Komentari na vest

Elšnik do kraja nedelje Zvezdin: Olimpiji 1.500.000, igraču 420.000 evra

ZdravcCAR

pre oko 2 meseca

Elšnika gazde nedaju
O

Odlican igrac!

pre oko 2 meseca

IMA SAMO 26 GOD,MLAD IGRAC,ZADNJE 3 GOD ZA REDOM BIO NAJBOLJI IGRAC (MVP) CELE SLOVENACKE LIGE...ITD ODLICAN IGRAC! 👍
I

Iron

pre oko 2 meseca

Još jedan Elsner...
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

za sve pljuvače: momak je izdominirao protiv nas i bio više nego solidan protiv engleza i danaca...znači ne kukajte ako bi vam gejser ili deda tadija bili okej.

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Odlazi hvang, dolazi prosek. E Srbijo medju šljivama
Т

Трипле

pre oko 2 meseca

Може неко да прича шта хоће али Звезда се понаша на тржишту баш онако како треба, као највећи клуб у овом делу Европе после узимања талената из Србије и бољих играча у лиги сада узима најбоље играче у региону искрено не верујем да ће овај да има места ако сви остану али сматрам да ће врло брзо надокнади одлазак ако их буде било. Браво за и даље најбољег играча у Звезди Марка Марина и ако не носи више копачке него одело. Браво за најбољег тренера у региону Владана Милојевића!
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Miloje najbolji trener u regionu 🤡🤡 Elsnik tata fudbala za Dalsia to ce i pokazati, itekako ce biti mesta za njega
M

M.D.

pre oko 2 meseca

Ako uzima najbolje i Srbiji,kako nema ni jedmog stalnog reprezentivca a bonus igrač stranav ?
G

Gx

pre oko 2 meseca

E to je pojačanje ...bravo ,dobro nam došao...sad može da ide ivanic..Hwang...tu su Ilić,Elsek..
S

SUNĐER BOB

pre oko 2 meseca

Ivanic odlazi u Saudisku Arabiju, Hvang u uskoro u Englesku..
I

Ivanić Mićko

pre oko 2 meseca

Ostaje u Zvezdi

Diego Milito

pre oko 2 meseca

Ukoliko idu za ozbiljnu svotu novca onda ok. Hvanga smo unapred prežalili, tako da smo to vec i donekle znali. Što se tiče Ivanića već ima 30 godina i sledeće godine mu istice ugovor i zauzimao bi samo mesto na krilu nekom mlađem i poletnijem igracu, a na ofanzivnom veznom nema mesta više to je očigledno za njega jer smo tu prebukirani. Ja lično očekujem dolazak Milsona i Elšnika i uz još koje pojačanje ova ekipa bi imala ozbiljan potencijal za nešto više u Evropi samo da to naš pedantni stručnjak utegne na vreme
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Pošteno!
g

gustavklimt

pre oko 2 meseca

Uh, odlicno pojacanje! Bas mi je zapao za oko na EP. Sto neko vec rece, nisam verovao da nije u nekom jacem i respektabilnijem klubu u evropi. Sjajan posao uprave! Sada jos krilo i da ae uigravamo. Nismo trenutno ni na 60-70% od punog potencijala. Moze bas da bude fina ekipa :-)))
G

Gledalac

pre oko 1 mesec

Dobar im je bio i slovenački desni bek na EURO. Onaj što je ostavio SMS iza sebe i dao na gol...

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Hvang ostaje u Zvezdi i ove sezone, kao i Ivanić za koga uvek ima mesta u startnoj postavi FKCZ, treba nam još krilo, ako Olajinka ode, desni bek i eventualno još jedan kvalitetan štoper ili desni bek...
A

Analizacijatorskopreumećepreteeivanja

pre oko 2 meseca

Ja želim da verujem u ovo, ali ne bih se iznenadio da bude upravo suprotno, tj da odu i Mića i Hvang. Bekove i štopere više neće juriti, osim ako ne izleti kombinacija, to sam ubeđen. E sad, što kažeš. krilo, taj mora da bude babaroga! Možda i oba krila...? Klasičan zadnji vezni po meni uvek fali, neko jak u duelu i na lopti, da pokupi i pokrpi. Prosto, imamo neke kreativce, veznjake sve same osmice, imamo i špiceve (đene-đene), olayika je realno rezervista za evropu gde igraš konzru... evo ne znam, ti kaži. Meni deluke da smo nekompletni...
Л

Лариган

pre oko 2 meseca

Био је и Арнејчић.

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Nista od toga sad jer Olimpija nece da ga pusti dokle god je u evropskim takmicenjima. Ajmo malo ozbiljnog novinarstva za promenu.
.

.........

pre oko 2 meseca

verujem da je cilj da se zadrži Hwang, a da će Ivanić otići, što znači da se očekuje još krilo, a ako ode Olayinka, 2 krila. Ono što se već vidi, Katai se sredio i imaće ozbiljnu rolu, verovatno manji minuti u Evropi, a ključna uloga u domaćoj ligi. Djiga trenutno najbolji defanzivac u klubu, Rodić najslabija tačka u timu, Puma jednoličan fudbaler i verujem da će bolji biti po levoj strani, pa da napada dubinu, a svakako je jasno da u odnosu na sve odskaču u timu Hwang, Ilić i Djiga, a trenutno i Ndiaye koji se nalazi u formi, dok Duarte deluje interesantno. Ako ode Olayinka, potrebna su 2 krila, a po meni bi Lučić ( kojeg ne treba zaboraviti) i Puma trebalo da pređu na kontra strane i da se koristi njihova brzina i napadanje dubine, a ne ovo zasecanje u sredinu, jer je Puma previše očigledan u tome, a Lučić nema levu nogu za centaršut. Elšnik je dobar igrač i biće lepo pojačanje, ali smatram da je trebalo njegovog partnera iz veznog reda juriti, a ne njega, jer igra na istom mestu, takođe je levonog i ima slične karakteristike u igri kao Dalcio... Njime se ne zatvara pozicija zadnjeg veznog koja nam fali. Glazer - Mimović - Djiga - Spajić - Seol (?) - Hwang - Elšnik ( Dalcio ) - Ilić - ? - Ndiaye - Puma
3

35 titula

pre oko 2 meseca

Pravi se sve ozbiljniji tim. Svaka čast.

Mr 007

pre oko 2 meseca

Odlicno pojacanje. Pocistio nas je na EP-u kao Pecnik grobare. Avanti Stella Rossa di Belgrado!!!💪💪💪
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Jel ima i neke premije, plaćen obrok, stanarinu? Bitno je što više znati.Vi ste po pitanju Zvezdinih igrača baš revnosni. Želim vam da budete uvek tako profesionalni.
M

Ma

pre oko 2 meseca

nek crknu dušmani.
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Zbog cifre mi je skroz uredu pojačanje.Nema zamerki.
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Hvang definitivno ide… šljivić previše spor i u ovim godinama mozda jedino knežević bude nešto. Ali svakako nam treba ovakav igrač. Slovenci su uvek bili zahvalni igraci.

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Hvang samo može da ode u vašim snovima, gledajte kako će te se pokazati u utakmici sa Dinamom i ostavite vesti o našem klubu!!! Nihe Zvezda luda da proda najboljeg igrača naše lige u proteklom kolu, treba nam još 4 duple krune i da FSS pogura onu titulu iz 1986.,pa da Zvezda dobije niv grb za 4 zvezdice!!! Glazer, Seul, Điga, Stojić (Spajić), novi bek?!, Dalcio, Elšnik, Hvang, Ivanić, Olajinka, novo krilo?! Duarte (Endiaje)
a

a gde je onaj

pre oko 2 meseca

zvezdin runi? je igra u prvoj?
M

Marko1105

pre oko 2 meseca

Ne zamajavajte narod. Drugi mediji pisu da je Olimpija odbila 2 miliona i da od transfera nema nista. Cekamo izjavu nekoga iz Zvezde i/ili konferenciju na kojoj ce biti predstavljen igrac. Sve ostalo je samo tabloid i paljenje narodne mase.
A

Aaahaaha

pre oko 2 meseca

🤣🤣🤣 gle sad kada pocnu da pisu pa sta ce nam i nije neki igrač, gle sad komedije🤣
3

35 titula

pre oko 2 meseca

A šta te briga za pisanje drugih medija? Pa sve i da je i tri miliona to nije problem Grobara. Nego jedi taj sendvič zar ne kapiram kolika je vrućina otrovaćeš se.
M

Marko1105

pre oko 2 meseca

Sine @35 titula kakvi te grobari i sendvici spopadaju? nije ti dobro, idi po savet lekara. Ja pominjem da svi demantuju a Mocart tvrdi da dolazi. Razumes li ti moju poruku i srpski jezik!? Budi Bog s nama ko sve pise komentarise. Prividjaju se coveku grobari i sendvici. Ja sam vise Zvezdinih utakmica odgledao nego ti sto si sendvica u zivotu pojeo, sramoto.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Скромнија замјена за Хванга, ако не ове онда идуће сезоне. Како год, ЛЕ остаје конкурентније такмичење и мораће проћи још времена да то буде ЛШ. Оно јесте да сви прижељкујемо ЛШ јер су атрактивнији противници али реално ту су нам шансе за прољеће увијек много мање.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Nik "CZ NS", a napisa proljeće? Koliko ja znam u Novom Sada se kaže proleće i tako je uvek bilo i tako će uvek biti.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Nenad1246@ Одувијек је српско писмо било ћирилица па је ето ти не пишеш! Иначе живим у Новом Саду, а из земље сам Светог Саве - Херцеговине! И нисам се одрекао ијекавице мада поштујем и екавицу, ПАМЕТЊАКОВИЋУ. Свако добро
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Žalosno je to što neko dođe u Novi Sad i još uvek misli da je na planinin sa koje je došao i posle se čudimo što je Novi Sad postao seljana najezdom ovakvih što im je teško u Srbiju da se asimiliraju,a to ćirilica ili latinica u Novom Sadu su oba naša pisma.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Nenad1246@ Игром случаја сада обраћам пажњу и на то ко се како представља, да ли изостави зарез, тачку, да ли пише латиницом или ћирилицом, екавицу, икавицу или ијекавицу, да ли је из НС или из Крагујевца🤣🤣🤣 Суштина је ваљда (или није) држати се одређене теме, у овом случају коментара на одређену вијест. Пошто видим да си активан на вијестима о ЦЗ и то обавезно са негативним коментарима закључио сам да си или напаћени гробар или неко ко лијечи (пардон, лечи) своје фрустрације овдје. Из истог разлога сигурно ћу те убудуће "заобилазити" јер зрачиш негативном енергијом, а то никоме углавном не треба у превеликим количинама којих је код тебе на жалост превише. Што се тиче асимилације, што сигурно није писање екавице, нећу се ни ја "асимиловати" као што поуздано нису нити моји преци. Дуго сам у НС и не смета ми "шароликост" српске Атине или уопштено АП Војводине (морао сам нагласити "АП" да не би неко помислио да сам, не дао Бог, аутономаш)! Ако теби смета, твој је проблем (није мој)! У сваком случају, ПАМЕТЊАКОВИЋУ, свако добро ти желим у животу!!!
Z

Zvanog i ostali su bolji igrači

pre oko 2 meseca

Zvanog i ostali su bolji igrači
z

zaks

pre oko 2 meseca

A Sportske net javljaju da je Olimpija odbila 2 miliona eura.Pa ti sad vjeruj nekome.
E

E

pre oko 2 meseca

Super ja bih rizikovao da nam igra Mesi Maksimović na to mesto, uh vas bi voleo da ne dodje i da Milojević ubaci Mesija i da mali razbija i da ga prodamo posle za od prilike 10 do 12 milion.
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Čuj sportske net hahah, pa tamo su pisali i potvrđivali da baždar ide za minimum 10miliona i da je sve dogovoreno evo već dve sezone!
Б

Бане 2

pre oko 2 meseca

Миленко је Србин
K

Kada

pre oko 2 meseca

sam prvi put gledao Sloveniju na ep odusevio me,mislio decko igra u evropi a on u Olimpiji i raznosi nam nas vezni red ...... Verovatno njegovim dovodjenjem znaci da Hvang ide,i bice dobra zamena(nadamo se svi) za njega ....... Sjajan posao uprave,jos jedan eventualno dva igraca da dodju i ekipa je pod konac .......Utegnuce to Milojevic i sloziti za jos jedan nivo vise,ponajpre u evropskim takmicenjima ......Napred Zvezda !!!!
K

Ksavijer

pre oko 2 meseca

Jedno veliko bra'o za skauting. Pronaći igrača koji je igrao EP, koga su videle milijarde, ma bra'o. Iranac je morao na probu, eeeej PROBU, jer "nema dovoljno informacija" o njemu. Kud nisam učio školu pa da budem skaut...
M

Mit

pre oko 2 meseca

Mozes ti biti top skaut ali nisi PODOBAN, ako me razumes...
L

Luks1

pre oko 2 meseca

Za to ti ne treba skola,samo da znas uvalit igraca i neki pocetni kapital
K

Korner

pre oko 2 meseca

Podseca me stilom na Ilicica iz vremena Atalante
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Magovi poslovanja su u Zvezdinoj upravi.
T

Trtmrt

pre oko 2 meseca

Kakva vest za Nordeus ekipu! Evo ih: prodadoše sve što valja, ovo nije igrač za Lš, gde su bekovi.. providni ste!
E

E

pre oko 2 meseca

Nasta smo mi spali da razigravavamo reprezentativce drugih zemalja, koja tuga.
G

Gost1976

pre oko 2 meseca

Kakav idiotski komentar,razigravanje tuđih reprezentativacaEJJJJ!! Pa šta rade Real,Siti,Bajern.. kod njih ne igraju reprezentativci '?? Kod njih samo oni koji graju za Englesku,Španiju Nemačku.. Au kavi likovi imaju mišljenje na netu??
E

EEEEeeEE

pre oko 2 meseca

Aj sto ima misljenje na netu, nego ovo ima i pravo glasa.
E

E

pre oko 2 meseca

Gost ja imam svoje misljenje jer nisam ni bot ni sendvicar, sta mene briga za tamo neki Real i za neku tamo Spaniju sta ce oni da rade, ja gledam sta mi radimo, i da je to tuga, pre bi ubacio malog Mesija Maksimovica i njemu dao sansu da igra ligu sampiona nego ovom Slovencu, i onako necemo nista u toj ligi sampiona da uradimo.
Ž

Žvezdaš-Zdraginci

pre oko 2 meseca

Mi ladno sa ovim imamo 13 veznih igrača, znaci opet neće da ima mesta za Pruceva, Maksimovica, Šljivića, jedino ako ovim dolaskom ide Hvang i Ivanović.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Iskreno, Šljivić je imao dosta prilika da se pokaže i meni se čini da on nije kalibar za Zvezdu.Suviše je trom za svoje godine.
d

da da da

pre oko 2 meseca

Ide Bane Ivanović u Lokomotivu Moscow
B

Boners

pre oko 2 meseca

Prutsev nema kvalitet, da je kadet pa da se nadamo da ce ojacati.
G

Gost Rider

pre oko 2 meseca

Cuj ovog sa njim ne mozemo u Ligu Sampiona,a mogao je da bude jedan od boljih u Sloveniji na Euro?Mi nemamo takvog u repki,videcete da super igra decko,ima preciznu levu nogu,odlican pas i moze da igra i zadnjeg veznog,sto znaci da Kangu necemo previse gledati jer je tu i ilic,Hvang,Dalsio,Micko,Ivanic
T

Televizor

pre oko 2 meseca

Kakav bre Slovenac, mi smo Delije i ne zelimo ni jednog sa prostora nama mrske bivse drzave. Izdaja.
M

Mm lice

pre oko 2 meseca

Igrač koji košta ovoliko sigurno ne može donijeti nikakav kvalitet potreban za LŠ i tu je kraj svakoj priči i polemici!
d

djovani

pre oko 2 meseca

Idi bavi se necim drugim, ne razumes bas nista… da te ne vredjam
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

Bolji igrac od svih igraca reprezentacije Srbije na toj poziciji. Da formulisem ,bolji ifrac od svih igraca sredine terena a da su Srbi.
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Jeste, potpuno si u pravu, pošto Srbija ni nema veznih igrača. Ali ovo nije pojačanje za crvenu zvezdu
K

Kukiii

pre oko 2 meseca

Kako se plata zna a nije ni potpiso… grobarski portal
@

@tisikaomagija

pre oko 2 meseca

Javi se Vazuri! Od sutra da te postavi bar kao ekonoma.Uvek ste virili preko ograde, a tamo ste mogli da vidite i Ušatog i mapu- Bari/Tokio!

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Ovakav jedan jak na sredini terena nam treba.
E

Ej

pre oko 2 meseca

Da bude dobar ko pecnik , a ne los ko sisic:)
G

GostSaSevera

pre oko 2 meseca

I više nego odlično pojačanje, ko je gledao Sloveniju na evropskom zna o čemu pričam. Baš u veznom redu se javlja problem, jer će biti viška igrača tu, a niko neće samo sedeti na klupi. Hvan nadam se da ne ide, jedan od najboljih, ako ne i najbolji u skori vreme i Ivanić koji je godinama naš najbolji igrač, mislim da su oni sigurni AKO NE ODU. Ilić naše najbolje pojačanje, Elšnik igrao odlično EP, Dalsio za našu ligu odličan(mislim da je on umesto Kanga, al nešto mislim da ni Kanga neće ići), Kanga koji se uvek vrati u 11 nekako iz godine u godinu, Mijailović reprezentativac i koga upariti sa njima 2, a svi su vrhunski igrači. Fale 2 krila, jer je Puma tanak. Onaj iz makabija odličan, al mislim da će Ivanić na krilo i da se zato dovodi Elšnik.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Буди прецизнији и реци "одлични играчи", а не "врхунски играчи" јер да исти то јесу без проблема би играли у бољим клубовима ТОП 5 лига Европе! Без љутње, треба знати и потенцирати разлику између играча (тако ако неко јесте врхунски играч за нашу слабашну лигу није то можда и за ЛЕ, а камо ли ЛШ)!
s

srka

pre oko 2 meseca

Odličan igrač i veliko pojačanje!
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Slovenac je solidna opcija,sigurno bolja od ovog sto Zvezda ima na tim pozicijama,ako odigra valjano otići će cena na 7-8 miliona € već dogodine i biće pun pogodak!!!Jeftin transfer,uz nadu da će biti na nivou s EP!!!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Javljaju se navijači malog nogometnog jsd kluba, kmeče po ceo dan na svakoj vesti o Zvezdi. Treba ih razumeti, 7 godina bez titule a neće je videti bar još 10 godina, lepo je rekao Mamić da će Zvezda uterati partizan u punoletstvo bez titule, 18 godina. Bez lige šampiona su 15 godina, bez pobede u kupu-ligi šampiona su 41 godinu, pobedili su poslednji put godine kada sam ja rodjen 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 Celu istoriju gledaju Zvezdi u ledja iz velike daljine. Celu istoriju su komšija mali. Komšija Evropskog i Svetskog šampiona, najvećeg, najtrofejnijeg i najpopularnijeg kluba u ovom delu Evrope. CRVENA ZVEZDA BRE 💪💪💪💪💪💪 NEMA TOG ZAKONA KOJI MOŽE DA, DA ME OD TEBE OTERA, MI ZA ZVEZDU ŽIVIMO, ZVEZDI PEVAMO I ZVEZDI SE DIVIMO...
M

Marin do Marina

pre oko 2 meseca

Pitanje za Marka Marina: Šta je bilo sa Razvanom Marinom? Kad smo već kod Marina ima u Orenburgu Džimi Marin desno krilo, deluje kao brz igrač i zna sa loptom a nije skup. Iskidao je poslednju liniju Dpartaka sad u prvom kolu!
s

saturn

pre oko 2 meseca

ajde druze igraj menadzera , nije ti ovo igrica
h

halo

pre oko 2 meseca

Pisao je Mocart svojevremeno da Milojeviću "nije odgovorao" Marin, otprilike dve nedelje nakon što su pisali da je legenda grčkih i portugalskih niželigaša Dalsio po Milojeviću savršeno pojačanje za LŠ. Pa ako to ne govori koliko ovde žele da izlude ljude, onda ne znam šta govori.
m

molim?

pre oko 2 meseca

Elšnik, Mijailović, Kanga, Hvang, Dalsio, Ilić, Ivanić, Šljivić, Knežević. Devet igrača konkuriše za tri pozicije. Da li ovo znači sigurnu prodaju Hvanga i još nekog?
b

buloG

pre oko 2 meseca

To znaci Kes lova dobro oprana
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Hvang ide , Ivanic ce vise igrati po levom boku , Kanga ce slabo igrati ove sezone , 3 takmicenja , povrede itd.
8

8

pre oko 2 meseca

Trebali da dovedu i onog beka što nam dao gol na EP , a na kog vučić kukao
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Tries godina ima i još niko nije prepoznao talenat za LŠ. Oće to.
ж

жуле

pre oko 2 meseca

Значи играћемо без правог крила.Ко мисли да је Иванић крило о фудбалу нема појма.Пума је аматерски фудбалер .Није он крив што је дошао.Управа је криминална и цех ће платити тренер

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Momak odskakući u klokanskim skokovima.
G

GostPa

pre oko 2 meseca

Ivanić može da pokrije tu poziciju, ali se sigurno bolje snalazi kao veznjak. Puma za sada ne deluje najsjajnije. Ume da utrči u prostor i da napravi problem protivniku, ali to je sve za sada. Nisam video da probija 1 na 1 u ovih par utakmica što je odigrao. Možda će podići igru na viši nivo. Od svih pojačanja najviše je pokazao Ilić, a zatim Dalsio. U svakom slučaju očekivali smo bolje. Što se ovog Slovenca tiče, smatram da su Slovenci u prethodnih par decenija uglavnom bili korektni (Aćimović, Kelhner, Pečnik…). Jedini koji je razočarao bio je Mirnes Šišić. Međutim, mislim da Slovenija nije pokazala neku kreaciju u vezi, a ja bih voleo da vidim kreativne fudbalere, a ne samo borbene. Npr. meni je teško da gledam ovog Šerifa. Borben je, trudi se, ali talenta da uradi nešto lucidno nema. Kad ga uporedim sa Kovačevićem, Žigićem, Pantelićem, Drulovićem, Pjanovićem, Boaćijem iz prvog mandata itd. Šerif deluje kao nižerazredni igrač. Sportski pozdrav!
A

Ajd cao

pre oko 2 meseca

Treba nam štoper Drkušić je velika šansa.Ali izgleda neka od toga nista istopi se 8 mil od Terze što reče.
O

Ovi

pre oko 2 meseca

Zaradili grdne milione i umesto da vracaju dugove, oni bacaju milione na pojacanja, ne moj posle kada se bude iznosili golovi da se kuka kao sto se iznosili kosevi.
.

.................

pre oko 2 meseca

..........ne moj?
V

Vjvhg

pre oko 2 meseca

Kako prodaja ljudetine?

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Samo ti sanjaj i davi se u svojim lažima i frustraciji! 🥪
@

@ovi

pre oko 2 meseca

na stranu kakav je terzic ali ti o ekonomiji veze nemas, sta ti znaci da vratis dugove a nemas sa cim da igras i pravis posle nove, ovako ulozis pravi rezultate i prihode a dugovi se uspit saniraju
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Tebi Zvezda duguje nesto?
P

Pa

pre oko 2 meseca

Onaj manje vredi nego Motika koji igrao omladinsku ligu, i jos im spustili cenu za 500 000 hiljada.
b

buloG

pre oko 2 meseca

Vrlo dobar posao CVZ! Jedino me cudi, da je dinamo bio tako dugo zainteresovan ali ga nije otkupio...mozda se tu krije macka u dzaku...

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Mačka se krije u tvojoj glavi i pravi konfuziju.
b

buloG

pre oko 2 meseca

@gemathegreat Momak ne pr*di. Ta macka ima u gram mozga vise IQ nego sto ces ti u najzrelijim godinama imati :) Sedi i cut* sine :)
A

Auh

pre oko 2 meseca

Sunce ti poljubim 420 000 plata, pa ovaj jos malo ce da ima vecu platu nego sto vredi😂.
S

Sasaklek

pre oko 2 meseca

Kako sa nižerazrednim igračima igrati ligu šampiona
e

edo555

pre oko 2 meseca

Ljudi mi nemamo igraca koji moze da prrdribla igraca i napravo visak sem Kataija koji vise nema snage za ozbiljan fudbal u evropi.Ovaj momak je Ok ali nam treba poput Marina Evandra Ninkovica
S

Stvarno...

pre oko 2 meseca

....kada pogledaš koliko je stručnih lica ovde ostavilo komentar pa i ti,pitam se kako svi bolje znate od Milojevića,struke?!
D

Deda11

pre oko 2 meseca

@Stvarno... Miloje pojma nema, a tek ta "struka" koju cine Mikic, Rendulic, Vujadin Savic itd
@

@Stvarno

pre oko 2 meseca

Pišeš kao Terzin bot. Čovek je lepo napisao šta nam nedostaje, ništa pogrešno napisao nije. Koga uprava kupi sa njima Miloje radi i pokušava izvući najbolje iz njih. Problem kod transfera su uprava, Mrkela i Marin. Kulibali, La Para, Spiridonović,Puma i takvih ko zna koliko.
p

podesen

pre oko 2 meseca

Mislis na struku i na onog Mirkinog na klupi.
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

@@stvarno - nista pogresio nije, samo je promasio koju deceniju. Jer sad nisu ni 80e ni 90e, nego je 2024. godina. Ako nisi primetio, ta pozicija nestaje iz fudbala, ili postaje jako specificna i tesko je uklopiti takve igrace, a jos teze ih je prodati jer nema kome.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Evo kreću ustaljeni komentari tipa znači Hvang odlazi, šta će nam ovaj, što dovodimo ovog kad imamo puno stranaca daj našu decu, zašto gomilama igrače na sredini terena imamo prekobrojne, biće nezadovoljnih igrača u svlačionici, dobar je Elšnik ali nepotreban, bolje da smo doveli štopera i tome slično. Onda kreću pitanja odakle pare a mi u poslednja dva prelazna roka prodali pet igrača Mijatovića, Nedeljkovića, Bukarija, Stamenića i Krasoa za ukupno 31 milion evra a počev od Sremčevića zimus pa do Elšnika doveli 11 igrača uključujući i otkup Đige za 12 miliona evra, ako tome dodamo i Luku Ilića i Dalsija koji su verovatno dobili neke pare na ruke to je 13 igrača pa neka bude za 13 miliona evra, znači zaradili smo 18 miliona evra i omogućili treneru da sa većim izborom igrača napravi jači tim koji će moći da uđe u LŠ i odbraniti duplu krunu. Samo u jesenjoj sezoni ekipa treba da odigra 19 prvenstvenih, 2 kup i 10 utakmica u Evropi to je 31 utakmice plus utakmice seniorski i reprezentacije mlađih kategorija. To je 40 utakmica i šta se desi kad ti u sredu recimo igraš protiv Arsenala a u subotu gostuje Čukaričkog i zbog umora ili povreda ostaneš bez Hvanga, Dalsija i Luke Iliča i ko će onda da ti igra sredinu. Tako da što više kvalitetnih igrača u timu tim bolje a mislim da ćemo dođi do ekipe koja će bez problema moći da izgura ovu polusezonu a da ne trpi rezultat.
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Jadno nama nase igranje protiv Arsenala sa Dalsiom, samo kazem...
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Odgovor za ovog deda 11 Pa evo igrao ti Elšnik nedavno protiv Belingema, Rajsa, Fodena i Sake koji je baš igrač tog Arsenala pa baš i nije bilo jadno njegovo igranje.
h

halo

pre oko 2 meseca

Jedna utakmica sa Belingemom ili 4 godine sa Aluminijumom i Radomljem hmmmmm
D

Deda11

pre oko 2 meseca

@Zauvek zvezdaš Za Lešnika nisam nista rekao, mislim da ce biti odlican! Sportski pozdrav!
P

Pa1

pre oko 2 meseca

Odličan posao! Imaće težak zadatak da nasledi Elznera ( uz Belodedića najbolji centarhalf kojeg sam gledao), Aćimovića, Kelhara i sjajnog Pečnika! Srećno!
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Pokojni Marko elsner je bio teška kiksara, pogledaj mečeve protiv benfike u eri Gojka zeca.
P

Pa1

pre oko 2 meseca

Elzner je jedan od najinteligentnijih igrača koje sam gledao. Ne znam da li je ikad dobio žuti karton,uzimao živu loptu igračima,čitao igru kao bukvar... Retko je kiksirao uglavnom zbog nedostatka kondicije( mnogo je pušio i pio). Ali takvog umetnika zapamtiti po kiksu može samo neko sa takvim nikom.
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Elsner je bio jugoslovenski Bekenbauer.Gledam ga i danas na yt
P

Pedjast3

pre oko 2 meseca

Moze pomoc prijatelja ,imam sezonsku ,da li neko zna gdje igramo prvu play off-u ,da li u gsostima ili kuci to je 21.08.,na moru sam na zalost,druga je 28 mi tad bih mogao doci ako je na Marakani ili i to odredjuje zrijeb,nigdje ne mogu naci,znam da je zrijeb 05.08.
G

GostLazar

pre oko 2 meseca

Cao, mislim da necemo znati dok ne bude playoff Lige sampiona. Oni izvuku parove i otprilike krajem tog dana ili sutradan se sazna ko je domacin, a ko je gost. Tako da tek nakon toga ces saznati. Nadam se da ce biti revans u BG, da obezbedimo okej rezultat u prvoj, pa da pokidamo na nasoj Mari u drugoj utakmici, a da i ti prisustvujes. Pozdrav :)
S

Sacekaj

pre oko 2 meseca

Sačekaj 5.8.
A

Ahghaahaahh

pre oko 2 meseca

😂😂😂, igrac od 2 miliona prodat za 1,5 milona pa ovo je cirkus.
A

Alo bre

pre oko 2 meseca

Igra u Olimpiji od 2020 i nikom nije cudno sto ga niko nije kupio od tad, a Serifa znaju da pljuju, licemerni ste
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Joj Boze samo sto vise golova nek da i nek ide...
N

Nebitrebalo

pre oko 2 meseca

Bicemo slabiji...ode Hvang...takvog nemamo...ovo je prosečan fudbaler...tanki nam bekovi i zadnji vezni(šestica)...sve sto valja prodasmo a ostavili Kataji,Ivanić,Kanga,Rodic...slabiji ce mo biti za LE.
M

Mladic

pre oko 2 meseca

Prekosutra na mocartu “Ipak je bio preskup za Crvenu Zvezdu” 😂😂😂
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Sve mi ovo liči na 4-4-2. Na primer Glazer, Mimović, Điga, Spajić, Seol, Hvang, Dalsio, Elšmik, Ilić, Bruno, Šerif. Kažem samo da liči a ne da će biti.
M

Meni

pre oko 2 meseca

Ovde lici tim sa samo 3 Srbina, kude nestade Srpski stub.
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

3 Srbina od 11. Bravo za srpski Bajern. Ipak je budućnost srpskog fudbala u prvom planu
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Kako ekspresno objaviste kolika mu je plata. Ako imate informacije o platama, zasto ne objavite plate svih igraca? Na primer Hvanga, Pume, Ndiajea?
с

сад је тако

pre oko 2 meseca

Кад Родића и Кангу буду претчавали у Европи немојте рећи да нисмо упозоравали.Ова управа је тврдоглава до бола.Доведу једног доброг и онда три балвана
l

lesnik

pre oko 2 meseca

Stigo nam lesnik 😆 nije to lose, kako znaju nas ukanale terza lopina i drkela ovo i nije tako lose
в

ваљано одаберите

pre oko 2 meseca

Карличника обавезно довести,чврст у одбрани,опасан по гол и борац до коске
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Verujem da će biti ok, ali zašto uvek imamo loše izbalansiranu ekipu? Ili možda polako prelazimo na 4-4-2? Sa ovim igračima to je najbolja formacija.
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Samo guraj srednji red,nikako krila ili nedaj boze naci zamenu nezamenjivom,neprikoslovenom rodicu! Ja stvarno eto nemam reci!
9

94

pre oko 2 meseca

Koliko smarate sa bekovima svaki dan već godinama! Idi gledaj tvoj Partizan
D

Deda11

pre oko 2 meseca

@94 Svako ko napise komentar koji nije u saglasnosti sa politikom uprave je bot, grobar ili sta vec, ovo je postalo neverovatno, ne smes vise ni da kritikujes ono sto sopstvenim ocima vidis da je lose
G

Gostina

pre oko 2 meseca

@Deda11 Brate,ja se vise ne trzam na ove terzine botove,to dokazuju komentarima. Ja sam za mojih 48 god isao vise puta na Marakanu nego sto on ima pisanja u pesku. Istina je da ne smes nista reci protiv njih iz uprave. Kome oni mazu oci? Sme li ovaj bot da mi odgovori zasto isti rodic nikada nije otisao dalje i zasto je tu jedan jedini? Pretrcava ga ko stigne. Dovedemo iz koreje igraca ali neee,on nije dovoljno dobar za startera! Pa ko si bre ti rodicu? Nema krila krstenog. Koji bre kanga ljudi moji vise? Sta vam je? Jel vas mrkelinjo zobisao toliko da vas igrac od 1.5 M raduje kao igrac od 10? Pa ubite se onda!
9

94

pre oko 2 meseca

Gostino botino Korejac je povređen i zato ne igra! Ako toliko pratiš Zvezdu trebalo je da znaš. Kanga će igrati dok ne nadjemo boljeg( za sada nema boljeg). Ako stvarno imaš 48 godina džabe si sprcao tolike godine. Mogao si da radiš nešto poštenije a ne da botuješ
G

Grof Chaki

pre oko 2 meseca

Zvezda je prihodovala od transfera Nedeljkovića i Mijatovića 19M evra, od Bukarija 7M evra, od Stamenića 5,5M evra, od Krasoa 1,5M evra...33M evra ukupno, ostale transfere da ne pominjem. Može nam se, jer su glavni sponzori Zvezde prodaja igrača, Uefa, prihodi od ulaznica, što je samo pusti san za mali skroz raspali partizan koji sve to nema i živi na teret i na grbači poreskih obveznika ove zemlje već duže vreme. Odakle njima pare da dovode 1246 igrača ( nisu svi dovedeni bez obeštećenja) i da ih debelo plaćaju? Odakle im pare za 14 skupih stranaca?? Odakle??
A

Aahhaaa

pre oko 2 meseca

😘Des si bre ti moja Čarlice-čobanice ne botujes vise na Mondu, mora sad registracija, i nace kako si, si uhvatila tog ovna sto ti pobegao.
D

Da, da

pre oko 2 meseca

Kako i od cega ste prihodovali od 2007-2017,kada 10 godina niste igrali Evropu.
S

Super

pre oko 2 meseca

Sto ne placate onda dugove, ili cekate kao u kosarci sto ste vratili 2,5% duga.
Z

Zanimljivo

pre oko 2 meseca

Da je Olimpija prodali svog najboljeg igraca koji vredi 2 miliona za 1,5.
H

Hvhvhv

pre oko 2 meseca

I nešto procenata, al to slovo ti ispalo!
M

Major

pre oko 2 meseca

Možda ima nekih procenata, možda mu ističe ugovor na kraju sezone, pa može u decembru da potpiše za drugi bez obeštećenja ... Možda , se nekad malo uključi mozak , možda ....
G

Gost SLO

pre oko 2 meseca

Za šest meseci je slobodan u izboru novog kluba, a za manje od godinu dana ode bez obeštećenja!
Z

Zanimljivo...

pre oko 2 meseca

....recimo da si ti bolje upućen u to koliko vredi igrač nego sam klub?!
t

top11

pre oko 2 meseca

Glazer - Mimović - Djiga - Spajić - Seol - Hwang - Elsnik - Ilić - Ivanić - Milson - Ndiaye
P

Pa

pre oko 2 meseca

Tu ima samo 3 Srbina.
D

Deda11

pre oko 2 meseca

A ko je Milson?
@

@Deda11

pre oko 2 meseca

Igor Mijovic aka Milson

Gradinaboys

pre oko 2 meseca

Sjajan posao. Navijao sam da ovaj dečko dođe. Sa Slovencima smo uvijek imali sreće. Kad se samo sjetim Mileta Aćimovića kakav je to majstor bio. Kad smo se vraćali sa dna Pečnik i Kelhar su igrali glavne uloge. Nadam se da će se i Elšnik snaći, a kvalitet mu nije sporan.
S

Sta bre

pre oko 2 meseca

On je Srbin iz SLovenije. Lako se vi Sbri odricete svoga.
d

dkcz

pre oko 2 meseca

kvalitet mu nije Šporar

Gradinaboys

pre oko 2 meseca

Šta bre. Znam ja da je Srbin i da mi je sestra udata za Dekija Stankovića, ali igrao je za njihovu reprezentaciju pa je je zato bio Slovenac u Zvezdi. I Hrvatski golman Subašić je Srbin po porijeklu, ali ga tako ne možemo zvati.
S

Sladajac

pre oko 2 meseca

Prodati Ivanića i Kangu,imaju duplo veće ugovore od Slovenca a ne igraju,nigde oni nebi dobili toliko para koliko dobijaju u Zvezdi zato ni puškom ne možeš da ih isteraš.Ako ne dovedu top zadnjeg veznog,sve pada u vodu, bićemo nemi statisti u Evropi...
I

Ibhuu

pre oko 2 meseca

Na bočanje, hitno!
M

Manche

pre oko 2 meseca

Mijailovic, Dalsio, Ilic, Hvang, Ivanic, Kanga, Kangva, Elsnik. Dajte jos nekog u vezi Mrkela i Marine.
V

Vhvuvuxtd

pre oko 2 meseca

Hwang ide, Kwanga takodje.Samo još tebi nisu javili.
h

halo

pre oko 2 meseca

Opušteno, Hvang i Kangva idu, Mijailović će biti previše zauzet igranjem beka, tako da biće dovoljno prostora za sve.
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Ljudi jel vi stvarno ubrajate Srdjana Micka Mijailovica kao fudbalera koji moze da odigra ozbiljnu rolu u Evropi? Samo se brinem za vase zdravlje, sportski pozdrav!
N

Naša vezna linija

pre oko 2 meseca

...Šljivić, Knežević, Prucev...
M

Manche

pre oko 2 meseca

#Vhvuvuxtd Care, masis poentu. Zna se da Kangva nije u konkurenciji. A ako Hvang ide, jel ovo zamena za njega ?
H

How Yes No

pre oko 2 meseca

Kako uvek znate sve o finansijama kad je Zvezda u pitanju a apsolutno nista kad je Partizan u pitanju?
Д

Дадо Нк

pre oko 2 meseca

Зато што Цз има милионе и милионе евра на располагању из буџета Србије а Партизан нема,ето објашњења!😉
H

Hvvh

pre oko 2 meseca

Nsma su u fudbalu sponzora pa je tako red da znaju.Njima su u košarci sponzori pa je tako red da ne znaju.
t

tisikaomadjija

pre oko 2 meseca

ne da aca srbin da vidimo koliko miliona je ugurao u njegov Partizan, zato je to tako, ovi nikad ne lazu, ako kazu 420 onda je sigurno 420
N

Noramlno

pre oko 2 meseca

Da se zna kad ste drzavni projekat.
Z

Ze

pre oko 2 meseca

Dragi moji vi stvarno živite u iluzijama. I Zvezda i Partizan su državni projekti kako u fudbalu tako i u košarci.
H

Hulio

pre oko 2 meseca

Dovedes slovenca zamena za hvana ...pa procenite dali smo jaci ili slabiji ..terza od igraca od 8m na kraju igrac iz celja za tepsiju ribe
X

XD

pre oko 2 meseca

A ko je soveo Hvanga? Ti?
h

halo

pre oko 2 meseca

Hvanga je dovela puka sreća, kombinacija što ga je Olimpijakos prevario i što je to vremenski učinio taman da kao opcije ostanemo mi, eventualno neki Arapi ili da greje tribine godinu dana u Grčkoj. Izmeni samo jedan faktor i takvog igrača Terzić ne bi doveo ni za 1000 godina, što se u principu i vidi sad kad treba da nadoknadi igrača takvog kvaliteta, najbolje što je sposoban da nađe su vedete Apoela i Olimpije Ljubljane.
@

@halo

pre oko 2 meseca

Pa mislis da je u tim uslovima za te posatke znala samo Zvezda? Hvanga bi vecina timova uzela, mora se priznati da je uprava odlicno i pravovremeno reagovala i uzela igraca koji vrijedi sigurno 10M za male pare.
9

988

pre oko 2 meseca

Džabe pričaš prijatelju, ovaj halo ti je Ober bot
B

Bok

pre oko 2 meseca

Šteta, star je za bonus.
U

Upravo sramotna

pre oko 2 meseca

Dovedite stopera i prestanite da dajete medijima informacije oko transfera,
З

ЗУКИТОС

pre oko 2 meseca

ЗВЕЗДАШИ ТРАЖИМО КАРЛИЧНИКА.ДА ЈЕ ДДОШАО ГРУЗИЈАЦ ИЗ ГРАЦА ИМАЛИ БИ ЧВРСТУ СРЕДИНУ,АЛИ МОРАМО ИМАТИ И КРИЛА И ФОРСИРАТИ ИГРУ ПО БОКОВИМА,ТРЕБА НАМ ДВОЈАЦ КРИЛА БОЉИ ОД БУКАРИЈА,ЧИСТО СУМЊАМ СА ЋЕ ДОВЕСТИ БАР ЈЕДНО ПРАВО,БИНГО БИ БИО ДВОЈАЦ
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Ma koja covece igra po bokovima. Zna se stil igre arandjelovackog Klark Kenta, ne voli on igru po bokovima, nego sto vise trpaj na sredini da se dodaju do besvesti i vracaju unazad, to je nasa taktika, tvrdo tvrdoo pa kad bude 0:0 ili 1:1 prodjemo na penale i eto, sta bi ti? Nesto vise ne kapiram?
G

Goust

pre oko 2 meseca

Prava stvar! Slovenci su uvek Zvezdi donosili kvalitet više. Uz to prgavi, srčani, uvek ginuli na terenu.
F

Fruktal

pre oko 2 meseca

Fantastican igrac, dobar potez...
G

Grof Chaki

pre oko 2 meseca

Zvezda je prihodovala od transfera Nedeljkovića i Mijatovića 19M evra, od Bukarija 7M evra, od Stamenića 5,5M evra, od Krasoa 1,5M evra...33M evra ukupno, ostale transfere da ne pominjem. Može nam se, jer su glavni sponzori Zvezde prodaja igrača, Uefa, prihodi od ulaznica, što je samo pusti san za mali skroz raspali partizan koji sve to nema i živi na teret i na grbači poreskih obveznika ove zemlje već duže vreme. Odakle njima pare da dovode 1246 igrača ( nisu svi dovedeni bez obeštećenja) i da ih debelo plaćaju? Odakle im pare za 14 skupih stranaca?? Odakle??
t

tisikaomagija

pre oko 2 meseca

Imate jedan mali problemcic. Budzet vam je za proslu sezonu bio 60 + miliona eura, samo na plate ste dali 35 miliona eura, tako da samo za tu sezonu ne znam da li ste je pokrpili. I jos jedan problemcic, ne igra se samo prosla sezona, igrala se ona kad ste bili 4 u le, a madjija se hvalio sa 8.5 miliona samo na obestecenja, tada ste imali samo 50 miliona budzet. Koga ste to pre prodavali, koliko ste igraca omasili?A najjace je i ove sto prodate negde, gotovo da niko nigde i ne igra, ne znam zasto, kad ste tako dominantni. Ne znam zasto na svetskom prvenstvu bude samo 1 starter iz sns zvezde, a na evropskom cak 2. U evropi nista skoro ne uradite, da ti prevedem titula u ovoj kukuruz ligi sa 10 sela vas kosta 60 miliona, sa sve sudijama i celim drzavnim aparatom iza vas, veliki uspeh
z

zaks

pre oko 2 meseca

Dok se ne uslika sa dresom ništa.
Z

Zulu warriors

pre oko 2 meseca

Za evropu trebaju 2 dobra štopera stranca,kakav Điga i Spajić
к

кикоман

pre oko 2 meseca

не знам да ли си испратио али Ђига игра докторски, Спајић је репрезентативац, брзи обојица, треба нам прави леви бек, Сеул Спајић Ђига и бек, испред Елшник, Хванг и Далсио, кад Милоје то посложи лепо, требало би да буде сасвим пристојно Европу.
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

@kikoman Na žalost desnog beka će igrati Mijailović kada Rodić bude na klupi, a kada rodić bude levo onda će desno, na svom mestu biti koreanac. Nemaju u planu dovođenje levog beka jer Milojević obožava da gura igrače na neprirodne pozicije poput Gobeljića a danas Mijailovića.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

@iz sljivika...toga se i plasim
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Deluje da je dobar igrac al nama i dalje fali klasican zadnji vezni igrac,mladji,jak,brz,fizicki dominantan,neka mesavina Sekua Sanoga i Micela Donalda!I fali jedan dobar stoper otprilike mladja verzija Dragovica ili Le Taleka.
Z

Zelite jos nesto gospodine Maestro??

pre oko 2 meseca

Je li??
M

Maksa95

pre oko 2 meseca

Odlican igrac u najboljim godinama, doveli smo ga za smijesne pare. Za dobrog igraca ce se uvijek naci mjesta sezona je duga.. bice i povreda.
E

Ej bre

pre oko 2 meseca

Dokle vises klub ce davati informacije medijima oko plata i oko svega dok druga strane se sve krije ima lli neko sa trunke dostojanstva?
l

lion zion

pre oko 2 meseca

mesavina marka marina i milijasa na sterodima.kakav ulov.na slatkim mukama ce biti dr milojevic.bravo za upravu
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

Svi Slovenci koji su do sada igrali u Zvezdi ostavili su veliki trag (najbolji je bio pokojni Marko Elzner, koga sam gledao pune 3 godine u Zvezdinom dresu, najkraće : bio je majstor fudbalske igre), zatim Pečnik , Kelhar. Ovom momku želim dobrodošlicu, i nemam sumnje da će biti odličan. Za razliku od Pume koji je težak promašaj.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

Svi Slovenci koji su do sada igrali u Zvezdi ostavili su veliki trag (najbolji je bio pokojni Marko Elzner, koga sam gledao pune 3 godine u Zvezdinom dresu, najkraće : bio je majstor fudbalske igre), zatim Pečnik , Kelhar. Ovom momku želim dobrodošlicu, i nemam sumnje da će biti odličan. Za razliku od Pume koji je težak promašaj.
m

madmix

pre oko 2 meseca

Bravo,top posao,klasa
B

Bljak

pre oko 2 meseca

Sve se zna za zvezdu dok za JSD nikad nista, ovo je jedan klasican primer bezobrazluka
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Hvang i ako ide to je transfer od bar 9,10 miliona i ovo sigurno nije njegova zamena.
n

neverovatno

pre oko 2 meseca

Zasto se ne zna plata nijednog igrača partizana koji je zvanično u klubu? A znamo primanja potencijalna pojačanja zvezde. Čudi me što niste stavili ukupan ugovor na 3 godine da bude bombasticniji naslov kao kad je bilo za kalinu
b

barranjaccccccccc

pre oko 2 meseca

Kad sakaš da se osvežaš, ti uzmi ono najdobro se koji znaju Elšnik je to 😎
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Takvog igrača kupiti za 1,5 miliona je fantastičan posao!!! BRAVO!
t

tako je bre

pre oko 2 meseca

vredi brat bratu bar 20 puta toliko... ajmo bre, bravo terza i sinovi....
J

Jes

pre oko 2 meseca

Vala kad je Partizan kupio Saldanju za 1 milion i to na rate, i dan danas balavite, sada ovo 1,5 i to odmah, onom 4,onom 5 ma sve je to normalno za vas.
K

Kme

pre oko 2 meseca

Čovjeku ističe ugovor na ljeto..tako da i nije baš vrhunski potez..Al ok igrač za popuniti roster
N

Novak majstor

pre oko 2 meseca

Sto bismo doveli beka , krilo ili stopera koji nam trebaju , kad mozemo veznog ?
T

Ti to...

pre oko 2 meseca

...znaš kao Milojevićev pomoćnik šta nam fali ili kao neko ko sve zna pa savetuješ šta i kome treba?
K

Katarn

pre oko 2 meseca

Imamo Seola i Mimovica kao startne bekove,Mijailovica i Rodica kao rezerve,imamo 4 stopera u opticaju...Koliko pljuvacine jedva cekam dr Miloje svima da usta zacepi
N

Novak majstor

pre oko 2 meseca

@ ti to ... Ja to samo da bi tebe iznervirao da se malo izlozis
h

halo

pre oko 2 meseca

Zbogom Hvang, bilo je divno takvog igrača imati, pa i na ovoliko kratko.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Proveri cifru obeštećenja! Igrač od 2 miliona ne dolazi za 1,5 milion!
E

Evo...

pre oko 2 meseca

....primer gde je samo zlo u glavi,sada on čak i od ovog najpoštenijeg portala bolje zna!!
O

Odmah...

pre oko 2 meseca

....ispred skupštine ako treba da se žališ!
M

Moj...

pre oko 2 meseca

....savet poli se benzinom i ispred redakcije,šta oni tu ima tebi da pričaju....
V

Vidiš...

pre oko 2 meseca

...znam da ti je krivo,ali nedaj se isteraj nepravdu do kraja ako treba pešaka do Strazbura!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Ajde ne sramotite tatu i klub! Tata kada uzima to radi u tišini i ćuti! Darjan je napisao ono što mu je rečeno! A buđenje posle tate će biti veoma bolno za sve! Zato se trudi da ostane što duže!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Nemoj da vam padne na pamet da vam ovaj Lešnik bude zamena za Hvanga, ali ni pod razno. Ako Hvang ostaje onda podržavam dolazak Lešnika, ako je on zamena za Hvanga onda je to katastrofa. Hvang mora da ostane.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Prijatelju, ako za Hvanga stigne ponuda koja je dogovorena sa njim prilikom dolaska,ništa ga ne može zadržati, to treba da bude jasno.
X

XD

pre oko 2 meseca

Inače ako im padne na pamet...? Presraćeš da smaraš?
G

Gladiola

pre oko 2 meseca

Odličan igrač po Milojevom ukusu, ali to znači da Hvang definitivno ide, vrv posle kvalifikacija
Č

Čovek...

pre oko 2 meseca

....zna da je čak po ukusu slatko,slanog i ko odlazi mada ovaj nije ni potpisao,mnogo stručnih lica po komentarima da se primetiti....
Đ

Đeneral Draža

pre oko 2 meseca

Odličan je igrač u pitanju, ovde pojedinci procenjuju kvalitet po nacionalnosti i kluba iz kojeg dolazi što je prilično glupo. Ko god je gledao Sloveniju na Euru mogao je odlično videti da je reč o igraču punom snage i tri dana trčanja. Kad god je gužva pred 16 tu je i on. Meni su za oko zapali on i drugi štoper iako smo svi gledali Drkušića i izvikanog Šeška, a za Karničnika verovatno niko nije ni čuo (ni ja). Biće on zvezdina snaga u veznom redu uz brzog i spretnog Ilića. Druga je stvar ko će biti višak, verovatno će biti još raščišćavanja kadra. Inače Slovenci imaju germansku disciplinu i spremu, verovatno uticaj vekova provedenih ut njih ili "pod" njima, nama su ostale neke druge navike od nekih drugih naroda.
P

Pera genije

pre oko 2 meseca

Ja osim te trke ništa nisam drugo video kod njega, tako da nam apsolutno nije potreban. To što on igra može i Mićko. Trči do iznemoglosti ko muva bez glave pravi faul ove i pokušava da kvari igru.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Nema tu viška.Sezona je dugačka, svi će igrati.Dobar igrač ne može biti višak.
B

Buvzv

pre oko 2 meseca

Volimo i mi duvanit i noge pod astal...Ne znam kolko ima veze sa fudbalom...
O

Ovo

pre oko 2 meseca

Im 47 igrac po redu, ostale viskove ide kako kome treba OFK Beograd tamo su već 5 ili 6,ajde ostali javljaj te se da razigravate Zvezdine viskove.
V

Veliki...

pre oko 2 meseca

.....klubovi imaju mnogo igrača i šalju ih na pozajmice,šta je tu sporno,jedino sporno što je tvoj klub mali ali je avangarda,ti veruj mi batali pumu i fegiha.
O

Ovo

pre oko 2 meseca

Klubovi kupe 47 igraca a 20 igraca posle salju po pozajmicama,oce to ali samo kod nas, to jes samo kod vas.
G

GostLazar

pre oko 2 meseca

Mislim da ce on biti sjajno pojacanje. Ilic, Hvang i Elsnik, sjajna sredina. Gledao sam malo neke isecke na yt, sem sto je dobar na lopti, dobro i pogadja. Ima dobru statistiku, 7 golova i 5 asistencija prosle i pretprosle sezone. Jos ako se pokaze, mozemo ga i lepo prodati za 2-3 sezone, jer ima 26 godina. Meni se svidja transfer. Ajde malo o tome da pricamo, muka mi je vise od prepucavanja i vredjanja Milojevica i igraca.
N

Neznalica

pre oko 2 meseca

...a ima i EU pasoš. Prodaja zagarantovana ako odigra bar 3 dobre utakmice u Evropi
S

Santoro

pre oko 2 meseca

Hocemo li nekad docekati da znamo koliku platu imaju Saldanja , Natho , Zahid ? Bitno je da se zna plata u evro svim Zvezdinim igracima.
P

PAOKara

pre oko 2 meseca

Pa svo troje zbirno imaju kao Korejanac.Partizan potrosio 2 miliona, a Zvezda 10 miliona za sada.I onda neko dodje i pita za platu igraca od 36 godina koji je 5 godina u klubu.
S

Svasta

pre oko 2 meseca

Jedan od retkih igraca kojem se ne moze progovoriti rec o visini plate je Hvang.Toliki kvalitet ima da svaki euro dat na njega je opravdan, tako da cuti

Dorcolac

pre oko 2 meseca

@Paokara o od cega je Partizan zaradio tih kako kazes 2 miliona (iako je mnogo vise)? Niti idete na stadion,niti ste igrali Evropu niti prodali nekog za tolike pare, za nas se zna odakle pare kad samo od ucesca u ligi sampiona dobijes 24 miliona dolara, a vi lazna opozicijo udri po drzavnoj kasi

Dorcolac

pre oko 2 meseca

#Paokara o od cega je Partizan zaradio tih kako kazes 2 miliona (iako je mnogo vise)? Niti idete na stadion,niti ste igrali Evropu niti prodali nekog za tolike pare, za nas se zna odakle pare kad samo od ucesca u ligi sampiona dobijes 24 miliona dolara, a vi lazna opozicijo udri po drzavnoj kasi
A

Ajde

pre oko 2 meseca

Ti Dorćolac ne pametuj Partizan nije igrao Evropu samo 1 godine, za razliku od vas koji niste igrali 10 godina Evropu i imas obraza da pises i pricas nesto.
L

LitiJumski_pehar

pre oko 2 meseca

Za crvene zvezdase
T

Ti....

pre oko 2 meseca

....kao borac za pravdu i dobrobit Srbije i njenog naroda verujem da ovaj komentar kao pristalica partizana pišeš sa nekog skupa,protesta,mitinga??
E

Evo....

pre oko 2 meseca

....još jedan borac za pravdu pristalica avangarde piše komentare sa protesta,mitinga...
M

Molim

pre oko 2 meseca

....aplauz za čoveka borca i rodoljuba koji sa protesta piše komentar!!
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Dobar igrač u reprezentaciji Slovenije, aliemo tek videti kako će se snaći u Milojevom sistemu. Kod Keka je dobro igrao.
N

Nemanja8989

pre oko 2 meseca

Ovo znaci samo jedno,ode Hvan… Terza zvani “kupujem-prodajem”,Zvezda mu dodje kao neki magacin…Sta ovaj covek radi sa klubom…Niti ima nekog sistema,niti vizije,svake godine novi sastav,samo da se pare obrcu,”bes rezultate(za titule u nasoj seoskoj ligi me bas zabole)
Ч

Чокот

pre oko 2 meseca

Ово не мора да значи да ће Хван да оде.
C

C....

pre oko 2 meseca

....ne zabolete,već 7 godina tuguješ za tim istim titulama!
l

lool

pre oko 2 meseca

I da ce Mijailovic na beka...
N

NeSjekirajSe

pre oko 2 meseca

Ima nesto sto se zove dogovor. Da nije bilo toga dogovora Hvang nebi nikad dosao. Dogovor vazi samo ako klub iz lige petice plati 5 ipo miliona ili vise onda moze da ide , u suprtognom ako nije iz lige petice mora mnogo vise da plate . Tako da pametni iskuliraj.
Z

Zlaja90

pre oko 2 meseca

Možda će Kanga da ode koji je u ozbiljnim godinama, ne znaci da će korejac da ode, nemojte samo da botujete i da sve gledate kroz negativu.
P

Pera genije

pre oko 2 meseca

Nemanja tačno tako! Ali koga briga šta misli onaj prosečan i normalan navijač Crvene Zvezde? Bitno da doktor i njegova klika sebi gurnu proviziju u džep. Ne vidim ni jedan razlog da dovodimo ovog igrača. I posle odlaska Hvanga tu će ostati Dalsio koji ima zacementirano mesto, Kanga, Mićko, to može i Ilić da pokrije a tu je i Knežević. Od ni jednog Slovenac nije bolji pa da može da se kaže pojačanje. Uprava napolje!
G

Gaga 1979

pre oko 2 meseca

Ne treba da se praviš, da si Zvezdin navijač!Ko te tera da gledaš tu ligu koju nazivaš "domaću seosku" ? Kakva god da je, bolju nemamo. Kakav iskorak želiš, da deremo sve u ligi šampiona?
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Glupo je braniti Terzu, ali on je tog Hvana i doveo, a lepo je rečeno da čovek ne bi ni došao da nije stavljena klauzulu da moramo da ga pustimo ako ga hoće nego iz liga petice. Kao deca ste neka, samo kukate, to nema nikakav efekat. Kada nekog kritikuješ za sve, šta god da uradi, dobro ili loše, onda postaješ neozbiljan i niko te ne sluša.
Л

Лулк

pre oko 2 meseca

Треба нам задњи везни осим Мијаиловића, Далсио у Хванг не могу заједно у европским утакмицама, фали једно, ако не и два крила. Увек је добро појачати се добрим играчем, какав Елшник сигурно јесте, али морамо имати на свакој позицији по 2 добре опције, а тренутно су критичне позиције крила и задњег везног.
s

samojeb

pre oko 2 meseca

zašto po 2, bolje na svakoj poziciji 3-4 igrača. Ionako to plaća ovaj napaćeni narod.
z

zaks

pre oko 2 meseca

@samojeb Eto, sad će tebi morati umanjiti džeparac, ali valjda ćeš nekako preživjeti.
D

Delija NBGD

pre oko 2 meseca

Odlicno!
O

Ovo je...

pre oko 2 meseca

....pravi portal sve se zna do tančina koliko novca klubu,koliko novca igraču,koliko je nudio onaj,koliko je dao ovaj,samo razmišljam zašto pišete kako ovaj portal nije dobar....🤬🤬🤬🤬
N

Neznalica

pre oko 2 meseca

Zato što izostaju iste te informacije kada se radi o klubu 'preko puta'
@

@neznalice...

pre oko 2 meseca

....pa na to sam i mislio drugar!
Z

Zali

pre oko 2 meseca

Pare i milione potrosenih za 6 utakmica u Evropi i 40 na nasim njivama.
T

To, to

pre oko 2 meseca

A Kangicu u filijalicu u OFK.
P

Pucaš...

pre oko 2 meseca

....evo vaša filijala napredak domačin na vašem lavoru,taj isti napredak ima pozajmljena dva igrača partizana ali oni kao domaćini ne smeju da igraju za taj isti napredak na tom istom lavoru!to je prava i jedina filijalica...
Б

Бора Чорба

pre oko 2 meseca

мој земљак и звездаш као и Ја....
L

Lako

pre oko 2 meseca

Je njima kada su drzavni projekat.
м

марширала, марширала

pre oko 2 meseca

краља Петра гарда....
d

dark89

pre oko 2 meseca

znači Hvan ide, šteta odličan igrač.
M

Mikac678

pre oko 2 meseca

Elšnik, lik se preziva kao da je neka vrsta slovenačkog eurokrema 🤣🤣🤣
P

Pixy

pre oko 2 meseca

Čokolešnik prihaja. Ajde da bude dobar i da nastavi dobra iskustva sa Slovencima u Zvezdi.
I

IskoAlarkon

pre oko 2 meseca

Uzas dovedite 30 prednjih veznih nema veze sto nam fale bek,stoper,zadnji vezni i krilo. Daj jos nekog prednjeg veznog po mogucnoscu da bude kombinacija poput ovog portugalca spica kanturine.
M

MILISAV

pre oko 2 meseca

ODAKLEN TOLIKE PARE NEKA DRŽAVA SIPA JOŠ 100 MILJONA A PENSONJERI NEKA GLADUJU
P

Pensonjeri....

pre oko 2 meseca

....pensonjeri jedino ne gladuju kada se sipaju milionu u jednu avangardu!!
Ч

Чокот

pre oko 2 meseca

И треба. Доста тога су појели...
D

Drvo

pre oko 2 meseca

zaradili smo ove sezone oko 20 miliona samo od transfera i još ćemo toliko do kraja prelaznog roka.
Ž

ŽVALA de BUGOJNO

pre oko 2 meseca

hehehe