Komentari na vest

Ederson blizu leta za Arabiju, Gvardiola stavlja Donarumu u iskušenje

P

Pixter

pre oko 2 meseca

Trenutno najbolja opcija i golman za narednih 10godina je Kobel, mozda i najbolji golman za sezonu 2023/24 , u senci je Somera koji je u Svajcarskoj Bog i Batina ali sledi mu penzija i buducnost medju stativama je obezbedjena.
D

Duc

pre oko 2 meseca

NE LAZITE NAROD! SITI NE ŽELI DONARUMU VEĆ ĆE ORTEGA BITI PRVI GOLMAN.
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

Demantovano vec, Ortega ce biti prvi golman, a i zasluzio je, titulu je doneo prosle godine.
l

lazzzarr

pre oko 2 meseca

Celzi ne racuna na Djordju Petrovica
T

Trenutno nije profil za Siti

pre oko 2 meseca

Donaruma je odlican golam, godinama je vec u top 5 golaman u Evropi bez obzira na kikseve koji mu se povremeno desavaju. Ume da izvadi neke nemoguce lopte iz gola. Imam osecaj da brani 100 godina, a lik ima tek 25 godina i jos 15 godina karijere samo sto nije profil kakv treba Gvardioli. On trazi golmana koji ume da igra nogama, a to Donarumi nije jaca strana. Mada kako je naucio panja Stonsa da igra fudbal sto ne bi i njega naucio 🤷‍♂️ . Cak je i jedan Rodri prve sezone u Sitiju bio posvađan sa loptom, a sada je najbolji i najkompletniji zadnji vezni u Evropi. Tako da uz rad sa pravim trenerom nista nije nemoguce. PS mozda je Kosta iz Porta najbolja solucija za Siti.
d

djoleee777

pre oko 2 meseca

Kakve veze ima seria A sa Donarumom???
H

Haxer

pre oko 2 meseca

Ne znam zasto niko ne "krene" po Dioga Kostu iz Porta, sto je prvi golman portugalske selekcije..
V

Vasilis

pre oko 2 meseca

Jer je daleko od vrhunskog golmana sto se videlo u penal seriji. I dalje brani tehnicki, a to na najvisem nivou ne moze.
H

Haxer

pre oko 2 meseca

3 penala je predhodno odbranio Slovencima...

Mr 007

pre oko 2 meseca

Ramzdejl je najbolja opcija na trzistu. Nije Arteta normalan,obzirom da mu on greje klupu.
r

rea

pre oko 2 meseca

Ti očigledno bolje od Artete znaš za šta je Ramsdejl sposoban, iako ga Mikel gleda svaki trening, svaku utakmicu, takoreći živi sa njim.

Mr 007

pre oko 2 meseca

@rea,znao sam i za Palmera da ce eksplodirati. Ko je pogledao par hajlajtsa na yt,mogao je videti da je bio sjajan u mladom timu Sitija. Jesu i drugi igraci bili (Delap,Borges),ali sam znao da je ovaj klasa. Gresis mala za Ramzdejla,veruj Bondu.

Mr 007

pre oko 2 meseca

@rea,znao sam i za Palmera da ce eksplodirati. Ko je pogledao par hajlajtsa na yt,mogao je videti da je bio sjajan u mladom timu Sitija. Jesu i drugi igraci bili (Delap,Borges),ali sam znao da je ovaj klasa. Gresis za Ramzdejla,veruj Bondu.
X

Xyz

pre oko 2 meseca

Siguram sam da ovo nema veze sa istinom. Zna se da je kod Gvardiolinih golmana igra nogom veoma bitna, a Donaruma je tu slab
l

lanmiii

pre oko 2 meseca

Napredovaće u igri nogom ako dodje u City, ali cesto sumnjam jer tako kaze Favrizio
B

Baksuz

pre oko 2 meseca

Ortega je top golman , nadam se da ce dobiti zasluzenu priliku. Moj licni izbor bi prije Dolarume bio Simon ili Costa , nekako ne mogu da zamislim Donarumu kako igra nogom .
Z

Zizuu

pre oko 2 meseca

Dok svi demonstriraju silu i moc na pijaci, Florentino Perez i Real grcaju u suzama u cosku od nemoci... Barsa ce zavrsiti Nika Viliamsa, Kimiha i Olma, Junajted ih je ispandulecao za Jora, Arsenal uzima Kalafiorija, Siti ce dovesti bar 3 top igraca, Madridjanima otimaju sve zelje kao keva bebi igracku... Laporta unistava Pereza na trzistu i melje ga muski...

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

A Perez uzeo najboljeg igrača na svetu. I plače. 🤣🤣🤣
P

Psihozza6

pre oko 2 meseca

Kojeg bre najboljeg igrača, jer onaj starletan mbape...obična prevara od igrača alava na pare. Nikad taj neće ni do kolena bit igračima koji su bili najbolji na svetu!! Upamti!!
G

Golman Top Klasa

pre oko 2 meseca

Mančester Siti ima definitivno najboljeg rezervnog golmana na svetu, Nemca - Španca Stefana Ortegu. Momak bi u svakom drugom klubu bio broj 1 izbor, i to govorimo o vrhunskim timovima. Ok, gubitak je odlazak Edersona, ali ne treba po svaku cenu ovom momku ( Ortegi ) uzimati šansu da bude prvi golman Sitija. Donaruma jeste vrhunski kvalitet, ima malo godina a toliko već iskustva, ali ...