Zvanično: Angola je Partizanov za ABA ligu

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.02.20. | 10:17

Poslednje pojačanje crno-belih

Kompletirao je Partizan tim za završnicu sezone. U smiraj prelaznog roka, crno-beli su doveli pojačanje na spoljašnjoj liniji, pošto je ugovor potpisao Brajan Angola.

Prethodnih dana najavljivan, dolazak doskorašnjeg beka belgijskog Ostendea ozvaničen je u subotu jutro, pa će tako trener Andrea Trinkijeri dobiti novi oslonac u kadru, pošto je nedanvo iz stroja ispao Redži Reding i najverovatnije se neće vraćati do kraja seozne.

Izabrane vesti

Klub iz Humske je reagovao eskpresno i pre isteka roka za registraciju novajlija doveo najkorisnijeg igrača finalne serije prvenstva Belgije prethodne sezone. Angola je bivši student Nort Ajdaho i Florida Stejt univerziteta, a profesionalnu karijeru gradio je u razvojnom timu Orlando Medžika, dok je sa Ostendeom osvojio titulu u Belgiji.

Kako su naveli iz Partizana, Brajan Angola će imati pravo igranja na ABA ligi, gde crno-beli tri kola pre kraja osnovnog dela prvenstva zauzimaju lidersku poziciju. Naravno, novi košarkaš Parnog valjka biće registrovan i za takmičenje u Superligi, pošto su male šanse da se dotad oporavi Redži Reding. U Evrokupu nema pravo igranja.

(FOTO: KK Partizan)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara