Komentari na vest

Elšnik ima Milijaševu brzinu, moraće mnogo više da daje napred

S

Skeva123

pre 26 dana

Milijas ne bi mogao da igra u danasnjem fudbalu, on je bas ekstremno spor bio, njemu je i brzina reakcije jako mala, secam se jednom mu Lazovic protiv grobara dao loptu na petercu i ovaj je bio sam, ali dok se on okrenuo ovi stigli i otklonili sansu. U danasnjem fudbalu brzina je vise od pola u ligi su najbolji stoperi Djiga i Sicenje njih je jako tesko pretrcati. Jedan drugar mi rekao kad je Djurdjevic otisao iz Rada u Groningen i ovaj ga pitao kakva je razlika, a ovaj mu rekao sve je mnogo brze i nasi klubovi ako hoce nesto u Evropi da postignu moraju da brze odigravaju.
-

--//--'

pre 26 dana

Ako budu penali bolje da brani Ilić,jer Glazer nikad nije u prvenstvu odbranio penal....
R

Rik

pre 27 dana

Kakvi skauti, takva pojačanja. Mutavi Marko & Zalutali Mita, cccc
P

Politiko

pre 26 dana

Problem ostaje zadnji vezni,nismo trebali da prodamo Mijailovića pre kraja kvalifikacija..Milson i Duarte moraju početi u Beogradu.
-

-//-

pre 26 dana

Prodali su Mijailovića pre kvalifikacija i sad nemamo zadnjeg veznog...Milson i Duarte pod obavezno da startuju..Glazer je bolji golman, ali nije u formi..Ilić jeste, plus Glazer nikad nije odbranio penal u našem prvenstvu a Ilić možda i odbrani ako budu penali
P

Politiko

pre 27 dana

Milson i Duarte MORAJU da igraju u Beogradu. Milson za 20 minuta stvorio mnogo prilika,bolji dosta od Olayinke koji ne pravi razliku u Evropi .
k

kimmi

pre 27 dana

ako je neko kriv za ovaj poraz to je prije svega trener. Ali i klub koji ocigledno nema bas razradjen koncept o tome sta hoce. Imas prvo trenera [skupog] koji igra veoma progresivno, moderno - ali nazalost neuspjesno. i onda ga u toku sezone zamjenis trenerom potpuno suprotnih shvatanja. Legitimno je i da se igra zatvoreno i defanzivno, ali je problem sto se ne zna bas sta klub hoce? doveden miloje da se osvoji domace prvenstvo, super. Jel neko ocekivao od njega da igra drugacije od ovoga u Norveskoj? Pri tom, za mene je Milojevic car, jedan od najdrazih trenera u istoriji. Ali ako dovedes takvog trenera, onda mu dovedi igrace za takvu koncepciju. Mi i dalje imamo igrace [a pri tom ih imamo previse] za Baharov fudbal, i trenera kojem taj fudbal nije drag. Ima malo i do toga da Milojevic izgleda ne vjeruje dovoljno u kvalitete ekipe, cim se u onoj mjeri povuce. Vidjelo se pri kraju da Zvezda apsolutno ima kvalitet da uzme loptu Bodeu - jasno je da postoje neki rizici na kontre, ali jos je veci rizik povuci se u svojih 16m prakticno. Mislim da svejedno prolazimo dalje, ali mislim i da je Zvezdi vrijeme da nastavi sa malo ambicioznijim konceptom koji podrazumjeva i trenera barem kao Stankovic, koji je spreman da tu i tamo rizikuje i igra otvorenije, makar protiv ekipa slicnog kvaliteta. A tekst koji krivi Elsnika ne bih zaista komentarisao, jer komentar ne zasluzuje. Elsnik je mnogo bolji u svom poslu nego autor teksta u svom.
G

GostPa

pre 27 dana

Da bi dolazili kvalitetni stranci u Zvezdu nisu dovoljne samo utakmice u LŠ i LE. Pod hitno je potrebno da se ojača liga. Dani Olmo je došao u Dinamo (hrvatsku ligu) da bi napredovao. Najiskrenije ne verujem da bi kod nas došao mladi supertalentovani Španac, Nemac, Englez, Francuz ili Italijan u nameri da mu budemo odskočna daska. Utakmice u domaćem prvenstvu su katastrofalnog kvaliteta, ne pišem ovde o suđenju. Suđenje mi deluje ponekad katastrofalno, ponekad iznad kvaliteta lige. Eto, toliko je loša liga. Poslednje 2 godine nas ponižavaju osrednje evropske ekipe. Da ih ne nabrajam ovde, od koga su sve i kolikom razlikom ispadali Zvezda, Partizan, TSC, Vojvodina i Čukarički. Dolaze nam stranci sa falinkama. Kanga koji gubi lopte u rizičnim zonama, Hvang koji navodno ima dobar šut, a jedva dobaci van 16 m do gola. Da se razumemo, Hvang je odličan igrač i iznad lige je, ali od odlaska u Lige petice po uslovima koje Hvang želi nema ništa za sada. Najozbiljniji u nameri da ga angažuje je PAO, ali ako tamo ode, onda ćemo stvarno izgledati kao previše neozbiljan klub. Dalje, Olajinka koji nema 1 na 1 prodor. Milson koji ima 1 na 1, a onda ne ume kratak pas da preda. Šerif koji ima samo jednu nogu, ne ume da predribla. Lešnik (Elšnik) koji nema brzinu i sigurnost. Seol koga pretrčavaju protivnička krila kao da je čunj. Glazer je bio dobar, kao i Điga protiv Bodea. Duarte je fudbalski pismen, solidno pojačanje je za sada. Svi koji nešto pričaju tipa ,,kvalitetniji smo od Bodea” i lože se bez osnova, trebalo bi da skandiraju protiv uprave i da traže nove ljude na čelu Zvezde. Klub je doživeo uspon, svaka čast, ali počeo je ozbiljan pad. Od Ferencvaroša i Trabzona u Beogradu, nemamo pobedu u Evropi. Doći ću na stadion da podržim i sada tim kada deluje loše, ali želim bolju Zvezdu. Nemoj da me ubeđujete da je Mimović bolji od Nedeljkovića, a Puma da je bolji od Bukarija. Nisam slep i glup. Sportski pozdrav!
P

Politiko

pre 27 dana

Pričaš o hr ligi a srpska liga 5 ili 10 mesta ispred njih prošle godine..I smarate više sa nepotrebnom pominjanjem hrvata na svakoj vesti..
P

Politiko

pre 27 dana

Važno da si bez potrebe bar dva puta pomenuo hrvate u vesti o Zvezdi ..Srpska liga je bila 5 mesta ispred hrvatske prošle godine i kad pominješ Dani Olma kod nas je došao isto Brazilac Duarte da napreduje
F

ForeIFazoni

pre 27 dana

Uvek sam govorio da ekipa koja nema posed lopte u gostima bar 40% pitanje je trenutka kada će primiti 2,3,5 gola. Priče taktika i isli smo da bi u revanšu imali kod kuce bolji rezultat su za malu decu.
d

dzigi-bau 1989

pre 27 dana

Kada vidite ko je napisao tekst sve vam je jasno. Poznat je on "strucnjak" ali na nekoj pijaci.
Đ

Đukin fan

pre 27 dana

App Slovenaca;Elsnik došao iz Olimpije s bukvalno 0 ozbiljnih klupskih utakmica u karijeri,inače protiv Boda skroz nevidljiv i bez doprinosa!!!Platili 500.000 €!!!A Drkusic realno iz Sočija koji je drugoligaš u Rusiji i on gratis ove godine takodje s 0 klupskih ozbiljnih mečeva u Evropi do sada u karijeri!!!Sva ostala “pojačanja”takodje iz no name ekipa i bez ikakve reference i ma kakvog iskustva u ozbiljnim takmicenjima !!!!To se makar lako utvrdi!!!Zato ih je plus Zero trener Bode i pregazio u utorak
M

Maltese falcon

pre 27 dana

Nisam siguran ata naslov treba da sugerise. Pa Milijas je najsporiji vezni igrac kog sam gledao! Imao je sjajanu levu nogu ali brzinu nikad
I

Igorgost

pre 27 dana

Menadzerski botovi i glupaci koji veruju da su internet stručnjaci se uvek udruže u glupostima i pogrešnim analizama meča i situacije u klubu.
I

Igorgost

pre 27 dana

Vidi ove menadzerske botove sto su skocili da brane ovu slovenacku prevaru. Kriva im "taktika" a igrači dovedeni iz timova koji se ni za Ligu konferencija nikada nisu kvalifikovali su im sjajni.
P

Politiko

pre 27 dana

Pogledaj kako je Elšnik igrao protiv Engleske i Portugala ..Sjajan igrač ,nepotrebno je takvog igrača prozivati
L

Luja

pre 27 dana

Od svih ovaj izabrao Slovenca da ga okrivi za poraz. O bunkerasu i neznalici Miloju ni reci. Sramota.
L

Luja

pre 27 dana

Od svih ovaj izabrao Slovenca da ga okrivi za poraz. O bunkerasu i neznalici Miloju ni reci. Sramota.
C

Che t

pre 27 dana

ZADNjI VEZNI! LEVI BEK! KRILNI NAPADAČ! Za 15 milki su mogli da biraju ozbiljna fudbalska imena sa bogatim iskustvom sa top nivoa! Još da su se ratosijlali IVANIĆA,OLAJINKE,KATAIA,RODIĆA,SPAJIĆA,ŠERIFA...ALI....To bi onda ličilo na ozbiljan klub a ne,kao sada,na mafijašku osovinu"Tvorza-tzv delije-Žvaljo"....Tarmi je podvuzna buva,mene čudi ovaj nesrećni Marin....Ipak je bio reprezentivac Nemačke...Zar je moguće da se toliko srozao....?
m

molim?

pre 27 dana

Nismo igrali fudbal 65 minuta, od 45og do 65og minuta smo primili 'samo' dva gola, a mogli smo komotno još dva, i nije fer da se o bilo kom igraču piše negativno ili kritički. Nisu oni postavili taktiku. Kada su počeli da igraju, pokazali su da umeju i to je prilično dobro izgledalo. Kako smo mogli, prošli smo super. U igri smo, i ako trener postavi igru drugačije, imamo šansu. Što se Elšnika tiče, pitanje je za trenera da li u paru sa Hvangom može da odgovori zahtevima pred kojima će da se nađe u revanšu. Većina utakmice će ličiti na poslednjih 25 minuta, sa puno trčanja u oba pravca. Pored prenosa lopte, njih dvojica moraju da obezbede i pokriju prostor a često će biti u situaciji gde će morati duel igrom ili trkom da dođu do lopte.
C

Cojo

pre 27 dana

Darjane opet pises gluposti.
F

Figueroa

pre 27 dana

Sve ce to da utegne pedantni bunkeras iz Arandjelovca
V

Vin

pre 27 dana

Nema Elsnik veze sa porazom. Milojevic je jedini krivac jer igra taktiku na rezultat koja je zapravo sramotna u modernom fudbalu. Njega je Aek oterao posle samo 7 meceva na klupi kada su videli Klarka Kenta na delu. Sedam meceva im je bilo dovoljno da vide kakvog maga su doveli i brze bolje se rese istog. Cak mislim da je i sam Terzic reagovao na sramotnu taktiku kada je rekao da nije ocekivao takvu Zvezdu u Norveskoj.
D

Docadeki

pre 27 dana

Ima veze sa porazom Elsnik kao i Ivanic jer su bili slabi. Elsnik ni nalik onom sa Evropskog.
P

Peradebeljko

pre 27 dana

Ima veze i te kako. Veci problem je losa taktika
A

Aek-musaka

pre 27 dana

AEK JE ISPAO ove godine od ekipe Noah. Toliko o Aeku.
Ј

Јосиф

pre 27 dana

Глазер-Мимовиќ,Родиќ,Дркушиќ,Џига-Далсио,Канга,Хванг,Елшник-Милсон,Дуарте да видиш како падна гол у првих 20 мин,а онда ке све лакше! Горе од оног у утораак,неможе!
g

gost10

pre 27 dana

34,4 km/h na EURO - slaba brzina za veznog igrača?
J

Joe Lesh

pre 27 dana

Bože me sacuvaj. Po autoru teksta sad je Elsnik najveci krivac za losu igru Zvezde u Norveskoj. Jedino je Djiga nesto pokazao, ostali svi manje ili vise "šugavo". Nisu Elsnik ni Hvan krivi sto je Zvezda prodala Stamenica i Mijailovica pa sada oni moraju da "glume" tu poziciju zadnjeg veznog. Sta su Ivanic i Ilic bili bolji od njega? Da ne govorim bekovi Rodic i Seul. Ili golman i Šerif? Elsnik je bar u domacem prvenstvu pokazao nesto vise od ostalih. Slovenci su delovali dobro kao tim i van tog defanzivnog Kekovog sistema kao pojedinci sigurno nece biti na tom nivou i ne treba ocekivati "čuda" od njih. Slicno kao Zvezdini igraci pod Milojevicem iz prvog mandata. Jako " sraman" tekst Darjane.
B

Biciklista

pre 27 dana

Prestao sam da gledam domaći fudbal kad je sudija u jednoj kontri pretrčao Milijaša.
K

Kek

pre 27 dana

Zamenite Milojevića sa Matjažom Kekom, pa ćete videti šta Elšnik zna, ume i može. Jer Kek je pokazao da je jača vojska miševa koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi miš.
I

Igorgost

pre 27 dana

Šta je bre Kek pokazao,izgrbavio remi protiv Danske, remi protiv očajnog Sautgejta koji je branio 0:0 jer je već obezbedio prolaz dalje i remi protiv Piksjievog mafijasko-menadzerskog tima, što nije neki uspeh. I odmah vi poverovali da su igrači iz slabašne slovenačke lige "klasna pojačanja".
D

Duduk

pre 27 dana

Sto Sam video do sada mongo mongo tanki...deluje mi malo sporo? Ali ajde sad je doso?..
K

Ko to tamo

pre 27 dana

Kad Miloje parkira autobus ispred svog šesnaesterca protiv prosečnog evropskog kluba, svi akteri liče na aktere filma Ko to tamo peva. Sad je Elšnik krivac, sutra će biti neko drugi, prekosutra neko treči, a sramno je da se trener izvlači i podmeće neke druge za ono što je sam ukanalio.
M

Mrsh

pre 27 dana

Kakva analiza. Hoce li iko od novinara u Sebiji sneti da balise da je uzrok onog zdanja iz Nor jedino trener i niko vise? Pa ljudi igraju kao da su Coty a imaju vise nego duplo manji budzet. Pa sto dovodimo tolike strance ako nema ko da ih razigra?
L

Luja

pre 27 dana

Zvezdi treba trener a ne Miloje Bata Đora.
u

unpamozzart

pre 27 dana

Analizirajte vi do prekosutra ali najveći krivac je Miloje. Ima dva ofanzivna tima na raspolaganju a on igra povučeno, bez rizika, na nerešeno. Zaboravlja da vodi Zvezdu a ne neki Mladost Lučani.
Z

Zavatoni

pre 27 dana

Zvezdi nedostaje,originalni zadnji vezni,igrač koji će doneti stabilnost u vezi,i doneti mirnoću zadnjoj liniji...

Mr 007

pre 27 dana

Sramota je to sto nemamo zadnjeg veznog. Koliko god neki pljuvali Kangu,cinjenica je da bi tim bio sjajan,da ga cine Hvan,Kanga i kvalitetan defanzivan vezni,falilo nam je kreativnosti u prvom mecu. Stavio bih Elsnika na defanzivnog veznog,Hvana centralnog i Kangu ofanzivnog,umesto Ilica.
R

Rtnadeczb

pre 27 dana

Sta ti gledas,Ilica stavio na krilo. Alooooo to nije njegova pozicija.Ilic je prednji vezni i to dobar prednji vezni. Samo Miloje to ne postuje. Slazem se, Kanga ali zadnjeg veznog
s

srka

pre 27 dana

Jedan je Nenad Milijaš!!!
Ц

ЦЗ НС

pre 27 dana

Ја кажем након еврогола Елшника у не толико битном мечу суперлиге да се није нешто ни видио претјерано и налупаше ми минусе! Сад исти подбацио као и читав тим и сви хајку на истог! Од меча до меча, свјетска класа па онда рупчага! Тако већина посматра фудбал😬
s

srka

pre 27 dana

Milijaševu brzinu?! Je li to mana, ili vrlina?! Kada bi imao 50% Milijaševog talenta, Zvezda bi bila prezadovoljana!
I

Istinajeta

pre 27 dana

To je mana, jer je Milijas bio spor. Elsnik nije isti igrac kao sa EP
Ц

ЦЗ НС

pre 27 dana

Istinajeta@ А на ЕП је учествовао у 105 голова колико их је дала Словенија. И након ЕП гдје је жарио и палио иако су се за истог отимали сви клубови "топ 5 лига" он се одлучио за долазак у ЦЗ! Не могу да тврдим да неће оставити велики траг у ЦЗ нити да ће бити "промашај" као и многи други али хајде брате да сачекамо барем до краја године па да кажемо нешто више. Овако посматрање и оцјењивање након сваке утакмице је заиста бесмислено!
s

srka

pre 27 dana

Svakako se neće uzeti Liga Šampiona!
B

BRAVO

pre 27 dana

MAJSTORE. Pa jel ovo C.ZVEZDA??? Ko j.b. strance! Neprave nikakvu razliku a uzimaju dobru lovu. S njima a i bez njih mi uzimamo prvenstvo i kup a pusimo u evropi. Daj nase igrace a ove teraj odakle su dosli.
R

Raša P

pre 27 dana

Elšnik je vrhunsko pojačanje i o tome nema rasprave. Dalsio je trebalo da igra ako je opredeljenje bilo da se igra defanzivno. Milojević stavlja Ilića i Ivanića koji su ofanzivno orjentisani. Biće to sve OK u Beogradu i Zvezda ide u grupu LŠ. Obilo se o glavu loša igra u prvim poluvremenima u našem prvenstvu.
M

Mladicuzice

pre 27 dana

L.Ilic nije krilo i netreba ga stavljati na tu poziciju. On je opasan kao prednji vezni. Trener ,losa taktika
А

Ајдеее

pre 27 dana

Nemojte vrsiti pritisak na momka. Prvo, Ivanic i Hwang su daleko vise zabrljali obzirom da su tu vec duze vreme. Drugo nije placen ko zna koliko da se ocekuhu cuda od njega. Trece Milojeviceva postavka je umanjila kvalitet skoro svakog igraca na prosloj utakmici. Nema veze, idemo dalhe i verujemo u prolaz. Pozdrav, dolazimo iz 400km udaljenog Kumanova.
S

SašaZvezda

pre 27 dana

Elšnik je doktor za Milijaša
H

Hahahahahah

pre 27 dana

A Milijaš brz ko Sveti Pavle
E

Eseks

pre 27 dana

Danima pisem da ne mozemo igrati sa dve ofanzivne osmice i desetkom u evropi i nije mi jasno kako to ne vidi strucni stab Zvezde.Odluku da se ne dovede pravi levi bek ne bih ni komentarisao jer je to godinama slucaj.Elsnik je dobar ali nije u skladu sa Hvanom i Ivanicem jer tu niko odbranu ne igra u pravom smislu i tu su nas norvezani pojeli.Na kraju bih ispravio autora teksta kako Bode ceka puna marakana jer to sigurno nece biti slucaj.Normalni navijaci shvataju sta se tu radi i ne zele tome da daju legitimitet
B

BSCZ

pre 27 dana

Majke mi ne razumem čija je ludost i zamisao da u duplom pivotu igraju dve osmice. Ajde bar da je 433 formacija i tri osmice da se brojčano popuni vezni red i tako anulira nedostatak šestice, ali ovo + Ivanić ispred koji je toliko van forme, a forsira se. Ne mogu da shvatim. Mi u prvenstvu imamo probleme sa prenosom lopte kad nas protivnik pritisne presingom, ne znam što su svi iznenađeni stanjem na terenu protiv Bode Glimta.
D

Don Vito Corleone@Esex

pre 27 dana

@Esex - Bravo za komentar! Sve potpisujem! Rekao bih da si igrao fudbal, ako se ne varam, jer se tvoj komentar razlikuje od komentara raznih teletabisa koji samo pišu u maniro osnovaca, kao ono: vi ste primili 9 komada, a vi petardu ili šestardu!
E

Eseks

pre 27 dana

Don vito.Igrao sam fudbal 25 godina a sad radim kao trener za mladje kategorije(2012 i 2013) a vodim i individualne treninge za sve uzraste i za prvotimce..Radim i kao trener za fizicku spremu u jednom klubu atletike za sprintere i skakace u dalj..Sve u svemu nekad ne moras imati neko znanje da bi video sta se radi,dovoljna je logika i zdrav um
S

Samo jedan covek

pre 27 dana

Elsnik ima Milijasevu brzinu! Milijas nije imao brzinu :)
R

Repac Plandište

pre 27 dana

Pa nece biti da je bas tako. Elšnik je gladijator, fizikalije su mu vrhunske, pre bi rekao da nema vrhunsku lucidnost ali fizički je sasvim dobar. U svakom slučaju odlicno pojacanje. Sa ovim su se složili...
C

Cekicbora52

pre 27 dana

Pa nesto se nije sve to videlo u Norveskoj,sve suprotno.
e

efkaceze

pre 27 dana

Nerealno da o brzini priča neko ko je građen kao stalak za infuziju, a pride nije potrčao još od druge godine srednje škole.
S

Sedorf10

pre 27 dana

Sta pricate vi? Kakav Elsnik kakvi bakaraci? Problem je Mirko Ivanic i Luka Ilic koji kao da nisu igrali u Norveskoj. Kakv Elsnik o cemu vi pricate? Ko je ocekivao od Elsnika da pravi razliku? Mislim ludilo stvarno. Zvezda nema brzinu po krilu, to je glavni problem, kakav crni Elsnik?
D

Dukipozarevac

pre 27 dana

Ilic nije krilo,pritom se igra svodila na levoj strani. Decko 3 lopte dobio od veznjaka. Zasto je kriv? Uh,da nije bilo ofsajda,bila bi asistencija. Realan sam
C

Cukipop

pre 27 dana

Problem je taktika. Branis se ko p... Bato,za to je trener kriv
B

BojanMaki

pre 27 dana

Ilic ti kriv? Prvo nije krilo ,drugo malo lopte imao ,trece trener pogresno postavio taktiku. Duge lopte,bez igre kroz pas i povlacenje u sesnesterac je glupost. Sve sam ti rekao, trener najveci krivac
W

Wade

pre 27 dana

Upravo tako. Miki je davao 5+ golova iz prekida svake godine namestao jos 2x toliko. A hit mi je i ovo bedno odlaganje utakmica dok je ekipa neuigrana. Pa ce naravno to da se spomene ako ne daj Boze, ispadnemo da Bodo igra 3 godine uz manje izmene u istom sastavu bla bla
O

Ojo@Wade

pre 27 dana

@Wade – kažeš: “ako ne daj Boze, ispadnemo da Bodo igra 3 godine uz manje izmene u istom sastavu bla bla”, pominjaće se i “težak raskvašeni teren”, ali niko neće da kaže pravu istinu, da Bode/Glimpt igra sa 11 Norvežana, a Zvezdi u revašu će biti dva Srbina i ostali pokupljeni s konca i konopca, a najviše takvih je iz Afrike! Ko može verovati u ovakvu Zvezdu sa patentiranim defanzivcem Milojevićem na klupi!
g

gemathegreat@pančevac992

pre 27 dana

@ pancevac992 – da, da u pravu si, jer Zvezdin poraz, kako ti kažeš: “iskljucivo ima veze sa terenom,svi su nesnadjeni tamo,roma primila 6 npr”! Jeste, samo je teren u pitanju, jer da je bio normalan teren, tada Zvezda ne bi igrala u niskom bloku, sa 10 igrača iza lopte i bez kreacije na sredini “klizavog” terena, punih 85 minuta! Tada bi Zvezda napadala, jer to je u maniru “pedantnog stručnjaka” da mu tim napada kao osice! Bravo za komentar! Uživaj u sjajnim taktičkim zamkama tvog strip junaka druga Milojevića!

pancevac992

pre 27 dana

roma nije igrala u niskom bloku,i dobro su prosli,nema sta dalje da komentarisem tvoj komentar,lik razbio liverpul takticki ti pricas o taktici,cirkus
D

Delije sever 1989

pre 27 dana

Ova dva momka na slici su najbolja pojacanja koja smo doveli ove sezone, uz Ilica i Drkusica, a o ostalim bi mogli diskutovati.
M

Marko1105

pre 27 dana

Cemu to karakterisanje da sam grobar ako kazem da Milojevic nije za Zvezdu 2024? Pobogu, zasto branite neodbranjivo? Zvezda nema bekove i zadnjeg veznog i onda Milojevic izmislja pozicije. Elsnik i Hvang nisu zadnji vezni i svaki put kada budu bili na toj poziciji oni ce delovati slabije i Zvezda ce delovati slabije. Olaynka moze da bude najbolju igrac SL, kao i Katai i Kanga ali odavno ne prave razliku u Evropi, nego problem Zvezdi kada su u igri. Ivanic je ofanzivni vezni sa slobodom u igri, a Milson i Puma nisu ono sto Zvezdi treba. Nemaju brzinu Bukarija ili Radonjica, a nemaju ni dribling. Serif je seprtlja, i videlo se da nista ne donosi jer je ulaskom Duartea napad i zalicio na nesto (nedovoljno za Zvezdine standarde, ali Duarte je bolji igrac od Serifa). Za bekove sam rekao ali moram da istaknem Mimovica. Tog decka treba zakucati na desnog beka i ne menjati. Djiga je ok, ali i on nesiguran za Evropu. Spajic spor, a Stojic i Lekovic nemaju kvalitet koji je nama potreban. Sto se tice golmana, aj u 100 marke da bi Borjan odbranio sut kod drugog gola, verujem i Glazer. A sto se tice prvog, mozda bi i primili golove ali ne bi isli po burek bespotrebnim istrcavanjem. Glazer Mimovic, Djiga, Drkusic, Seol Dalsio (jedini koji moze da odigra zadnjeg veznog) Hvang, Elsnik Ivanic Duarte, Olayinka Mislim da bolje od ovoga nemam, a nisam siguran da je to dovoljno za prolaz Bodea. O Milojevicu nisam hteo. Imam postovsnja prema njemu, ali mi se cini da samo stranac koji ne trpi mesanje moze da napravi nesto pod uslovom da mu daju da se niko ne mesa. U suprotnom zavrsice kao Barak Bahar. 6 meseci i cao. Nazalost.
e

e

pre 27 dana

Cudi me da tebe nisu uzeli umesto Milojevica,sve znas.Kako si ovo srocio,sad nam je svima jasno da cemo se boriti za opstanak u nasoj ligi.
M

Marko1105

pre 27 dana

@e Da su me uzeli bar bih znao na kojim pozicijama nam nedostaju igraci i trudio bih se da ne gomilam na onim na kojima je previse igraca. Tebi ako nije jasno ovo sto sam napisao, ili si slep ili si placen da tako pises
N

Nekokoznafudbal

pre 27 dana

I Ilic nije krilo. Samo da dodam kombinacije trenera. Cak ga je stavljao na pocetku na levo(suludno) krilo pa zadnji vezni na pocetku priprema.
P

Politiko

pre 27 dana

Milson ima brzinu i dribling i mora da igra Olayinka ne pravi razliku u Evropi tu se slažem
D

Don Vito Corleone*

pre 27 dana

Patentirani defanzivac drug MIlojević je potpuno istumbao tim! Umesto da razgovara sa igračima i sasluša njihove primedbe oko uloge u timu, on postavlja igrače kao šahovske figure! Igrali smo u Norveškoj više od 80 minuta, u niskom bloku, sa 10 igrača iza lopte. Kako ovaj patentirani defanzivac može da se preorijentiše za nekoliko dana i da od takvih igrača napravi krvožedne predatore, koji će da napadaju kao, osice! Ja ne verujem u takvu transformaciju, jer on nema tu sposobnost da pripremi takvu Zvezdu!
L

Lokos@Milll92

pre 27 dana

@Mill92 - vidim da si, s pravom zabrinut, jer Zvezda već dugo nema zadnjeg veznog, pa si u jednom momentu napisao: “cak ni u nasoj ligi ne moze bez zadnjeg da se igra”! Da te zamolim, nemoj da se brines za našu ligu, jer tamo nam nije potreban zadnji vezni! Posao zadnjeg veznog, završavaju sudije na terenu, zaustavljajući napade protivnika, umesto zadnjeg veznog!
B

Bar

pre 27 dana

Je Rodic brz i prespreman za Lš

Сале2323

pre 27 dana

Аман бре ауторе... Па Спајић је после утакмице рекао да Звезда мора храбрије у реваншу. Човек нацртао буквално какву тактику им је Милојевић спремио. Срамну рекли би ми сви! Ако и уђемо у ЛШ, са таквом игром ћемо по 5 примати. Бахар није био лош, али људи нису знали шта он хоће. У Европи смо и од Ситија и Лајпцига у Бг могли по бод барем да узмемо. Са Милојевићем, да се Павков десио није, ниска високих пораза само је била у ЛШ. Милоје не сме другачије, а да ли уме, у Бг-у ће се видети. То ће бити његов праг да буде европски тренер или ће остати локални за обичне клубове.
G

Gost Djape

pre 27 dana

Miloje je trener defanzivne orjentacije. Prvi mandat u Zvezdi mu je bio dobar, jer sa onim sa cim je raspolagao postiga je braneci se dlicne rezultate. Zvezda je prevazisla Milojevica, nama je sada potreban neko ko ima viziju modernog fudbala, sa agresivnim krilima, midfilderima, koji brzo prenose loptu, plejmekerom, koji ima viziju, u uposljava igrace loptama kao na tacni. Ovo sto nam Miloje prikazuje je vracanje u vec vidjeno, sa timom koji ne zna da igra takvu igru. Razumeo bi da je na suprotnoj strani bio neko od evropskih velikna, ali Bode, ma daj. Videlo se to u drugom poluvremenu kada je uvideo da je uprskao pa poceo da ganja rezultat posle 2:0, Zvezda je ozivela, a ovi nisu igledali nadmocno kao u prvom poluvremenu. Znaci mi imamo tim ali nemamo taktiku, razumem teren je bio brz, skraceno igraliste, lakse su se oni snalazili jer stalno igraju po takvom terenu. Ali opet, mogli smo mnogo bolje da igramo.
j

jhr

pre 27 dana

Ljudi vi niste svesni kakvu priliku propusate ako u bg ne date barem dva gola...ajde prvi ispit ste pali ali imate popravni..opravdanje je teren umjetan dimenzije u prvom redu i raskvasenost..inace je poznato da lose ekipe vole igrati na raskvasenom terenu...ali pobogu ljudi zar vas ne moze motivirati ulazak u ligu sampiona i lova koju dobijate..pa porazom unistavate fudbal..izvjesno je da ce frobari izgubiti danas i sve ostale utakmice ali vi ste zvezda i dajte sve od sebe ..pa ovde se radi o prestizu..kakvo srce u vama kuca kada niste u stanju dobiti bezlicni norveski klub trkaca ..oni nikada nisu imali talenta za fudbal..dajte ljudi na vasim plecima je srpski fudbal..danas navijamo za TSC Borac--za one koji srmaote fudbal nazalost vise nikada..nikada nece isprati ljagu koju su zaljepili za srpski fudbal zadnjih godina...sramote srbiju..daj zvezdo probudi se..liga prvaka je imperativ..Liga evrope je poraz i glave moraju pasti ..odmah dez razmisljanja...pozdrav cigani..
I

Istina živa

pre 27 dana

Dobar igrac nesporno ali je i on izgledao katastrofalno u Norveskoj kao uostalom cela ekipa a sve zahvaljujuci nasem "strucnom" stabu na celu sa "strucnjakom" Milojevicem....

pancevac992

pre 27 dana

smesan komentar,iskljucivo ima veze sa terenom,svi su nesnadjeni tamo,roma primila 6 npr,vi sto primate 9 da se ne oglasavate lazno
F

Forever Young

pre 27 dana

Skroz pogrešne tipove igrača dovodimo. Katai, Ivanić, Rodić, Ilić, Kanga, Elšnik, itd itd itdddddd, niti imaju snagu, niti imaju brzinu. Današnji fudbal traži brzinu eksplozivnost i fizikalije.
Н

Нико као ја

pre 27 dana

Добре ми играче доводимо, за те новце. Ти што имају брзину, експлозивност, могу да трче, знају с' лоптом, они пријатељу коштају преко 100 милиона.
M

Milll92

pre 27 dana

Ne može bez zadnjeg veznog da se igra, njihovi bekovi su sa boka prolazili kroz sredinu do naseg 16erca,nije ni Hvang ni Elsnik zadnji vezni vec centralni ali vise ofanzivno orijentisani,oni ne mogu da zatvore tu rupu ,tako smo igrali i kod Miloja mladjeg bez zadnjeg veznog i dobijali su nas svi maltene u ligi evrope,ovoj ekipi fali neko tipa Sanogo inace ce nam trebati puno srece,cak ni u nasoj ligi ne moze bez zadnjeg da se igra jrr su nam svi pravili puno lakih šansu!
g

gost111

pre 27 dana

Stojic za sešticu
G

Gost10

pre 27 dana

34,4 km/h na EURu
F

FK Livade

pre 27 dana

Mora Kanga u tim, bez njega smo kao Barsa bez Cavija i Inijeste
b

barranjacccccccc

pre 27 dana

Pored onog vidjenog (brzina, pressing, mišići) u Norveškoj ti misliš da je deda Kanga rešenje? Brat bratu in bi im namestio najmanje dva zicera pa bi nas nakantali sa 4-5 komada.
Z

Za baranjca

pre 27 dana

Normalno kad strucnjaci u Zvezdi kao i ti misle da je Kanga zadnji vezni.Postoji i prednii vezni i centralni vezni,ali ko to vama da objasni.
b

barranjacccccccc

pre 27 dana

@za baranjca Jedina pozicija na kojoj Kanga nije pre spor je klupa. Pogledaj njegove evro utakmice i videćeš da je na svakoj minimum jednom kreirao stopostotnu šansu ali za protivnika.... o divljanju i crvenim kartonima neću ni da pričam.
N

Nenad1246

pre 27 dana

Dobro je Darjane možda da igrači za promenu počnu da igraju na svojim pozicijama pa da sudimo onda. Milojević je super trener ali ne za Zvezdu već za ekipe koje neće da se takmiče već da prežive mi smo ta vremena prošli sa njim uspešno i tu se sjajno pokazao al mi moramo dalje,a nije sramota dostići svoj maksimum u trenerakom poslu i raditi ga tamo gde tvoj stil prolazi.
O

Ovo je

pre 27 dana

najkvalitetniji komentar koji sam ovde procitao. U pravu si, mislim da smo kao klub odavno to prevazisli, vreme je za iskorak, a to sa Milojem uz sve zasluge ne mozemo... nece se promeniti utisak ni kad prodjemo Bode, isuvise smo veliki klub, moramo napred
M

Mladic

pre 27 dana

@Nenad 1246 Slažem se druže i da se nadovežem… Imali smo Bahara,sve bi on to posložio za godinu-dve,igrali smo napadački i hrabro kod njega…ali ga izbušiše “vojnici”(neznalice) preko kojeg i primismo prvi gol protiv Bode-a…a to je sigurno 50-i njegov kiks i direktan gol…Da,u pravu si…Rodić je ta neznalica
N

Nenad1246

pre 27 dana

Nisam hteo da spominjem Bahara jer kod nas ljudi niti znaju šta je plan ni program ni potrebno vreme za realizaciju toga kod nas je sve preko noći, veze i nepotizma jer mora sve odma i da se obogati i kamioni i avioni sve odma.
K

Kamikaza 23

pre 27 dana

Ocigledno je da svako ima pravo da komentarise verovatno neko ko nije sutnuo loptu pa sad piskara ovde. U redu,Rodic,nije on kriv sto ga je neko stavio da igra,decko se trudi koliko moze. Ali da sad vredjamo Ivanica koji je godinama najbolji igrac,em povredjen bio cele pripreme,i na kraju igrac koji je ofanzivni vezni,plejmejker,ima 70 minuta obavezu da igra samo defanzivu pa napred sta bude bude? Ajte molim vas. Pa Ivanic je trcao kao ker za njihovim kapitenom jer mu je Milojevic tako rekao. Ako neko zasluzuje bar malo vise razumevanja onda je to Ivanic,koliko dobrih partija,golova asistencija je covek za sve ovo vreme doneo. Treba da budemo pravi navijaci,a ne da vredjamo cim neko odigra lose.
G

Goust

pre 27 dana

Ivanić kod Milojevića nikad nije igrao kako ume, šta misliš zašto? Ako ti je odgovor "upravo zbog Milojevića" onda smo došli do suštine problema. Problema sa Ivanićevom igrom i problema sa igrom uopšte. Bolje da puknemo i u Beogradu, inače ćemo pedantnog bunkeraša gledati do decembra, a usput ćemo se izbrukati i u LE.
U

Uhbre

pre 27 dana

To je sve proslost. Ivanic bas los,promasi onu loptu ,jaoo
G

Gostivar

pre 27 dana

Este vi to znali pre nego sto ste ga dovodili ili to tek sad vidite?
I

Intelektualac

pre 27 dana

Nisu ovo trke konja.Znalci nam fale jer je sramota da su Katai i Kanga i dalje najbolji tehnicari u timu a zakucani na klulu ili tribine (posto je Kraso oteran).
G

Gosttt

pre 27 dana

Cemu ovaj tekst? Niko ga nije krivio ni za sta, momak igrao povucenije nego inace. Ali ne moze Darjan bez stvaranja pritiska i navlacenja pljuvacine na strance.
D

Dejoooo

pre 27 dana

Momak kasnije dosao jos nije u top formi ,sta hocete od momka.Neka prodje pola godine pa onda cemo pisati o njemu.
B

Bivša petica

pre 27 dana

Ispade da izgubismo u Norveškoj zbog Elšnika.! Nije bio na nivou iz prethodih utakmica. Ali zato srećom Ivanić, Lukić, Rodić, Seol..zaigraše za "nezaborav" .....
P

Pedja108

pre 27 dana

Ne treba kriviti Elsnika. Covek prvo nije zadnji vezni, vec je doveden kao zamena za Hvana ako ode. E sad kad Elsnik ne bi igrao, a tu bio Mijailovic, svi bi skocili zasto Elsnik ne igra. Ali nije Elsnik problem, vec Rodic i Ivanic. Rodic je dugo povredjen, nema vise snage i ne moze, ali Ivanic igra potpuno nonsalantno. Ostaje sam sa golmanom i ne zna da je ubaci u gol, nego reaguje kao rekreativac. Bolje pisite o njima, a Elsnika ostavite na miru. Inace su svi imali probleme sa terenom i proklizavali.
S

Sherlocked

pre 27 dana

Inace , nasi treneri su uveli neko pravilo kao da im je neko rekao "Igrac ne sme da igra na poziciji za koju se spremao i trenirao ceo zivot " . Videli od Piksija mozda , onda poceo Ludi Stanoje da na centarfora stavi onu nesrecu i sad evo poceo i nas sa Ilicem .
C

CaleB pravi

pre 27 dana

Porediti Milijasa i Elsnika je zaista smesno....Kamo lepe srece da Elsnik moze kao Milijas iz mladjih dana..Nebo i zemlja. Milijas je zaista bio jedan od retkih majstora fudbala na ovim prostorima. Zvezda jos od njega nema tako dobrog "poslovodju".
D

Da znate

pre 27 dana

Samo poruka za grobarske botove , Milojevic ne ide nigde , dzaba botujete
A

AHAHAH

pre 27 dana

Sendvic brigada ne spava i ovde botuje protiv Milojevica
S

Srdjan88

pre 27 dana

Nisam bas siguran da je Milijas ikada mogao trcati sprint 34.4 km/h sto je Elsnik trcao na EP. Tu brzinu nije razvio nijedan veznjak Srbije na EP. Stvar je u neuigranosti a ne u nedostatku brzine. Elsnik spor igrac? Nece biti gospodo.
C

Claudio Lopez

pre 27 dana

Bolje da ste napisali tekst o Ivanicu ja vise i ne brojim koja je ovo po redu evropska utakmica a da se on nije video na terenu! Covrk prosto zivi od proslosti i one utakmice u Milanu...
r

roger severijs

pre 27 dana

Po meni je decko odigrao skroz korektnu utakmicu, nema mi smisla ovo pljuvanje

VecaBg1971

pre 27 dana

Mislim da ste ga uboli sa ovim poredjenjem sa Milijasem ali on onda mora da igra desetku a ne zadjeg ili centralnog veznog. Problem je sto Milojevic ne igra sistem sa klasicnom decetkom vec sa 2 centralna vezna Hvangom, Elsnikom i po potrebi ubaci zadnjeg veznog umesto jos jednog od njih dvojice. Elsnik nema motoriku Hvanga ali ima znanje, loptu u prostor, mora da mu se nadje odgovarajuce mesto u timu ili ce propasti u Zvezdi. Lik mora da igra iza napadaca, bas ono sto je Mili igrao dok je jos imao mladost i snagu.
b

batkara

pre 27 dana

To je Darjan citao moj komentar pre 20tak dana za Milijasa i Elsnika

VecaBg1971

pre 27 dana

Mislim da ste ga uboli sa ovim poredjenjem sa Milijasem ali on onda mora da igra desetku a ne zadjeg ili centralnog veznog. Problem je sto Milojevic ne igra sistem sa klasicnom decetkom vec sa 2 centralna vezna Hvangom, Elsnikom i po potrebi ubaci zadnjeg veznog umesto jos jednog od njih dvojice. Elsnik nema motoriku Hvanga ali ima znanje, loptu u prostor, mora da mu se nadje odgovarajuce mesto u timu ili ce propasti u Zvezdi. Lik mora da igra iza napadaca, bas ono sto je Mili igrao dok je jos imao mladost i snagu.
T

Toni 123

pre 27 dana

Milojevic je kriv I za ovog momka. Stavio ga gde netreba. Ali zato moraju da igraju Ivanic Rodic onaj cirkuzan Endiaj
D

Drvo

pre 27 dana

Čovek uopšte i nije zadnji vezni što igra kod nas jer nema bukvalno niko drugi. Terziću POPRAVI SKAUTING milioniti pit ti kažem. Jedno Drvo trebate uči eeeej, koji blam.
M

Milojevicu

pre 27 dana

Bi i djiga bio na klupi da nedrzi sam celu odbranu,jer moraju da igraju kapiteni reprezentativci spajic,rodic,ivanic i ostale zvezde sto nemozes ni na klupu da ih stavis nego na silu moraju da mi zivce kidaju svaku utakmicu 90 minuta.
c

cccc

pre 27 dana

ivanic je klasa.ali ivanic nije krilo.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 27 dana

Pa ako nije krilo zašto se onda stalno povlači prema aut liniji polulevo ili skroz levo. Ne znam ko je ovde lud trener Milojević, igrači,novinari ili mi navijači koji smo igrali fudbal na amaterskom nivou zato što ga volimo ali znamo šta znači formacija 1-4-2-3-1 i ako je u toj formaciji Ivanić taj ofanzivi vezni, valjda treba da mu Osnovna pozicija bude po sredini neposredno iza špica i da se onda kreće levo, desno, napred, nazad a Ivanić stalno beži na poziciju klasične leve polutke ili čak levog krila i napravi gužvu sa Rodićem i Olajinkom.On drži poziciju za sistem 4-3-3 il 4-3-2-1 koju mi ne igramo ili možda i igramo ali bez klasičnog zadnjeg veznog igrača a te dve formacije ne mogu da se igraju bez klasičnog zadnjeg veznog. Tako da je Ivanić i njegova nedefinisana pozicija veliki problem Zvezdine igre. Ako već mora da igra onda bi bio puno korisniji da igra klasično levo krilo.Stavite Elšnika da igra tog ofanzivnog veznog iza napadača u ovom sistemu 4-2-3-1 igrali bi duplo bolje i Elšnik bi pokazao i Hvang u i Ivaniću kako se to igra, gde taj igrač treba da se kreće i kako se i kad dele pasovi napadačima a kad i kako se šutira na gol.
s

sacuvaj me boze

pre 27 dana

Vest o Elsniku a botovi neki botuju protiv Milojevica pa hahahha ovo je neverovatno

RICE

pre 27 dana

И ви медији доливате и прерано судите... После две утакмице на којима је давао голове хвалили сте га на сва уста, а сада...
2

24.232

pre 27 dana

O svemu moze da se pise... samo ne o tome da ekipa koja hoce u LS, ima ukupno 3 beka, od cega 1 vise nije bek. Da na celom svetu nema levonogog beka koji bi mogao da igra u Zvezdi?! Ali zato u sredini na 5 pozicija, ako gledamo da se igra u formaciji 4-5-1, ima 15 igraca...
.

......

pre 27 dana

Eh kad se setim Lučo Ibanjeza plače mi se.
a

ahshagag

pre 27 dana

Totalno suprotan tip igrača od onoga što Zvezdi treba. Na poziciji centralnog veznog (osmica) imamo Kangu, Hvanga, Elšnika, Dalsija. Na poziciji defanzivnog veznog (šestica) imamo 0 igrača. I naravno kad upariš Hvanga i presporog Elšnika, izgledamo kako smo izgledali pre koji dan. Nerealne stvari kaki promašena selekcija.
D

Dragoo

pre 27 dana

Hajde malo vise pisite o onom terenu za hokej na travi. E to je vise vio vaterpolo nego fudbal. Prvi se Elsnik klizao ko lud, vjerovatno ljetne gume...
i

iz 1 u x

pre 27 dana

i za to ima resenje, kopacke sa vise krampona i to je to, glupo je mnogo zaliti se na teren…pa jer treba sve ekipe u SL da se zale zato sto je Zvezdin teren vecih dimenzija
I

Ista situacija

pre 27 dana

Kao protiv makabija sa kangom i kangvom,i opet cemo ispasti na isti nacin,samo zato sto nema nikog da cuva ledja hwangu elsniku ili ivanicu kad se izgubi posed,ja bi druksica stavio na zadnjeg veznog sad u sredu i kraj price.
P

Pera genije

pre 27 dana

Koliko je komentara bilo kad je došao te pravo pojačanje, te Slovenci nikad nisu razočarali i ostale stvari. I dalje tvrdim da meni njegov dolazak nije baš najjasniji i da nam takav igrač ne treba. Prosto je imaš Hvanga, Kangu, mali Knežević tu. Zvezda u našoj ligi može da igra i bez bekova i bez zadnjeg veznog i bez krila i golmana i osvojiće ligu. U Evropi je situacija drugačija i zato se i mučimo i protiv Bodoa koji je uzgred budi rečeno odlična ekipa iako mnogi na portalima to vidi sasvim drugačije. Zvezdi fali zadnji vezni to se vidi iz aviona. Igrač koji će da rastereti Hvanga i Ivanića, koji će da pomogne da dobijemo čvrstinu, da dobijemo siguran taj prvi pas kad se kreće u napad. Fali nam čovek koji će da rudari narodski rečeno. Kad na sve to dodaš Milojevićevo brljanje sa sastavom i njegovu defanzivu orjentaciju po izuzetno teškom terenu dolazimo do toga da smo u Norveškoj dobro prošli iako smo bili u ozbiljnom problemu.
C

Czv u srcu

pre 27 dana

Ma dajte prosecan igrac...na sta smo mi spali da moramo igrace iz Slovenije da ovodimo pored ovoliko nasih ..to sve Marin muti
.

......

pre 27 dana

Ozbiljne botove ima Elsnik
ш

шуми

pre 27 dana

све што сте довели упропастуће милојевић ,њему би Меси играо десног бека,човек је превазиђен тренер ,џаба сте бацали паре за плате ,мислим проћићемо Боде али је срамота како играмо,а ако не прођемо Боде и творзић и мркела и милоје напоље ,па кошта ће нас 30 милиона испадање од просечног тима.Колика штета а нити ћемо освојити бодове за себе нити за државу
e

exe

pre 27 dana

ko si ti da ista pricas o milojevicu?
@

@exe

pre 27 dana

ko si ti da mu kazes da ne prica.i jeste prevazidjen trener.imas ekipu za gol vise,a trenera koji igra na gol manje.sta ce nam prucev ,jovanovic,sljivic,knezevic,kabic.sta sa kahvicem .zasto nije bilo mesta za gordica. imas poa,vasiljevica,borjana koji su prosu turu bili dobri miloju,sada mora ilic da se dovede.to znaci samo jedno milojevic se nista ne pita.
O

Oto

pre 27 dana

Treba da je sramota to rukovodstvo Zvezde...po čemu je Elšnik bolji npr od Šljivića, ili od Knezevića ? Strasno sta ljudi rade
G

Gostpodin

pre 27 dana

Sljivic je diskutabilan, ali slazem se za Knezevica, decko zasluzuje vecu sansu
K

Komentator

pre 27 dana

Školovan je igrač, to će tek pokazati
M

MN33

pre 27 dana

Skolovan ? Knezevic i Sljivic nisu skolovani igraci?
K

Komentator

pre 27 dana

Da, školovan je. Za Kneževića se slažem da mu se ne pruža dovoljno šansa, ali Šljivić je novi Veljko Nikolić
N

Nego sta

pre 27 dana

Nego da deje, zasto placen toliko, plus primanja, pa duplo jeftiniji Bodo nas drzao i davio kao zmija zabu svih 90 minuta, mora da pocne vise da trci.
O

On

pre 27 dana

Treba da igra iza spica jedini igrac koji moze da ga zabije izvan 16 metara u celoj ekipi,koji ce on kurac ispred odbrane 100 metara od protovnickog gola covek je tu beskoristan,al pedantni strucnjak iz Arandjelovca zna najbolje,zato ispadamo od ovih indijanaca.
m

mrss

pre 27 dana

Da zna najbolje, idi sad prati svoj Stanoja
g

gost1989

pre 27 dana

Darjan je strucnjak kakvog nema. O'ladi malo.
m

marin dalmatinac

pre 27 dana

To sam i ja prvo ponislio kad sam čitao. Očigledno je da nije mačku s praga šutnuo u životu, ali pun je analitike. Nije ga dzaba Grof izvredjao...
a

abc

pre 27 dana

Inače, naš najbolji igrač na toj poziciji je Edmundo Ado, ali on igra za OFK-u.
Ч

Чика

pre 27 dana

Заиста не видим разлог да се човек етикетира после пар одиграних партија. Не видим да је био ишта лошији од Иванића. Мене тај човек пријатно изненађује својим пожртвовањем.
E

Elsnik

pre 27 dana

Nije nista covek kriv jer nije zadnji vezni nego prednji,isto kao hwang,ivanic,dalsio,ilic,kanga,kangva sve isti igraci da covek nepoveruje kakva je to selekcija tima,ja mogu glavu da dam za ovu utakmicu sa nam potrebni ado,i anan ali to nevide strucnjaci iz zvezde,a mi svi ostali to vidimo iz aviona.
j

jvkl

pre 27 dana

Dalsio je bolji od Elsnika, ne znam zasto je na klupi
D

Deda11

pre 27 dana

Decko nema nikakve veze s tim, kako je bio brz za Sloveniju, ofanzivan, dobar u tranziciji? zasto ne komentarisete ovako maga fudbala pedantnog strucnjaka koji mu je podario tu ulogu? Pa ovde Belingem da dodje nista ne bi uradio, Hvang kad bude otisao tek ce se videti kakav je igrac igrao kod nas, to sto ovde igra to moze i Micko sve, Ivanica je unistio, jednostavno ovaj covek nas ubija u pojam, hvala mu za sve sto je uradio, ali Zvezda je prerasla ovakve trenere
C

Cocz

pre 27 dana

Bellingham I je precenjen
G

Gost RS

pre 27 dana

Kakav je ovo tekst,sa kakvom svrhom? Kriv Elšnik a ne kukavički pristup i igra 70 minuta, možda prvi put da Milojević u kvalifikacijama odabere lošu strategiju. Ja mislim da će ovaj igrač biti pojačanje pa nek vrijeme pokaže.
D

Deda11

pre 27 dana

A on ima neke strategije? Ima dve jedna kad imamo inicijativu tako sto se dobacujemo na sredini do beskonacnosti i cekamo da protivnik pogresi jer drugacije ne mozemo da damo gol, druga je bunker
S

Sta li pisete

pre 27 dana

Covek je odigrao vrhunski EURO, odlicno je igrao i protiv Srbije,Danske,Engleske i Portugala odlicno pojacanje koje tek treba da se uklopi u tim jer je dosao kasno kao i Drkusic.Ako vec treba neko da se kritikuje onda imate masu igraca a ne Elsnika.
K

Komentator

pre 27 dana

Seol npr.
P

Pixy

pre 27 dana

Brzina ga je i koštala da nije ostao u Premier ligi. Školovan igrač. Da ima brzinu igrao bi u nekoj ligi petice.
l

lol12

pre 27 dana

Ja stvarno nisam primetio da je Elsnik bio toliki problem.Ko je osim Djige i Hvanga iz startnih 11 odigrao bolje od njega? Nije ni Rodic ni Spajic niti su Ilići a pogotovo ne Olajinka ili Ivanic, Seol i Serif nista posebno.

Ујка Житко ПФК

pre 27 dana

Pa sutlijaš da je nesto vredeo ne bi samo godinu dana igrao tada 2008.god za Vulverhempton i vratio se nazad u zvezdanku😂😂😂😂 naravno sutlijas je istrcao svoj najbolji sprint u karijeri,kada je pre par godina jurio Štulića po terenu u penal seriji AHAHAHAAHAHAHAHAHAA😂😂😂😂
l

lol12

pre 27 dana

Bitno da je Čaša Ilic imao bogatu karijeru u ligi petice
Х

Х Х

pre 27 dana

Милијаш 62 утакмице у топ 5 лига, Саша Илић 12. Милијаш 56 утакмица у Првој Лиги Енглеске која је јача од било које лиге у којој је играо Саша Илић изузев Примере.