Komentari na vest

Dva lica finala: Nije lako večeras biti Marko i prelepo je u koži Tonija Krosa

Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Rojs, sjajan lik i igrač, ima ponudu iz MLS. Srećno!
J

Ja zaista volim Real

pre 3 meseca

Ali Vi što pišete da će Real biti nezaustavljiv sa Mbapeom i Endrikom nemate veze. Realu fale dva igrača koja će da odmene Krosa i Modrića, bez takvog bar jednog igrača džaba svi ostali. Barsa je propala kada su otišli Ćavi i Inijesta, šta može sam Mesi, da dribla od gola do gola, pa ne, nego da ispada od Rome i Liverpula sa po 4 primljena gola.
t

to to

pre 3 meseca

bas tako. i psz je imao mesija,mbapea i nejmara. dzabe kad nije bilo sredine
I

I Milan isto

pre 3 meseca

Bez Pirla i Sedorfa :-((

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Kamingva i Čuameni su već tu......
7

7788

pre 3 meseca

A šta su u Realu Valverde, Belingem, Kamavinga, Čuameni, Guler...oni su stoperi ili golmani? Svi do jednog su vezni igrači, plus sigurno će doći neki novi klinac koji će da zameni Krosa. Dok su bili Ronaldo i Bejl tu, govorili ste da će se Real načekati na sledeću LŠ kada su otišli. Kada je Benzema otišao, opet ista priča, a šta bi sinoć? Real opet prvak Evrope. Real može da promeni sve igrače i opet će biti prvak jer to je Real. Ustati mirno kada se izgovara to ime jer to je ime koje simbolizuje pobedu, nepobedivost i prvaka.
G

Gost99

pre 3 meseca

Svi ti igraci ne mogu prici ni Modricevim ni Krosovim kopackama.Kros im je glavni igrac i organizator napada i bas me zanima kako ce stvarati sanse sledece sezone.Pa eno protiv Bajerna je jednim pasom izbacio citavu odbranu.Ono ne bi vidio ni jedan od tih sto si naveo
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Rojs je najbolji nemački igrač u zadnjih 20 godina, ali ovakav maler se retko sreće. Uvek povreda pred velika reprezentativna takmičenja.
N

Nikola Dzoni Bla

pre 3 meseca

Upravo sam proverio i da, pogresili ste. Rojs je osvojio prvenstvo 2012
M

Mitt

pre 3 meseca

Није узео, јер тад је у сезони 2011/12 Ројс је играо тад у Мехенгалдбаху.
T

Tupson

pre 3 meseca

Rojs nije osvojio Bundesligu jer je došao u Dortmund na leto 2012.
n

nikola dzoni bla

pre 3 meseca

Zar Rojs nije osvojio titulu kada je Klop bio trener?
D

D@cha

pre 3 meseca

Igrao je dortmund strasno prvo poluvreme sto u napadu sto u odbrani,real je delovao pomalo sokirano a i ima tu i taktike.Morao je u drugom polivremenu Terzic ranije da zameni neprimetnog Fulkruga i da dobije na brzini no lako je sada pricati.Real je sve te promasaje hladnokrvno iskoristio i posle prvog gola se znalo da je to to.Steta za Dortmund nisu zasluzili ovakav poraz, isto tako cestitke Realu na pobedni iskljucivo na iskustvo a i takticke zamisli maestralnog Ancelotija.
T

Taktika je sreća što nije stativa ušla u gol.

pre 3 meseca

8 zrelih pokušaja Dortmunda su taktika?.Sreća i manjak iste na kontra strani.Izvoditi Ademija ili kako već se zove za Rojsa total out.
q

qqq

pre 3 meseca

Protiv sitija se znalo da je to to
S

Stranac1

pre 3 meseca

Marco Reus je veliki Baksuz. 2014 u top formi, povreda ne igra na Svetskom, Nemacka osvaja. 2016 odlicna forma, povreda ne igra na Evropsko Nemacka stize do Polufinala. 2017 jaka forma, povreda Konfed Kup osvaja Nemacka . 2018 mozda i najaca forma u zivotu, igra u prvih 11, daje gol i Asistencija u drugoj utakmici grupe ali igra Nemacka katastrofalno i ispadaju Werner Draxler Katastrofa, Platenhard Katasttofa Boateng Crveni, Hector izbacuje Löw Nemci primaju dva gola u nadoknadi i ispadaju. Imao je priliku i htela ga Barca,Bayern,United i Liverpool ali on je ostao u Dortmundu.
G

Gonzalo 93

pre 3 meseca

Nije do Rojsa i izmene, počela je zmija žabu da davi bar 10min ranije

Bojan Lordinho

pre 3 meseca

Smara Real vise.
n

nonameee

pre 3 meseca

ovaj Kros veceras igrao na vrhunskom nivou cijeli mec, ovako bitan mec, asistirao i ladno se penzionise… lagano bi mogao igrati makar jos sezonu… steta…
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

Legende 👏

JudeBellingham

pre 3 meseca

Rojs ušao i 2 minuta kasnije pao gol, u inat onima što su se ložili da će Borusija osvojiti i da je Rojs zaslužio pre 6. titule Krosa.
S

Svabic

pre 3 meseca

Brate nick ti je Jude Bellingham.Nadam se da imas manje od 12 godina a ako imas vise kuki tebi
B

Bili Zejn

pre 3 meseca

Bas zato sto ima 12 treba mu lupiti 2,3 jake cuske za ku*cenje, da se opameti jer je klinac, a ako je stariji ostavis na miru i zalis ga, u tim godinama pisati takve komentare moze samo neko sa mentalnim sklopom kao Homer Simpson.
p

poz

pre 3 meseca

Gospodo, Kroos ima 6 LŠ. Zaboravili ste jednu sa Bayernom.
p

pozpoz

pre 3 meseca

odnosi se na trofeje sa realom