Komentari na vest

El Kabijev gol vratio Grcima dva kluba u Ligi šampiona

A

Anđusara

pre 3 meseca

Naše ekipe treba da igraju LE i ovu ligu... Tu možemo da budemo konkurenti ili bar da prolazimo grupnu fazu... U LŠ smo samo džak za boks...
D

Darth Vader89

pre 3 meseca

Bolje biti dzak za udaranje najboljima, nego stici do 1/8, 1/4 u Intertoto kupu. Jer i Liga Evrope je prejaka za Zvezdu.
m

milutin 15

pre 3 meseca

mi ove godine što smo uradili u evropi,ušlo je u anale uefe,kao najveći debakl, 1:2:25, ovaj podvig niko neće ponoviti
N

Neka

pre 3 meseca

Tako nam i treba, kad smo prošle godine gurali TSC ispred Partizana, kada se miljenici sve davalo, na kraju jedini srpski klub koji je osvojio bodove za srpski fudbal je bio Partizan. Nebitno ko je bio protivnik, bodovi se računaju. Daće Bog da se Partizan opameti, pa da ih počne boleti uvo za ovu lakrdiju pa neka vam onda zvezda, Mađari iz Topole i ostali skupljaju bodove.
Д

Дугоушко

pre 3 meseca

Ти друже очигледно ил си слеп код очију или пГлу, поредити противнике Звезде и противнике Партизана је као бабе и жабе, значи иди завуци се негде кукумачи јер Звезда је левел изнад
Y

Yaya Sanogo

pre 3 meseca

TSC je ,ispostavice se, bio u grupi sa West Hamom(u tom trenutku aktuelnim sampionom LK) cetvrtfinalistom LE, Olympiacosem eventualnim osvajacem LK i Freiburgom (koji je isti taj Oly izbacio u LK) klub koji je kroz Bundesligu ostvario direktan plasman u LE i ove sezone za 4 poena ostao bez LK(citaj 5 i 10 mesto). I ne bas najsrecniji zreb. Cak se nisu ni totalno obrukali pruzali su otpor. Sumnjam da bi to mogao i ovakav Partizan.
@

@Dugousko

pre 3 meseca

Pa ne, mislim pošto se toliko busate da ste prejaki ne samo za našu ligu, nego i većinu timova u Evropi, što niste koju pobedu uzeli za našu zemlju?!?
U

UPRAVA NAPOLJE…

pre 3 meseca

IMALA BI I SRBIJA DVA PREDSTAVNIKA I OD SLEDECE GODINE DA SE OVAKO BRUTALNO PARTIZAN NE SIKANIRA.
G

Gosty

pre 3 meseca

Sve mogu da vjerujem, ali da Zrinjski ima u grupi više pobjeda, nego TSC, Čukaricki i Zvezda zajedno, to ne mogu nikako 😂
K

Kalcopolista

pre 3 meseca

A zamisli tek koja je to bruka da primis cak 6 komada od obdanista iz Danskog Nordsjelanda i 7 godina ne znas sta je to titula,od tog nema gore!
G

Gostgost

pre 3 meseca

Ja i te kako mogu da verujem. Pogledaj s kim je on bio u grupi a sa kim nase ekipe. I tu jednu pobedu imaju nad Alkmarom, a njih umalo i Partizan da pobedi, to ti u startu govori koliko je losa ta ekipa. Kad na to dodas da im je Belic bio pojacanje, tek tad vidis koliko su losi. Meni je vise neverovatno da je Zrinjski igrao grupnu fazu LK a Partizan nije.
R

Realno samo

pre 3 meseca

Jbg ne moze tako da se gleda, pogledaj protivnike Tsc-ove ili Zvezdine a pogledaj Zrinjskog, pritom druga i takmicenja… Tsc da je imao malo vise srece mogao je npr umesto Olija da im dodje neki Sturm sa kojim igraju stalno na priprema i cesto ih i pobede ili tako neki malo slabiji klub od Olija… Oli je npr oduva Astol vilu koja je bila u prva u toj grupi sa Zrinjskim a Oli je vamo u grupi bio treci… znam da si ironican ;)

pancevac992

pre 3 meseca

znaci tebi je isto pobediti u ligi konferencija gde igraju pola amaterskih timova,i u ligi sampiona sa mancester sitijem?
N

Nedaje

pre 3 meseca

Ovog decka kupili za sicu iz neke cunga lunga lige i postao najbolji spic LK plus doneo evropski trofej. Sa druge strane Terza kupi panjinu za 5m da masi 1 na 1 u Evropi kada je najpotrebnije ali dobro bitno da na prolece sendvici svih portala pravdaju Nedajea od 5 m jer je zabio golove iz 100 pokusaja Partizanu, Javoru i Vojvodini koji nemaju odbranu i ciji se igraci sudaraju jedni sa drugima. Objavite mi komentar!!!
r

raskoR

pre 3 meseca

el kabi je bio bas blizu zvezde 2018 da dodje iz kluba Berkane iz Maroka, al su uleteli tada aktuelni kinezi sa slicnom ponudom kao i za boacija iz zvezde
d

dr.Zvezdan

pre 3 meseca

@Nedaje... U zadnjih 4-5 derbija Serif vasem jsd-u spakovao cak 5 golova i to za redom i ostavio vas bez titule i 7-mu godinu za redom,kud ces vise od toga? Ps: Ziveo Terza i puna podrska za njega!
S

Spa

pre 3 meseca

Bravo, pravac u metu! Kako se spinuje samo s njim, taj čovek je tek sada krenuo nešto da "radi", a nije ga nigde bilo kada je došao i trebao da trese mreže u LŠ (zato je doveden). Pa mu je mali Mijat odrzao lekciju sa 8 golova i ubrzo oteran. Isto pišem i za Ivanića, decko je van sezone, nema ga... Ljudi shvatite da su nam titulu doneli Hwang i Glazer najviše, sva najbolja igraca Zvezde i Spajic. Sve ostalo je ispod proseka, i naravno očajni protivnici u ligi.... Partizan u raspadu, TSC solidan, ali i dalje nedovoljno za titulu, Vojvodina nikad konstantna, sve ostalo neozbiljno za prvo mesto.
E

El kaabi

pre 3 meseca

Placen 17.5miliona Portu. Niti ce cunga lunga liga,jos manje tim koji ga je prodao .