Komentari na vest

Dva nepopularna mišljenja: Radi se o Šerifu Endijaju i Klaudiji Šifer

B

Best wishes

pre 2 minute

Gledam sinoc pet puta su trazili penal.
D

Delija penzioner

pre 5 minuta

Nismo uigrani to se videlo i u prethodnim utakmicama , možemo da budemo mnogo bolja ekipa samo da se još bolje povežu igrači , možda i probati sa 2 špica , i treba nam više trčanja , zna to miloje najbolje , i verujem da će on to naštimovati kako treba . NAPRED ZVEZDA (a da zaboravih u ponedeljak , moramo da pobedimo)
B

Batistuta1

pre 6 minuta

Benfica je druga dimenzija,Zvezda sklepan tim,loše vođen.Rang Sturma,Bresta,mada i protiv njih bi bio egal.
2

2 na 2

pre 15 minuta

Tragikomično je napisati da su treneru bile vezane ruke. Ulaziš u LŠ sa 3 beka a obično se branimo. Smešno slušati opravdavanje rukovodstva i komentare novinara. Igramo sa 2 ili 3 beka već 4 ligu šampiona. Za ovakve stvari bi se s posla odletelo odavno. Koji će nam klinac napadači i krila kad se branimo maltene sa 90% ekipa sa kojim igramo .
b

bakarinjo

pre 17 minuta

Ko je igrao fudbal zna,da nema nista lakse uci sa klupe kad tvoj tim gubi jel tad mozes samo da pomognes ekipi da se pokrene ako ostane isto ili gore niko te nece kriviti!Tako da je Serif poceo od pocetka i ostali sa klupe sto su usli pitanje je dal bi tako odigrali da su od starta na terenu! Ovo je bila dobra prilika da se uzme neki bod i dobro pocne,iz ovog ugla i rasporeda realno je prve bodove ocekivati poslednje dve tekme protiv PSV i Bojsa,eventualno Stutgart,ovo ostalo tanka prica svima ce trebati
b

bitno

pre 22 minute

Nevezano za teren.Kada ce u klubu shvatiti,da smo mi ipak sirotinja?Mozda nekom nije mnogo,ali vecini je 3 500mnogo za jednu utakmicu,a o skupljim mestima i da ne govorim.Da je karta za sever ili jug bila 2 000 dosao bih da gledam,ovako kad dodam pare za put i da nesto pojedem 6-7 hiljada mi je stvarno preveliko opterecenje.

Realno123

pre 11 minuta

sever bio 2300
Z

Zvzdan

pre 30 minuta

Možemo mi da se lazemo koliko god hoćemo ali mi bez penala nismo isti tim. Protiv Norvežana nas je penal pokrenuo,u ligi takođe, što znači da treba na tome da gajimo stil igre.
T

Trebinje

pre 34 minute

Hrabra zvezda
2

24.232

pre 42 minute

Ponovo tekst dan posle... a na konferenciji pitanja bez...
P

Pera genije

pre oko 1 sat

Sve tačno napisano!
d

d. g.

pre oko 1 sat

Dalsio nije bio gori od Olajinke, Silasa, Duartea, Krunića. Čemu ovaj orkestrirani napad od vas ne znam.
K

KLADUDIJICA

pre oko 1 sat

je u zrelim pedesetim
Z

Zvezdas!

pre oko 1 sat

Serifa vratiti u prvu postavu pod hitno
j

jojo

pre 42 minute

Pusti Serifa problem je demagog Milojevic. Covjek sem bunkera ne zna nista drugo. Zasto je trazio Dalsija i Silasa. Ovakvih igraca u Graficaru kolko hoces. Tek u OFKi Ado je Dr. za Dalsija.
R

Rale859

pre oko 1 sat

Jaaaao sad imao asistenciju i odma je mogao da razmrda Otanendija. Ekipa je dosta dobro odigrala, izgubili su od kvalitetnijeg protivnika, ali sistem ideja igre je tu. Stvar je u tome sto igraci Benfikre imaju kvalitet da resavaju situacije malo drugacije od nase super lige.
P

Pakal II

pre oko 1 sat

Mislim da je ovde inicijalna premisa pogresno postavljena. Ako od 40 bocnih lopti nijedna nije bila ni blizu da udje, to ne znaci da je Serif trebalo da pocne. To znaci da je skauting protivnika lose odradjen i da je trebalo ili izbegavati ubacivanja sa bokova ili su ona trebala ici po zemlji. Benfika je odlicna na visokim loptama, sto smo mogli i da vidimo sinoc, iako po visini i konstituciji njenih igraca nikad ne bi rekli da je tako.
M

Milence Pilence

pre oko 1 sat

Rukovodstvo nema takmicarskih ambicija,samo finansiske... Ušlo se u Lš,to su bile želje,sad se forsiraju pojedinci,na tim pojedincima se racuna neka zarada u zimskom prelaznom roku...Nadamo se nekoj sreci,da nas pogleda u kojoj utakmici,ali to je ništa od ništa... I ove prijateljske pripreme u Rusiji su promašaj... To znanu svi,da su samo denge u pitanju... Kad bude zavladala kemija u svlacionici,i prenese se na teren,imacemo nesto i od igre,koja ce biti lepa z oko,za unutrašnje zadovoljstvo,koja ce da vuce napred,da se traži karta više... Ovako... Više manje nam poznat razvoj dogadjaja..
H

Hahahahahahaah

pre oko 1 sat

A brate voleli su svi da Serif uspe, ali on je covek na Vi sa loptom, vratite slobodno snimke prosle sezone coveku treba 5-6 sansi da uradi nesto protiv superliga ekipa.U LS imas jednu sansu dve maks i moras da koristis.Serif je juce dodao odlicnu loptu ali to nije njegov posao kao sto se i odlicno vraca pozadi ali opet to nije njegov posao.Mi smo zaglavili u fudbalu iz proslog milenijuma, Duarte juce nijednu loptu nije dobio da uradi nesto sa njom.Nama je morao napadac da udje da asistira, nemamo ljude koji mogu da stanu na loptu i posalju je u prostor, dupli pas nam je misaona imenica.Koliko puta su juce igraci stali u mesto.Silas ulazi iza napadaca a na desnoj strani duva promaja, Mimovic dok se nije povredio cesto je zatvarao uz pomoc Djige igrace jer Silasa nema nigde.Niko centarsut ne zna da uputi osim Elsnika.Tek se sad vidi koliko fali Hvang koji je slao te lopte u prostor i koji je centrirao cesto.
P

Popsi

pre oko 1 sat

Šerif je doktor za Duartea. Odličan je sa loptom u prostoru, ne može niko da mu uzme loptu i dobro pronalazi igrače.
T

Tvrle

pre oko 1 sat

Miloje je kukavica - ne sme da igra sa Nedajeom i Duarteom, pa kud puklo da puklo. Krunica je morao da vadi na poluvremenu. Mada se lozi o dzabe, bekova nema, pa nema. Ali, zato ima neupotrebljivih stranaca koliko hoces. Sve u svemu, sramota, vec sad je jasno da je propala jos jedna Evropa...
D

Drvo

pre oko 1 sat

Terza mađija, proda Bukarija u jednom od najskupljih izlaznih transfera u istoriji za 7 miliona, dovede duplo lošijeg Silasa za deset. Its a kind of magic!
P

Popsi

pre oko 1 sat

Ajde ne laži, na pozajmici je. Naravno da neće biti otkupljen za 10 miliona.
D

Drvo

pre 30 minuta

Još ne znamo da li je otkup obavezan ili ne.
N

Nenad1246

pre oko 1 sat

Naredna tri kola Zvezda izgubiti neće,a vi kako hoćete.
U

U Srbiji

pre 39 minuta

Nece 333 kola da izgubi...
P

Prcko33

pre oko 1 sat

Sportska javnost nema svoje ja , svi se prislepaju na tudja misljenja ! Ja ovdje pisem i proslu i ovu sezonu da je Serif odlican , pravi napadac a ljudi se kao nesto sprdaju sa njim ! Glupo je reci i pricati ali evo opet cu ja za Kostu Nedeljkovica takodje od prosle sezone govorim da je prosjek cak i ispod prosjeka igrac koji ne donosi nista , a javnost ga "dize u nebesa" ! I tako ima 100 igraca koji se "pljuju" , i stotine koji ne vrijede uzdizu !
D

Dosta je bilo

pre oko 1 sat

Serif se mora vratiti u prvu postavu pod hitno
L

Lanee

pre oko 1 sat

Što pab odnosno lokalna birtija na obodima Beograda,kao za Klaudijom Šifer se ne bi okretala"gospoda" iz kruga dvojke.Sto degradirate periferiju,ovakvim tekstovima...kad bi dosla u pab u centru BG kao niko ne bi primetio Klaudiju Sifer i niko se ne bi okrenuo za njom sve gospoda navikla da svetske lepotice setaju oko njih svakog dana
B

Blinkeri

pre oko 1 sat

Razocarenje Milojevic,a i pomocnici.Moras da imas razlicite varijante pripremljene,posto ne sme da se desi da ti Elsnik zavrsi na beku,moras imati igrace tipa Radonjic i Silas kad imas rezultat,ali kad ti je protivnik sabijen u 20 metara,mora da ulazi sa klupe Katai,a ne igraci koji nemaju nista osim brzine.
P

Popsi

pre oko 1 sat

Jeste, a i mora nekad da se promeni formacija u 352 ako si ostao bez bekova i pritom gubiš utakmicu. Nažalost, ovaj to ne zna. Stanković je za njega Murinjo.
J

Just

pre oko 1 sat

Nepopularno misljenje Puno ima stranaca
G

Goust

pre oko 1 sat

Tačno tako. Iako se mana može naći svim akterima sinoćnje utakmice, mislim i verovatno sam već svima dosadio sa tim, najveći greh po nekoliko osnova ide na dušu Milojeviću. Definitivno je jasno da tim po kvalitetu igrača napreduje iz godine u godinu ali sam takođe apsolutno ubeđen da za iskorak u Evropi i otklanjanje svih navedenih dečijih bolesti mi moramo angažovati trenera visokog kalibra ili "staviti sve na crveno" i poveriti tim mladom, hrabrom i inovativnom stručnjaku koji kapira moderne fudbalske trendove, a imamo takve. Jednog smo nezasluženo sklonili nakon konsolidacije razvaljene ekipe posle Makabija i osvajanja duple krune, a drugi vodi Grafičar i ko to prati, mogao je da se uveri da ta deca igraju kao Liverpul u Klopovo vreme.
S

Streptomicin

pre oko 1 sat

Nema potrebe. Mi smo prezadovoljni Milojem. Vi gledajte Teleoptik.
G

Goust

pre oko 1 sat

@Streptomicin Upravo to što si zadovoljan Milojem posle svega navedenog ukazuje da si ti ustvari simpatizer Teleoptika.
P

Pedja108

pre oko 1 sat

Povreda Mimovica je bila bas neocekivana. I Milojevic je razmisljao kako da istumba tim. Problem je sto je i Drkusic bio rovit, inace bi on mogao da udje, da bude tri stopera, a da Elsnik ostane na svom mestu. I nije da je Dalsio briljirao, ali uopste nije bio tako los, kako ga predstavljate. Juce je za oba gola bio kriv Krunic. Prvi gol da ne spominjem da ne moze da se ceka, vec se to izbacuje u korner ili napolje. Za drugi gol je cistu loptu izgubio ispred naseg gola i to je to. Igra sasvim solidna. Dinamo igra Evripu vec dosta dugo, pa izgubi 9:2. Ovo je jednostavno prejako takmicenje, ali donosi prihod i polako dize kvalitet tima. Treba jednostavno biti srecan sto se igra jedno ovakvo takmicenje.
D

Delija RS

pre oko 1 sat

Moglo je i mora bolje definitivno ali ne treba padati u razočarenje jer ima Zvezda još uvijek šanse za bolje igre i predstave. Ono što hoću da istaknem jeste da za te šanse mora da se uradi dodatnih stvari, kao npr. ako je naša snaga Marakana, ne smije da se desi da stadion nije pun u ovakvoj utakmici, ne nisam portparol navijačke organizacije Delije Sever ali sam iskreni navijač Zvezde koji se trudi biti realan (koliko to navijač može biti uopšte) . Ako su karte za Zapad previsoke za standard prosečnog navijača u Srbiji, ne može se desiti da jug bude poluprazan i pored činjenice da je pola navijača koji su sinoć došli na stadion došlo izvan Beograda. Dakle, ako su igrači i klub još uvjek fascinirani igrom u ligi šampiona, očigledno je da navijači nisu ili da su im preskupe karte. To posebno bode u oči ako se zna da navijači iz Republike Srpske, Crne Gore i sa juga Srbije, pored karata moraju da izdvoje popriličnu svotu novca za dolazak u Beograd. Sinoć sam dva sata čekao na granici sa Hrvatskom da obavim rutinsku carinsku kontrolu za prelazak granice i nije mi bilo teško da dodjem kuci jutros u 03h jer volim Zvezdu i dajem podršku klubu koliko god mogu. Ali ne mogu da se otmen utisku da je Beograd podbacio. Sad će Delije Sever da kaže da smo mi samo evropski navijači iako nas Odred Koprenedri dolazi i na "manje važne" utakmice prvenstva ali po meni jedan dobar dio bitke koja se zove igranje utakmica se bije i kod navijača. Ima nešto u riječima velikog Vladimira Cvetkovića koji je rekao da veliki klub mora imati i dobre relacije sa svima u fudbalskoj organizaciji, sa sudijama, sa delegatima, sa državom, sa preduzetnicima i navijačima (da ga parafraziram) a to polazi od samog kluba. Ako ste znali šta nam predstoji, trebali ste nam pomoći da se bolje pripremimo. Jer odavno smo svi konstatovali da je Zvezda jednako Marakana i njeni navijači. Pun stadion da je bio, opet bi bilo teško, Benfika je jaka, namazana, ali ko to nije u Ligi šampiona.
J

Jagodina navija za Zvezdu

pre oko 1 sat

Termin je uzasan za nas sa strane.. Radno vreme do 16 h, na brzinu se presvučeš i odma krećeš.. na sve to ludilo bilo je i radova na putu oko V. Plane i ogroman zastoj.. Bukvalno smo ušli u 3 minutu, stajali na stepeništu i presekao nas je gol Benfike na samom startu.. Isto tako mora strožije kontrole na ulazu, osecam se kao debil što puknem 30 evra samo za kartu a neki debilni klinci prolaze pored redare kao da ih nema..
S

SilverSurfer

pre oko 1 sat

Način na koji se u klubu radi je takav da se učestvovanje u Ligi šampiona može smatrati krajnjim dometom. Sve preko toga je ozbiljan rezulutat. Uprava Zvezde ne želi da gradi tim, iako je za sve ove godine to mogla, već se bavi trange - frange kombinacijama. Dovođenje Milojevića je mazanje očiju navijačima dok je kupovinom igrača u minut do dvanaest želela da se pošalje poruka da se "ozbiljno" razmišlja o predstojećem takmičenju. Milojević nema trenerski štof za Ligu šampiona a trojica igrača bez ozbiljnog fudbala u nogama ne mogu da budu nosioci igre. Kako su već neki pisali u komentarima do marta će da se uigraju i uđu formu ali tada će biti nebitno. A na leto ista priča. Prodaja onih za koje postoji interesovanje uz obrazloženje da Zvezda mora da prodaje igrače da bi opstala i ostanak Ivanića koji jedino u tekstovima na ovom portalu igra neverovatan fudbal. Koji, izgleda, niko u Evropi ne vidi već pet godina. Postoji hiljadu i jedno pitanje koje je nakon utakmice moglo da se postavi Milojeviću? Ali, kao po pravilu, od toga nije bilo ništa. Poražavajuće je da su se za prvu utakmicu Crvene zvezde u Ligi šampiona karte za sve tribine prodavale ispod cene. I to protiv Benfike koja je ozbiljan evropski klub. Moguće i da je navijačima muka od izmišljenih priča koje na terenu, koji je jedino merilo, ne postoje. Kada na svom terenu u utakmicu uđeš kukavički besmisleno je pisati šta bi bilo da su neki poluigrači bili u startnoj postavi.

KoRn

pre oko 2 sata

Puna Marakana je veci problem i pritisak za Zvezdine igrace nego za protivnicke. Protivnici iz Lige šampiona su navikli da igraju pred punim tribinama a igraci iz naše lige nisu. Pitaju naši novinari Levandovskog kada je igrao u Bajernu i Hari Kejna iz Totenhema da li se plaše atmosfere na Marakani. Hahahahaha Pa oni ljudi u Bundes ligi i Premijer ligi svaku utakmicu igraju pred krcatim stadionima gde je fantasticna atmosfera,gde nema atletske staze.
P

Preža

pre oko 1 sat

Apsolutno se slazem da je pun stadion veće opterećenje za naše igrace, nego za protivničke.
Š

Šašavljenje

pre oko 2 sata

Tako je to kada se piše u zadimljenoj prostoriji uz vinjak, pa se otkriju sklonosti pisca ka ženama od 50+ godina.
A

Ab

pre oko 2 sata

Zvezda je postala konkurentna u LŠ ekipama kao što su Benfika, Lajpcig, igra egal sa ekipama kao što su YB, bodo i sl. A sve je to u skladu sa budžetom i realnosti... moć marakane, histerija, urlanje je mit na nivou avangarde...da se pobjedi jači protivnik mora se dosta toga namjestiti... u sljedeće 3 kola ćemo videti možemo li šta protiv krema evropskog fudbala...
e

ej bre

pre oko 2 sata

serifa nazad u prvu postavu dosta je izivljavanja
l

lion zion

pre oko 2 sata

duarte je zasluzio 9 .kako se otvaro kakvi driblinzi strava u rangu benzeme,katai nije falio ivanicu u drugom poluvremenu,mirko je imao skim da kombinuje,ne znam zasto miloje nije ubacio sljivica i zasto je knezevic u ofki,fale nam za ligu sampiona .!ilic je nas novi veljko nikolic definitivno !ono sila na krilu ja mislio bolomboj itd itd
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Шљивић је играо за омладинце против Бенфике у своме узрасту и показао НИШТА. Могу мислити како би синоћ блистао🤣🤣🤣. Ништа боље ти није ни све остало наведено тако да...... Ма штета је што ти не водиш ЦЗ🤣🤣🤣
l

lion zion

pre oko 1 sat

da li si cuo za sarkazam.sprdam se samo sa navijackim zeljama i iluzijama jer su juce pale maske.doduse mozda se sprdam sa decurlijom...
c

czbg945

pre oko 2 sata

Ne tiče se Šerifa, ali ne zanima da li sam samo ja mišljenja da je Milojević prodao utakmicu premeštanjem Elšnika na beka, a stavljanjem nezagrejanog Dalsia u sredinu odakle smo već pravili amaterske greške. Levonogi Dalsio je trebao da uđe, ali da on odglumi levog beka, a ne Elšnik koji je bio preko potreban u sredini.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Принудним преласком Елшника на бека у ствари по току утакмице и нисмо ништа изгубили на средини терена. Ту је ЦЗ господарила и доминирала са или без Елшника. Друга је ствар да је доминирала игром Бенфика, али једноставно није!!!
K

Kg

pre oko 2 sata

Ti dečače da si gledao statistiku znao bi da nisu bili izjednačeni već je Zvezda bila bolja u svemu od šuteva na gol preko poseda, više pasova, do kornera i uopšte u svemu. Ali to na kraju nije bitno računaju se golovi i konačni rezultat. Ovo je samo zapažnje da se ne bi iznosile neistine. Prosto dali su 2 gola niizčega. Slučajno došla lopta kod prvog, da nije kačio Olajinka otišla bi u korner, ovaj iz slobodnjaka golmanov gol opet bez igre i to je to. Pobedili su i ok. Tako i Zvezda dobije neku utakmicu. Dešava se. Ali pišite kako jeste.
e

e

pre oko 1 sat

Volim i ja Zvezdu kao i ti,ali mani se statistike,posto iz svih tih suteva nismo imali nijednu sansu,a oni su pogodili stativu,a i onaj sut Di Marije je malo falilo da ode pod precku.
?

?????????

pre oko 2 sata

Citam ove mozartove narucene tekstove i cudu nemogu dase nacudim pisu kao da smo debili. Zvezda je sinoc morala da pobijedi a iskljucivi krivac je Milojevic. Napisite to gospodo. Svaka ostala prica je spinovanje.
S

Sten

pre oko 2 sata

Ne znam stvarno kako cemo sa Interom, vise me gostovanje Interu plasi nego Barselona u Beogradu. Inter je igrao egal, ako nije bio i bolji od Sitija, najjaca ekipa trenutno u Seriji A. Sinoc je najbolja sansa za neki bod bila protiv Benfike, protiv Intera i Monaka u gostima ce biti pakleno tesko da se ne primi dosta golova, sa Milanom mozda i moze da se igra neka igra, Stutgart prejak, jedino sa PSV-om i Bojsima mogu jos bodovi da se traze. Nije Serif sto je Boaci iz prvog mandata bio, ali nije ni toliki los napadac koliko ga svi ovde pljuju i omalovazaju.
M

Mislim samo

pre oko 2 sata

Da nije Serif top klasa ali je morao da udje ranije pogotovo sto Otamendi je nizak igrac za skok igru.
д

дуарте

pre oko 2 sata

Дуарте је неупоредиво бољи играч од Шерифа.
S

Sd

pre oko 2 sata

Ne bih bas tako siguran u to bio, imaju svoje prednosti i mane obojica, Duarte je bolji tehnicar dok je Serif veci borac, snazniji, sinoc je trebao on od starta.
Y

York

pre oko 2 sata

Milojevic mora prestati da slusa glupane sa interneta i da vrati Serifa u prvu postavu, ovo je unistavanje zvezde zarad internet navijaca kojima je zvezda na poslednjem mestu i samo lece svoje komplekse
D

Dachazvezda

pre oko 2 sata

Ako imamo trenera koji sluša internet navijače, bolje da se svi roknemo!!!😵‍💫🤦
Г

Групни

pre oko 2 sata

када нађете Европског затворског чувара, Румено лице које уме да гледа кроз ребра, Ћупријско мангупче пасионираног навијача Стуба Српства, можете се надати нечему .... овако, залуд Олаинка скаче као кенгур, залуд сузе локалног Шерифа ... све оно што немате у Европи а имате у шампионату ... карма равнотежа му ради "ахмммммм ..."
Н

Нико као ја

pre oko 2 sata

Одличан текст, Звезда изгледа слинаво не енергично, екипа која није спремна на оно најважније "ДА СЕ ПОБИЈЕ" то је само до тренера, Милојевић је одвећ морао да спреми екипу(без обзира што су многи играчи дошли касно) за фајт.Тренер је ту превасходно да утка карактер играчу, па тек онда игру-стратегију. Лоше измене, просечан тренер би одмах схватио да Далсио и Пума нису играчи за Звезду а Милојевић се синоћ ухватио прво за Дасија(било је много бољих решења на клупи). Уз дужно поштовање Милојевићу(које сви звездаши морамо да имамо) мислим да га је Звезда прерасла, требао би нам тренер попут Ивана Јовановића који је спреман да се "побије" П.С. Што се гробара тиче нама је катастрофа кад изгубимо кући 2-1 од Европског првака, а вама најнорнормалније од просечног Кијева 0-3. Па сад видите колики смо ми клуб.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Šerif Ndiaj je takav kakav je i nije po ukusu navijača i to je Ok. Ali bilo koji trener na svetu ne bi zarezivao navijače ni 5% već bi u tim stavio igrača koji mu donosi korist i koliko sam bio siguran da je Milojević u prvom mandatu samostalno sastavljao tim sad imam utisak da itekako sluša mišljenje javnosti i svojih poslodavac zato što nije siguran u sebe i svoje mišljenje. A što se tiče Šerifa Ndiaja, on je takav igrač kakav jeste i navijači Zvezde treba takvog da ga prihvate i da ga bodre i podržavaju jer on je igrač Crvene Zvezde. I zbog čega ga vređaju i ponižavaju kada on u Zvezdi ima sasvim pristojan učinak i u svakoj utakmici daje celog sebe, nije neki lelemud da izigrava neku igračina i neće da potrči. Ovde svi zaboravljaju da je u četiri odigrana derbija dao tri gola i iznudio jedan penal što nije uspelo baš puno igrača. Svi zaboravljaju kako je otresao Markovića i bocnuo loptu preko Jovanovića za gol u derbiju. Svi zaboravljaju da je prošle godine u LŠ protiv Lajpciga zamenio nevidljivog Kraso na poluvremenu i potpuno promenio tok utakmice i dao gol. Svi pamte njegove promašaje protiv Jang Bojsa tamo a sam ih je stvarao i izborio se za njih.Protiv Vojvodine u finalu kupa je odigrao odličnu utakmicu, poništili su mu tri gola zbog ofsajd od koga dva nisu bili ofsajdi.Protiv Boda u gostima postiže gol kod 0:0 na milimetsrski ofsajd. Juče pravi majstorski asistencije za gol i niko da ovde napiše nešto pozitivno za taj potez. Sve što dobro uradi i što je uradio se brzo zaboravlja ali zato sve loše poput promašene lopte protiv Čukaričkog i Kragujevca se pamti stalno i kreće pljuvačina i teranje iz kluba. Sve ono što dobro uradi poput one asistencije sinoć se pripisuje slučajnost a sve loše njegovom ne znanju, ja ne bih rekao da je to baš tako. On nije znalac ali puno znači ovoj ekipi Zvezde prihvatili vi to ili ne ali je tako.
m

matoriekspert

pre oko 2 sata

Ljudi čemu ova nervoza i to samo dan posle najvećeg doživljaja u životu prosečnog zvezdaša. Sinoć je imao priliku da deli prostor sa svojim životnim Idolom. Oni srećniji su ga i videli u loži a ostali su osetili njegovu energiju i harizmu i tako su dobili miropomazanije. Sva njihova višegodišnja podrška njemu se napokon isplatila
D

Dosta je bilo

pre oko 2 sata

Niko nije bot Serifa, ali kao sto je potvrđeno u tekstu da se slusaju internet navijaci oko Serifa i od tada nas napad uopste ne funkcionise, Jel moguce da vama ne smeta Duarte koji ne ulaze u sanse ni u nasoj jadnoj ligi? koga lazete da je on pismeniji i skolovaniji igrac, kakve su bre to gluposti i lazi?
k

kendisport

pre oko 2 sata

dajte fejdu dudica on je hrabar trener napadacki orijentisan napao bi Benfiku i sa Serifom i sa Duarteom, nema veze sto je ispao od Mornara iz najgore lige u Evropi to mu nije bio dan, ustvari nije mu bio dvodan jer je protiv Mornara izduvao u dvomecu, a ne samo jednom
d

dosta viseeee

pre oko 2 sata

Milojevic ne sme vise da slusa pritiske i bolesne neznalice sa interneta ,Serif je nas najbolji napadac i uvek mora da igra
o

objektivno posmatrajući

pre oko 1 sat

Upravo sada i ovde internet navijači vrše pritisak da Šerif bude prva opcija.
p

pitanjeee

pre oko 2 sata

Imam jedno zanimljivo pitanje. Serif kao takav kakav je se nece promeniti, mozemo da ga kritikujemo i pljujemo do sutra on ako sa 30 godina nije naucio kako da zaustavi loptu ili kako da mirno realizuje 1 na 1 (sto spic uci u petlicima) nece ni sad sa 30. ALI, pravo pitanje. 8 godina Evrope, toliko novca prihoda ma najjaci tim od Barija i ostale gluposti, a ne mozemo da kupimo bar jednog spica koji je kompletan? Pre par godina se spominjao Desers (najbolji strelac LK te sezone, igrac Fejnorda), kostao je oko 7-8m i mi nismo bili u stanju da ga dovedemo ali je milionski sa druge strane bio placen cepanica Pesic. Ove godine 10 miliona za ko zna koje po redu krilo a nemamo bar toliko za jednog spica gradje Serifa koji je kompletan i koji nije ovako mutav kao on?
J

Ja bih tako

pre oko 1 sat

"Špic sa građom" dovoljno govori o shvatanju fudbala. Koliko Španci imaju "špiceva sa građom"? Koliko Argentinci, Portugalci? Da neće "građa" da pomogne u kontroli lopte i realizaciji? Valjda se prvo gledaju inteligencija i tehnika, a posle eventualno i građa, ukoliko postoje prva dva elementa.
X

Xxxxz

pre oko 2 sata

Ovo je rezultat dovodjenja igraca bez jasnog sistema. Ti dovodis igrace na kombinaciju- koji nigde nisu bili glavni igraci. Na postojeci roster dodajes bez plana. Nema tu strategije niti ce je biti. Isti rezultat je da igra omladinski tim. Bar bi vremenom stasali…. Strategija i plan u svemu stvara sustem. Nema otimanja kao u nasoj ligi penali , crveni. Zati i nema ljudi na stadionu. Prodajemo iluziju nedoraslih stranih igraca.
D

DOSTA JE BILO

pre oko 2 sata

Od kada je Duarte postao prvi napadac u koliko sansi je bio doticni imao, koliko je golova dao a da nijee sa penala? i onda ce botovi da pljuju serifa na štetu zvezde
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Auuuu koliko Šerifovih svedoka, koliko se botuje za Šerifa. Idu dotle da su počeli da poturaju priču kako su internet navijači oterali Šerifa na klupu, koja tragikomika. Nemam ništa protiv Šerifa ali Duarte je neuporedivo školovaniji i pismeniji fudbaler.
e

ej bre

pre oko 2 sata

Skolovaniji i pismeniji od utakmice sa Cukarickim kada je igrao kao prvi napadac nije dao ni jedan jedini gol a da nije sa penala.... Kako vam ne dosadi to ponavljanje jedno te isto oko Duartea da bi terali inat za Serifa? mislite li vi i malo o zvezdi.
p

pouzdan gostt

pre oko 2 sata

Koliku platu ima Serif ne bi me cudilo da decko placa botove. Sto je gori to ga vise botova brani.
e

ejjj

pre oko 2 sata

Imate imate zato sto pljuvacinom prema Serifu ste unistili zvezdu na taj nacin bas protiv Benfike, Srecno smo dosli do LS ali zbog vase pljuvacine Serif nije vise u prvom planu ..
B

Bolesno

pre oko 2 sata

toliko je skolovaniji i pismeniji da ne ulazi ni u jednu sansu
e

e

pre oko 2 sata

Kako nam igraju krila ,najpametnije bi bilo da igraju u tandemu,3-5-2.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

@@@@@Šerifovi svedoci. Brzo smo za boravili na šta je Šerif ličio prvih 6 meseci???? Pride što nas je ukanalio protiv YB tamo kada je u prvih 10 minuta promašio 2 zicera. Da ne pričam promašaj protiv Čukaričkog, ono je bila teška tragikomika. Duarte je tu tek mesec ipo dana, videćemo kakav će biti u drugom delu sezone.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 sata

Pobili smo se muski, dobili su nas na fer na ruke sto se kaze, nisu nas isprebijali, bili smo egal ali eto jbg dobili su nas u to je to. Nista strasno idemo dalje, ko moze da garantuje da necemo uzeti ni bod, mozda cak i neku pobedu u naredna 3 meca? Idemo dalje.
B

Bum 92

pre oko 2 sata

Kakvi naslovi jbt....nerealno....pa bre izgubili od Benfike 2-1 u ligi sampiona,ne od samroka...nerealno,sram vas bilo....milion puta sam reko,ne morate uopšte da pišete o nama....pisite o drugima,ostavite nas i kad je dobro i kad je lose
S

Srdjan M

pre oko 2 sata

A ja se pitam da li se na treningu uvezbava neka akcija iz kornera? Da ih je bilo 50,izvelo bi se svih 50 na isti nacin i Otamendi bi ih poskidao sve kao od sale.
p

pouzdani gostt

pre oko 2 sata

Znam da mi vi iz Mocarta necete objaviti komentar ali ajde da probam. Ndiaye je doveden da bi se oprala lova na njemu. Ako se pitate kako, menadzer od Serifa zida neke zgrade u okolini Marakane preko one terzine firme, i ocigledno da je ovaj igrac neka vrsta "isplate" za tu neku zgradu ili stan sta vec. Menadzer mu je inace nas covek, ne znam da li je Srbin ili Hrvat s obzirom da je Serif igrao u HNL par godina. Sve u svemu, ko god da je svaka mu cast. Uvaliti ovakvo drvo i jos mu nabiti onakvu platu i ogrebati se o to je znanje kakvog retko ko ima.
e

ejjj

pre oko 2 sata

kako to drvo dao 3 gola u 3 derbija? Cujes li ti sebe
p

pitanje

pre oko 2 sata

Od kada je Duarte postao prvi napadac u koliko sansi je bio doticni imao, koliko je golova dao a da nijee sa penala? i onda ce botovi da pljuju serifa na štetu zvezde
d

dosta viseeee

pre oko 2 sata

Milojevic ne sme vise da slusa pritiske i bolesne neznalice sa interneta ,Serif je nas najbolji napadac i uvek mora da igra
D

Dosta je bilo

pre oko 2 sata

Serif je najbolji napadac, napad ne funkcioniše bez njega i dosta je bilo unistavanja kluba od strane navijaca zvezde , botuju za Duartea samo da bi terali inat Serifu, Zbog toga se Serif preselio na klupu
A

Alo bre

pre oko 2 sata

Serif je nas najbolji igrac i mora da igra u prvoj postavi
g

gostxxx

pre oko 2 sata

Duarte nije nikakav špic.Ima solidan šut pod 1,ali očajno kretanje za jednog špica. I kad su ga hvalili gledam i ne verujem,kakvo kretanje,pa on se sudara sa igračem kod koga je lopta u kontri...ej...uspe 2 na 2 da dodje do tog igrača...pa kako jbt. Šerif je takav kakav je,ali ima tu prednost sa snagom,i nije ga Bahar dzabe doveo za evropu
j

jojo

pre oko 2 sata

Ajmo da pricamo posteno ne stvarajuci mitove i legende. Trener ciji tim u par utakmica od 50 kornera ne stvori sansu a tek da da go je u ozbiljnom napadackom problemu i tuje iskljucivo odgovoran trener. Dovodilo se i placalo nemilice pa najmanje 5 promasaja debelo placwnih. Puma, Sremcevic, Dalsio, Milson, Seol. Izracunajte.
C

Cccc

pre oko 2 sata

Ne dajte mi lagati ali mi smo protiv jednog Napretka imali cinimi se 12 i vise kornera i nista. Za nekog je korner pola gola za nas samo ptilika za kontru protivnika. Ma mi se mučimo protiv Napretka a da se prosimo pred Benfikom. Pustite vi Miloja nek on uživa u svom mišljenju da je trenercina.
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Ma sudija kriv za poraz od slabe Benfike 😆
I

Iskreno

pre oko 2 sata

Pozdrav ljudi, vidim dosta njih hvali Seola a kritikuje Krunića, bio sam na stadionu, baš između sektora 2 i 3 na istoku, lopta u 9. minutu ide na tu stranu ka Di Mariji, Seol TRČKARA do lopte! Ne bi postojala navedena situacija i gol da je čovek pogledao gde mu se nalazi protivnički igrač i reagovao u skladu sa situacijom! Tačno da je Krunić imao reakciju kao SMS protiv Slovenije (Totalna nezainteresovanost za prostor i protivničkog igrača) ali prvi gol ide totalno na dušu Seolu!!! Druga stvar jeste da kada se pogleda na linije tima prilikom defanzive, u prvom poluvremenu možemo uočiti totalnu nonšalantnost Zvezde gde uopšte ne postoji normalno postavljena odbrana a igrači lete sa jedne na drugu stranu terena! Nažalost, moram da kažem da nam i pored 7,8 sezona u Evropi i dalje nedostaje spremnosti i iskustva kako bismo od prvog minuta bili konkurentni, 30 minuta adaptacije 1/3 utakmice!
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Haha zali boze para
i

iz sljivika

pre oko 2 sata

Spominjete statistiku i hvalite igru Zvezde? Da li pričamo o istoj utakmici? Od 40 ubacivanja pred gol protivnika koliko ih je uspešnih? NULA! Ni jedan jedini gol! To nazivate uspešnošću? Tom logikom uspeh je i što smo izašli na teren. Imali smo tri šuta u okvir gola: jedan gol, Krunićev šut iz ugla i Duarteov sa 20 metara. Oni su imali isti tri, ali dali su DVA GOLA! To što su se oni povukli nakon 0:2 i prepustili inicijativu je samo do njih, ne do nas. Mi smo ih realno sabili zadnjih desetak minuta. I to je sve. Ostalo je bilo bunarenje, vucaranje po terenu, vraćanje lopte... Odgledajte snimak, videćete da smo igrali sporo, overavali lopru po nekoliko puta,da se nije znalo gde ko igra ni ko koga čuva, da su igrači stalno menjali pozicije, često se i sudarali na istima, i tu tražite srž problema. Manite se statistike ako već ne umete da je očitate kako treba.
M

Milanče014

pre oko 2 sata

Alal vera za tekst, pravo u centar. Dodao bih jos samo da mozda ima novajlija u nasim redovima na koje je ambijent vise uticao nego na goste.
G

Gavrillo

pre oko 2 sata

Kada Miloje nauči da ekipa igra ofanzivan fudbal od prvog minuta možda nešto i bude. Nađite jednu utakmicu u evropi da je počeo napadački i ofanzivno. Nema je. Njegov maksimum je Bodo Glimit i slične ekipe. Olajinka?? Pa taj dečko je urnisao Zvezdu direktnim greškama. Da li iko vidi da on ne zna loptu da gurne i da je doda igraču na 10 metara. U Dorćolu nikada nebi zaigrao. Bruka ko gura takve igrače.
R

Raša P

pre oko 2 sata

Zvezda je odavno naučila da igra samo drugo poluvreme. To je jednostavno moralo da se promeni ali se promenilo nije.
P

Psihozza6

pre oko 2 sata

Patetican tekst o patetično klubu...
@

@Psihozza6

pre oko 2 sata

9:2
S

Stevo Glogovac

pre oko 2 sata

Zvezda je odigrala dobru utakmicu i zasluživala je bod.Krunić nije nivo Hwanga,onakva reakcija kod prvog gola je stvarno amaterska.A Glazer postavio živi zid tačno po sredini gola i stao i on tačno po sredini gola i izjavljuje "Nisam vidio loptu".
S

Strasno

pre oko 2 sata

Ranko Stojic nije doveo Serifa u zvezdu , dosta lazi botova, Ali je najbolji napadac zbog kojeg je moglo da se izgubi Liga sampiona..Zato sto se bolesni internet navijaci slusaju , Mi nikada necemo biti ozbiljan klub ...
J

Joksa1986

pre oko 3 sata

Jedino sto sam iz svega ovoga skontao jeste da se pisac lozio nekad na Klaudiju 😉😀 Salu na stranu, drugo poluvrijeme reper za dalje... Nemojte da se zavaravamo, uvijek cemo mi imati preveliki respekt, jer jednostavno presjeceni smo 92 kaf smo trebali da vladamo, da nametnemo to i sebi i drugima da smo ogromni, ostali smo veliki, presjeceni smo i to nas prati, pratit ce sve generacije tako da...
F

Florijanec

pre oko 3 sata

A gde je Katai? Sto niko ne sme da napise? Nije ni na klupi. Niko ne zna. Ni Darjan nema pojma? Ni ovi insajderi komentatori sto imaju sve informacije uz kluba? A kad vidim tuznu facu Kange na klupi sinoc..... i meni je doslo da placem. Koliko god bili fizicki limitirani za LŠ i igrac manje u odbrani, to su i dalje dva nasa najbolja igraca kad je suvi talenat u pitanju. Pa kad vidis kod 0-2 da je utakmica 99% izgubljena , ubaci ih pa makar izgubili 0-5. Bar bi imali neku šansu da napravimo šansu.
P

Pedja557

pre oko 3 sata

Da bi Duarte i Silas pokazali svoj kvalitet, treba da imaju dubinske i upotrebljive lopte sto nemaju. Nazalost, to je problem nasih klubova pa i reprezentacije. Vec dugo nemamo pravu sredinu terena, tzv, playmaker. Nema ko da stane na loptu, da smiri igru, tako da je svejedno da li je Duarte ili Serif.
G

Gost111

pre oko 3 sata

Pa asistencija sinoc i gol Partizanu (kad je samo prebacio golmana) su jedina dva fudbalska poteza Serifa of kad je dosao u Zvezdu. Duarte je fudbalski pismeniji od njega ali Zvezda ce uvek biti u problemu kad juri rezultat jer nema skakaca u timu. To nisu ni Micko, ni Duarte, ni Silas a pogotovo nije Serif... Zvezda je napravila sad tim za igru kad se brani, brza krila i pokretni napadac koji zna sa loptom.
P

Pillllipipppinizzzz

pre oko 3 sata

Ovaj tim nema strast i emociju. To nam fali, pa i ako nema kvaliteta to se kompenzira sa emocijom. Svi govore dobar Bezmudic a on ko mrtav konj, pa ko u ovom timu da igra na uzavrelu krv, strast? Ivanic? Seoul? Duarte? Rodic,Silas, Dalsio, krunic? Ko? Nema ga, jedini u timu koji to ima je brat Kanga!!! Sve ostalo emocionalno santa leda. Ne osecaju grb, zvezdu!!! A o treneru? Da ne pricam, velikan evropskog fudbala, das mu audi ipak nismo ferari a on ga vozi kao stojadina, a faca mu tokom meca i frizura ko u dumb and dumber.
M

Marko marin

pre oko 2 sata

Već duže pratimo vaše komentare na temu fudbala pa ostavite CV u mocartu, javićemo vam se, vi ste definitivno vrhunski stručnjak, još ako vam je frizura dobra, vidim da ćemo da osvojimo ligu šampiona sa vama na čelu, nema sumnje
r

remi64

pre oko 2 sata

Decak,kakva strast kakvi bskraci.Samo tsktika i kvalitet igrsca.Tu se prsvi razlika.
H

Hdhdh

pre oko 3 sata

Pa da, mozda bi ga lopta slucajno pogodila u rame i odbila se u gol. Samo tako, nikako drugacije.
C

C7

pre oko 3 sata

Šerif je sam sebe smestio na klupu. Coveku smeta lopta, ne zna da je vodi a kada udje u gol sansu se toliko ukenja da se cesto desi da i celu loptu promasi. Plus placen je duplo vise nego Duarte, koji i vise od Šerifa radi u odbrani, spusta se po loptu, ide na krilo.. covek i kada ne da gol on znaci ekipi i nije igrac manje. Dok ovaj za te pare sto je placen mora puno vise. Ali svakako ih treba rotirati i da jedan drugom budu zdrava konkurencija i da jedan drugog motivisu da budu bolji. Pa nek Miloje u odnosu na protivnika i forme odluci ko ce igrati.
П

Пеђа РС

pre oko 3 sata

Да ли је могло боље, храбрије, јаче? Па вјероватно јесте. Да ли ћу сад да пљујем тим и стручни штаб понаособ? Па нећу. Ако ударим на Милоја који нас је васкрснуо из мртвих и који нам је дао прилику да се мјеримо са најјачима - онда нисам навијач Звезде него идиот. То што имамо једног бека, нико од играча ни из стручног штаба није крив. Ударите на другу адресу. То смо ми - да имамо оне Турке, Ди Марију... очекивали бисмо да играмо четвртфинале бар и све друго би била трагедија. И опет бирам против Бенфике 1-2 прије него 4-0 против Флоре у ЛК. Биће боље. Напред, Звездо!
Z

Zlocudna tetka

pre oko 1 sat

Pogledaj ovome komentar, dobri decace pisi desnom rukom🤮🤮🤮🤮
n

neka piše šta ko hoće

pre oko 3 sata

1. trener je plaćen da pravi ekipu, pa ako stavi 11 bekova, stavio je 11 bekova; 2. igrači su plaćeni da igraju, koliko su plaćeni toliko i igraju, da su bolji, bili bi plaćeni više i igrali bi bolje; 3. navijači su tu da navijaju, da bodre i da pomažu ekipi, ako neće, ne treba ni da gledaju ni da pišu; Iskreno, kao neko ko je od 1979 na Marakani, kao neko ko je pravi "ciganin", mogu samo da kažem sledeće: Zvezda je juče igrala fudbal!!! I ja sam zadovoljan, nisu se igrali sa nama
i

ibrakadabraa

pre oko 3 sata

Duarte i Serif su problem i opet se narod svadja oko pogresnih stvari. Pravi je problem zasto nam je vezni red onako spor. Jeste Benfika, jeste liga sampiona ali nije na drugoj strani Real ili Bajern pa da ne mozemo do lopte doci. Benfika nam je itekako dala prostora da gradimo akcije i da radimo sta zelimo a mi nismo znali gde udaramo! Sporo primanje lopte, dok se Elsnik/Krunic okrenu prodje par sekundi, pa dok se uputi pas itd. Ne moze se tako bre. Taman se ponadam da smo se otarasili Kanganizma od igre jer samo tako Kanga igra u sredini sporo medjutim nismo. Mora da se radi na tome, ono je Milojev poraz juce.
M

Mujagic

pre oko 3 sata

Ovaj tekst i prica o šerifu, vredja inteligenciju svim iskrenim navijacima zvezde, a narocito igracima koji jesu ili su bili napadaci naseg najveceg kluba! Ovog decka sto su nam zavaljali za tolike milione, nece oprati ni hiljadu slicnih tekstova!
Б

Брат

pre oko 3 sata

Не знам шта предуго траје у твој глави Дарјане. Ја памитим неки други период који је предуго трајао. Ако се неком гледају утакмице какве смо гледали некада и оне све агоније које смо пролазили као клуб, слбодно нек се пеца на твоје текстове. С ким смо све имали посла у квалификацијама и лагано испадали. Ми смо почели да играмо егал утакмице са тимовима којима у прошлости могли да присмрдимо. Е сад колико ће нама још бити потребно времена да почнемо и да их редовно побеђујемо је питање. Тешко је довести неке играче у ову распалу лигу. Иако сад можда имамо паре које пре нисмо имали, играчи не проналазе мотив да се млате по нашим ораницама. И то ће бити највећи проблем Звезде у будућности. И Крунић, Силас и Хванг су неке приче где они нису били задовољни статусом у својим екипама, па су на ту карту доведени. Док год се не подигне ниво целе лиге, неће ни Звезда моћи да расте од овог тренутно. Кад ће то бити, Бог свети зна. Партизан који је једини нешто правио у Европи се тренутно налази у тешком каналу. И требаће им много времена да се врате на прави колосек. Остали су тек дискутабилни за будућност. ТСЦ који деловао као добра прича се већ сад доста срозао. Видећемо како ће они изгледати за коју годину. Фали нам неколико још јаких клубова у лиги. Да не причамо о посети на нашим стадионима. То је тек тематика посебна.
Š

Šerif

pre oko 3 sata

Ali ja sam jauknuo u šesnaestercu. Stvarno ne znam šta još treba da uradim?
P

Prevara

pre oko 3 sata

Prevaren je kao što on vara slabije rivale u Mozzart Bet Superligi. Na čisto iskustvo, sirovi kvalitet i talenat. I na Pavla Ilića kada to nije dovoljno.
d

dosta viseeee

pre oko 3 sata

Milojevic ne sme vise da slusa pritiske i bolesne neznalice sa interneta ,Serif je nas najbolji napadac i uvek mora da igra
P

Pedantni stručnjak

pre oko 3 sata

Citat, Milojević: "Generalno to smo mi, mi ćemo uvek da kažemo nešto kada bude i onda će se reći da li je to tako ili nije tako, pa ćemo onda mi to tako da komentarišemo, pa ćemo mi onda onako i tako dalje. Rekao sam na ovom nivou ako uzmete da pogledate da li je neko atraktivan ili nije, po meni ja sam rekao, ja sam samo trener jedan običan koji godinama se bavim ovim poslom i usko sam fokusiran da se bavim svaki dan".
N

Na žalost

pre oko 3 sata

nama je pored toga što ćemo na kraju takmičenja imati 1 bod,u to sam siguran,najvažnije da se ne izblamiramo kao Dinamo iz Zagreba.I to će na kraju opet kažem na žalost biti naša najveća realnost.Toliko o Zvezdi i njenom učestvovanju u ligi šampiona za ovu sezonu!Pozdrav i za Terzu i njegove eksperte!
h

hshsh

pre oko 3 sata

Nije Serif najgori napadac.U konkurenciji je i Pesic.Dve devetke,a svi daju golove osim njih.
а

армата

pre oko 3 sata

да ли је могуће да толико број људи на стадиону а о интернету и не говорим виче убаци Милоје Радоњића. Па ако иоле пратиш фудбал, лик није крштен меч одиграо 2 године, припремао се до неки дан по кафићима. Други говоре убаци Кангу, лик нас заједно са тренером у покушају Станковићем уканалио за 2 ЛШ. Трећи Катаија и сл, који би требао да је пензији. Даријане, Милоје извлачи максимум из ове екипе.
Г

Г

pre 22 minute

Па што су га доводили да седи на клупи и што се осталих не реше? Канга и Катаи су мајстори и доценти фудбала за неке који су синоћ играли.
s

samo

pre oko 3 sata

Jedini od napadaca,koji bi uspeo dati gol glavom iz tih 40 bocnih lopti je Katai,posto za skok osim visine treba i inteligencija u postavljanju.
K

Kaži građa, ...

pre oko 1 sat

Dajte, molim Vas, pa zar niste pročitali u komentarima Šerifovih botova da je za špica najbitnija građa?
T

Tika-taka trt-mrt

pre oko 3 sata

Pa nije bas egal meč, 7-1 korneri za Cz
S

Strasno

pre oko 3 sata

Skandal najveci i blam u istoriji Crvene zvezde da se navijaci sa interneta pitaju ko treba da igra , Da li je moguce ovo sta smo doziveli, A svako ko malo poznaje fudbal vidi koliko napad ne fukncionise bez Serifa.
O

Oksi

pre oko 3 sata

Uvek ista prica, cinjenica je da nemamo kvalitet. Kako Zvezda, tako Partizan i drugi za nivo ispod, tako reprezentacija za zavrsne turnire EP i SP. Nama je uvek nesto, uvek je kriv jedan igrac, jedna povreda, jedna stativa. I to se samo desava nama i nikom drugom? Nerealno je. Jednostavno Zvezdi je mera LE, problem je sto se tu dolazi porazom u kvalifikacijama i manja je lova pa ne zelimo to. LS je problem Sevilji da igra, a ljudi se setaju kroz LE. Znamo isto da Junajted, Barsa, Lazio, Roma, zadnjih godina uzasno prolaze u LS, zato sto nemaju kvalitet. To je ljudi Ferari, a mi vozimo Punta.
1

1100

pre oko 3 sata

Ja kad sam to pisao posle Boda..ljudi su mi u onoj euforiji lupali minuse i lozili se kao da ce da se osvoji LS...e to je nas mentalitet od euforije do kraha i dubina ponora...zato smo tu gde jesmo..jel je realnost retka stvar...i svako kriticko misljenje se gusi...
Н

НбГд

pre oko 3 sata

А да Раде Крунић преузме онако мушки део кривице на себе то не никако јел? Примио гол као на термину... А такав играч са таквим педигреом то не сме никада онако да задрема испред гола...
T

Tika-taka trt-mrt

pre oko 3 sata

Gde je bio desni bek?
E

Etoo

pre oko 3 sata

Klub kome navijaci odredjuje ko ce da igra je bolestan a navijaci moraju da se postave na svoje mesto
k

kevin_i

pre oko 3 sata

- Da baba ima k***c bila bi deda; - Većina naroda ne zna ko je Klaudija Šifer, što više govori o nama nego o njoj; - Isti pristup su imali protiv Bodea, ali se to brzo zaboravilo, prolaskom dalje; - Nekim igračima je ovo druga utakmca, neki su sa bolovanja na gol, grešku kod golova snose i jedni i drugi - Boli hronična neefikasnost; - Ista igra kao kod Bahara, njega su terali posle dve utakmice.
6

66

pre oko 3 sata

Реално, наши клубови су сигурна 3 бода већини противника, не мијења се годинама стање.
I

Idemoo

pre oko 3 sata

Dokle cemo vise kriviti spiceve za nepostignute golove kada ne dobijaju bukvalno ni jednu upotrebljivu loptu? Cak nije postojalo kasnjenje spica ili lose kretanje jednostavno ne dolazimo u situaciju za pas a ne za priliku. Da, Duarte je daleko bolji igrac od Serifa svaka stavka je na njegovoj strani osim dizanja tegova. To sto mi vapimo za rmpalijama koji ce da se biju sa stoperima i koji ce na gurku dati gol je objasnjenje da smo mi i dalje ekipa autsajder koja ceka golove iz polusansi a ne ekipa koja bar egal moze da izgura protiv ovakvih protivnika.
s

satira93

pre oko 3 sata

Surova realnost, svaki bod ce biti veliki kao kuca. Da bi se ista moglo uradili trebalo je uciniti sve da se zadrze Hvang i Bukari, a onda njima pridodati Krunica i Silasa koji ce tek nadam se pokazati zbog cega su dovedeni, to bi bila dosta ozbiljna ekipa. O bekovima ne treba ni trositi reci, osim malog koji se povredio, mi beka nemamo. Ali dobro, imamo 16 krila ..
t

tragicno

pre oko 3 sata

Znaci tacno je da je Serif oteran na klupu jer pljuvaci sa interneta se moraju zadovoljiti...sta dalje reci, mi nismo ozbiljan klub
@

@

pre oko 3 sata

Najbolje da slušate Ranka Stojića tad bi se borili za top 35 zajedno sa Slovanom
D

Delija NBGD

pre oko 3 sata

Posle toliko promasaja i saplitanja o loptu morao je nesto i dobro da uradi to je jednostavno tako. Ne moze stalno da bude los. Medjutim, i dalje sam misljenja da je dobar samo sa klupe i nista drugo vise. Btw opet da naglasim da je placen 5 miliona 🤯
e

exe

pre oko 3 sata

Duarte ti je dobar? reci mi sta je tacno uradio vas Duarte od kada je postao Prvi napadac
G

Grof Chaki

pre oko 3 sata

Utorak, sreda i četvrtak su dani kada se igraju utakmice u svim Evropskim takmičenjima. Gledam, tražim i ne mogu da nađem. NK partizan nije prisutan. Nema ga nigde. Ne postoji u Evropi.
@

@Grof Chaki

pre oko 3 sata

Nemoj tako, igraju EL hehe
Г

Гаго

pre oko 3 sata

И сад ти је лакше 😂😂😂
N

Neznalica

pre oko 3 sata

Deco, oladite malo sa nasladjivanjem tudjom mukom. Nije to u duhu zvezdastva. Uz to, navlacite losu energiju na klub. Partizan je tu gde jeste, cvrsto verujem u to, upravo zbog takvih idiotluka iz ranih dvehiljaditih...
P

Pixy

pre oko 3 sata

Ako postavimo igru da probijamo bočno sa centaršutevima onda treba i da napunimo 16m igračima, koji idu na loptu da zabiju gol.
t

tragicno

pre oko 3 sata

" I nekada je normalno oslušnuti glas naroda pri konačnoj odluci, kako ne biste širili negativnu energiju." Strasno kakav smo mi klub postali navijaci odredjuje ko ce igrati a ko ne... zbog internet navijaca koji blage veze nemaju o fudbalu
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

Mi koji smo sa tribine bodrili Gumu Bogdanovica i Stevicu Reljica smo prezadovoljni danasnjom Zvezdom. Ostali neka gledaju Teleoptik.
I

Idemoo

pre oko 3 sata

Jeste sine sve je to tacno al su zato oni dobijali platu 50x manju i to ako se seti neko da uplati a danas nam trebs budzet od 60m godisnje ds gledam ovo?

Звездаш 1991

pre oko 3 sata

Баш тако!
P

Pele11

pre oko 2 sata

Da “sine”, ali isto tako ta benfika vredi 4x vise do nas. Tako da taj argument o plati ne stoji, tj i te kako favorizuje benfiku i cudi sto rezultat i igra nisu bili puno ubedljiviji za portugalce
J

Jalatan

pre oko 1 sat

@idemo Da gledamo "ovo" ? Čime druže nisi zadovoljan,time što smo odigrali egal tekmu sa Benfikom? Niste realni,majke mi. Kao jedan koji je juče vikao da je Benfika ranga Napretka
N

Nista novo

pre oko 3 sata

Ova situacija sa Serifom je klasicna bolest , Navijaci odredjuje ko ce da igra, Jer zamislite internet navijaci pljuju po Serifu ej bre , pa mi smo bolestan klub ....Zato smo dobili Duartea koj ina 5 vezanih utakmica nije dao gol iz igre.
e

ejjj

pre oko 3 sata

Crvena zvezda nije baš normalan klub, ima tu i histerije i strasti i nerezonskih pogleda. I nekada je normalno oslušnuti glas naroda pri konačnoj odluci, kako ne biste širili negativnu energiju. Samo što to može da vam iskopa ozbiljnu rupu. " Serif je oteran iz prve postave samo zato sto to su trazili internet navijaci i zato Duarte ima prednost, To je samo primer koliko smo mi nenormalan klub
p

pendrekkk

pre oko 3 sata

Ubijas nas u pojam dete nadji zivot. Izadji napolje malo, nadji devojku, idi u skolu, treniraj, druzi se radi nesto. Redovno ostavis 500 komentara o Serifu sta jel te placa bar za to?
j

junker

pre oko 3 sata

Da li vi stvarno mislite da Miloje zanima sta kazu navijaci na internetu? Brate mili gde vi zivite. Serif je izmena jer je sporiji, jer je dobar kao dzoker kad se juri rezultat zbog skok igre i zbog gradjenja lopte da sacuva dok istrce i ostali. Isti su razlozi i kod branjenja rezultata jer je mnogo korisniji defanzivno. Serif ne igra od pocetka iz slicnih razloga kao Mitar u nasoj reprezentaciji jer su sporiji od konkurenta (Duarte/Vlahovic) i samim tim usporavaju igru gde Zvezda igra na kontre. Majko mila, da ljudi stvarno misle da oni imaju toliko uticaja pisanjem komentara, pa pise komentar dete od 9 godina i to ce neko da uzme kao misljenje?

gemathegreat

pre oko 3 sata

Da li bi mogao da elaboriraš, vam iskopa rupu i koliko smo mi nenormalan klub. Ta dva pokazuju da ti imaš cepanja ličnosti.
s

satira93

pre oko 3 sata

Duarte za klasu bolji od Serifa, decko je sinoc napravio asistenciju verovqtno slucajno
R

Ranko Stojić koji ga je doveo

pre oko 3 sata

Ranko ti li si?