Komentari na vest

Drugi strelac Evrope danas na pregledima u Dortmundu, Borusija planira da pohara Štutgart

V

Vlada79

pre 2 dana

Ja na slici pomislio Shawn Kemp... :)
Б

Блок

pre 2 dana

Бајерн је узимао од конкурената та титулу ...а овде у тексту како је БВБ узимао играче из Келна,Фрајбурга ....
R

Realnost

pre 2 dana

Razlika izmedju Bayerna i Dortmunda je ta sto Bayern moze sebi priustiti dovodjenje glavnih igraca direktno od konkurenata (financijski neprikosnoveni u Njemackoj), dok ce ovo Dortmundu biti prvi transfer nekog jakog igraca ekipe iz BL-a jos od Brandta i Hazarda 2019-te godine. Nemojte misliti da Bayern svim silama nece pritisnuti i Lever i Wirtza za sezonu/dvije. Svi u tekstu nabrojani igraci su dosli u Dortmund kao mladi igraci i igraci sa velikim potencijalom, rijetko ko u Dortmund dodje kao vec formiran igrac, i ako dodje, to opet nije top klasa. Bayernova transfer politika se zna, prema tome..
K

Khanbg

pre 2 dana

Pa znas kako druze, da u Mainzu ima igraca kvaliteta Gotze, Lewandowski i slicnih, kupio bi Bayern i od njih. Glupa ti je teorija jako. Bayern se svake godine bori za trofeje, logicno je da tako kupuje. Dortmund je maltene klub bez ambicije. To ti je kao da kazes da Zvezda nece da kupuje iz Kragujevca nego iz Partizana, da ih slabi za titulu. Ali nesto nije tako...
B

Brko

pre 2 dana

Kakva krađa i slabljenje konkurencije. Opustošili su bundesligaše zadnjih godina, a plaču još jer im je Bajern uzeo Gotzea i Lewu
9

999

pre 2 dana

Upravo sam krenuo napisati.. Kako se uvijek Bajern pljuje sto kupuje u Bundesligi, a Dortmund skoro svake godine osakati ove ostale klubove. Tako su radili i za vrijeme Klopa, Subotic iz Mjanca, Rojs iz Gladbaha, Gundogan iz Nirnberga i mnogi drugi.. Ali oni su romantika, zuti zid, bla bla, a Bajern je projekat koji pokupi najbolje i igra privatnu ligu.
Б

Блок

pre 2 dana

Ау брате ...не него ће да остану цео живот у Мајнцу.Бајерн је узимао конкурентима за титулу .
9

999

pre 2 dana

Pa sam si dao odgovor brate. Isto tako kao sto nekom nije primamljivo da igra citav zivot u Majncu, nego hoce u Dortmund, tako nekom nije primamljivo da igra citav zivot u Dortmundu, nego hoce u Bajern. Veca riba jede manju ribu. Za sve u zivotu je tako, fudbal je tek najbezazleniji primjer toga.
Б

Блок

pre 2 dana

Па донекле је исто ...али Дортмунд је клуб који се бори за титулу ,Мајнц није ...и одлазак Суботића ослаби Мајнц али га не успори у борби за титулу . Одлазак Гецеа,Левандовског успори Бвб... Или пре тога Клосеа. Али управу си...ипак сви хоће на већи ниво .
D

Dalila

pre 2 dana

Ale igra za Obalu Slonovače, ne za Francusku.