Komentari na vest

Dva srpska bisera na listi 60 najvećih talenata sveta

K

Kikolipo65

pre oko 1 sat

Da se ne lazemo ,na toj listi su bili u tim godinama Jovic,Vlahovic,Ilic, Joveljic .... Nista spektakularno
E

Eseks

pre oko 3 sata

Ja sam gledao Maksimovica jos od kad je imao 12,13 i 14 godina.Tada se videla magija i to nesto urodjeno sto ne mozemo nauciti svako dete.Bilo je jos talenata koji su propali zbog ludih glava,frizura ,tetovaza,starleta,pohlepnih toditelja,umisljenosti itd...Nadamo se da je ovaj normalan u glavu,sve drugo ima..
m

metalika moj dobar

pre oko 3 sata

tako bre nemoj dan da prodje da se mesi ne oklembesi
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Sad kad nema Partizanovih igraca, ovo je kiselo grozdje, nije relevantno. Kad je bilo Partizanovih igraca na listi, tad je lista bila jako relevantna, a Partizanova skola najveca posle Ajaksove.
s

sasoange.rs

pre oko 3 sata

ma sta bre u 60 mesika nas je top 1 !! a to sto nam englezi daju po 10 komada u mladjem uzrastu...to nije istina,to su oni izmislili
M

Mutommbo

pre oko 3 sata

Nama definitivno treba jedna regionalna liga, bilo bi idealno da to bude ex Yu zbog nekadašnjih rivaliteta i zato što govorimo istim jezikom. Imamo na istom prostoru već 20ngodina košarku, vaterpolo neko vreme. Možda da dodamo neki neobičan projekat kao što je to Dubai za ABA koji bi dodao finansijsku injekciju. Ali prevashodni cilj je da postoji jedno logaško takmičenje koje bi moglo da zadrži duže mlađe talentovan igrače, kao i da privuče solidan kvalitet u klubove iz inostranstvu, kako talente iz trećih zemalja, tako i ponekog iz brojne exYU dijaspore. Domaća liga bi mogla da se skrati na 12 timova i da nema zimskog raspusta za fudbalere. I nema veze što liga ne vodi nikuda, dovoljno je naboja, skauta i publike da podigne kvalitet. Tada bi mogli da ovako talentovan im klincima pružimo mogućnost da ostanu bar do 23. godine jer imaju kvalitetan fudbal i publiku na stadionu da se razvijaju, kao i bolje protivnike,koji takođe igraju Evropu. Ne gledam ovo kao Yugo nostalgičar, već posmatram sa praktične strane. Nama je bolje da imamo 4 dobra kluba(1uLŠ, 1uLE i 2uLK) i još 4 solidna(koji pretenduju da budu 3. ili 4), uz 4 razvojna koji imaju kome u Srbiji da prodaju najbolje mlade igrače. Nego da imamo 16 od kojih 1 igra LŠ i 1 LE/LK,gde je za ovih 14 vrhunac kada igraju protiv Zvezde ili Partizana. Ako imamo i dalje slabu i ligu bez publike, za ovakve mlade igrače je puna kapa jedna sezona u prvoj postavi i da idu dalje da ne stagniraju. Eventualno bi im prijala još jedna polusezone u Evropi i onda je besmisleno držati ih da igraju protiv Jedinstva, Tekstilca, Sprtaka, Pančeva ili IMT-a.
M

Mora..

pre oko 2 sata

Ma dovoljno je i nasa liga da se spusti na tih 12 klubova pa bi se skoncentrisao kvalitet. Sistem kao u Holandiji il Belgiji, velika ulaganja FSSa u terene i sudije da bude regularno takmicenje i ostatak sve u marketing. Ubacis 4 tima iz BGa, 4 iz Vojvodine i 4 iz Centralne i Juzne Srbije, i ispod regionalne lige da uvek bude raspored 4, 4 ,4. Igraci bi se vratili, privatnici bi uleteli svojom kintom jer bi postalo profitabilno, itd..
T

Tln

pre oko 3 sata

Sto dalje od engleza, najbolja opcija je Dortmund....naravno ako je sve ovo tacno.
N

Na ovoj

pre oko 3 sata

Listi su bili i Joveljić, Filip Stevanović i još mnogi...
v

vzz

pre oko 3 sata

Tu je prosle godine bio i Matija Popovic, videcemo da li ce iko od njih postati ozbiljan igrac. I Lekovic je bio na listi za Golden Boy nagradu pa Viljareal nije zeleo da da 3M za njega..
F

FKCZ1991

pre oko 4 sata

Oba su odlicni ali mali Vasilije Kostov je ozbiljna magija, mozda nesto najslicnije Modricu, to sto on vidi na terenu i koliko je lako igrati sa njim je divljenje… danas je igrao ua U19 a ima samo 16godina… Maksimovic sa njim na evropskom za U17 je izgledao duplo bolje (i ovako je odlican) Zvezda ce da uzme mnogo vise na Kostova, mada ni od Messija ne gine ispod 15 milki
z

zero

pre oko 4 sata

Zubeiru je klasa za Maksimovića, iako ne igraju na istim pozicijama... Ujedno vas MESI je spor, nije borben i već je ubogaljen veličinom koju ne poseduje.... Bilo bi bolje da ga gajite da PORASTE na zadovoljstvo Srbije.
l

lol12

pre oko 3 sata

Hahahahhahaha u godina razlike izmedju njih dvojice.Za 7 godina Maksa ce biti pravi Mesi za Zubairua a vec sad je bolji od obicnog trkaca
N

NR

pre oko 4 sata

Smesno