Komentari na vest

Dve milijarde evra i 13 godina kasnije... I dalje izvikani "luj viton" među "najkijima" i "adidasima"

K

Kclc

pre 11 dana

Olako su se odrekli Ancelotija a igrali su najlepsi fudbal
9

95

pre 11 dana

Ovo je era pranja prljavih arapskih Petro dolara preko fudbala
U

Ujka Zitko

pre 11 dana

Druze,grade neki drim tim svake sezone vec 13.godina.Kakav bre crni psz,pa bolji su bili onomad kad su imali Ronaldinja i Pauletu.Sta Arapi traze u fudbalu? Sem sto peru pare....
V

Voždovac

pre 11 dana

Fuj Viton.

Bojank91

pre 11 dana

Pa sad... Ok, možda je i trebalo da osvoje do sad nešto ali ono što su igrali zaista korektno izgleda. Da je ušao koji zicer iz ove dve utakmice pričali bi isto samo bi se naglasilo kako je lako kad se ima para. Borusija se odlično branila u 8:2 formaciji i to je manje-više cela priča.

T.I. aka The KING

pre 11 dana

Nije to nista mali arsenal ceka na LS od njenog osnivanja, tako da ima i gorih od PSG
V

Voždovac

pre 11 dana

Arsenal nije državni i međunarodni projekat, tako da plači na drugom mestu.
0

01

pre 11 dana

Samo je ovaj smarac sa sportskih falio. Gledaj ti tvoj propali projekat Celzi, sada će i njima da sodju prekršaji kao Sitiju pa će se ugasiti a ti ćeš morati za Vest Hem da kreneš da navijaš ili još gore totenhem
.

...21

pre 11 dana

Nikad ne bih podrzavao ,,projekte" tj klubove izgradjene na cistom novcu.Ali ipak po prvi put od dolaska arapa mi se svidja ovakav psg.Izuzev Mbapea koji ide nema tu vise ogromnih zvezda a i igraju jako borbeno.Pre su imali veci kvalitet to ke nesporno ali sad pod Enrikeom kao da igraju vise timski,imaju bolju hemiju i zele pobedu vise.Moj utisak ne mora da znaci.I velika steta za njih jer Mbapee ide kada je definitivno sazreo i kao covek.Vitinja doktor, prelepo igra.
R

Red se mora znati

pre 11 dana

Sve stoji ali taj Enrike ne smije izvesti iz igre najgoreg na terenu sinoć,Embapea.Gdje god je igrač iznad trenera,tu nema sreće
K

Kokaniđa

pre 11 dana

Arapi su pustinjaci sa mozgom pećinskog čoveka. Ne pišem ovo da bi vređao. Uložiš dve milijarde samo na transfere u PSŽu, a gde su još ugovori igrača pa organizovanje Mundijala, izgradnja stadiona, itd..Sada ovi Saudijci dele šakom i kapom za dovođenje preplaćenih ispušenih muštikla a prosek gledalaca im nije ni 7 ili 8k. Većina klubova u S.Arabiji igra pred par stotina ljudi. Mundijal 2030. organizuju opet Arapi ovaj put Saudijci..Da ne pričam o Njukaslu, o Sitiju, Đironi, itd..Da su taj novac uložili u nauku i procese desalinizacije vode, navodnjavanja, pošumljavanja, do sad su mogli pola pustinje da pretvore u obradive površine. Oni dovode Nejmara, policija im vozi poršee, a nemaju kanalizaciju u Burž Kalifi, nemaju pijaće vode, itd. Bog im dao naftu ali ne i pameti. Kad iscrpe sve količine mogu opet na kamile.
M

MANOL0

pre 11 dana

Nece je iscrpeti jer se obnavlja.Izraz fosilna goriva je izmisljen 1920 i neke kada su naftni mocnici bili u zacetku. Danasnja nauka zna da nafta nije nastala od talozenja fosila ali isto tako i ne zna zvanicno kako nastaje.

Bojan Lordinho

pre 11 dana

Braaaaaco moj....Svaka cast! 🔥
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 dana

Dobar, odličan!
S

Scaloneta

pre 11 dana

Moraju pametnije da rade. Za početak ne bi smeli da propuste Klopa 2025. ili Gvardiolu kad bude napuštao Siti. Prvo trener pa onda igrači.
S

Seoul

pre 11 dana

Ih jaka stvar, pa Čelsi skrka 600 mil na jedan transfer period
G

Gostgost

pre 11 dana

Ne kapiraju da u fudbalu mora da se poklopi milion kockica da bi jedna ekipa bila sampionska. Oni su forsirali preplacene zvezde koje nisu sampioni u glavi, i uglavnom lose ili prosecne trenere, i ocekivali instant rezultate. A tako ne biva.
A

Alexis9

pre 11 dana

Pa upravo kad se otarase velikih zvezda i mozda promene filozofiju na oslanjanje na mlade lokalne talente a ne prodavanje istih,mozda im i krene
d

deki maky

pre 11 dana

ovaj arapin u onom modu,kad se vuce za uvo,do moga,kako došlo tako otišlo !!!! Silno je tu pranje novca ,boli njega uvo da li če šta osvojiti,to je državni projekat,on i Makron sve moj,do mojega . ... I ovaj naš prati ritam, al sa Kinezima ,biće Si aj molim te daj meni malko,pravimo stadion,da se igramo.
D

Dajbrepare!

pre 11 dana

Ne vidim kako je PSZ propala investicija. Njima ce da svane sad kad ode MBape. Strasan tim imaju. Realnost je da su City, Real, Liverpul, Bajern i oni glavni favoriti za LS na startu sezone. Dortmund je igrao srcem i prosao, ovamo su bili ubedjeni proci ce ih, dace golove Dembele, Mbape ili Ramos. Nije ih htelo i to je to. Vise srece dogodine
d

dozd95dozylz

pre 11 dana

ali najjači utisak mi je da neko ima milione i dobre igrače a centarfor je neki ramos koji promašuje 3 zicera.Pa luka jović bi dao bar jedan sinoć.Ili neka kupe Halanda,Žezusa tako nekog kalibra.I golman Navas da bude rezerva nekom a čovek doneo nekoliko titula realu.
j

johanes15

pre 11 dana

sve sve, al liverpul nije favorit ni za sta sledece sezone. ovo kazem kao simpatizer liverpula
U

Ujka Zitko

pre 11 dana

Propala arapska investicija....😂😂😂😂