Чуки или Офки,Ђурића ако му се не пружи шанса такође просљедити негдје да игра .Још се надам Дркушићу
N

Novalis

pre oko 1 mesec

Elšnik, Milson.....pa Gustavo PUERTA..
8

8

pre oko 1 mesec

Više se uopšte ne postavlja pitanje dali Zvezda ima dobar sastav ove godine već dali će uspeti da se uigra , a u samom da proradi timski duh i hemija .
T

Tegusigalpa

pre oko 1 mesec

Sastav je dobar ali je nesto slabiji nego prosle godine. Otisli su mnogo bitni igraci a dovedene su slabije zamene. Jos sad kad ode Hvang bice to jos slabije. Za LE smo ok a u LS nemamo sta da trazimo sa slabjiim timom nego prosle sezone.
s

serMudro

pre oko 1 mesec

...ja mislim da treba bojokotovati klub, ipak to rade veliki navijači malog komšije, samo da napomenem veliki sam navijač Crvene Zvezde.... Od 150 komentara 98% su tog tipa...ma samo plačite i bavite se Zvezdom po portalima, a vojni oteti stadion neka vam zvrji prazan sad kad vam Voša uzme primat možete se slikati i boriti za prvo mesto plej auta i to će vam biti puno... a ne nisu prazne tribine problem nego Terza i ekipa... Ne smem ni da pomislim šta bi bilo sa Zvezdom onomad da nema najbolje navijače na svetu, ...
P

Pedjast3

pre oko 1 mesec

Djiga prije Stojica!
?

??

pre oko 1 mesec

Pre spajica. Videcete u evropi koliko ce nas spajic kostati. Spor je kao puz. Stojic je bolji igrac, ako gledamo trenutnu situaciju
@

@Don Vito Corleone

pre oko 1 mesec

Nekada pročitam neki tvoj komentar, iskreno kao Grobar priznajem nije da mi nekada ne zasmeta, ali verovatno i tebi nekada zasmeta neki naš komentar što je normalno, volimo svoje Klubove.Za onaj odgovor onom podešenom ili bolje napisati ne podešenom, kao čoveku, a i kao navijaču suprotnog kluba svako dobro u životu ti želim.Danas je najskuplje na svetu biti čovek.
M

Maestro

pre oko 1 mesec

Dok ne dodjemo u situaciju da mozemo dobre igrace da zadrzavamo barem godinu dana duze i da samo nadogradjujemo tim pazljivim skauturanjem ima da se vrtimo u krug,da smo zadrzali Bukarija,Dragovica,Nedeljkovica i to nadogradili sa Drkusicem,Elsnikom,Milsiom Korejanac na beku to bi vec bila ozbiljna prica...
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Spavas li mirno Leipzig?😂😂😂😂
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

To je to,nek se Lucani spreme da osete demonstraciju sile nikad jaceg tima jos od Barija😂😂😂😂 pakao
K

Kurta & Murta

pre oko 1 mesec

Smeješ se a plakao bi.
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Ojacao taj nikad jaci tim jos od Barija,taman da otkine bod Leipzigu!😂😂😂😂AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAH
z

zaks

pre oko 1 mesec

Neko je pobjeđivao i šampiona Evrope u međuvremenu, a neko se brukao i još se bruka primajući petarde i šestarde od evropskih velikana Nordsjelanda, Dinama i dr.
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Opet taj neki drim tim koji ce pobediti YB dva puta i Leipzigu otkinuto bod i docekati prolece u Evropi.Poznato,a? AHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA😂😂😂😂
U

Ukrajna

pre oko 1 mesec

Ja sam imao samo jedan komentar nakon one blamaze sa Napretkom u prvom kolu,promene domacinstava na silu i otimanja bodova Krusevljanima u zadnjim minutama meca uz pomoc jsd sudije Elvisa Prislija,rekao sam tad: "crno vam se pise u utorak protiv Dinama" ! Tako i bi na kraju....Pravda je zadovoljena!
N

Nzsk

pre oko 1 mesec

Kako su oteti bodovi? Može neko pojašnjenje meni kao Zvezdašu.Ne treba biti maliciozan jer baš ta utakmica nije imala ni jedan sporan detalj.Ukoliko ti ono nije bio crveni onda ne poznaješ pravila.Dali gol posle na mišiće i kraj.Čemu pričati gluposti samo da bi se pljuvao drugi klub.
G

GostSaSevera

pre oko 1 mesec

Glazer - Mimović, Spajić, Stojić, Seol - Elšnik, Hvang - Milson, Ivanić, Puma - Endijaje ova ekipa je i više nego konkurentna u LE, a sa 2 do 3 pojačanja i u LŠ.
e

e

pre oko 1 mesec

Katai je doktor fudbala za sve koje si naveo,kakve Pume,tigrovi i slicno.

Srpski samuraj

pre oko 1 mesec

A za Ilića nema mesta, je l? I ne razumem potrebu vas nekih da pišete sastave ekipa. Šta ste umislili? Da ste neki faktor? Da ste stručnjaci neki? Pa nije vam ovo PES ili FM!
T

Tole vrati se....

pre oko 1 mesec

Citam komentare i smejem se...😂 Kazu navijaci 6tardizana kako to nista u Srbiji sad "ne valja" od kad je Zvezda stala na svoje noge i pocela da Dominira a oni redovno da primaju 5arde i 6tarde u Evropi i da gube titule i duple krune za redom...ehhh kad bi mogli Tole i Borhan da se vrate i zutaci zajedno sa njima onda bi za jsd nogometni klub sve bilo bolje i lepse,ehhh pusti snovi ne ostvareni,kako je tesko ziveti u proslosti kad zakona nije bilo i kad su se zute jsd titule osvajale gepekovanjem igraca i u fudbalu i u kosarci!

Bojank91

pre oko 1 mesec

Nisu vredni pomena
T

Tole vrati se....

pre oko 1 mesec

Citam komentare i smejem se...😂 Kazu navijaci 6tardizana kako to nista u Srbiji sad "ne valja" od kad je Zvezda stala na svoje noge i pocela da Dominira a oni redovno da primaju 5arde i 6tarde u Evropi i da gube titule i duple krune za redom...ehhh kad bi mogli Tole i Borhan da se vrate i zutaci zajedno sa njima onda bi za jsd nogometni klub sve bilo bolje i lepse,ehhh pusti snovi ne ostvareni,kako je tesko ziveti u proslosti kad zakona nije bilo i kad su se zute jsd titule osvajale gepekovanjem igraca i u fudbalu i u kosarci!
T

Tole vrati se....

pre oko 1 mesec

Citam komentare i smejem se...😂 Kazu navijaci 6tardizana kako to nista u Srbiji sad "ne valja" od kad je Zvezda stala na svoje noge i pocela da Dominira a oni redovno da primaju 5arde i 6tarde u Evropi i da gube titule i duple krune za redom...ehhh kad bi mogli Tole i Borhan da se vrate i zutaci zajedno sa njima onda bi za jsd nogometni klub sve bilo bolje i lepse,ehhh pusti snovi ne ostvareni,kako je tesko ziveti u proslosti kad zakona nije bilo i kad su se zute jsd titule osvajale gepekovanjem igraca i u fudbalu i u kosarci!
B

Bida

pre oko 1 mesec

Zeljko 8 komada za redom a Samrok Stanoje 6 komada....izmedju njih dvojice mrtva trka ko je gori trener!
B

Bida

pre oko 1 mesec

Zeljko 8 komada za redom a Samrok Stanoje 6 komada....izmedju njih dvojice mrtva trka ko je gori trener!
B

Bida

pre oko 1 mesec

Zeljko 8 komada za redom a Samrok Stanoje 6 komada....izmedju njih dvojice mrtva trka ko je gori trener!
T

Tegusigalpa

pre oko 1 mesec

Dosta prinova u ovom prelaznom roku, nijedno pojacanje. Sve pridoslice slabije od igraca koji su napustili klub. Puma/ Bukari,, Stojic/ Dragovic itd. Nastavite niz...Sr*nje od prelaznog roka. Samo talovi i kombinacije.
z

zaks

pre oko 1 mesec

Svi koji su došli su reprezentativci svojih zemalja i tebi ne valjaju, stvarno mi nisi jasan ? Ne kažem da su iz velesila ali su reprezentativci, a to ipak nešto znači.
T

Trebunjac

pre oko 1 mesec

DINAMO PUTA 6 , HOCEMO REPRIZU!
T

Trebunjac

pre oko 1 mesec

DINAMO PUTA 6 , HOCEMO REPRIZU!
T

Trebunjac

pre oko 1 mesec

DINAMO PUTA 6 , HOCEMO REPRIZU!
D

Don Vito Corleone@podesen

pre oko 1 mesec

@podesen – za razliku od tebe, koji imaš imaš krizu identiteta i ne znaš šta si po poreklu, ja sam navijačZvezde i Srbin sam! Ne mogu da navijam protiv srpskog kluba (Partizan), a u korist onakvih iskompleksiranih sportista iz Ukrajine, koji su svojim ponašanjem na utakmici i kasnijim izjavama pokazali svoje lice! Živela Rusija, živela Srbija!
p

podesen

pre oko 1 mesec

6 komada 6 komada to je nasa nada....🧹🧹
T

Trpke@Strucnjak sa pc-ja

pre oko 1 mesec

@Strucnjak sa pc-ja – u pravu si! Nemoj niko da nam dira Pumu! On je naše suvo zlato! Brži je od svoje senke, a kako je tek spretan u rešavanju sistuacije “1 na 1”! Još mi se sviđa kod Pume, što ima zaista izrađen udarac i svaki put pogodi gradonosne oblake! Molim, “stručnjake” iz fotelje, da ubuduće ne napadaju Pumu!
J

Jokicbora

pre oko 1 mesec

Ja sam Zvezdas ali Puma je los igrac
B

Bida

pre oko 1 mesec

@Jokicbora... I ja sam prtizanovac ali Saldanja nema pojma,ne vrrdi vise od 2 mil.
P

Pero Situacija

pre oko 1 mesec

Pitao sam popa, rekao mi da šest dana ne pratim Partizan zbog šestice i da onda mogu da se pokajem i da pređem u redove Zvezdaša. Izvinjavam se za ružnu prošlost.
S

Sl

pre oko 1 mesec

1.500.000.€ Olimpiji,40.000.mesečno igraču(neto),neko laže...
D

Delija NBGD@Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Zaza Paculia – jeste, samo je malo prehlađen i šmrče na nos! To je verovatno od klime! S obzirom da je negde iz Afrike, čudno mi je da se prehladio od klime! Ali, proći će i to! Kad bude fit, očekujem od Milsona da rastura po levoj strani, bar da bude upola dobar kao Puma na drugoj strani! Inače, mi smo u epicentru napretka! Ne možemo da mrdnemo od blagostanja! Zarobljeni smo progresom, sveopštim rastom! Napred Zvezda, na čelu sa dr Terzićem i pažljivo izabranim “kapitalcima”, iz Afrike! Za nas će biti uska i LŠ! 😄💪🔴⚪
D

DjulaMeshter

pre oko 1 mesec

Pratim slovenacku ligu posto zivim u Sloveniji i mogu da kazem da je Elsnik sasvim prosecan igrac i za slovenacku ligu tako da mi uopste nije jasan ovaj transfer. Jasno mi je samo to da po ugovoru sva njegova prava sto znaci i za obestecenje ima Mandaric a ne Olimpija, i tu su sto posto neke privatne mucke izmedju Mandarica i Terze.
D

Dinamo Kijev

pre oko 1 mesec

@DjulaMeshter... I ja evo zivim i Sloveniji i pratim njihovu ligu isto ko ti i mogi da kazem da je ovaj decko najbolji igrac Slivenackog prvenstva i da je Odlicno pojacanje za najmanji moguci novac! Ps: Nego kako je vreme u Kijevu...ja cuo da je -6 ispod nule!
D

Dinamo Kijev

pre oko 1 mesec

@DjulaMeshter... I ja evo zivim i Sloveniji i pratim njihovu ligu isto ko ti i mogi da kazem da je ovaj decko najbolji igrac Slivenackog prvenstva i da je Odlicno pojacanje za najmanji moguci novac! Ps: Nego kako je vreme u Kijevu...ja cuo da je -6 ispod nule!
p

podeden

pre oko 1 mesec

Ma jok gde bi doktor.
D

DjulaMeshter

pre oko 1 mesec

@Dinamo Kijev Au momče pa ti se sad obruka za sve pare legendo. Kao prvo ima bar 10 igraca boljih od nega kao drugo i da jeste najbolji igrac a nije govorimo o slovenackoj ligi. A nama trebaju ozbiljni igraci ako hocemo konacno nesto i u Evropi. I kao trece fora ti i nije neka pogotovo jer sam ja zvezdas tako da malo vise srece i kreativnosti ti zelim drugi put.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Pre tri dana: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/predsednik-olimpije-ne-mozemo-da-prodamo-elsnika/487784 Koliko su generalno svi sportski portali kod nas rekla-kazala, i koliko vredi to čitati i verovati u "vest".
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Ja iz tog razloga verujem tek kada vidim zvaničnu promociju od strane kluba. A inače takve vesti čitam kao i horoskop. Iz čiste zabave iako ič ne verujem u njih.
H

Herakle

pre oko 1 mesec

Glazer - Seol, Stojic, Djiga (Spajic), Rodic - Elsnik, Dalcio - Hvang, Ivanic, Ilic (Puma) - Ndiaje Fali levi bek, steta za Olainku.
K

Katarn

pre oko 1 mesec

U ovom sastavu nemas nijedni klasicno krilo
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Pre tri dana: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/predsednik-olimpije-ne-mozemo-da-prodamo-elsnika/487784 Koliko su generalno svi sportski portali kod nas rekla-kazala, i koliko vredi to čitati i verovati u "vest".
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Ima li u celoj Evropi vece bruke nego primiti 6tardu od najlosijeg Dinama u istoriji....NEMA!
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Ima li u celoj Evropi vece bruke nego primiti 6tardu od najlosijeg Dinama u istoriji....NEMA!
P

Prst na celo

pre oko 1 mesec

Jedno pitanje za sve snsavijace Zvezde. Sta ce te pricati deci i unucima kada ovaj mracni period bude na smetlistu istorije Srbije ?! Hocete li reci koga ste podrzavali i glasali zarad par sportskih trofeja?! Cista obraza onako ?
N

NoName2

pre oko 1 mesec

Podržavali smo Zvezdu, za razliku od nekih drugih koji podržavaju nekakvog Željka, a za Partizan ih zabole ćoše
Z

Za mene

pre oko 1 mesec

Je mracni period od 5 oktobra 2000 do 2015 godine. Bez obzira na sport mislim generalno za zivot i tako misle svi moji prijatelji.
d

dr.Terza

pre oko 1 mesec

@Prst... Pa pricacemo im o cak 7-8 Titula i 4 Duple Krune Za Redom, o cak 3 LS i 5 LE i to sve za samo 9 god u klubu doktora za fudbal Z.Terzica! A sta ce te vi pricati svojoj deci...o 6 komada redovno u Evropi protiv Nordsjelanda i Dinama,to je ta vasa slavna istorija koja ce se pamtiti jos 100 godina!
S

Sad ste se setili

pre oko 1 mesec

Prst na celo ste vi trebali da stavite kada je bilo vreme za to. Sada se samo sve vraća. Obraza ste bez.
J

Jeki

pre oko 1 mesec

Mračni period od 1992-2017 je prošao od kada je zaseo Mirko Marijanović, Dačić, Radovan Bpžović, Zeleno ić, Dragan Tomić i ostala bagra na čelo jednog sportskog društva. Pa nam uvedoše sankcije zbog mešanja politike u sport. A i uvukoše celi nas u mulj i talog iz koga ni danas ni ko zna kada se nećemo oporaviti. I sve zbog jednog sportskog društva koji se povampirio u a u nekim sportovima nisu ni postojali. Uništiše zdravu konkurenciju zbog njihove lažne dominacije. Prijatno!
g

gostic

pre oko 1 mesec

A,sta ce te vi pricati o vremenu Tadica,Toleta,Marjanovica,Ruzica,Rasima,Dzombe..........
d

dete moje neobrazovano

pre oko 1 mesec

za vreme Miljanica bio tito za vreme Dzaica bio sloba sada je Terza lopina ali jedno se ne menja mi smo na evropskoj mapi relevantan tim a vi samo mlatite o Zvezdani pa ces da vidis da mozete jos gore od ovaga sto sada igrate!
z

zaks

pre oko 1 mesec

To što je tebi sve mračno, to je tvoj problem.Meni je sve svijetlo, što prenosim i potomstvu.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Pa zar ne rekoste baš ovde pre neki dan "od toga ništa"? 🤔
p

podesen

pre oko 1 mesec

Zelim samo da cestitam Dinamo Kijevu na zasluzenoj Sestici i da im pozelim da to isto ponove i u revansu!👍
p

podesen

pre oko 1 mesec

Zelim samo da cestitam Dinamo Kijevu na zasluzenoj Sestici i da im pozelim da to isto ponove i u revansu!👍
p

podesen

pre oko 1 mesec

Zelim samo da cestitam Dinamo Kijevu na zasluzenoj Sestici i da im pozelim da to isto ponove i u revansu!👍
T

Trebunjac

pre oko 1 mesec

DINAMO 6 KOMADA....😭
T

Trebunjac

pre oko 1 mesec

DINAMO 6 KOMADA....😭
D

Dinamo 6.kom

pre oko 1 mesec

Bravo za Terzu i Upravu i puna podrska svih pravih Delija i Zvezdasa,idemo i do PETE duple krune🏆 za redom i obaramo sve rekorde na Balkanu!
p

podesen

pre oko 1 mesec

Mislis na 32/32 mesto u LS .
p

podesen

pre oko 1 mesec

Mislis na 32/32 mesto u LS .
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Lako je obarati "sve rekorde na Balkanu" kada vam je konkurenciju u rangu Tajlandske lige. Imate para kao svi ostali klubovi zajedno puta 3, savez, sudije i sve ostale vidove "logističke podrške" na vašoj strani. Uzimate od ostalih klubova šta i kako želite. Samo bi ludak izgubio titulu u takvoj situaciji.
G

Guh

pre oko 1 mesec

@podesen,zeleznik... Samo da podsetim: U zadnje 3 godine cak 2 izgubljene 3ple krune i 8-0🧹 u kosarci,a u fudbalu 7 izgubljenih titula i 4 duple krune za redom...itd itd A vi kako te? 🤣
G

Guh

pre oko 1 mesec

@podesen,zeleznik... Samo da podsetim: U zadnje 3 godine cak 2 izgubljene 3ple krune i 8-0🧹 u kosarci,a u fudbalu 7 izgubljenih titula i 4 duple krune za redom...itd itd A vi kako te? 🤣
@

@ podesen

pre oko 1 mesec

Bolje je 32/32 nego da ispadnem u kvalifikacijama za treću evropsku ligu.
D

Dinamo 6.kom

pre oko 1 mesec

Bravo za Terzu i Upravu i puna podrska svih pravih Delija i Zvezdasa,idemo i do PETE duple krune🏆 za redom i obaramo sve rekorde na Balkanu!
S

Sima Gluvać

pre oko 1 mesec

Zvezda je izgubila identitet! Ona više nije srpski klub, već klub različitih legionara! U prvom kolu grupne faze LŠ, za Zvezdu će igrati čak dva Srbina (Spajić i Rodić), ostali će biti legionari tzv. "pojačanja" za LŠ!
m

muaaaaaaa

pre oko 1 mesec

Jao koliko smarate vise sa tim. Koliko domacih igraca imaju Real, Juve, City itd? I smesno je sto izostavljas cistokrvne Srbe poput Ivanica i Degeneka samo jer su ih neke okolnosti naterale da igraju za druge reprezentacije a ne za Srbiju.
s

severna istočna tribina

pre oko 1 mesec

zvezdu dobrim delom financira narod, za razliku od tih klubova koje si pomenuo, a s druge strane, zvezda dovodi skupe i polovne strance da igra kvalifikacije i slabašnu ligu, pa se onda pitamo kako je tako slabo navijača na tribinama
m

molim?

pre oko 1 mesec

Pošto se za status Olajinke ništa ne priča, pojačanja nema, a Rodrigez ne verujem da ima kapacitet za Evropu, možda i nije loša ideja da se pređe na 4-4-2. Može dijamant a može i klasično sa 4 u sredini.
T

Trpke

pre oko 1 mesec

Miloje sa dva spica ? U kojem paralelnom univerzumu ti zivis druze ?!
S

Strucnjak sa pc-ja

pre oko 1 mesec

Evo ga jos jedan "strucnjak" iz fotelje koji napada Pumu a nikad u zivotu fudbal igrao nije osim u igricama na kompijuteru cccc...🤦
p

poredjenja

pre oko 1 mesec

Elsnik u Zvezdi sa tri pta anje pare nego sto Zvezda prodala Lazetica,ako uopste neko vise ko je Lazetic Milanu,koji evo ga sad u TSC. Nedeljkovica i Mijatovica vise niko ne pominje, a skuplji od Elsnika 4 puta. I onda slusam ove kad trabunjaju kako skup onaj,ovaj sto dodje. Mi hocemo da uvalimo peglicu ili ficu za 5 miliona,a da kupimo mecku i audija za milion. Hvang kostao ko pola Mijatovica,Glazer 1/4.
M

Milos29

pre oko 1 mesec

Već je doputovao. Izlazim ja polako iz zgrade aerodroma, taman dole viču ljudi taxi, taxi, kad eto ga Mrkela drži papir Elšnik. Eto iz prve ruke.
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 mesec

Koliko pljujete po nama, a zahvaljujici Zvezdi ste osetili car igranja kv. za ls. I lepo ste se pokazali. Bolje se sest puta preispitajte zasto ste tako prosli.
G

Gost V

pre oko 1 mesec

Za apsolutno ja Naročito zbog vaših pobeda i rezultata u Evropi prošle godine igramo. 344 dana do juče nijedan klub iz Srbije bod nije osvojio, baš vam hvala.
а

адриатик ултра турбо

pre oko 1 mesec

Још једног словенца у одбрани довести и десно пробојно крило.Са Стојићем и Пумом је управа киксала
S

Sitkter

pre oko 1 mesec

A to da je uprava "kiksala" sa Pumom i Stojicem to ti rekla babina strina sa Kalenic pijace pa samo ponavljas ko papagaj "strucnjak" za fudbal s felefonom u rukama po 24h!
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Stojic nije Dragovic i niko to ne moze da bude al je decko odlican realno, Puma vec pomalo mirise na promasaj al ajde da vidimo za par utakmica...
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Jaki smo za domaće prvenstvo, za Evropu smo negde između Lige Evrope i Lige konferencija. To je i pokazatelj gde je trenutno srpski fudbal.
A

Aleaeka

pre oko 1 mesec

Kangwa u voši

Diego Milito

pre oko 1 mesec

Steta sto nemamo bolje desno krilo od Pume na ovakvu finu ekipu. Jedino on i Rodic mogu da budu X faktori za propast
S

Strucnjaci iz fotelje

pre oko 1 mesec

Ne lupetaj gluposti,Puma je odlican igrac i bek,isto tako ste pljuvali Bukarija kad je tek dosao nakon par utakmica,pa ga posle dizali u nebesa nakon sto se razigrao u klubu,tako ce isto biti i sa Pumom,decko tek dosao i odigrao samo par meceva a "strucnjaci" odmah krenuli da spinuju protiv njega a nikad profesionalno fudbal u zivotu nisu igrali!
z

zaks

pre oko 1 mesec

A šta je to Puma toliko skrivio da ga toliko kritikujete?Koliko je utakmica odigrao pa da se loše pokazao? Protiv Jedinstva uopšte nije bio loš, ne razumijem zašto ste ga uzeli na zub ?

Sakur

pre oko 1 mesec

Ala se ovi frljaju milionima i onda im je najveci uspeh sto pobede Partizan
S

Sto vi

pre oko 1 mesec

Ne pobedite nas? Posle one evropske bruke ti se nadjes pametan da prozivas Zvezdu, pa bravo!
Ш

Шмицер

pre oko 1 mesec

Одбрана прилично танка за Европу,надам се да нисмо одустали од Дркушића или Карличника илинеког трећег.Треба нам и десно крило ,а да Пуму користе у првенству
G

GostLazar

pre oko 1 mesec

Po čemu je tebi Karničnik idealan za Evropu i LS? Po tome što nam je dao gol? Vi biste dovodili koga god spomenu u komentaru. Dečko sa 30 godina igra ligu Slovenije. Mimovic desno i kraj, neka greši ali je naše dete i neka se uči. Ni Nedeljković nije bio Dani Alves kada je dobio priliku, pa je sticao samopouzdanje i naplatio lepo dobre igre. Eraković napravi grešku u prvoj utakmici derbija, ali zato svaki sledeći put čuvao bolje nego Dragović u derbijima. Mijatović dobije priliku, postigne na 14 utakmica 8 golova i proda se dobro. Dakle, Djiga, Mimović, Ilić i ostali mlađi, puna podrška. Dosta mi je više vas što mislite da je vaš glas najbitniji. Plati Karničnika iz svog džepa i dovedi u selo da igra ako ti se sviđa toliko. Imamo Đigu koga prati Arsenal, a vi zapeli za Drkušića. Umesto da njega dovedemo, neka igra Điga i eto i njega dogodine za 7-8 miliona ode iz Zvezde.
f

fenomeno

pre oko 1 mesec

Naravno da je tanka jer je siguran starter Spajić. Da imamo Rubena Diaza, sa Spajićem u tandemu bili bi šuplji. Leković, Stojić, Điga. Njih trojicu da rotira, to će izgledati sasvim ok, garantujem. Samo da ne igra ovaj penzioner
@

@Smicer

pre oko 1 mesec

Covece, Drkusic verovatno ide u Sevilju ili neki drugi klub Liga petice... Prosao je Zvezdin voz sto se tice njega

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Oćeš kupus salatu ili šopsku uz narudžbinu ???
A

Auh

pre oko 1 mesec

On jos malo pa ce da ima vecu platu nego sto vredi.

Diego Milito

pre oko 1 mesec

Jako interesantan zakljucak
d

dr.Zvezdan

pre oko 1 mesec

@Auh... Kad sledece sezone od Terze izgubite i PETU duolu krunu za redom,onda ces da vidis dal vredi Slovenac ili ne,titule i trofeji sve najbolje pokazu na kraju!
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Mirise mi na dil terze i mandare.sad ce u vosu Knezevic ili Kabic a mozda i Prucev.
M

Mutommbo

pre oko 1 mesec

Knežević samo kao pozajmica, uz bonuse Vojvodini u novcu ako odigra 50% utakmica u prvenstvu. Bolje da ga razigra neka ozbiljna ekipa, a Vojvodina je to sada, nego da ide u Čukarički. Takođe štoper Đurić bi im unapredio odbranu. Treba da sarađuju, jer je bitan i nacionalni koeficijent. Bolje je krenuti iz Play offa nego od 2 ili trećeg kola kvalifikacijama za LŠ. Trebaju nam najmanje 3 ekipe koje će doneti bodove za Srbiju.
M

Milos Stankovic

pre oko 1 mesec

mocice ova ekipa sa svima da se pobije, jos samo NR7 i gotovi smo

Diego Milito

pre oko 1 mesec

Ne lozi se
+

+

pre oko 1 mesec

Neka, ne treba. Greskom ti udarih lajk, ali tako mi i treba kad lajkujem posle prve recenice.
J

Jsd

pre oko 1 mesec

Procenat, procenat dokle vise, pa bar za klasu je bolji Njegos Petrovic. Ali ocito ovdje nisu presudni fudbalski motivi nego je u pitanju nesto drugo. Valja lo bi u ovaj menadzment ukljuciti i Piksija on ima odlicne relacije sa menadzerima. Drzavo javi se veme je.
A

Arsic vlasotince

pre oko 1 mesec

Glazer. Mimovic, Seol ,Djiga. Spajiic Dalsio Hvang Duarte , Puma Elsnik Milson
j

jhhjh

pre oko 1 mesec

tuga..
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Ovo kada bi ti i tebi slični bili treneri.Sva sreća pa niste. Jednu ekipu čini 30 igrača a ne 11.Za jednu utakmicu prijavljuje 22 igrača. Starter i su njih 11 a utakmicu fizički igraju njih 16.Svaku utakmicu sastav pomalo ili malo više zavisi i od protivnika a trener je tu da napravi balans kako u početnih 11 tako i u celoj ekipi. Budi uveren da Milojević nikada neće sastaviti tim da mu u prvih 11 igra 9 stranaca,pa sad ti sastavljaju tim kako god hoćeš ali računaj da će 4-6 startera biti Srbi i da će od 16 igrača koji budu odigrali utakmicu sedmorica sigurno biti Srbi. Još jednom ti kažem od 30 igrača na koje se računa ti sastavljaju ekipu kako god hoćeš ali se drži ovoga što sam gore napisao.
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Starter sa Evropskog prvenstva? Apsolutno moze.
M

Mutommbo

pre oko 1 mesec

Lešnik pokazao na EP da može da igra velike utakmice, protiv ozbiljnih igrača veznog reda. Dovoljan razlog da ga Zvezda dovede. Ccifra za koju je doveden je mala i samim tim rizik je smanjen. Ako izborimo LŠ verovatno da će Hvang ostati do polusezone. A imati dovoljno igrača za prvenstvo i 10 utakmica je u pitanju. Biće i povreda ali i kartona, jer se u grupnoj fazi igra 8 utakmica.
D

Delija NBGD

pre oko 1 mesec

Jos i Milson da bude zvanican i top. Inace neverovatna je frustracija koja dolazi iz komsiluka sa armijskog stadiona vojske koja je postoji vec 30 godina 😄💪🔴⚪
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Milson je sinoc doputovao u Beograd, na pregledima je.
O

Ostertag

pre oko 1 mesec

Na svakoj poziciji osim bekova po 3 igraca...od promašenih transfera napraviše jos jedan ceo tim u ofk beogradu
S

Slabici

pre oko 1 mesec

Pa naravno .....od OFK-a cemo napraviti da bude 4 tim ligi....iza Vose i TSC. Sledece godine necete ni videti Evropu......a i bolje ,da vise ne pisaju po vama.
g

gaga21

pre oko 1 mesec

inace su ga svi "VELIKANI" hteli!!! Doljni prosek od igraca ali Terza je sigurno uzeo koji "dinar"!!
T

Terza...

pre oko 1 mesec

....stavio🔒na jsd i zato puna podrska za njega!
b

burek sa mesom

pre oko 1 mesec

Svi znaju da ce cz da ponovo osvoji SVE u Srbiji gde je i vazduh korumpiran ALI sta ovaj tim moze da uradi u evropi?? Ja mislim ama bas NISTA!

Diego Milito

pre oko 1 mesec

Zasto onda komentarises kada sve ti vec znas ?
d

dobro je bre

pre oko 1 mesec

Ma cuti , bar smo izbegli nikad jaci Dinamo Kijev...Sve ostalo je boranija
n

ng

pre oko 1 mesec

a sta po tebi treba da uradi u evropi
б

барем

pre oko 1 mesec

смо видели од вас како се игра у Европи
g

gbdndn

pre oko 1 mesec

Bomba za kraj Kanga u Vojvodini
G

GostLazar

pre oko 1 mesec

Kanga ili KangVa?
K

K

pre oko 1 mesec

Svaki put kad je bio neki Slovenac u Zvezdi ili kao igrac ili kao trener je bila istorijska sezona. Dobrodosao Elsnik
K

Komentator

pre oko 1 mesec

A šta reče njihov predsednik, nije na prodaju ? Idemooo
B

Boners

pre oko 1 mesec

Sigurno da izvrsi pritisak na Mandarica da se odrekne jednog dela, jer bi u suprotnom ostao bez svega. Dobro pojacanje, ako je doveden da zameni Hwana onda i ne bas toliko.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Hvan ako ostane do zime, biće taman
9

985

pre oko 1 mesec

Zvucno pojacanje.... Jedan od talenata rukovodstva Zvezde je da unakaze talentovane igrace.

Diego Milito

pre oko 1 mesec

Nama trebaju rezultati sad i odmah shvati ! Nemamo mi vremena klince da razigravamo i preprodajemo dalje, to je sada na drugima
Đ

Đeneral Draža

pre oko 1 mesec

Dečko će sigurno svoje zadatke obaviti pošteno i muški, konačno sa njim i Ilićem (i Hvangom) ako ostane nećemo više imati puževe u sredini. Možda i jeste vreme da Ivanić uzme neke pare, dosta je dao Zvezdi, malo nam i nerve pokidao ispočetka, ali zaslužio je jedan dobar ugovor kod Arapa. I Kanga bolje da ode u neku ekipu gde će biti gazda, neće imati puno minuta u Zvezdi. Mislim da je to to uz Angolca za ovaj prelazni rok, valjao bi nam još jeda kvalitetan bek, ostalo zavisi od odlazaka.
K

KME partizani

pre oko 1 mesec

A oni stali na tri broja: 8-5--6. A i sa bonusima kubure. Njih malo, a Natho, Taki & co, pošli u protest u šetnju. Prete im playoutom. Sve se okomio na avangarda Stanojčeta džavolčiča.

“Појачање”

pre oko 1 mesec

Лешник кога су тражила два друголигаша за мање паре ипак завршио у Звезди за веће паре…
П

Пик гост

pre oko 1 mesec

Иди прати свог Мујакића, Зубарија, Натха, Захида и остале дилетанте, а можеш и Северину да пратиш, мислим на видео од пре пар година. И мој савет ти је да се исплачеш на сав глас! Звезда је шампион!

Diego Milito

pre oko 1 mesec

Koliko samo los humor neverovatno... Ako je to uopste i bio humor ?!
G

Gostina

pre oko 1 mesec

Evo jos jedna mala nevesta. Ovih dana smorise o onom supertalentovanom sudancu a sada o elsniku..brate mili evo ne znam..
N

Nane 10

pre oko 1 mesec

Posto Sam Veliki navijac Crvene Zvezde u velikom Sam ocekivanju da ce ova godina biti mnogo bolja sto se Evrope tice .Ali samo mala sugestija treba prestati sa dovodjenjem igraca iz komsijskih republika pustite nasu decu da igraju i da se kale ima toliko talenata ako bas Mora Jupiter nekoga stranaca pri kraju karijere da malo deca od njih nesto nauce Puno Pozdrava
R

Rextro

pre oko 1 mesec

Pravi kvalitet Zvezde ce se pokazati u Evro utakmicama, ovu nasu boranija-namestenu ligu ne racunam.
I

Ivke88

pre oko 1 mesec

Pa vi ste cist primer toga.. Ovdr meljete a u Evropi primate po 5,6 komada kojekavih cirkuzanata.. Ali bitno da delite misljenje sa svojim Stanojem, od majke Flore i oca Samroka..
z

zaks

pre oko 1 mesec

Namještati se mora samo za onoga ko nema kvaliteta da nešto postigne . Zvezda i igrački i organizaciono posljednjih godina mnogo odskače od ostalih u našoj ligi tako da , što se tiče namještanja, to se može pričati samo za neki drugi klub, ali ni to im ne vrijedi.
I

InsajderBg

pre oko 1 mesec

I opet da se ponovi: sve te pare idu u dzep Milanu Mandaricu! Kad je odlazio iz Olimpije potpisao je ugovor po kojem mu pripadaju sva odsteta za Elsnika. Upravo su Terza i Manda usli u posao.
P

Pozdravodstrine

pre oko 1 mesec

Bravoooooo...Madjioooooo....Idoluuuuuui....umesto za semenke i leblebije stiže ovaj Slovenac.....bravo MADJIOOOOOO...trazi te ovi u specijalnom tužilastvu i u Agrobanci....
z

zaks

pre oko 1 mesec

Isplači se, biće ti lakše, vidim da ti je teško.
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

@Pozdravodstrine.... A sta tek mi da kazemo,spakovase nam oni amateri iz Dinama cak 6 komada,kud ces gore od toga?

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Kako lepo zapevaš esi ti profesionalna narikača ???
T

Trike

pre oko 1 mesec

EEEEE ovi iz ZVEZDE stvarno nisu normalni ,stvarno da ovaj kvazi trener MILOJEVIC ne pita se nista ,ista je mafija kao i TERZIC, MRKELA i MARKO MARIN kad on ne rejaguje na dovodjenje i MURTE I KURTE SRAMOTA imati 20veznjaka , 10 napadaca 6 stopera i 10-tak bekova i 4 golmana .EEEE bas su ga PRETERALI
V

Visente Del Boske

pre oko 1 mesec

Aj sad jos Karnicika i vracajte Dragovica.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Zvezda je upravo napravila tim za LS! Ukoliko izbegnemo Galatu na zrebu, sve ostalo MORAMO da prodjemo! Nebitna, vrlo bitna stvar, u koju smo se odmah zaljubili!!!
B

Banja_Slatina

pre oko 1 mesec

Slovenac i Zvezda, nema greške. Biće ovo lijepa sezona na žalost mnogih.
m

madmix

pre oko 1 mesec

Top!!
B

Baške Žarkovac

pre oko 1 mesec

Tako je Terza mađijo,tako je a dovodilu su narikače na jug da otplaćuju Zvezdu,karma ih stiže,što kaže Nebojša Čović crno bela bolest dugo je trajala i dugo ce se lečiti....
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Pošto je dole neko u komentaru napisao da Delije treba da stave trasparent isto kao Djavoli, u vezi Rio Tinta, pa vidim da su mnogi ovde neobavešteni, Rio Tinto je ponudio sponzorstvo Zvezdi da bude glavni sponzor za čak 15 miliona evra po sezoni, upravni odbor Zvezde je prihvatio, ali su Delije stopirale taj posao.
D

DS1989

pre oko 1 mesec

A zasto ne pisete nista o Milsonu? A covek vec u Bg...
C

Czv info

pre oko 1 mesec

Kao što sam najavio, Milson i Elšnik novi igrači Zvezde. Još jedna inf. Hwang ostaje u Zvezdi. Sportski pozdrav!
s

sveznalice

pre oko 1 mesec

a koliko novca ima terzic na privatnom racunu i odakle njegovim sinovima milioni eura kojima se razbacuju? molim odgovori posto si upoznat sa situacijom
L

Levi bek

pre oko 1 mesec

Druze sam Hwang to ne zna, a ti znas…
z

zaks

pre oko 1 mesec

@sveznalice Možda bi imao i ti toliko novca da si se bavio ozbiljnim stvarima u životu , a ne samo gubio vrijeme na gluposti i gledao kako su drugi uspjeli u svom životu.
z

zaks

pre oko 1 mesec

Svaka čast.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Dobro dosao... nadam se da ce biti na nivou reprezentacije. Iskreno u nasoj istoriji svaki Slovenac je odigrao odlicno. Nije ih bilo mnogo ali svi su odradili casno.
G

Gost13

pre oko 1 mesec

Osim Šišića ali on je bio priča za sebe.
C

COOL

pre oko 1 mesec

Grobarima je baš teško. Mešaju se u tuđe stvari i to sve od muke i mržnje. Trebalo bi malo više da se bave onim šesticom a ne njenim pojačanjima.
G

Gx

pre oko 1 mesec

Bravo ,ajmoooo!!
Z

Zasto?

pre oko 1 mesec

Sad prodati Ivanica Arapima za 3-4 miliona.I to je to.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

"Dva miliona evra zaradiće i Olimpija, koja je samostalno vodila pregovore i odbila nižu ponudu italijanskog drugoligaša Pize. Olimpija je pre nekoliko dana rešila sve sporove sa bivšim predsednikom Milanom Mandarićem oko toga ko ima pravo na obeštećenje."
D

Deda11

pre oko 1 mesec

Dadaa uvek neke teorije zavera, drugacije tumacenje recenica, citanje izmedju redova, jedno napisano drugo kazano...e kukala vam majka
S

Sladajac

pre oko 1 mesec

Bravo!,navijao sam da ovaj Slovenac dođe kod nas,pojeo je skupoceni i prepotentni vezni red naše reprezentacije...
Z

Zabrinut

pre oko 1 mesec

Jos da kupite Saldanju od Partizana i vrh tim.

Realno123

pre oko 1 mesec

Ne treba nam niko ko je kod vas bio a i nemoze zbog navijaca. Iako dobar igrac mislim da nam nije potreban
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Koji bre Saldanja? Jos jedan dobar finiser a slab igrac. A i sad ce on za "10 miliona" negde. Naravno, od toga 2-3 daje klub a ostatak drzava. Sve za nase "ugnjetene" komsije.
D

Deda11

pre oko 1 mesec

Toooooooooooooo 💪🏻💪🏻💪🏻
A

Aman

pre oko 1 mesec

A da malo posvetimo paznje Odbrani? samo se gleda sredina krila i napad, Nista stoper nista desni bek mislim stvarno dokle? zar primannje 4 gola u dva derbija nije alarm upravi da je odbrana slaba?
D

Deda11

pre oko 1 mesec

Ne treba nama odbrana, nama treba trener i dobar spic i eto
L

Levi bek

pre oko 1 mesec

Ja bih pre levog beka,a Seul desno.
p

pppp

pre oko 1 mesec

doće i petrušev čisto da vam ne bude dobro

FC President

pre oko 1 mesec

ebi ne vadi ha ha ha
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

I tako... Utopićemo mi Huana... Pokriti njegov ulazni tansfer,za razliku od ulaznog,pokriti još kog igeača,od ovih novajlija... I slepo nadati se tom nekim iskoraku... OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE🤦🏽‍♂️
G

GABI GO

pre oko 1 mesec

NEMORA DA ZNACI. SA ĆE DA ODE HVANG.MOGU ONI TEK KAKO DA IGRAJU ZAJEDNO.
S

Samo jako pa da radi metla

pre oko 1 mesec

Lepe vesti u fudbalu a sad jos kad bi Petrusev dosao pa da kompletiramo roster i u kosarci i Bog da nas vidi...
h

halo

pre oko 1 mesec

"Dolazak u Crvenu zvezdu biće veliki iskorak u karijeri za Elšnika, a mogao bi i da znači skori rastanak crveno-belih sa In Bom Hvanom pošto igraju na sličnim pozicijama." :D Opet oni ludi zli hejteri bez razloga hejtovali kad su pričali da je sve ovo samo predigra za odlazak Hvanga :D
X

XD

pre oko 1 mesec

Kakva bre predigra? Pa jeste hejteri. Ako Hvang dobije ponidu moramo da ga pustimo. Pa valjda je normalno da se pripremiš za takav scenario ako si ozbiljan klub. Kome se pravdaju za koga predigre? Za vas? Zašto bi vam se bilo ko pravdao lada svakako pljujete. Isti vi ste pljuvali i kada je Hvang došao, sada nema života posle njega. Smešni ste.
h

halo

pre oko 1 mesec

Tako je, ozbiljan klub jednog od najboljih igrača koji su zaigrali u klubu u 21. veku menja sa čovekom koji jedva da je mrdnuo iz Slovenije celu karijeru. Nedo Bog nakon što su se mesecima iz kluba hvalili kako nas čeka najbolji prelazni rok ikada, kako su spremni 8 miliona da potroše na pojačanje, da ono što smo već imali barem dostojno zamene ako su već nesposobni da naprave iskorak. Dragovića menja Stojić, Bukarija Puma, Hvanga Elšnik, Glazer pre ili kasnije Ilić, samo će Olajinka dobiti kolko tolko dostojnu zamenu u Milsonu, Rodić još uvek neprikosnoveni bek, jel to taj najboljih prelazni rok ikada, taj iskorak koji se večito obećava? No dobro, očigledno je da si hejter i pljuvač kad ispadneš dovoljno naivan da poveruješ u obećanja koja sam klub redovno uvaljuje ljudima. A to za pljuvanje Hvanga prikači nekome drugome, zna se ko je prošlo leto spopadao Hvanga, "pravi navijači" koji su se nakačili tada treneru na leđa što se usudio da otera legende tribine i pokuša da ih zameni zapravo igračima koji sigurno nisu mogli da "osećaju težinu dresa" kao prethodnici. Srećom po prave navijače, taj trud je izbrisan kolko ovo leto već.
I

Ivan...

pre oko 1 mesec

Jos Karnicnik i zatvaraj
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Mimovic bolji deset puta.
E

Eeeeee da

pre oko 1 mesec

Mladi Knezevic koji nije bas toliko mlad jer ima 21 godinu i bolji je od kange tange frange bar duplo!
d

delija vb

pre oko 1 mesec

Delije braćo, jel smemo sutra i mi da izadjemo sa transparentom kao što su navijači radničkog izašli protiv Rio Tinta? RIO TINTO NEĆE KOPAT! IGRAČU ŽELIM MNOGO USPEHA U ZVEZDI I DA NAS OBRADUJE U GODINAMA KOJE DOLAZE. POZDRAV
G

GostLazar

pre oko 1 mesec

Tesko, mi na istoku ili zapadu cemo dobiti po usima, jer im je naredjeno da glume velike Srbe, a rade po direktivi
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Naravno da ne smemo, predaju Kosova smo precutali kao pic..
D

Deda11

pre oko 1 mesec

Gde smeju dal si lud..
D

Dddd 1975

pre oko 1 mesec

Vidis i ja cu biti na stadionu i ja sam za kopanje litijuma i sta sad ??? Da li ja trebam da pitam ovde da donesemo transparent,cuti i uzivaj sutra i gledaj Zvezdu batali politiku .
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Neki su preskakali tranvajske šine da ih ne udari struja. Plaši li se jer su bili malo obrazovani tako i danas protiv litijuma a ne znaju baš ništa o njemu. Tone Beograd na vodi, preliva fontana na Slaviji a sada malo o litijumu. Smešni ste!!! A za Elšnika kažem da je vrhunsko pojačanje.
d

delija vb

pre oko 1 mesec

poslednja dva komentara su strasna! Preskakanje sina sine nije isto i oboleti od kancera. vidi po ovim komenta6da si dečko od 16 do 19 godina i informisi se o litijumu koja neželjena dejstva stvara. Da je dobar Nemac bi ga kopao u svom dvorištu. A sto se navijača tiče to sam rekao isključivo zato sto godinama mi Delije važimo za nekog ko je u ek bio uz narod i patrijarhalno vaspitan. pozdrav
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Priča se da su delije stopirale sponzorstvo sa Rio Tintom ali ko će ga znati šta je istina.
L

Lee Addy

pre oko 1 mesec

Fantastican igrac.
A

Alo bre

pre oko 1 mesec

TO BRE DRZAVO SAM GURAJ PARE BLIZANCIMA UZIMAJ OD NARODA PARE.
T

Tika-taka trt-mrt

pre oko 1 mesec

Skupite se svi zajedno koliko vas ima, koja vam je poseta , koliko ste dresova prodali, koliko ste dobili od UEFE za rezultate, gde vam je zarade od transfera, i videćeš da to nije ni 20-25% prihoda Cz u jednoj sezoni.
R

RASPODELA?

pre oko 1 mesec

Nekom mrvice za licencu, a omiljenom klubu predsednika milione?
d

djovani

pre oko 1 mesec

Krilo iz Makabija je upravo na pregledima, verovatno ce ih sutra ili prekosutra zajedno promovisati. Bilo bi idealno da ostane hvang , imali bi vezni red kao nikad!
K

Kolk

pre oko 1 mesec

Dobar igrac za rotaciju, nije skup, sve u svemu dobar ulov.
N

NR

pre oko 1 mesec

Evo pojacanja za remisku doktroku oljivu