Komentari na vest

Efekat Duarte: Šerif ostaje, Zvezda juri Cvetkovića do kraja avgusta

N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Lamin Jamal, bi prošao pripreme sa trenerskim magom Milojevićem, a onda bi ga poslao na kaljenje u Grafičar! Eto koliko zna čovek koji je doživeo pet uzastopnih otkaza u inostranstvu! Ne znam samo što ga je to preporučilo drugu Terziću da mu da bezrezervnu podršku! Posle utakmice sa Teljeresom, trenerski mag Milojević je izjavio kako je izvukao pouke iz ove utakmice! Ali, ja mislim da on nikakve pouke nije izvukao, jer i dalje u timu drži Nedaje i Pumu!
L

Lale xyz

pre oko 2 meseca

Za dobrog napadača treba dati minimum 30 miliona Zvezda to ne može sebi priuštiti zato i dovodi ove od 5-6 miliona pa ako se pogodi da ima kvalitet dobro je. Lako je pričati treba imati para za prave igrače
D

Djapex

pre oko 2 meseca

“Efekat Duarte: Šerif ostaje, Zvezda juri Cvetkovića do kraja avgusta”! Nažalost, Zezda je danas jedna groteskna slika lutkarskog pozorišta, gde je svaka realnost izokrenuta naopako, bizarno i nelogično! Fudbalski nepismen, trenerski mag se istkao novom minijaturom, ostavio je fudbalsku cepanicu Nedaje u takmičarskoj ekipi! Upravnik lutkarskog pozoriša drug Terzić, inače jako NAPREDAN u svojim shvatanjima, povlači konce i donosi nove poteze kroz ličnosti Milojevića i Mrkele! Milojević se ne pita za bilo što u Zv ezdi, odnosno jednako kao i kafe kuvarica! On je tu da ćuti, redovno mu daju sastav i govori šta mu se naredi na konferencijama. Još jedna marioneta u lutkarskom pozorištu Terzića, paradigma stanja u našem društvu!

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Prodaš Mijatovića i dovedeš ovog indijanca "ala Tomane iz Tondele"!
N

Ndiajeeeeee

pre oko 2 meseca

Ja bih samo voleo da mi strucnjaci fudbalski objasne sta tacno vide dobro u Ndiajeu?!? Konretno Milojevic da izadje i da kaze sta tacno dobro radi ovaj covek? Da primi loptu- NE ZNA, odbija se kao od drvo, da da gol- NE ZNA, daje svaki 9 pokusak sto bih realno i ka mogao na toliko sansi, osecaj za loptu za dodir NEMA- sto se moglo videti poslednju tekmu gde izlazi na golmana i samo treba da ga prebaci a on sutira ej ne 2,3,4 metra u vis nego je sutira 20m u vis ja to jos nisam video nigde, znaci jedna ozbiljan fudbalska neznalica i gori je od onog menadzerakog Kulibalija koji jadan ne zna ni dal igra ili ne igra fudbal. Uzas majke mi da nemamo napadaca 5 sezona vec
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

Odgovor je prost, samo ga nećeš prihvatiti. Fudbal je danas fizikala i to je to. Dao nedao, Šerif je klasični sidraš koji je ekstremno jak i brz za svoju visinu. Da mu je tehnika na nivou jednog prosečnog špica iz lige petice vredeo bi 50 milki. Ovako sa tehnikom koja je realno 2.5/10 vredi 5-10. Naši klubovi mogu da biraju izmedju bruka tehnike i nula fizikalije (Katai/Ivanić) ili nula tehnike i bruka fizikalije (Endiaj/Bukari). To je to.
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

Ova rečenica izvađena iz konteksta, najbolj odslikava sumorno stanje u Zvezdi: “ali je dolaskom Vladana Milojevića uspeo (Nedaje) da se psihološki i fizički ponovo rodi”! Slučaj ovog apsolutno nesposobnog napadača, najbolje kazuje kakva je Zvezda danas! Umesto, da je trenerski mag Milojević, celo proleće forsirao mladog Sremčevića, on je forsirao ovu fudbalsku cepanicu, koji je upravo juče u Rusiji pokazao svu uzaludnost svog prisustva u Zvezdi! Koliko zna trenerski mag, videlo se juče na genarlnoj probi Zvezde! Lamine Jamal (sa 16 godina) se ne bi probio u našem fudbnalu do prvog tima! Srpskom fudbalu nisu potrebni bonusi, već treneri sa savremenim pogledom, trebaju nam treneri koji shvataju da su starosne granice odavno pomerene i da se s penzionerima i afričkim rekreativcima, ne može ništa postići! Nažalost, jedan iz plejade takvih trenera-neznalica je i trenerski mag Milojević, koji nije uzalud dobio pet uzastopnih otkaza i sada je doveden da nas usreći! Predviđam mu kraj mandata već u septembru!
s

samo za vas

pre oko 2 meseca

samo za grobare: Gordić - Mimović - Spajić - Leković - Radojević - Mijailović - Ilić - Knežević - Šljivić - Lučić - ? apropo milijardi, aviona, kamiona, ovo je skoro ceo tim sačinjen od zvezdine dece, samo iz aktuelnog sastava. Da li ste svesni da bi ovaj tim sa dodatkom nedostajućeg špica vas dobio?
R

Rajko car

pre oko 2 meseca

Ko ce da iskesira 6 mil. za drvo,bukvu!? Pa to samo Terza moze.NE DAJE je igrac za Javor iz Ivanjice.Ni ovaj sto je dosao ne duluje nista posebno na snimku,ali hajde da vidimo,gori valjda ne moze biti.Zvezdi treba ozbiljan golgeter sto daje 25 golova po sezoni.I ovaj mali Sremcevic nema veze,a Terza je to platio 2,5 mil.Tako i sa Motikama,La prevarama i sigurno jos stotinak totalnih promasaja i silni milioni od ugradjivanja,a Crvena Zvezda svake godine sve losija.I dalje su nosici igre Ivanic,Katai,Kanga..
k

konsenzus

pre oko 2 meseca

Sve go naruceni tekst. Cuj vladao strucni konsenzus. Kuvaju zabu.
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Endiaje kao nekada Milic,tako nekako.
Ž

ŽVALA de BUGOJNO

pre oko 2 meseca

Zar nam ne ide sjajno od 2012. godine?
G

GorostasIzKafica

pre oko 2 meseca

Uz ramadanijevog i bjekinog Antonio Rukavinom i Žilom nam je fantasticno
m

mikkelsen

pre oko 2 meseca

Neka se javi brat SUPPORT TUHEL.. Legenda Mozzarta
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Nema vizije,nema strategije,nema sistema,postoji samo interes grupe pojedinaca koji je uvek iznad interesa kluba i tu razvojne linije i progresa apsolutno nema tako da je ova nasa zacaurenost u blatu surova realnost!
m

molim?

pre oko 2 meseca

Dovođenje napadača je u redu, naročito što i fizički a i po karakteristikama nije isti kao Ndijae. Dakle, niži je, ali bolje barata loptom, bolja tehnika i završnica, otvara i napada prostor. Ne mogu da razumem da smo za mladog napadača dali 2 miliona i sada nema šansu, a razmišljamo da damo još 2 miliona za novog mladog napadača? Čemu to? Takođe, lepo je što imamo puno mladih igrača, ali treba biti realan da nama trebaju kvalitetni mladi igrači. Jednog smo kupili, to je Điga, i ko šta mislio, na njemu ćemo samo da zaradimo. Dvojicu smo napravili, Lekovića i Mimovića. Oni imaju kvalitet za seniorski fudbal, i njihov izbor nije prvenstveno zbog godina, nego kvaliteta. Nisu ni Nedeljković ni Mijatović odmah pokazali ekstra kvalitet, ali su iskoristili šansu i lepo smo zaradili na njima. Naravno da treba da se gleda u budućnost, ali mislim da je dosta miliona potrošeno uzalud, da ne pominjem Mitrovića, Motiku, Kabića itd... Šljivić, Knežević, Lučić, Jovanović, Maksimović...
p

preko 100

pre oko 2 meseca

Igrača u kkfmp i fk državno mezimče svake sezone plaćaju gradjani ovog napaćenog naroda, ne svojom voljom. Samo se pitam, dokle?
p

preko 100

pre oko 2 meseca

Igrača u kkfmp i fk državno mezimče svake sezone plaćaju gradjani ovog napaćenog naroda, ne svojom voljom. Samo se pitam, dokle?
p

preko 100

pre oko 2 meseca

Igrača u kkfmp i fk državno mezimče svake sezone plaćaju gradjani ovog napaćenog naroda, ne svojom voljom. Samo se pitam, dokle?
p

preko 100

pre oko 2 meseca

Igrača u kkfmp i fk državno mezimče svake sezone plaćaju gradjani ovog napaćenog naroda, ne svojom voljom. Samo se pitam, dokle?
z

zmi zmi

pre oko 2 meseca

Ma Zvezda je cudo ljudi, uzivam.
C

Cz1952

pre oko 2 meseca

Ja kritikujem zvezdu jer je volim od kad znam za sebe i pamtim vremena kada je tim bivao iz godine u godinu sve bolji. ovo danas je nasumicna kupovina i prodaja. Hvala bogu da smo ispred jsd, jer me samo to tesi
C

CZ1969

pre oko 2 meseca

takođe
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Za grupu LŠ treba 15 igrača ne manje vrednosti od 30 miliona evra,pojedinačno. Pa ako i takav tim se sklopi to ne garantuje apsulutno nikakav uspeh. Zvezdi je potrebna LŠ radi budžeta i radi apsolutne dominacije u Srbiji. Cilj je da se polako približavamo velikanima. Ovaj tim će biti sposoban da uzme koji bod u LŠ! Jedno su želje a sasvim drugo mogućnosti !!!
T

Trtmrt

pre oko 2 meseca

Realno tako je. Uzeti neki bod u Lš i duplu krunu kod nas se može smatrati uspehom. Za više prosto nemamo para!
D

Dr bn

pre oko 2 meseca

Ovaj Cvetkovic ko da je Maradona pa ga jurimo oces neces idemo dalje trazimo drugog.
b

boker

pre oko 2 meseca

Znaju da pljuju po svojim igracima a cute sto JSD gostuje na svom bunjistu ne bune se, navijaci zvezde su sramota zvezde
Z

Zulu warriors

pre oko 2 meseca

Umesto da se dovode kvalitetni stranci za evropu mi dovodimo nove Kabiće i Sremčeviće da greju klupu i to za velike pare
8

8

pre oko 2 meseca

Crvena Zvezda igra dve utakmice za ulazak u ligu šampiona 20/21 Avgust prva , do tada ima 5 kola domaćeg prvenstva da uigra tim . Znači imaju oko 40 dana do tih utakmica sasvim dovoljno vremena . Batalite napad krila napadačei koga bi Vi doveli ne ćemo gledati lep fudbal sa Milojevićem , ali sa njim imamamo 50% šansi za Ligu Šampiona ko god da nam se padne .
N

Nedeljko Kokot.

pre oko 2 meseca

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 7-8 GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20 GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 13-14.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Ne vidim razlog da se upuštate u rasprave sa ovima iz malog jsd-a.Ndiaje nije pravi špic za Zvezdu, ako ovde tvrdite da jeste onda samo potvrđujemo da nećemo napraviti nikakav iskorak kao klub a to plaši opasno.Da se razumemo nije ni za teranje, neka ga kao drugi špic ali nemojte nam oči mazati kada postoje čisti argumenti, prijem, pas, zakasnele reakcije i šut su katastrofalni za napadača crvene zvezde, ako govorimo da ćemo napraviti iskorak i biti u rangu srednjih klubova evrope kao što su kopenhagen, sparta pa čak i marsej koji pravi isto loša poslovanja ovih godina.Cvetković može biti dobar za budućnost ali tek kad napravimo stil igre jer smo prodajama to trenutno izgubili.Prodajom Olajinke za tu siću ispašće kao da krećemo od nule u građenje tima.O krasou da ne pričam.Hvanga realno i dogovorom ne možemo zadržati, što je opravdano, ali nemamo zadnjeg veznog oko koga bi smo trebali da gradimo igru i da vidimo sposobnosti kako u napadu tako i u odbrani od kontri kada nas pritisnu kao juče taljares gde su nam krila dosta lako gubila lopte i bila udvajana.Oko ovih par stvari ne sme da bude kompromisa i tačka!!
S

Sta to bese titula?

pre oko 2 meseca

Ljudi, A jel se mozda neko seca kad su zadnji put Nogometasi iz jsd kluba osvojili zadnju titulu i zadnji put igrali u LS, ja pitao prandedu od 105 godina,on kaze cuti sine, to je bilo toliko davno da se cak i ja toga vise ne secam!
j

jsd

pre oko 2 meseca

Siguran sam a i oni u upravi Zvezde znaju da je ovaj gori od Dionija ito mnogo gori.
j

jsd

pre oko 2 meseca

Siguran sam a i oni u upravi Zvezde znaju da je ovaj gori od Dionija ito mnogo gori.
7

7god bez titule

pre oko 2 meseca

A pazi ti samo ko se to nama smeje ovde i busa u grudi,navijaci jsd nogometnog kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 80.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena pre par meseci i zbog cega sad moraju da rasprodaju ceo tim jer su ubBankrotu! Kluba koji titulu video nije 7 punih godina a LS igrao nije vise od 2 pune Decenije,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i poklonjenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od decurlije iz Danske,Sabaha..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude navijac takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom balkanu!
S

Sada ne,ne

pre oko 2 meseca

Pobedili su oni Mančester bilo je samo 1:0 za Engleze a u Zvezdu su dobili sa 2:2, kakva je to radost bila a tek zabluda da ne pričamo o tome.
F

Fujjj bagro lopovska

pre oko 2 meseca

Ovo ako je za ligu sampiona ja sam papa
D

Deca iz Danske

pre oko 2 meseca

Ma kako da ne haha...Terza,Uprava,Igraci,Navijaci,Miloje...itd ma "nista ne valja" jel tako lazni zvezdasi, ali vam zato valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 7 punih god a LS igrao nije preko 20 god, i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i autolimari iz Sabaha iz Azerbejdzana,klub koji ima najvise 5ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi! Mozda takav klub "valja" sto vise neuspeha i brukanja to bolje, jel tako?
S

Simpatizeri kluba

pre oko 2 meseca

Secam se dobro ko juce da je bilo,prosle i predprosle godine krecu napadi sa svih strana kako to Terzica treba da bude "sramota" sto ni jednog igraca ne moze da proda preko 5-6 mil i sto nece da prodaje mlade igrace..itd, a sad kad je isti taj Terzic za samo 3 klinca zaradio Zvezdi 30 mil ove sezone, odmah placeni jsd botovi i Lazni zvezdasi menjaju plocu pa spinuju kako je sad odjednom toboze 'sramota' prodati 3 mlada igraca za 30 miliona haha...a sve te poruke pisu jedni te isti likovi koji sebe nazivaju "strucnjacima" a fudbal i fudbalsku loptu videli iskljucivo na TV-u ili na igricama na telefonu ili kompijuteru sa kojih ne silaze po 24h dnevno,drugim recima takozvani strucnjaci iz fotelja koje da sad pitas kog meseca je Zvezda osvojila titulu u Bariju,u sve pare smem da se kladim da 99% njih ne bi znalo taj odgovor a ovamo sve 'najveci' zvezdasi koji se kunu kako sve znaju o Zvezdi i slicno,i kako bi oni toboze mnogo bolje vodili klub od ove uprave zavaljenji u fotelje sa telefonima u rukama po 24h igrajuci igrice na internetu i dan i noc,drugim recima takozvani Simpatizeri kluba!
D

Dupla kruna x4

pre oko 2 meseca

Hoćemo Afrikance sezonske radnike luna parkova i cirkusa po Africi. Samo sa takvim Afričkim kapitalcima možemo da napredujemo. Hoćemo da celu startnu postavu čine igrači iz Afrike.
Z

Za Ginisa

pre oko 2 meseca

Kalcopolista... SEDAM godina bez titule za redom eeej pa kud ces gore od toga?
A

Alavost

pre oko 2 meseca

Nisam navijac CZ ali umem da prepoznam pametno poslovanje kluba i to treba zaista istaci kao nesto odskocno u ovoj neodskocnoj Srbiji. Postoji razlika izmedju svetskih klubova sa transfer politikom koja je u sustini poslovanje, necujno a bogato, na desetine miliona koja se prebacuju bez buke u normalnim svetskim okvirima. I onda imas barabu Terzica, drski i nalozeni "klinac" koji bi da digne kragnu i proseta krajem, mozda nabode nekog starca, izmaltretira nekog slabijeg i strelja pogledom u skolskom dvoristu, na putu da odigra partiju pokera na aparatima. Resite se ovog gada, zagadice vam klub mrznjom, oholoscu i bezobrazlukom.
N

NE BRŽE OD TRANSFERA

pre oko 2 meseca

Ko juri po ovoj paklenoj vrućini - nije normalan. A možda još i manje onaj stranac koji želi da dođe i igra ovu ligu bez gledalaca i stadiona.
T

Terza i Cova

pre oko 2 meseca

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan GINISOV REKORD i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije preko dve pune DECENIJE za redom! A u kosarci jos i gore, 13-14 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige + 8-0 metla u jednoj sezoni...sta mislite koji je to klub,pogadjajte?
C

Cuj ostaje

pre oko 2 meseca

pa ko to drvo da uzme...nego vecni muljator pusi buvu da vidi sta plutki mozgovi misle.
O

Odvratnijeg kluba

pre oko 2 meseca

u svetu ne postoji...vecne sluge svakog rezima..crveno bela lizala.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Kaže lik čiji su klub osnovali Tito i vojska.
D

Deka PG

pre oko 2 meseca

U brateee! Pitam se jeli ti onaj minus iz prošle sezone, 7 godina apstinencije ili ovih 40+ udarilo u vugla, ali definitivno, treba ti brza pomoć
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 meseca

Taj Farense se nadavao golova u ligi kakva je portugalska a i statistika samog igraca je odlicna, tako da se radujem ovom pojacanju! Ostalo ne bih komentarisao jer su verovatno novinarske patke kao jurimo 40 igraca a bekove nam igraju Rodic veteran i Mimovic dete.
K

Kalimero Efekat!

pre oko 2 meseca

Nista smesnije nema nego kad ovi iz nogometnog jsd kluba kazu kako je Zvezdi i dr.Terzi sve pare "dala drzava" i slicno bla bla...itd a Zvezda samo prosle sezone od Erakovica 7-8m, Azarova 3m, Pesica 1.5m, Nedeljkovica 10m, Mijatovica 9m...Samo u prodaji tih pet igraca Terzic zaradio 30 miliona eura Zvezdi. Od lige sampiona 27, od ulaznica 5-6 mil...itd Dakle samo to saberite i dobicete preko 60 miliona eura. Onda na to dodajte jos tv prava, od Gasproma 5-6m, od telekoma 1.2m , od manjih sponzora makar par miliona ukupno. Zvezda ce ove sezone premasiti cifru od 80 miliona eura za budzet. A prdizan ce otici u minus jer mu je budzet 25-30m a nemaju prihod ni 10 mil. Prodali Ilica za 4m, od sponzora uzeli mozda 4m,evropu nisu ni igrali,na ulaznice nista,ono sto prodali Rikarda dali za Saldanju..I posle njih neko "urusava" hahaha.... A da ne govorim sto im drzava vec 7-8 put za redom daje po 4-5 miliona zadnjih 8 godina i Kupuje im redovno licencu za Evropu koju nisu zasluzili na terenu. I onda dodju i kazu,drzava daje Zvezdi a prdizanu nista haha... Imate digitron ako ne znate da racunate,stavite koliko je Zvezda u ovi sedam sezona platila igrace koje je dovela a za koliko je prodala igrace. Zvezda je oko 300 miliona prihodovola za svo to vreme kada saberete prodate igrace,sponzore,novac od UEFA-e,tv prava,ulaznica itd. Zvezda ulaze novac jer ima pokrice u igrackom kadru,svom vlasnistvu itd.A vi nemate apsolutno nista jer vam je ionako Poklonjen Vojni stadion Zalozen u Hipoteku zbog 70+ mil duga koji imate a vasa uprava to krije od javnosti sto su javno priznali i vasi bivsi clanovi uprave poput Vuletica i snajdera Djurica, teleoptik koji je vam je takodje Poklonjen za vreme Slobe i M.Marjanovica vam je isto Zalozen za Hipoteku zbog duga,igracki kadar ne vredi apsolutno nista. I tu je razlika i to ogromna izmedju Zvezde i prdizana. Zvezda kupila korejca za 5.mil ali sada moze da ga proda za 10 i to lagano. Kupila Bukarija za tri,sad ga prodala za 8 mil, kupila Glazera za 1.2m,sad moze da ga proda za 7-8 mil. Dovela Azarova za manje od milion,prodala ga za tri..itd itd Dakle ima i promasaja ali mnogo vise pogodaka u pojacanjima i zato se sad sve vise Zvezda nalazi u finansiskom plusu iz godine u godinu prodajuci skupo igrace i igrajuci redovno Evropu svake godine plus puna Marakana i ulaznice za LS ili LE. A vama ostaje da vecito trazite alibi i okrivljujete druge za vase neuspehe...klasican Kalimero efekat malog jsd kluba koji ne zna za titulu punih 7 godina a LS zadnji put igrao kad je Tito bio ziv, toliko o tome!
D

Dzaba se raspisa

pre oko 2 meseca

Kad je istina da crvrnka sluzi svakom rezimu.
R

Realnost

pre oko 2 meseca

Sedi i cuti klinac. Dok ste vi bili na aparatima 7 godina jedino smo mi odrzavali fudbal na mapi sa sve Evropskim prolecima itd, a sad se busas jer vas guraju a po nama gaze. Zivot je cudo mali, samo nastavi da seres, znas kako mogul stvari da se okrenu. Vidi Srbiju 90-ih, ako0 je moglo to mozi i privatno nesreca da te strefi. Sedi, cuti, manje mrzi, vise citaj i vise pitaj.
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

Hoćemo još Afrikanaca galaktikosa. Hoćemo kapitalce iz Afrike, oni su Zvezdina budućnost. Tu je i pedantni stručnjak iz Arandjelovca zvani otkaz 5x, zvani bunkerica i anti fudbal. A šta tek reći za Doktora Arizonu, Doktora virtuelne ekonomije zvanog Dojče Bank.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

@Corleone, Kalcopolista...kako je navijati za klub koji punih 7-8 god bukvalno sanja titulu a LS igrali zadnji puta kad je Tito bio ziv, jel boli ?
Г

ГоростасИзКафића

pre oko 2 meseca

Нисам крштен и летујем у Албанији.
D

Dupla Kruna 4 x

pre oko 2 meseca

Meni prosto milina citati kako u rojevima kao strsljenovi navijaci malog nogometnog jsd kluba napadaju ovde Terzica sa laznih zvezdaskih profila u fazonu Terza ce da 'upropasti klub' bla bla bla, bolji je vidic bla bla bla,ne zna da dovede pojacanje bla bla...itd Iz aviona se vidi koliko mrze Terzu jer je Uspesan a oni mu nista ne mogu, i ne mogu da ga oteraju iz Zvezde nikako pa su frustrirani! Mislim treba ih i razumeti,nije im lako, od kad je Doktor fudbala Terza na celu Zvezde oni titule videli nisu skoro punu DECENIJU a LS igrali nisu vise od 20 godina,zato ga i mrze i napadaju toliko,rezultati,titule i trofeji sve govore ko je Kralj fudbala na Balkanu a njegovo ime je Zvezdan Terzic, za koga je cak i legendarni Mamic rekao da je najsposobniji covek u istoriji Zvezde posle Dzajica!
D

Dupla Kruna 4 x

pre oko 2 meseca

Meni prosto milina citati kako u rojevima kao strsljenovi navijaci malog nogometnog jsd kluba napadaju ovde Terzica sa laznih zvezdaskih profila u fazonu Terza ce da 'upropasti klub' bla bla bla, bolji je vidic bla bla bla,ne zna da dovede pojacanje bla bla...itd Iz aviona se vidi koliko mrze Terzu jer je Uspesan a oni mu nista ne mogu, i ne mogu da ga oteraju iz Zvezde nikako pa su frustrirani! Mislim treba ih i razumeti,nije im lako, od kad je Doktor fudbala Terza na celu Zvezde oni titule videli nisu skoro punu DECENIJU a LS igrali nisu vise od 20 godina,zato ga i mrze i napadaju toliko,rezultati,titule i trofeji sve govore ko je Kralj fudbala na Balkanu a njegovo ime je Zvezdan Terzic, za koga je cak i legendarni Mamic rekao da je najsposobniji covek u istoriji Zvezde posle Dzajica!

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Zajašio šerif bogovsku platu i ne popušta. Sipaj vule. Pa gde bi imao toliku platu, kao prosek. E srbijo medju šljivama.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Smejemo se nesto Zvezdi... A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 7-8 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Smejemo se nesto Zvezdi... A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 7-8 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
K

Kipranin

pre oko 2 meseca

Rukovodstvo crvene zvezde navalentno ?!!! Upotrebite prave izraze, ucenjuje,preti,salje pajser brigade kad treba ubediti nekoga itd.
S

Samo pljujte

pre oko 2 meseca

Internet Navijači zvezde nemaju pojma o fudbalu tako da i ne cudi ovakve glupe komentare da ostavljaju ,oni ne shvataju da je upravo to sto je ulazak u Sanse pokazatelj koliko je kvalitetan igrač Serif da je los bio bi nevidljiv kao Sremcevica ali njima ne Mozes objasniti oni su krdo koje samo pljuje
К

Колико те терза

pre oko 2 meseca

Плаћа да ботујеш за њега..
T

Terzaprevara

pre oko 2 meseca

Koliko njih placas da podrzavaju ove transfere ?
N

Nedeljko Kokot.

pre oko 2 meseca

@Terzaprevara... 20 god niste odigrali ni jednu LS a titule videli niste 7-8 pinih goduns,cisto da te podsetim ako si zaboravio?
Z

Zoran 91

pre oko 2 meseca

Ndijaj može pomoć u našoj ligi ali Evropa nula, i ako bi neko dao i 3-4 miliona prodat odmah. Pitam se zašto ne igra onaj bek Koreanac ili je još nesrećni Rodić bolji. Sve u svemu ovi koji su došli su možda i lošiji od onih koji su otisli
G

Ggoosstt

pre oko 2 meseca

Seol se jos oporavlja od operacije ramena.
X

Xxxxxx

pre oko 2 meseca

Internet Navijači zvezde nemaju pojma o fudbalu tako da i ne cudi ovakve glupe komentare da ostavljaju ,oni ne shvataju da je upravo to sto je ulazak u Sanse pokazatelj koliko je kvalitetan igrač Serif da je los bio bi nevidljiv kao Sremcevica ali njima ne Mozes objasniti oni su krdo koje samo pljuje
T

Terzićmagija

pre oko 2 meseca

Terzina tastatura se usijala da odbrani svoje necasne radnje sa transferima !!! Navijaci ocigledo su nezadovoljni, Terzo shvati da si preterao !
l

lazete

pre oko 2 meseca

mrsss niko nije za terzics nego vi hocete da unistite tim pred kvalifikacije
M

Mile led

pre oko 2 meseca

@Terzićmagija,,, 7 god za redom ste bez titule,Hvala Terzi do neba na tome!👏

Mali peca

pre oko 2 meseca

Sta ce nam tri spica , kad Miloje svakako voli da mu Nedijaj igra 80+ minuta svaku utakmicu ili taj Duarte , nema potrebe za tri spica dva su sasvim dovoljna , a svakako imamo Sremcevica , malog Cvetkovica ne zelim da vidim u zvezdi jer znam da nece dobiti pravu sansu , a stvarno je talentovan , to je i pokazo na Euru do 17 g .
R

Radonjic i Stoper

pre oko 2 meseca

VRATITI JOS RADONJICA I DOVESTI DOBROG STOPERA I TO JE TO,NE TREBA NAM NISTA VISE! 🏆👍
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

I dovesti još par Afrikanaca galaktikosa. Hoćemo kapitalce iz Afrike!!!!!!
R

Radonjic i Stoper

pre oko 2 meseca

VRATITI JOS RADONJICA I DOVESTI DOBROG STOPERA I TO JE TO,NE TREBA NAM NISTA VISE! 🏆👍
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Ako u Zvezdi nisu shvatili da je nama potreban bolji napadač onda ne znam sta je
N

Nego sta

pre oko 2 meseca

Tebe treba da pitaju
M

Milan2211

pre oko 2 meseca

Terzicu idi iz Zvezde !!!!!! Bolje dok je vreme !!!
S

Svet je lep

pre oko 2 meseca

A ima ih puno boljih na svakom ćošku!Ajmo malo biti realni,nema više velikih preduzeća kao nekada RK Beograđanka,nema limita od 28 godina za odlazak vani a o prodajama ulaznica za mečeve domaće lige da ne pričamo.Sjeti se samo kakav tandem su bili Toplica i Stojadinović,Lukić i Adžić..Terza je zlatan u njihovom društvu.
d

dr.Zvezdan

pre oko 2 meseca

Prvo da ugasim igokeu pa ci onda da razmislim! 🧹🤫
7

7 godina...

pre oko 2 meseca

@Milan2211... 7 god bez titule, jel boli ? 🤫
M

Markokostic

pre oko 2 meseca

Uparava napolje !!! Preterali ste ga !!!
T

Terza...

pre oko 2 meseca

....stavio🔒na jsd,puna podrska za njega!
M

Mujagic

pre oko 2 meseca

@Markokostic,,, izgubili ste 4 duple krune za redom i 7 titula takodje za redom,kud ces vise od toga?
p

prosto

pre oko 2 meseca

Serif je odličan igrac ali su ovce naucene da ga mrze i da ga pljuju i to je to...Tu nista de nece promeniti, Oni ne brinu da li zvezda ima zamenu kako. bi tim izgledao bez njega ,ovce pljuju i pljuju jer to nisu navijaci zvezde
S

Skeva123

pre oko 2 meseca

Jel ste primetili mazu oci navijacima sa nekim korektnim igracima, a onda dovedu najveca drva koja mogu, Puma je najlosije krilo koje se dovodilo u vezu sa nama, a slicno je i ja ovim Duarteom i sve nekako igraci koji prolaze svoj zenit, a nikako neki igrac od 20-23 godine na kome mozda moze da se zaradi.
D

Dzoniiiii

pre oko 2 meseca

Gde su navijaci zvezde da brane zvezdu od medijske hajke, samo su tu da pljuju po igracima sopstvenog kluba tu su najaktivniji, vi ste zlo crvene zvezde
d

dzoniii i

pre oko 2 meseca

Gde su navijaci zvezde da brane zvezdu od medijske hajke, samo su tu da pljuju po igracima sopstvenog kluba tu su najaktivniji, vi ste zlo crvene zvezde
D

Dzoniiiii

pre oko 2 meseca

Gde su navijaci zvezde da brane zvezdu od medijske hajke, samo su tu da pljuju po igracima sopstvenog kluba tu su najaktivniji, vi ste zlo crvene zvezde
S

SilverSurfer

pre oko 2 meseca

Slična situacija kao prošle godine kada je Kraso izgubio mesto u timu zbog Ndiaja. Sada, izgleda, njega čeka ista sudbina. Prošlogodišnje dovođenje tri igrača u minut do dvanaest i prodaja Erakovića unakazili su ekipu. Sve ono što je izgledalo dobro na pripremama raspalo se jako brzo. Pojačanja dovedena da prave razliku u Ligi šampiona ispostavilo se da nisu pravila razliku ni u domaćem prvenstvu. Pre dolaska u Zvezdu Hvang pola godine nije igrao, Điga je bio uglavnom rezerva a Ndiaj je bio napoznanica za koju je potajno tinjala nada da može da bude kao Boaći u prvom mandatu. Međutim, nakon utakmice na Banovom brdu (ko je ikada video Ivanića onako besnog) bilo je jasno da je on još jedan u nizu igrača dovedenih tek tako. U jesenjem delu sezone postigao je jedan gol u prvenstvu a u Ligi šampiona promašio sve što je mogao. I stalno se pisalo da ima poverenje. U međuvremenu od njega je bio bolji Mijatović koji je i brže, bolje prodat. To skoro nikome nije zasmetalo ali zato se u komentarima ubiše od branjenja ovog polufudbalera. Izgleda da u Zvezdi nisu ništa naučili od pogrešnih poteza povučenih prošle godine. Nameće se pitanje ko će biti prvi špic? Ako to bude Duarte koji su razlozi da Šerif izgubi mesto u timu ako su u klubu zadovoljni njegovim igrama? Šta znači deljenje minuta? Valjda treba da igra bolji? Deljenje minuta je postojalo kada su u klubu pokušavali pošto - poto da prodaju Pavkova pa su Ohija izvodili iz igre nakon jednog poluvremena. Na koji način će gubitak mesta u startnoj postavi, ako se dogodi, psihološki uticati na Ndiaja? Ako je Milojević uspeo nekako da ga oporavi na koju način će izvesti novu magiju? U Zvezdi ne razmišljaju da grade tim već se nadaju da će imati sreće sa kupovinom igrača koji će baš u Zvezdi bljesnuti. Međutim, u sportu tako ne biva. Izgradnja tima je dugotrajan i delikatan proces. U Zvezdi, izgleda, za to nemaju vremena. Zbog toga je učešće u evro takmičenjima uspeh a eventualni prolazak grupe više splet okolnosti nego sistematskog rada. Pitanje ko će sve do kraja prelaznog roka zadužiti dres Zvezde.
Џ

Џабе Звезди уносни

pre oko 2 meseca

Трансфери кад то не доноси лествицу више већ само стагнирање и минус у трансферима...

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Ma u pravu si. Svaka šuša može da sedi u top 32, kud je to mešto.
D

Dzoi

pre oko 2 meseca

Internet Navijači zvezde nemaju pojma o fudbalu tako da i ne cudi ovakve glupe komentare da ostavljaju ,oni ne shvataju da je upravo to sto je ulazak u Sanse pokazatelj koliko je kvalitetan igrač Serif da je los bio bi nevidljiv kao Sremcevica ali njima ne Mozes objasniti oni su krdo koje samo pljuje
i

igokeas

pre oko 2 meseca

@Џабе... 7-8 god ste bez titule i 20 bez odigrane LS, jel boli ?
Џ

Џои

pre oko 2 meseca

То што улази у шансе нема никакве везе о квалитету.. Под један! Под два код нападача се гледа реализација ту се види његов квалитет.. а за 5 милиона бачених на њега никада нећемо моћи да вратимо ту цифру а поготову не да зарадимо нешто.. Ако ботујеш за Терзу прво размисли шта пишеш. Спортски поздрав...
m

matori ganci

pre oko 2 meseca

Otkud ovolika odbrana Šerifa? Bidim prilično organizovan hor koji ga brani. Možda zato jer je dobrano plaćen, a pokazuje malo. Jak je, deluje spremno, ne ume baš da se snađe sa loptom, ume da je ćušne u gol i da nosi dva igrača, uspešno. Sa druge strane je spor i nedovoljno, za Zvezdu, tehnički potkovan. Mislim da nije loš. Nije sjajan, jasno, alu nije ni zlo. Bez obzira na sve, ne vidim razlog za ovakvu orkestriranu odbranu nekog igrača koji, ako sutra ode, ne bi nikome nedostajao. Nije on ni legenda niti nas je zadužio. Nije loš, to je sve. Dobre igre tek očekujemo. Zašto ga roliko branite, čemu? Nistw vi uzeli procenat od njega, neko drugi je. I opet će, kada ga prodaju.
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Naprotiv, ja vidim prilicno organizovan napad, a brane ga ljudi koji ipak kapiraju neke stvari.
k

ko nam kaze

pre oko 2 meseca

zato ste za Ohijem plakali...
@

@kome god

pre oko 2 meseca

Možda je tako, možda ja ne vidim dobro organizovanu napadačku liniju ili linije sa izrazitim centarforom koji ume da se gradi, rve sa igračima, ali me ume sa nešto više aa loptom. Moguće je, naravno i neka je tako. Ali otkud potreba da se brani, baš ovoliko, ovaj igrač? Šta je to uradio, odigrao, čime nas oduševio, zadužio, iz oka ispao? Ja, evo, ne znam. Igra kao Boaći po povratku- slabo. Nek proradi taj dobro organizovani mapad, neka se Šerif nadaje golova, voleo bih. A što se Ohija tiče, ni on ništa nije uradio, ali se i kraće zadržao. Mislim da je mogao i morao više. Nema ga, sve ok, sad Šerif nek zavodi red, nemam ništa protiv. Neka se dokaže zver, što reče Bahar, daleko mu lepa kuća.
G

Gostsrb

pre oko 2 meseca

Serif je placen 5 miliona, Seri iz Vose 120 000. Serif bi morao da ima 25+ golova i 10+ asistencija protiv Surdulice, Rakovicu, Panceva, Ivanjice... Moramo bi razliku u evropi da pravi.
n

nema vama pomoci

pre oko 2 meseca

A mbape da daje 500 golova po sezoni to je ta logika
Š

Šerif je

pre oko 2 meseca

plaćen 4 miliona,tačnije 3+1
£

£

pre oko 2 meseca

Serif je placen oko milion, ostalo su bajke. Razlika do 4 miliona je na racunu u Nemackoj
C

Ccccccccc

pre oko 2 meseca

SVE CE TO NAROD POZLA( PLATI) TITI !!!
p

pouyfdes

pre oko 2 meseca

prosli Tomane je stigao za 700-800 soma ovaj Tomane za 2 milke, sve sto treba da znate o ovom prelaznom roku...
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Majstore danas ti je 2 miliona kao nekad 700.000 ili 800.000 hiljada! Sto si nekad kupovao igrača za 700 ili 800 hiljada sad igrača istog tog kvaliteta je teško dovest ispod 2 miliona... Hvang ne bi bio 5 miliona nego 2. 5 i tad bi pisali au dadoše 2.5 miliona, previše!
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Majstore danas ti je 2 miliona kao nekad 700.000 ili 800.000 hiljada! Sto si nekad kupovao igrača za 700 ili 800 hiljada sad igrača istog tog kvaliteta je teško dovest ispod 2 miliona... Hvang ne bi bio 5 miliona nego 2. 5 i tad bi pisali au dadoše 2.5 miliona, previše!
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Kad će privatizacija i je l' još uvek "država nema snage da se obračuna s huliganima"?
B

Bata Želja

pre oko 2 meseca

Reći za igrača plaćenog 4,5 miliona Eura koji pri tom nije mogao da da gol na citiram petnaest prvenstvenih utakmica za redom a da ne pričam o onom promašenom ziceru protiv Čuke koji je i najavio o kakvom se igraču radi da je suvi kvalitet a da ga navijači koji nerazumeju fudbal mrze a da on ima nemerljiv doprinos igri je u najmanju ruku smejurija, na petnaest utakmica je mali Mijatović ulazio sa klupe i ovom poluamateru pokazao kako se daju golovi i kako treba da izgleda napadač, ovaj poluamater ako sve bude kako treba do zime pakuje prnje i odlazi u Tursku, Kipar ili S. Arabiji jer za bolje i nije slično kao i igrači pre njega koji su dovođeni kao pojačanja za L. Š a kasnije posle jedne ili čak polusezone odlazili u niže lige po Evropi, pre ili kasnije sav mulj koji je dovođen i u medijima predstavljan kao pojačanje ispliva na površinu i predstavi se u pravom svetlu i to se i vidi a dokaže se i u narednim transferi ma tih igrača tako da dragi pojedini komentatori ovde utuvite već jednom da navijači nisu slepi a nisu ni budale i savršeno dovoljno razumeju fudbal!!!
b

botino

pre oko 2 meseca

jedi sendvic
n

nema ti pomoci

pre oko 2 meseca

ti i jesi slep kakve gluposti si napisao
G

Gostsrb

pre oko 2 meseca

Smejurija je da se igraci placaju 2,3,4,5,6 miliona i onda ucinak meri u duelima sa Surdulicom, Rakovicom, Pancevom... Pa, Seri, najbolji igrac Vose je placen 120 000e. Kolektivno slepilo navijaca blizanaca.
s

samo tako

pre oko 2 meseca

ala si se izlupetao
M

Milan9111

pre oko 2 meseca

Svaka čast. Terzini mafijasi podrzavaju ove transfere !!
T

The Tox

pre oko 2 meseca

Serif je suvi prosek i nista vise.Ok ima fiziku i telo,moze da trci na evropskom nivou(celu tekmu),solidno se krece i to je to.Brzina osrednja,tehniku nema,osecaj za gol osrednji.Sto se cuvanje lopte i gradjenja i skoka isto tanko(nema dubine za tim).Realizacija isto upitna.Nemam nista protiv momka,i mislim da moze da bude koritsan u nekim tekmama i nekim delovima utakmice,ali da bude prvi spic za celu sezonu tesko.
a

ajde pali

pre oko 2 meseca

izvini strucnjace nismo te prepoznali
t

trancer

pre oko 2 meseca

Serifu je u finalu kup 2 3 puts ponisten gol zbog ofsajda milimetarskog recite jednog igraca koji je bio dominantniji od njega od Zigica ,ali nauceni ste da pljujete zato ste i sramota za navijace zvezde
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Боаћи,Уго Виеира...За нашу лигу и Орландић је био доминантан.
l

lazes bre

pre oko 2 meseca

boaci nije bio dominantan, Pesic je dao vise golova, Vijera je mali igrac rastom
i

istinaaa

pre oko 2 meseca

Iskompleksirani internet navijaci koji mrze Serifa jer to im je opsesija navike, moraju nekog da mrze, uvek nadju nekog,pre je to bio Pesic sad Serif, nisu ni videli da je Serifu ponisten cist gol, ne gledaju oni nista oni samo mrze, sad hoce da oteraju Serifa koji odgovara Milojevicu pa ce doci gori od njega ali posto je gori i nije Serif vajni veliki zvezdasi ce ga obozavati.. Navijaci zvezde su postali najgori deo Zvezde , rak rana zvezde .Dok je kod nekih "ubica" nama ne valja cak i kada da 3 gola na tri derbija, to je prokletsvo navijaca zvezde ,oni bi najradije da se vrate u period Prosineckog da uzivaju u tika taka Barselona fudbalu i porazima na marakani , Sramota me u sta su se pretvorili navijaci zvezde u koje razmazene kreature, Sad kada "oteraju" Šerifa jer oni misle da oni vode klub pa ce da oteraju Milojevica pa da vrate njima omiljenog Bahara 🤡
m

matoriii

pre oko 2 meseca

Svako ko pljuje Šerifa nema pojma o fudbalu, a poznato je da navijaci zvezde nemaju pojma o fudbalu tako da i ne cudi
p

pa ajde

pre oko 2 meseca

reci nam sta to Nedaje dobro donosi na terenu. Daj neku njegovu vrlinu koju bi trebali da smo videli..
F

Futsalista

pre oko 2 meseca

Ali kakve su ambicije ako se dovode novajlije iz fran 2 il port lige...
t

to je to

pre oko 2 meseca

Vole vise navijaci zvezde Ohija koji je neevidljiv celu utakmicu od Serifa zlo su postali navijaci zvezde,zlo po zvezdu,mrze najbolje igrace a uzdizu one sa klupe, uvek inat i Pakost
T

Tiću

pre oko 2 meseca

A šta vi hoćete?Svako malo puknete od 2 do 5 miliona evra na nekog igrača koja banka je sledeća na redu za gašenje pošto je Agrobanka morala da se ugasi zbog 18 miliona evra zvezdinog duga?Kako vas nije sramota više?
m

mozda je

pre oko 2 meseca

on bio nevidljiv ali se pojavi i cusne u gol. To je odlika velikih napadaca koji imaju znanje. Ni Levandovski nije zabijao 5 komada po mecu od sale, morao je dobro da se oznoji. Ali kome to objasniti..
a

ajde mrsss

pre oko 2 meseca

Agrobanka nije ugasena zbog zvezde prestani da lazes vise
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ako je nekoj banki problem 18M duga onda u treba da se ugasi.
@

@Ticu

pre oko 2 meseca

Kazi mi, koja bese ono banka dala Partizanu kredit koji on nije otplatio, pa kad ga banka tuzila sud presudio da banka treba Partizanu da plati skoro 200k evra? Da odem da podignem kredit, svidjaju mi se uslovi.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Za sve ove koji pljuju Šerifa i jedva čekaju da mu vide leđa napisaću isto kao i juče u vezi dolaska Duartea.Šerif je takav kakav je, možda nezna da primi loptu kako treba, možda deluje smotan i ne liči na znalca i prefinjenog fudbalera ali kada je on u igri uvek se nešto dešava oko njega zato što je borac, trlči, otvara se, oduzima i gubi lopte,nosi po dvojcu na leđima, ruše ga i biju ali i on ruši i bije. Kada umesto njega igra Sremčevića ne dešava se ništa. Kao da ga nema u igri i kao da igramo sa igračem manje. Duarte je doveden umesto Krasoa, školovan centarfor, tehnički jako potkovan isto kao i Krasi e sad pitanje je koliko će on da trči i da se bori i kakav će uticaj na igru i tim da ima. Ako se bude ponašao kao Kraso nikakav i zato ja ne bih prodavao Šerifa. Ovde ljudi pišu o njegovim promašenim šansama u LŠ ali on je ulazio u šansa a na šta je ličio Kraso u toj LŠ ne da nije ulazio u šanse nego nije mogao loptu da primi. I još nešto Duarte je jako sličan igrač Pešiću koga navijači nisu mogli da smisle iako je dao 40 golova za Zvezdu u dve sezone. Ako Duarte bude imao barem sličan učinak ti isti navijači obožavaće ga samo zato što ne vole Šerifa. Eto toliko o karakteru navijača. Što se tiče ovog Cvetkovića ne juriti ga ako ne želi da dođe, a ja kako pratim pripreme Čukaričkog i tamo je rezerva Melu i Tediću tako da je bolje poslati Sremčevića negde da igra i vratiti ga u sledećoj sezoni nego kupovati kadeta koji nije Zvezdaš i ne želi da dođe i ko zna šta će na kraju biti sa njim.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Невјероватно колико је негативних коментара, претпостављам само зато што си Пешића споменуо у позитивном контексту. Не знам у новије вријеме учинковитијег нападача у дресу ЦЗ, а уједно и оспорованијег. Боаћи је "божанство" (цијеним га и ја, поготово из првог мандата), а Шиља је "дрво"! НЕВЈЕРОВАТНО!!! А једини би му "гријех" био промашена шанса против ЦСКА, као да се нису остали врли нападачи ЦЗ измашили или уопште нису ни улазили у шансе!?
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

@CZ NS - Siljin najveci greh je sto je tastatura navijace i pljuvace nazvao pravim imenom. Zato ga i ne podnose. Jer nijedan komentar na njegovu igru nemaju, svi komentarisu njegovo ponasanje i aroganciju.
H

Hyypia

pre oko 2 meseca

Kupis sremcevica za ogromne pare i poslaces ga na pozajmicu. Show
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Da neko ponudi 6 miliona za šerifa, nema šanse, tolike pare mogu dati samo ovi naši prašinari.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

A sta ako ti kazem da ima ponudu a nece da ide??
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Izgleda da ponovo radi bot-centar u restoranu na stadionu JNA. Jedno vreme nije radio
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Шериф је нападач за нашу лигу ...ако даш 4м за нападача ,очекујеш више . Овај нови ако га је Мркела довео ,као Томанеа и Дионија...
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Efekat Duarte će grobarčići da pamte.
Z

Znaci

pre oko 2 meseca

Sremcević od 2,5 milona kao 9 pozajmljen igrac u OFK-A.
I

IndijanaC Dzons

pre oko 2 meseca

Ljudi ajde kupute nornalnog spica za neke ozbiljnije pare,ne treba da radi za ekipu,ne treba da se vraca nigde,neka spava u 16 m ...ali neka daje golove. Partizani ovakvi kakvi su uvek iskopaju nekog dobrog spica ni oni ne znaju gde a mi muku mucimo sa Nedaje-om.
k

krstim se

pre oko 2 meseca

sts ti decko pises kskve nebuloze
m

mrsss

pre oko 2 meseca

muku muci tvoj mali partizan
k

koliko ste jadnii

pre oko 2 meseca

jso muku mucimo sa Serifom ijso ne znsm kako cemo kuku 😢😢😢
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Fenomenalni su sa 0 trofeja.
B

Boners

pre oko 2 meseca

Ko je doveo Sremcevica za dva miliona, treba da Zvezdi plati 1,5 miliona i da leti iz kluba.
£

£

pre oko 2 meseca

Niko nije doveo Sremcevica za 2 miliona. Nego je zvanicno 2 miliona, a bar 3/4 te cifre su u necijim dzepovima sad
N

Novak majstor

pre oko 2 meseca

Realno uprava Crvene Zvezda i ne zeli da klub igra Ligu Sampiona ove godine . Mislim da Terzic ili Mrkela treba da izadju i javno to kazu , s obzirom na dosadasnji prelazni rok cilj je verovatno prezimeti u Ligi Evrope

FC President

pre oko 2 meseca

Mene najviše nervira kada nekoga dovedemo, a kao to je pravo, šta tu ima da se čeka neki period adaptacije ili šta već .. Majko, ako si spreman onda cepaj odmah i uigraćeš se vremenom, ovako čekamo mesec dana, pa dva i onda treći vidimo da to nije to.
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

Ma naravno, to tako ide. Preselis se u drugu zemlju, drugu kulturu, pocnes drugi zivot, igras kod drugog trenera, sa drugom taktikom, drugim saigracima, i ono, odmah dajes po 3 gola na svakoj utakmici. Tako to zamislja mali Mikica koji dalje od Igala i Paralije preko leta nije dobacio.
B

Bata Želja

pre oko 2 meseca

Pa druže i Ugo Vieira je menjao državu, trenera i kulturu pa je pokidao od igre baš kao i Boaći u prvom mandatu a koštali su tri puta manje od Šerifa!!! Šta ti nije jasno kakva adaptacija kakvi bakrači ili si klasa ili si krš i kraj.
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

I gde su njih dvojica jos "pokazali klasu" sem kod nas? Bukvalno nigde. Cak je i kod nas Boaci bio mnogo gori u drugom mandatu. Poenta je da se njima ovde namestilo, kliknuli su dobro, krenulo ih, napumpali se samopouzdanjem i imali dovoljno srece, i to je odmah donelo rezultate. To se desi s vremena na vreme, ali velikoj vecini igraca treba period adaptacije.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Botujem za Terzica i co. nemam zivot vec sam rekao nikad devojku nisam poljubio a imam 30 godina zivim u podrumu i keva mi kupuje pljuge a srednju sumarsku skolu sam napustio u 2. srednje jer sam otkrio egzotične biljke na koje sam i dan danas navucen i MNOGO VOLIM DA BOTUJEM JOOOJ NISTS SVESNI VOLIM TE SERIFE!
a

ajde Mrs

pre oko 2 meseca

Botino nisi zanimljiv

…….

pre oko 2 meseca

Ima Matijašević da uradi sve kako mu Terza kaže i da na kraju dobije igrače mino volje samog igrača i njegove porodice!!! Kakve su to mutljavine i prevare to nema ni na filmu !!!!!!!! Umesto da prodate Cvetkovića i Miladinovića gde momci hoće i gde zaslužuju vi ih gurate u Zvezdu i u Mls za bedne pare jer vam je samo do para stalo a ne do cistog obraza !!!! Izdrži Cvele još malo pa ne potpisuj ugovor pa nek se puše kad istekne ugovor i ostanu kratkih rukava !!!!!
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Какви су све нападачи (ако се тако могу назвати) продифеловали кроз ЦЗ у последњих 7-8 година и нигдје и никада нисам прочитао да се преговара са Јовељићем. Нема ни он доживотни уговор са ЛА, упитна би била само жеља истог да се врати у ЦЗ! Какав би то био ПОГОДАК!
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Ne lupaj. Ali stvarno. Momku u Evropi najbolja sezona u prosecnoj ekipi iz Austrije. A onda otisao u rekreativo ligu. Da ne ulazim u fudbalske razloge
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Gosst@ А са колико је година играо аустријску лигу, колико сада има година и колико је још фудбалских сезона пред њим? Још увијек је и млађи и бољи од свих које не могу ни нанрајати, а који су играли "нападача" у ЦЗ!!! И сада ти као имаш појма о фудбалу🤣🤣🤣
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Imam dovoljno da znam da od njega nista ne bi bilo jer ima barem 10 kila manje nego sto treba da bi bio prvi spic Zvezde. A onda mozemo dalje o ambiciji, motivaciji, o tap-in golovima, stilu igre,i tako dalje.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Gosttt@ У тој просјечној екипи из Аустрије је са 20 година постигао 18 голова! Осим Пешића, Боаћија и Катаиа (коме и нису примарни задаци голови, барем као нападачима) ко је то у натпросјечној ЦЗ у нашој јадној лиги постигао 18 голова по сезони у последњих 20 година? Јовељићевих 18 у просјечној аустријској екипи вриједи као 25-30 у ЦЗ и нашој лиги! Па још са свега 20 година!!! Како год, волио бих га гледати барем 2-3 сезоне у ЦЗ, тек су му 24 године!
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Da se razumemo, nemam ja nista protiv njega. Ali on je bio kalibar za Zvezdu od pre par godina. Sad smo ipak podigli lestvicu. A austijska liga je smesna, da te podsetim da su tamo Stojkovic, Jovicic i Ibrahim Mustafa standardni igraci, a seti se kad su oni otisli iz Zvezde i zasto. Sem Salcburga, i sad Sturma, ostali su smesni. Tu i tamo naidje neka bolja sezona nekog kluba. Mozda on bude bolji izbor za nekoliko godina, ali sada to nije.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Gosttt@ "Подигли смо лествицу" - ти не знаш о чему причаш нити о чему ја причам! Од тренутног нападача ЦЗ (Шериф Ндиаје) Јовељић је за класу бољи. Омаловажаваш аустријску лигу, а не и нашу! Да, они имају само Салзбург (па може и Штурм, Аустрија Беч).... А ми имамо? Тренутно игра у ЛА и тамо тренутно редовно даје голове. Сада можеш оспоравати и америчку лигу али је из исте (стицајем околности) дошао-вратио се наш најбољи фудбалер у последњих 20 и више година (Катаи)! Када спомињеш неке друге параметре осим голова (као основни задатак нападача) то је када навијачи Федерера говоре како исти игра најелегантнији тенис и зато је најбољи🤣🤣🤣
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Zvezdi u ovom trenutku ne treba Cvetkovic. Sve da dodje, ne bi igrao, jer jos nije tako dobar za jake utakmice. Neka dodje dogodine, nije problem. Tu je Sremcevic, ne mora da ide na pozajmicu, neka ulazi u nasem prvenstvu, kupu, neka se razigra. Ne znam zasto je dovodjen, kao i Kabic, kome ne mozes da nadjes mesto. I Jovanovic me juce dosta iritirao. I nije samo juce, i protiv Zenita, istice se sebiclukom, stalno pokusava da on sam nesto uradi, zavrsi akciju, umesto da doda. Centarsut mu je i dalje slaba strana.
B

Bljak

pre oko 2 meseca

Serif je juce dao gol koji je ponisten i ako nije bio ofsajd, to naravno "novinar" nije spomenuo,neverovatno koliko se pravi kampanja da se otera igrac i to sve krece od botovskog pljuvanja ,isto se desilo i Pesicu i svim prethodnicima
B

Bez straha C.Z.

pre oko 2 meseca

Tako je. Bravo! Ima on faze kada ne može da se poveže, ali onda dođe trenutak kada iz dobre kretnje i dva poteza postigne gol. Juče su svi delovali loše, nekako umorno. Što je verovatno normalno obzirom da su pripreme. Sigurno ne treba sada da budu na vrhuncu forme, ali kad se priča o utakmici juče provlači se to kao eto samo da je Šerif pogodio u one dve situacije sve bi bilo u redu. To je naravno daleko od istine. Jedino što je valjalo su štoperi, pre svega Leković. Leva strana nije postojala. Rodić kriminalno loš, Šljivić pogrešna pozicija. Mićko odradi uvek svoje, ali usporava dosta igru i nije toliko defanzivno savršen, niti je njegovo trčanje na toliko elitnom nivou koliko se nekad provlači kroz medije. Na sredini dupli pivot Hvang - Dalsio ima mnogo mana. Fali tu jedan igrač između njih tj. defanzivni vezni. Samim tim što je Hvang pomeren poziciju niže mnogo se više troši i ne dobijaš od njega ono najbolje. Luka Ilić se isto mnogo trošio jer se spuštao dole i pomagao veznom redu i sve se svelo da Puma uradi nešto jer druga strana, kao što sam rekao, nije postojala.
J

JasnooooOo

pre oko 2 meseca

je da Duarte dolazi da preuzme ulogu Krasoa koji nista nije pokazao.
s

samo pljujte

pre oko 2 meseca

Botine pljuvacke ,ovce, sto ste nauceni kopirajuci misljenje drugih da pljujete igrace, dzaba vsm pljuvanje Serif ostaje jos minimum godinu dana
K

Kolorado

pre oko 2 meseca

Ne razumem....imamo Nedajea,ok. Kao bori se,radi za ekipu i to,ma ludilo neko. Cinjenica je,koliko god se borio i davao,decki nije gol igrac sto se po ko zna koji put pokazalo. E sad u evropskim kvalifikacijama postoji mogucnost sa tim stvori jednu do dve stopostotne sanse i ako se ne iskoriste-nema prolaza. I umesto da kupimo TOP spica,nekog mladog brazilca (kada ste se vec za brazilca zalepili) od 22-23 godine za nekih 6-8 miliona koji ce da garantuje golove,vi se igrate i dajete 2 miliona za jos malo čiču koji je postigao nesto malo golova na brdo utakmica....Sasvim solidan tim bez nikakvog spica,dzaba da pocinjemo da krecimo.
s

smesan si

pre oko 2 meseca

Inace tsj brazilac bi dao gol 100% ahhahaha 🤡
B

Brankoni84

pre oko 2 meseca

Ako ode Šerif, Zvezda moze dovesti Patrick Agyemanga iz Šarlota, slican igrac kao Šerif, samo brži, ne treba mi provizija. 😂
h

halo

pre oko 2 meseca

Ponuda od 6 miliona za Šerifa hahaha, au znamo da Arapi vole da brišu zadnjicu novcem, ali teško čak i oni toliko da su ludi. Mada znamo već kako to ide, i za Erakovića smo čekali 15 miliona, pa ode za 7, Mijatović i Nedeljković ispod 10 nismo želeli da slušamo, pa odoše obojica za manje, Bukariju za 6 meseci cena pala sa 10 na 7 miliona, evo i za Olajinku smo "tražili" 6 miliona, na kraju će otići za 2 miliona i procente od dalje prodaje, opšte već poznato mazanje očiju navijačima.
M

Mladen84

pre oko 2 meseca

Ljudi vidim da se ovde prica o odbrani!? Bisam pratio nijednu pripremnu utakmicu pa vas pitam? Gde he onaj korejac sto je dosao kao levi bek,ako je Rodic prva opcija?
Н

Није

pre oko 2 meseca

Играо, био је у фази опоравка од операције рамена. Не знам дал је ушао у другом полувремену против Таљареса!!
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Koji li ce i ciji sin da pozajmi sad pare Zvezdi da kupi te igrace koji su spremni za LS! Gde bre nalaze te igrace i ko to skautira...
A

Aaaa

pre oko 2 meseca

Iznenadjuje me mocart sto odobrava pisanje ovih terzinih sektasa
m

mrss

pre oko 2 meseca

Ti si bre sektas
H

Hahahahaha

pre oko 2 meseca

Jel kazes tvojima kuci da botujes za Terzu? Mora da su roditelji mnogo ponosni

Kalčopolista®

pre oko 2 meseca

@ ahahahaha dovode igrace kao na jer ih ne placaju oni vec penzioneri! Lako je tudjim... gloginje mlatiti!
8

80miliona zaradila Zvezda

pre oko 2 meseca

Pomesao si nas sa kk Partizan. A i sa fk Partizan, kad bolje razmislim
@

@80 milona

pre oko 2 meseca

U pravu si pomesao FMP1, sa OFK-2.

Kalčopolista®

pre oko 2 meseca

@ahahahaha dovode igrace kao na jer ih ne placaju oni vec penzioneri! Lako je tudjim... gloginje mlatiti!
L

Letaq

pre oko 2 meseca

Bruno Duarte je odličan igrač, čak i preko naših uslova. Gledao sma sve golove u portugalskoj ligi, izuzetan je napadač,napredna verzija Olanjike. Svak čast Marine!
G

Gost1976

pre oko 2 meseca

Nemoj ga hvaliti,pljuvači sa neta se razmahali,to ima je posao,kad je neko nebitan u privatnom životu,isfrustriran ličnim neuspehom i kompleksom niže vrednosti koji je zaslužio apsolutnim ne znanje onda mu ostaje samo pljuvanje i omalovažavanje. Strašno je loše što je Marin doveo igrača koji je u Portugalskoj ligi u malom timu dao 13 golova prošle sezone?? Odličan igrač daće drugu dimenziju Zvezdinoj igri,a dolaze još 2 ozbiljna igrača,tim će biti odličan.
H

Hahahahahah

pre oko 2 meseca

A ti si uspeo u zivotu kad botujes za terzu?
r

reb8888

pre oko 2 meseca

...ali pazi, 6 miliona i to sa bliskog istoka, zna se i cifra i destinacija. slucajno, ili? ...
B

Bole-bg

pre oko 2 meseca

Ja kao Partizanovac kazem da je mali Mijatović bolji od Serifa i ovog Brazilca,al Mijatovic igra tamo po Americi ili greje klupu.
G

Gostttt

pre oko 2 meseca

Sreca pa nisi sportski direktor negde, ispao bi iz lige
L

Liliana

pre oko 2 meseca

Ne fali Serifu puno da bi bio dobar napadac. Samo prvi kontakt sa loptom, brzina, zavrsnica, tehnika, dribling, nekad da digne glavu, da popravi malo sut levom nogom i tako to. Nije to nista strasno..
b

botu

pre oko 2 meseca

jedi sendvic
P

Pavel Nedved

pre oko 2 meseca

Većinu toga nema ali ima skok i jak je u duelu što mu i omogućava da lako ulazi u šanse on jedino šta može da popravi je realizacija i tad bi za naše uslove bio odličan a da ima sve ono što si naveo pa on bi igrao u realu a ne u zvezdi
L

Letaq

pre oko 2 meseca

Ako ti je Kulibali na istom nivou kao Serif onda ugasi televizor, na stadion svakako ne ideš. Serif je juče dao čist gol poništen zbog ofsajda
V

Viki Miljković

pre oko 2 meseca

Cvetkoviću, napravi korak napred u karijeri, a ne dva koraka nazad. Idi gde ćeš igrati, dobijati minute i napredovati kao fudbaler.
E

Efekat

pre oko 2 meseca

Koji efekat potrositi milione, nista ne uraditi u Evropi, i onda se izivljavati po super ligi, menjati pravila, menjati sudiju za derbi i ostale gluposti, to je efekat, koji je efekat Motika, Sremčević, Kabić koliko se tu potrosilo i koji efekat oni imaju da greju stolicu na Marakani.

Zvezda ispred svih!

pre oko 2 meseca

Volieo bih da Ndiaj ode jer je drvo. On jedino moze da odgovara trenerima kao sto je Miloje. Takvi treneri traze napadaca koji ce da vrsi pritisak na zadnju liniju i da se rva sa njima, a ne da postize golove i asistira. Svakako je ovaj Duarte kvalitetniji igrac od njega. A bajke o 6 miliona su za laku noc! Drva jesu poskupela ali ne bas toliko!
m

mrss

pre oko 2 meseca

Idi teraj dzajica botino
B

Bljuc

pre oko 2 meseca

Hoklica darjan prevodi sta internet navijaci misle o njemu kao da je njihovo misljenje bitno
M

Marko 007

pre oko 2 meseca

Tragikomedija od napadača, toliki milioni prošli kroz klub da za 10 godina nisu mogli da ubodu jednog ali jednog napadača... Mali Mijatović čim je pokazao da ume odmah ga tvorza prodao... Šerif je drvo ništa više od toga malo bolji od mucenog Kulibalija
p

ponovo lupetas

pre oko 2 meseca

Ajde ne laprdaj....
o

odhebi

pre oko 2 meseca

Ti znas da je on drvo, ej ti napaceni
m

mrss

pre oko 2 meseca

Koliko ste prsli sa mozgom..lecite se
C

Cerebro

pre oko 2 meseca

Fudbalski klub Crvena zvezda ce postati ozbiljan klub kada prestane da odluskuje klince i frustrirane ljude koji nemaju pojma o fudbalu. Ako se prods Serif to ce samo znaciti koliko smo nezdrav klub i neprofesionalan , nema apsolutno razloga da se Serif prodaje kada ode on mrzece nekog drugog i tako
2

2305

pre oko 2 meseca

a sta je od razloga da ostane? covek bre ima dve leve
D

Diego

pre oko 2 meseca

A kada uhvate Cvetkovića, hoće mi mu dati da igra ili će biti bomba poput Sremčevića?
D

Dejoooo

pre oko 2 meseca

Da si gledao video bi Sremcevic je dobijao sanse ali iskoristavao nije.Ko kome garantuje mesto u timu?Treniraj zasluzi pa igraj.
H

Hoće

pre oko 2 meseca

Kao sto dali i Nikoliću, Motiku, Kabiću, forsiraju onog tatinog sina a Maksimović čeka sa klupe da odigra par minuta u prijateljskoj.
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre oko 2 meseca

БЕКОВИ !!!
S

Samo

pre oko 2 meseca

Kupuj, kupuj, pa salji posle na pozajmicama po filijalama idemo, samo za mezimicu nasu voljenu.
t

to su ti

pre oko 2 meseca

"navijaci ga imaju na zubu" ah da oni sto nemaju pojma o fudbalu, razmazeniji od navijaca Reala, misle da je ovo 91' obozavaju grejace klupe. da da ..
I

Info

pre oko 2 meseca

Efekat Sremcević od 2,5 miliona, kakav je tu efekat pozajmica u nekoj filijali.
S

Sremčević

pre oko 2 meseca

veze sa životom nema...
A

Ahahhahahaahah

pre oko 2 meseca

Juce izgubili odmah pijani milioneri dovode pojacanja.
N

Nema zvezdi spasa

pre oko 2 meseca

Iskompleksirani internet navijaci koji mrze Serifa jer to im je opsesija navike, moraju nekog da mrze, uvek nadju nekog,pre je to bio Pesic sad Serif, nisu ni videli da je Serifu ponisten cist gol, ne gledaju oni nista oni samo mrze, sad hoce da oteraju Serifa koji odgovara Milojevicu pa ce doci gori od njega ali posto je gori i nije Serif vajni veliki zvezdasi ce ga obozavati.. Navijaci zvezde su postali najgori deo Zvezde , rak rana zvezde .Dok je kod nekih "ubica" nama ne valja cak i kada da 3 gola na tri derbija, to je prokletsvo navijaca zvezde ,oni bi najradije da se vrate u period Prosineckog da uzivaju u tika taka Barselona fudbalu i porazima na marakani , Sramota me u sta su se pretvorili navijaci zvezde u koje razmazene kreature, Sad kada "oteraju" Šerifa jer oni misle da oni vode klub pa ce da oteraju Milojevica pa da vrate njima omiljenog Bahara 🤡
H

Hannibal

pre oko 2 meseca

Odbrana, Darijane, ODBRANA! Šuplja kao Ementaler, sa sporim i starim Rodićem koji će očigledno igrati dok sve ne ode dođavola. Jučerašnji susret sa Argentincima je pokazao da bez Kange Zvezdina igra nema identitet, jer ni Ilić ni Hvang nisu previše kreativni vezisti, a najmanji problem su bili Šerifovi promašaji. On će sa utakmicama dostići željenu formu, ali Rodić i ekipa neće potrebnu brzinu za ozbiljne utakmice. Onakav gol ne sme se primiti ni na treningu!
T

Teska bolestina

pre oko 2 meseca

Hahhshs pazi molim te Serif promasio dve prilike na prijateljskoj i ajde da ga teramo ahahaha koliko smo nenormalan klub postali sa bolesnim navijacima
2

2305

pre oko 2 meseca

promasio je on druze mnogo vise nego nekome ko se razume dovoljno je i jedan promasaj da zna o cemu se radi juce lobovo stadion
p

prosto

pre oko 2 meseca

Serif je bolji od Ohija njima omiljenog ali posto su navijaci zvezde ovce to je druga stvar
b

bila bi fora

pre oko 2 meseca

da Duarte eksplodira, za 10 kola zabije 15 golova i popije klupu jer Terza ne voli golgetere, on voli panjeve. On vise voli da gleda Nedaje u napadu kako se saplice sam sa sobom i koji ne zna gde se nalazi nego prave fudbalere jer TAL JE TAL zar ne??? :)
t

tataa

pre oko 2 meseca

Ti panj
a

ajde pali

pre oko 2 meseca

Saplice se se sam ili ga neko drugi saplete? pa ti jado pojma nemas sta Pricas
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Pomesao si Endiajea sa vasim Sadikom
D

De jaan

pre oko 2 meseca

Od njih dvojice ne bi sastavio jednog da valja.
J

Jonas

pre oko 2 meseca

Serifa jer to im je opsesija navike, moraju nekog da mrze, uvek nadju nekog,pre je to bio Pesic sad Serif, nisu ni videli da je Serifu ponisten cist gol, ne gledaju oni nista oni samo mrze, sad hoce da oteraju Serifa koji odgovara Milojevicu pa ce doci gori od njega ali posto je gori i nije Serif vajni veliki zvezdasi ce ga obozavati.. Navijaci zvezde su postali najgori deo Zvezde , rak rana zvezde .Dok je kod nekih "ubica" nama ne valja cak i kada da 3 gola na tri derbija, to je prokletsvo navijaca zvezde ,oni bi najradije da se vrate u period Prosineckog da uzivaju u tika taka Barselona fudbalu i porazima na marakani , Sramota me u sta su se pretvorili navijaci zvezde u koje razmazene kreature, Sad kada "oteraju" Šerifa jer oni misle da oni vode klub pa ce da oteraju Milojevica pa da vrate njima omiljenog Bahara 🤡
D

De jaan

pre oko 2 meseca

Kakav Dalcio kakvi bakraci, obecavaju kule i gradove a na kraju taki. Miloje je pozati bunkeras, sto ce se i dokazati kada u LS budemo primali po 5, 6 komada.
H

Hahahahah

pre oko 2 meseca

Jel vam daje Terza barem nesto da pisete ove gluposti?
2

2305

pre oko 2 meseca

Cvetkovic za ovog serifa sa sestar nogama Ronaldo licno i to zuba
J

Jonass

pre oko 2 meseca

Pa koliko vi o fudbalu pojma nemate
D

De jaan

pre oko 2 meseca

@Jonas eto ti sve znas. Ne znas sta ce od muke pa pises kako neko nema pojma, a vjerujem da nisi u zivotu sutnuo loptu.
2

2305

pre oko 2 meseca

ajde strucnjak navedi jednu dobru osobinu serifa jednu samo
P

PDK

pre oko 2 meseca

Necu da mracim, samo da pitam sta bi sa Krasoom, Olijankom...? Samo jednom da ne moramo da uigravamo od Juna, Jula ekipu celu maltene. Znacilo bi zaista, pogotovo odbrana i napad, to mora da postoji vreme da "legne" sto se kaze.
O

Objektivac

pre oko 2 meseca

Ovo njihovo nenormalno trošenje para nikad vidjeno ni blizu na ovim prostorima uz ogromna dugovanja koja zvanično imaju i ogroman broj parazita u klubu i oko koji bi da se okoriste može samo da se objasni da onaj što vodi sve u ovoj državi njihov navijač fanatični planira još dugo da ostaje na toj poziciji pa im krpi sve dugove.Ali dokle ostaje da se vidi...
G

Goxyy

pre oko 2 meseca

Dokle god se internet navijaci budu pitali ko sme da igra a ko ne, tako, mi cemo biti nenormalan klub
Z

Zvezdas1989

pre oko 2 meseca

Ndiaja bi prodao i kad bi stigla ponuda od 4.5mil koliko smo ga platili,jer lik je tezak panj.Da su prosli spicevi gurani ko on i Silja ima li bi bolji ucinak,pre svega mislim na Ohija i Dionija,samo je problem sto su doveli Dionija kad nije bio fizicki spreman,
a

ajde

pre oko 2 meseca

odleprsaj botino
p

pazi molim te

pre oko 2 meseca

"Navijaci ga imaju na zubu" koji to navijaci? oni koji nemaju pojma o fudbalu ,koji lupetaju nebuloze iz frustracija svojih privatnih pa uvek nadju nekog da mrze
2

2305

pre oko 2 meseca

evo ja sam navijac ceo zivot gledam fudbal i kazem od prve utakmice kad je promasio prazan gol da serif frula igrac da veze sa zivotom nema a da to sto siri ruke stalno jos gore izgleda u nasoj ligi takvih na kilo
b

bljak

pre oko 2 meseca

Zamisli promasio je dve prilike u utakmici u prijateljskoj? koliko je ovo nenormalan klub sa nenormalniim pritiskom javnosti
D

Delija NBGD

pre oko 2 meseca

Zamisli u Bernu je promasio sve i svasta kada nam je bio najpotrebniji. Na kraju krajeva Serif je doveden upravo da pravi razliku u Evropi a ne u Surdulici.
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Zamisli, potopio Partizan i direktno nam doneo titulu. To necemo da racunamo?