Komentari na vest

Drinčić prozvao na Čairu, golman prvo pojačanje

N

Nški

pre 8 dana

Dati šansu našoj deci...tu pre svega mislim na Matiju i Dimija.
S

Staša, Mr.

pre 8 dana

Sve ste u pravu što komentarišete, ali dajte olabite malo... Golman nam je ostao, ako ovaj bude bolji od njega svaka čast, nek brani. Ostalo je solidno igrača od prošle godine. Drinčić je ok bio kao igrač, mislim da mu treba dati šansu... jer ako neko misli da radnički može da dovede neznam kakvog trenera... ajde molim vas. Da je ostao poslednji trener (Joksimović) bilo bi OK, ali čovek otišao dalje. Nadam se da će ovi novi tereni, da se urade kako treba, jer ono je bilo katastrofa, nije moglo da se igra... Da ne bih ispao bot uprave, naravno da sve najgore mislim o njima, ali su oni dobri sa znate s kim i tu su gde su. Kad su uništili Partizan i niko ništa ne može, šta jedan Radnički može... u zdravlje Nišlije... I još nešto, Mrkić nije za prvog trenera, ali za omladinsku školu, mislim da je OK, kao klinci smo igrali fudbal u osnovnoj, nije bilo veće paljevine od njega... :) mada smo svi bili takvi... jbg Titovi pioniri :D
M

Miroljub.

pre 9 dana

Velika greska uprave sa eksperimentom neiskusnog trenera početnika ce se veoma brzo videti vec u prvih pet kola..sledi slična sezona kao i prethodna!
D

Dno dna

pre 9 dana

Ovakva nestručnost, neznanje ove takozvane uprave izbaci će Radnički u II ligu! A pomoći će mu ovi početnici od "trenera"! A Mrkiću tebe neću da komentarišem*
Z

Zvlat BG

pre 9 dana

Čovek nema licencu, na školovanju za PRO i opet neko mora da ga "pokriva" i to u najvišem rangu! BRUKA od fudbala, lige i Saveza!
К

Косингас

pre 9 dana

Пази ових ликова из управе. Иду на припреме у Бугарску, расипају државне паре, уместо да се спремају на Златибору или Тари. Истог момента бих вам укинуо сваку помоћ од државе (Телеком), па нека вас Тончев из свог џепа финансира. Срамота!
u

uprava napolje!!!!

pre 9 dana

Jedinog normalnog smo golmana imali a oni dovode novog???I naravno dovlace neke amatere iz kolubare,graficara navuci ce gomilu crnaca i povredjene igrace koji do kraja prelaznog roka ne nadju tim.Sramota.
A

AMAN BRE

pre 9 dana

Rukovodstvo Radničkog nema kapacitet da vodi nekog srpskoligaša,a ne superligaša sa bogatom tradicijom iz velikog grada kakav je Radnički... Promene su neophodne... Stručjniji i ambiciozniji ljudi u klubu uz neophodnu pomoć grada i države moraju Radnički vratirti tamo gde mu je i mesto, u vrhu srpskog fudbala. Ali ne samo po instant rezultatima, nego i po organizaciji, finansijama, sistemu i svemu ostalom...
J

Just

pre 9 dana

Pa golman im jedino ne treba, imaju mladog Stevanovica
p

petar83

pre 9 dana

Posle pojačanja iz Kolubare sledi pojačanje iz Grafičara, svaki prelazni rok ista priča, i posle se pitaju zašto igraju plej aut.