Komentari na vest

Dragović – Zvezda: Druga runda! Stiže nova ponuda

O

Oregon dzek

pre preko 1 godinu

Naravno da bi se ovom transferu najviše obradovali igrači i navijači Partizana.. svi znamo zašto. Zbog toga i pišu svašta na svakoj vesti o odlasku Dragovića. Uzalud trud,dzaba vam sve...
d

drago zvezdaš

pre preko 1 godinu

Da sam na Dragovićem mestu tek sad ne bi otišao na pragu titula nova i Liga šampiona bez kvalifikacija u voljenom dresu.Ja ne bi otišao da mi daju bilione.To nema cenu.
1

11211

pre preko 1 godinu

Najjasniji odgovor Im je dao upravo Dragović koji je došao da gleda Partizanovu utakmicu u Zvezdinoj trenerci. Poručio im- još ćemo da se gledamo,dzabe plaćate komentare!
B

Bojo

pre preko 1 godinu

Dragović je veliki Zvezdaš i došao je iako je imao unosnije ponude... Uprava bi zbog toga trebala da ga pusti da ide ali uz jedan uslov, jedino ne može da ide u Sampdoriju!
d

delijebazel

pre preko 1 godinu

Sve bih mogao da razumem. Da hoce da ide negde preko, da mu nasa liga nije simpaticna ili sta god. Ali u ovom trenutku otici u sampdoriju, gde ce Stankovic uskoro popiti otkaz, ekipa koja garant ispada u Seriju B, meni nije jasno.
g

ga

pre preko 1 godinu

Stankovicu u njegovoj borbi trebaju proverene nage. Neka odvede Srnica. Standardan je bio u svim utakmicama kvalifikacija za LS. Rec je o vojniku na koga se uvek moze osloniti. I ne samo njega. Moze da povede Gobelju. To je proveren desni bek i da za manevar uzme i Krsticica koji ima miran pas i iskustvo igranja u seriji A. Ako ove igrace odvede, Dragovic mu ni nece biti potreban. Sampdorija bi garantovano ustedela novac za kupovinu Dragovica
Š

Šok Jeftenić

pre preko 1 godinu

Pisu ovde likovi kao nezadovoljan je, neka ide. Kao smorio se da igra u Surdulici ili Lucanima... kao nije znao gde dolazi? Nije deda znao gde mu je unuk igrao a gde ce da igra kad dodje ovde? Besmisleno skroz. Pritom ocigledno hoce da ide pa makar i u Sampu koja ispada iz lige. Bice da je pre zbog neisplacenih zarada nego do Surdulice, zar ne?
f

fucka

pre preko 1 godinu

Poslednja ponuda za Dragovića. Uzeti novac ne glupirati se, u suprotnom otići će bez ikakvog obeštećenja. Ima mnogo boljih igraa na toj poziciji za te novce dovesti, ali ne pola pola kao što Ter-Mit rade.
g

gos123

pre preko 1 godinu

Stankovic ima dobije otkaz dok on dodje
p

pjer

pre preko 1 godinu

Ma daj vise ili prodaj to ili ne...pa kao Nesta i Maldini da je...a ono cifra dal je milion ili milion i po...uzas na sta smo spali
p

pa1

pre preko 1 godinu

Koliko vidim Dragović igra pripremne utakmice,znači ostaje.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Sram bilo i Stankovica sto nam krade igrace i Dragovica, velikog Zvezdasa koji bi najednom pre u Seriju B nego Ligu Sampiona.
S

Samo toliko

pre preko 1 godinu

Razvaliti tandem Dragovic Erakovic pred LS je zlocin prema Zvezdi!
k

krastaman

pre preko 1 godinu

Drago ostaje u Zvezdi! Na veliku žalost grobara( posebno Rikarda) kao i "nezavisnih novinara" i armije botova iz bunkera
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

A kako zamišljaju u Sampdoriji da će da opstanu u Seriji A verovatno kad uključe Sony 😁🤣
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Nešto je trulo u kancelariji na stadionu Zvezde. Juče sam pročitao da Ristić koji je klasa od igrača, koji igra u većem klubu od Zvezde, da ima 800 hiljada evra platu. Alo Benfika plaća 800 hiljada evra, toliko većina igrača ima i u Zvezdi, o čemu pričamo. A Benfika za dve klase bolja od nas u svakom smislu. Posle se čudimo kako nismo napredovali posle dve LŠ i četiri LE od toga tri proleća u LE. Stagniramo, ništa nismo jači nego kod Miloja, pa čak ni od Grofa kada je uzeo titulu. Kako da napreduješ kada se pare bacaju na pet promašaja po sezoni, kako da napreduješ kada si igračima naduvao plate a nemaju kvalitet jedva za pola od tih naduvanih plata. Boli me uvo šta će ko da misli a pogotovo od ovih uvlakača i onog U INAT DUŠMANIMA, ali Dinamo Z je ispred Zvezde u svakom smislu. I ako je Zvezda neuporedivo veći klub sa neuporedivo više navijača. Dve LŠ nismo iskoristili da se klub podigne na viši nivo. Sada igramo opet LŠ, umesto da se dovede tri četiri prava pojačanja sa imenom, mi dovodimo igrače koji se vuku po pozajmicama, dovodimo povredjene igrače, slušamo priče ne treba na špic imamo Pešića a Kataji može da igra lažnu devetku. Ovo je daleko od poslovanja ozbiljnog kluba koji hoće da igra stalno u LŠ.
W

W.W

pre preko 1 godinu

Prijatelju,hiljadu pozitivnih za tebe!!
P

Paco

pre preko 1 godinu

Ljudi,sta vam nije jasno izmedju biranja da igras u Italiji ili Srbiji????? Biras da igras na fudbalskom terenu ili livadi??? Biras da igras u drzavi koja kaznjava jedan Juventus zbog muljanja ili igranja u Srbiji gde je muljanje I bezakonje nacin zivota??? Izgleda mi da vecina vas I ne zivi u Srbiji.
z

zoro osvetnik

pre preko 1 godinu

Druže pričaš o Italiji!
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Realno, nije lud da igra Serie B iduce sezone umjesto LS… Ali vidicemo

Pakal

pre preko 1 godinu

Dati ga na pozajmicu do kraja sezone, da ga mine želja, uz simbolično obeštećenje. Samo ispada iz lige, Stankela postaje selektor a Dragović se vraća za LŠ. U ovom scenariju svi dobijaju.
M

Mb87la

pre preko 1 godinu

Nas najbolji odbrambeni igrac. O njegovom transferu moze se pregovarati ako je ponuda 5 000 000, sve ostalo su Terzine kombinacije i prodavanje magle. Terza u zivotu ne bi mogao da dovede Dragovica da sam nije tako odlucio.
K

Komandant

pre preko 1 godinu

Ne gledam više Zvezdu zbog Terzica i Mrkele. Laku noć.
K

Kajro do kraja!

pre preko 1 godinu

Ne vidim nikakvu potrebu za ovakvim člancima jer jedno je jasno, Dragović ima ugovor i Zvezda NE MORA da ga proda.Ukoliko je igrač nezadovoljan i pravi probleme automatski ga poslati na tribine pa neka uz semenke i kokice prati utakmice do isteka ugovora Što se tiče njegove plate ne bi bio ni prvi ni poslednji put da plaćamo igrača koji ne igra!
k

kragujevac

pre preko 1 godinu

Dragović je,prijatelju,m bio gospodin na terenu.Nenametljiv,a stamen kao igrač.Zato treba imati razuzmevanje za njega. Ne znam i ne interesuju me računice,ali Zvezda ima ohho tih igraća. Eraković, Milunović, Pankov , pa ovaj mali Lekovižć koji se pokazao na priprema odlično...Ja sam da se Pankov negde popšalje, iako je i on dugo u Zvezdi.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ovo ima smisla za Zvezdu jedino ako nadju boljeg stopera od Dragovica a ako ne onda je to katastrofalan potez njihove uprave.Zvezdini napadaci pominju da Zvezdi treba napadac pa neka onda Zvezda dovede Antonija Valensiju iz Fenerbahcea.Za 600-700k bi dosao u Zvezdu a proveren je napadac i nije kao sto kaze gospodin Milos Milojevic kupovina da bi samo kupovao.Antonio je napad koji garantuje golove u Ligi Sampiona to je moje misljenje kao navijaca Partizana.Nadam se da ce i Partizan kroz kvalifikacije do Lige Sampiona pa da imamo dva tima tamo.
P

Paco

pre preko 1 godinu

Ma Partizan je sa Jojicem vec u Ligi sampiona.
J

Jedini pravi

pre preko 1 godinu

Tvorzinju nije dobro od Dragovićeve plate... jbg, trebala je biti LŠ a od nje da se pokriju ovogodišnja pojačanja a ovako pokušava da smanji troškove ali...
Љ

Љубан

pre preko 1 godinu

Драговић је наш најбољи штопер још од Видића ( не рачунам генерације пре), капитен Аустрије, умало постао апсолутни рекордер, таквог играча или сличног нама је немогуће довести, нек Терза укључи све своје муљаторске способности и понуди му већу плату, до краја каријера у Зведи!
P

PecaLe

pre preko 1 godinu

I ispade Sampa iz lige :) Na veliku zalost celog groblja!
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Sampdorija - Udineze 0:1 Ćao Deki!
G

Gost4566666

pre preko 1 godinu

Grobarski fazoni da dragovic ode. NECE ON NIGDE ON JE NAS STUB ODBRANE!
P

Podrška upravi

pre preko 1 godinu

LJUDI SVI DA STE PODRŽALI GOSPODINA TERZIĆA. Da nije Gospodina Terzića odavno bi bio katanac na stadionu Zvezde. Gospodin Terzić je naš spasioc. Zato mnogim lažnim Zvezdašima ubačenim Trojancima iz komšiluka smeta Gospodin Terzić. Godinama ovde vode lažnu propagandu protiv Dr Terzića. NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA koji ima i Nik UNUK DJENERALA, Don Vito Corleone, Visente Del Boske, Škrabotina, Iz šljivika, SilverSurfer, Drvo, Nebo, Sladajac, d. g, Esex, Veca1971BGD , Novak majstor, CaleB pravi, ranGo, Polakote, Zvlat BG, itd itd itd. Neka dobro znaju da će Gospodin Terzić do penzije voditi Zvezdu. I nastaviti sa odličnim poslovanjem i finansijama. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode tribinu. Svi za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu U inat ovim gore nabrojanim lažnim Zvezdašima, U INAT DUŠMANIMA.
j

je.. te on

pre preko 1 godinu

u inat dusmanima.
J

Jedini pravi

pre preko 1 godinu

Ne mlati botino! Aj nazad u rupu!
T

Tako je

pre preko 1 godinu

I ja se pridružujem podršci za Doktora fudbala Gospodina Terzića. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO. Dobro si provalio ove ubačene provokatore iz komšiluka koji se predstavljaju kao Zvezdaši. Smeta im Gospodin Terzić što vrhunski vodi klub i što se ne razbacuje parama kao svi pre njega koji su vodili Zvezdu i unazadili je i finansijski i u svakom smislu. A ovi dušmani neka plaču.
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Lik sam sebi odgovori i čestita na komentaru ahahahah ahahahah.
K

Karasi iz Calme

pre preko 1 godinu

A sok uz sendvic , da li ima ? Crni ili zuti ?
o

oću

pre preko 1 godinu

racku!
M

MNM

pre preko 1 godinu

Zvezda je sampion sta god da se desi tako da srecna LS cigani a groblje nek kuka
M

MNM

pre preko 1 godinu

Zvezda je sampion sta god da se desi tako da srecna LS cigani a groblje nek kuka
A

A mozak?

pre preko 1 godinu

Pa ona raspala Sampdorija ne može go da postigne... 8 su dali do sad... a stručnjak traži centralnog beka
j

jugosloven

pre preko 1 godinu

Partizani su drugi na tabeli u lepoj Albaniji. Nemate pojma kako je lepo u Albaniji.
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Potpuno nejasna prica,covek hoce da ode iz Zvezde koju voli,gde je na korak od Lige sampiona u Sampdoriju koja je na korak od druge lige pritom nema ni love,klub u rasulu...Moguce da mu se duguje dosta para i da su ga razocarali Terza i ekipa,nema drugog logicnog obkasnjenja....
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

A što Deki neće svoje oslonce za LŠ Gobeljina, Srnjinja i Snežinja sa odvede? Već baš zapeo za Dragovića?
a

ajde misli malo

pre preko 1 godinu

Zato sto su u Zvezdi igrali kao domaci backup igraci dok bi u Sampdoriji bili stranci koji treba da nose igru, a za to nisu. Jos nesto?
j

jos jedna

pre preko 1 godinu

Legenda koja ce zbog bajne uprave biti ispljuvana...
A

Alo misloče

pre preko 1 godinu

Pogledaj koliko italijanskih kao i ostali klubovi u zapadnoj evropi pa cak i Zvezda imaju stranaca na klupi koji retko kad dobiju šansu. Razmisli još jednom...
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Nova epizoda spanske sapunice pod naslovom Dragovic - Sampdorija - Zvezda....pa pustite coveka ako mu se ne ostaje. Neka propada do kraja tamo u seriji B. Za Zvezdu to treba da bude vrlo prosta situacija - Jel zelis da ides? - Zelim - Ok, idi, hvala na svemu.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

I da dodam apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
1

10.mil cena

pre preko 1 godinu

10.MIL NEKA DAJU I MOGU DA GA VODE,ISPOD TOGA NISTA!
G

Goxxx902

pre preko 1 godinu

I onda Mistet Cox prica o neizmernoj ljubavi prema Zvezdi a po svaku cenu otima najboljeg igraca... A tek mi Dragovic nije jasan, hoce da ide u klub koji se bukvalno raspada i 99% ispada u Seriju B...
Z

ZDj

pre preko 1 godinu

Mozes misliti,igrace LS sa kakvim trenerom,sa kakvim saigračima? Mada i to je bolje od druge lige.
p

paQ

pre preko 1 godinu

Ista priča po deseti put. Naručeni tekstovi iz bunkera.
s

srce na teren

pre preko 1 godinu

kada se samo setim koliko je deki velicao kataija i da je zvezda sve uspela zaslugom kataija pa kada je vec tako sto njega ne povede u sampdoriju da se nadajegolova.. ali svi vide kolika je kataji prevara i dz onmoze samo igrati u ling long ligu i to je to
G

Gale79

pre preko 1 godinu

Dragovića obavezno pustiti na pozajmicu. U Sampdoriji će imati puno jakih utakmica. Sampdorija ga neće otkupiti na kraju sezone jer će ispasti. Na leto prodamo Erakovića i uparimo za LŠ Dragovića sa Lekovićem. Od Erakovića je napravio igračinu, može to i od Lekovića. Prosto.
p

pjer

pre preko 1 godinu

Od Erakivica Vidic i Maldini nece napraviti ni igraca a ne igracini...
b

bkosacz

pre preko 1 godinu

Neka ide, nezadovoljan igrač nam ne treba.Momak igrao po najboljim Engleskim i Nemackim stadionima jednostavno ne moze da prelomi da ide u Lucane i Surdulicu.Džaba svi njegovi fudbalski kvaliteti kad je nezadovoljan.A sa druge strane me je Deki razočarao mnogo.Uvek sam bio za njega, cak i sada mislim da ce biti odlican trener na evropskom nivou, ali da od toliko igrača on grize samo za Dragovica...
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Na kog drugog igraca je Deki i mogao da racuna u C.Zvezdi kada samo Dragovic poseduje kvalitet...mozda mislis na Katai i Ivanica.Nece se ni oni naigrati fudbala u Evropi...mogu jedino najblize do Rusije da odu za neku mizerniju kintu inace im neginu Australija,neka Azijska zemlja ili kod Arapa.Dragovic u Nemackoj nije bio ni u protokolu za utakmicu pa je tako dosao do Srbije kroz pricu sa Terzicem da ozivi karijeru i potpise poslednji ugovor u zivotu i tako zaradi neki evro.Najpre bih rekao da je ovo prica neka od toliko slicnih kombinacija koje su napravljene u klubu i da je pitanje samo koliki procenat Terzic treba da uzme od ovog transfera.Ova saga je dokaz da nikoga od njih neinteresuje C.Zvezda vec sopstveni dzep i vi navijaci C.Zvezde definitivno treba da se zapitate kuda vas klub ide i dali je pametno da uopste ove sezone nastupite u Evropi ili da se pritajite i osvojite jos jednu poklonjenu titulu u Srbiji jer ce vam ozlazak u Evropu ovaj put jos jednom pokazati kroz rezultate(0:6-1:6-0:5-1:5-0:4-1:4)da nije isto osvojiti poklonjenu titulu i igrati protiv ozbiljnijih ekipa u Evropi.
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Ne verujem da ce Aleksandar Dragovic da ode iz Fudbalskog Kluba Crvena Zvezda on je dosta iskusan stoper i trebalo bi da ostane da pomogne mladjima.
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Stvarno za rubliku verovali ili ne je da igraš ne želi da igra LŠ.i hoće da ide u tim koji ispada iz prve lige a čiji igrači ne primaju plate,šta je u pitanju?.Jedino ako je u emotivnoj vezi sa njihovim trenerom...
1

1992

pre preko 1 godinu

To samo pokazuje na kom nivou je crvena zvezda i liga u Srbiji. Svaki igrač bi radije igrao u bilo kojoj ekipi iz liga petice nego u Super ligi Srbije za vodeće klubove.
L

Lazes sebe

pre preko 1 godinu

da igrate ls…o cemu bre ti klinac pricas?? Ovaj skot nepruma platu kod vas uopste,vec u delovima. Pustice ga da ide i zamenu ce dobiti pare sve od transfera. Toliko za neupucene. Neinteresujete ga vise
G

Gos

pre preko 1 godinu

Cena 4-5m evra. Ako hoće da plate neka plate, ako hoće Dragović sam da plati neka plati samo neka plate. Ako neće niko da plati toliko, zadržati ga do isteka ugovor. Ako on pravi problem oko toga poslati ga na tribine do tog isteka i ćao.

бартендер

pre preko 1 godinu

Хоћеш да идеш? Важи матори, твоја цена је 5 милиона евра, ако неко плати срећан ти пут, ако не плати док не расчистиш са главом нећеш бити у саставу и то би било то! Да се ја питам а не питам, овако бих просто решио ту ситуацију! А Декију желим да испадне из лиге па да се место по ЛШ и ЛЕ мало ку*чи по серији Б!
1

1992

pre preko 1 godinu

Zato se i ne pitaš jer misliš da se tako riješavaju ovakve situacije. Znaš kad bi ti više bilo koji polupoluozbiljan fudbaler došao? Nikad.
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Više se radujem porazu Sampdorije nego Partizana.
G

Gostbanjalycki

pre preko 1 godinu

ovo je narucen text od ovih sto nisu kadri da snagu pokazu na terenu...presmjesno djeca ovo provaljuju
t

turistarista

pre preko 1 godinu

Bravo. Naravno da će se baviti ovakvim stvarima i pokušati da nas destabilizuju kad već ne mogu na terenu. Grobarska posla
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ne, jer ostaje rupa pozadi koju niko ne može da popuni, a pogotovo ne sportski direktor i skauting! Ako ode, pucanj u sopstvenu nogu! Ima važeći ugovor, potreban je Zvezdi i kraj svake priče, pogotovo što je ponuda potcenjivacka, a Sampdorija rasulo od kluba!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

I da dodam apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode tribinu. Svi da ste podržali Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu U INAT DUŠMANIMA.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ne kradi! Ne laži dušmanine!
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

Ja bih ovako stavio: Milion evra za pozajmicu do kraja italijanskog prvenstva, bez prava otkupa. Pa ako hoće, hoće.
a

asi

pre preko 1 godinu

Nesto debelo ne stima u nasem fudbalu. Igrac zeli da ode iz CZ koja ce ove godine igrati ligu sampiona u klub koji ce verovatno ispasti u drugu ligu. Zasto?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Ovo već postaje gadljivo. Ako Dragović kao igrač koji je igrao u Bazelu, Bayer Leverkuzenu, Zvezdi, za reprezentaciju Austrije odigrao 100 utakmica,,,, itdddd... Hoće da ide u klub koji 99,99999% ispada iz lige i gde igrači "mesecima ne primaju platu" onda neka ide odmah. Ako nijedan klub iz Evrope, (ne mora da bude iz lige petice), neka bude iz Turske, Grčke, Belgije, Švedske, Švajcarske ili slično, ne pita za njega, nego samo MRTVA SAMPDORIJA, ONDA NEKA IDE ODMAH. Zvezda ne treba nikog da moli da igra u njoj, uključujući i Dragovića. Što se mene tiče: Dragoviću DOVIĐENJA.
X

Xyz

pre preko 1 godinu

Odakle tebi da hoce da ide? Covek izjavio da zeli da ostane. Ovo je cist spin da se covek otera i uzme neka sitna lova
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 1 godinu

Zaboravio sam da kažem da će Terzić doneti najbolje rešenje ovom slučaju. Terzić radi u interesu Zvezde i odlučiće da li Dragović ostaje ili ne. Zato svi treba da podržimo Terzića i upravu. Najbolja uprava u istoriji Zvezde. Samo oni mogu da nas vodu u pobede, u inat dušmanima.
z

zaks

pre preko 1 godinu

Bravo!
P

Podrška upravi

pre preko 1 godinu

@NAJVEĆI... Godinama ovde vodiš lažnu propagandu protiv Dr Terzića. Stadion nisi video poslednjih 20 godina. Izadji malo iz sobe napolje da te uhvati vazduh. Ovde si od 0 do 24. TI si ubačeni Trojanac od strane komšija da provociraš ovde. Terzić će do penzije voditi Zvezdu U INAT DUŠMANIMA.
G

Gost456

pre preko 1 godinu

DRAGO OSTANI!!!! TI SI BRATE VODJA I LIDER. NEMOJTE DA GA PUSTATE BRE.
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Ako hoće neka plate 1-2 miliona za transfer i to je to. Nikakve pozajmice, sa opcijom "ako opstanu" jer neće opstati u Seriji A, idu dole. Samo transfer, pare na sunce, jer ako igrač hoće da ide bolje je tako za sve.
Z

Zvezda u duši

pre preko 1 godinu

Poštovanje svim zvezdašima! Nebih znao šta da kažem u vezi Dragovića?Baš ga gorivim,ali ko zna šta je tu u pitanju?Mene muči nešto drugo?Već duže vreme većina nas misli kako se funkcioneri Zvezde tale sa nekim igračima.I ja mislim tako.Ali sa druge strane možda i nije tačno?Moguće da funkcioneri uzimaju mrvice,a vrh SNS uzima kolač?Tako se najverovatnije finansira SNS.Nemam ništa protiv da se SNS finansira ali imam protiv što se radi na takav način(sa krš igračima).Neznam dali se ljudi sećaju da je Zvezda od prodaje tima koji je uzeo KEŠ.,finansirala hranu,piće i sve drugo za Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku.Jednostavno tako je moralo.A i tada su mrvice uzimali funkcioneri Zvezde a kolač Država.Jednostavno neznam šta da mislim?Dali je uredu da jedan klub to radi?Dali u svetu toga ima?Živi mi i zdravi bili
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

Stanković da je frajer pa da uzme sad Gobeljića, Srnića, Krstičića i tako olakša Zvezdin budžet i pomogne joj, on želi da uzme glavnog odbrambenog igrača pred Ligu šampiona.
a

asi

pre preko 1 godinu

I da ispadne iz lige,gubi ugled i upropasti trenersku buducnost. Aj care zaposli se ti i potpisi da platu dajes CZ naredne 2,3 godine.
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

@asi Stanković ionako ne živi od fudbala i trenerskog posla, već od gradnje stanova i zgrada. Pa kada je toliki zvezdaš, onda nek joj pomogne sa 2, 3 miliona evra.
1

1992

pre preko 1 godinu

Koliko ti daješ zvezdi kao pravi zvezdaš?
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

@1992 Više od tebe sigurno.
1

1992

pre preko 1 godinu

Ja joj mogu dati rac samo.
G

Gost host

pre preko 1 godinu

Prosto je neverovatno da Zvezda koja zadnjih pet godina redovno igra grupne faze euro takmičenja ne može da napravi iole ozbiljan transfer. To već postaje bolno za oči. Dragović je evropska klasa! Nije to Stevo Glogovac! Donedavno reprezentativac Austrije. U karijeri igrao fudbal na vrhunskom nivou, i ne mogu da ga prodaju ni za milion eura??? To se zove jednim imenom, nesposobnost! To je u toj mjeri postalo simptomatično, da se Sampdorija sprdači sa ovakvim ponudama. Da barem imaju obraza da, da se potrude da takva antireklama ne ide u eter. Vide to i ostali klubovi. Sve se prati. I onda to postane standard. Hajde da zovemo stvari pravim imenom. Ne umeš da prodaješ igrače, raus! Dovedi nekog ko to zna i plati ga! Uvek spominjemo Dinamo. U kojem univerzumu ne bi za Dragovića uzeli barem 5 miliona? Evo mi ne možemo 5. Prodaj za 3, pa nije razlika između Zvezde i Dinama, kao između Zvezde i M. Cityja. Prepiši od onih koji bolje znaju. Nije sramota. Sramota su ovakve prodajne cene igrača!
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Dragovic kada je dosao u Zvezdu napravio je dogovor da u slucaju pozeli da ode u neki klub koji ga bude trazio da ga puste. Tako da se tu Zvezda ne pita nista. Inace nije sporno da on vredi 5m eura makar. Stankovic zna situaciju pa ga zato i trazi. A inace Zvezda ne moze da napravi dobar transfer jer joj uglavnom igraju igraci koji se blize 30-im godinama ili su vec usli u cetvrtu deceniju. Borjan,Rodic,Kanga,Sanogo,Ivanic,Katai,Pesic,Milunovic,Ben itd. Iz naseg kluba za velike pare mogu otici jedino mladi igraci klao sto je bila prodaja Grujica 6m, Radnojica 12m od kojih je Zvezdi pripalo 60% iliti 7.2m, braca Ilic 5.5m, Degenek iz prvog mandata bio mlad i otisao za 3,6m, Pesic iz prvog mandata bio mlad otisao za 4,2m, Joveljic za 4m, Boaci iz prvog mandata bio mlad otisao za 5.5m itd.
A

AcoAco3333

pre preko 1 godinu

Kakva je ovo zaj..ancija!?? Ovi italijani se stalno vrte oko te smijesne sume za igraca koji vrijedi 4-5 miliona evra i onda jos u slucaju da ostanu u seriji A, iako je to skoro pa nemoguce... Za te pareni igraca iz serije c ne mogu da dovedu... U prevodu oni zele igraca vrijednog 5 mil. za Dz i tu je kraj price... Ovaj Dragovic ako ode tamo onda isto nesto nije u redu sa njim. Da je to bilo koji normalan klub pa hajde, nego sumnjam da cemo i mi ali i on vidjeti neku lovu ako ode u Sampu kod onog prevaranta od trenera koji nas je kostao dvije lige sampiona! Sportski pozdrav!
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Niposto ga ne dati na pozajmicu nego odmah da iskesiraju 1.000.000 pa ako mu se ide,nek ide,a za te pare dodati jos milionce i dovesti centarfora koji daje 20,30 golova u sezoni,kao sto je bio Ugo Vieira.

Delija

pre preko 1 godinu

Dragovicu ako zelis idi, hvala za sve, neka je sa srecom. Stankovicu djon obraz. ZVEZDA IZNAD SVIH!
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Mozda ovde neko spinuje..sto bi Drago bio nezadovoljan..dosao iz Levera u Zvezdu i sad da ode u Samp, koja je skoro u seriji B. A sa Zvezdom ce igrati LŠ..Realnije da odigra jesen u LS i tada ode gde god..svi nemacki klubovi ce ga uzeti. Samp nema spica i pleja, ne vidim da je njima odbrana najveci problem.
D

DechkoT

pre preko 1 godinu

Upravu si neko spinuje a zna se i ko. ”Dragi prijatelji, šokiran sam lažnim intervjuom koji je objavljen! Ružno je ovako nešto raditi, ali mene neće promeniti”, napisao je Dragović. Na dva klika može da se sazna šta je izjavio a šta ne, tako manite se spinova kako je on izjavio da neće da ide
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Dobro, hoce da ide neka ide. Pokazao nam je kakvog kvaliteta treba da bude igrac koji dolazi. Znaci svaki sledeci transfer, igrac ne sme da bude ispod kvaliteta Dragovica ni na jednoj poziciji. E sada Sampdorija mora i da plati npr 3,4 miliona je korektna cifra koja bi u potpunosti trebala da se iskoristi za dovodjenje 1 ili max 2 igraca i to je to. Realno treba nam centarfor i zadnji vezni i moramo podhitno da se oslobodimo par igraca tipa Srnic, Krsticic, Gobeljic, Veljko Nikolic na pozajmicu kao i Mustafa i Motika. Ako se pokazu do kraja sezone nazad u tim ako ne ide pozdraviti se i sa njima.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...ovde je jedna stvar ocigledna, da dragovic zeli da ide, zbog situacije u svlacionici ili nekog grugog razloga mozemo samo da nagadjamo ali na primeru nemca koga je zvezda trazila kao zamenu i on rekao da ne zeli u srbiju i time je zavrsena svaka prica i stavljena tacka. pogotovo sto su se stankovic i dragovic culi telefonom i da mu je rekao prosto i jednostavno - NE, ZELIM DA OSTANEM U ZVEZDI, ova saga bi odavno bila zavrsena...e sad, dal je bolje na silu zadrzavati ili pustiti, to je magicno pitanje. a za stankovica nemam reci, zavrsio je karijeru u italiji i pokazao jos tada ko mu je na prvom mestu, zvezda mu je posluzila samo jer nije mogao nikako odmah da postane prvi trener u italiji, odnosno nigde sem u zvezdi...videcemo ako postane trener kakav je bio igrac, dal ce neko puskom moci da ga natera da trenira zvezdu opet...to je hvala klubu koji mu je kao tinejdzeru dao da igra u evropi i stigne do reprezentacije, razocarao me je koliko je mogao...
m

mnogo je !!!!!

pre preko 1 godinu

aman vise ucinite prevarantu stankovicu i pustajte dragovica da odmorimo vise i od stankovica i dragovica sto se sportskih vesti tice. brzo ce prevarant stankovic navi zajednicki jezik sa terzicem u talu. stankovica smo oterali jos sa bojkotom gledanja utakmica na stadionu rajko mitic i terzica ta poteramo jer je sada zvezda zavijena u crno sa preskupim matorim babama koje imaju dugorocne ugovore. pa terzicev biznis se vidi ado igra za 10000eura i bez obestecenja a da je u zvezdu dosao jos bi i obestecenje platio 2 miliona a plata igracy bar 50000eura al tu je terzina vecina. mrs lopovi iz klyba
Р

Рака гегенпресинг

pre preko 1 godinu

Ако Драговић иде тамо, онда Ђуричић код нас, само та опција може!
D

Decic

pre preko 1 godinu

Znam Dragovica i njegovu porodicu,poenta price je sto mu je zena trudna i zeli da se dete rodi u inostranstvu pa mu je Italija dosla kao kec na deset.Zato bi isao na pozajmicu svestan da bi u julu dosao nazad.
G

Gostih

pre preko 1 godinu

Šta pričaš ti, Dragović ima austrijsko državljanstvo koje će imati i dete. Kakve to veze ima sa odlaskom u Italiju.
G

Gost457⁸

pre preko 1 godinu

Coveku cela porodica zivi u Austriji pa sto onda ne bi mogla da se tamo poridi a i da se u Srbiji porodi automatski dvojno drzavljsnstvo dete ima.Valjda si cuo da postoji dvojno drzavljanstvo.Kada neznalice komentarisu.
X

Xyz

pre preko 1 godinu

Dragovic je nedavno nedvosmisleno izjavio da zeli da igra LŠ sa Zvezdom. Takvog igraca, sa takvim stavom, dati za milion eura, je u najmanju ruku skandal.
G

Gost779

pre preko 1 godinu

Nema neke velike nauke. Drago ima ugovor koji vazi do leta 2024. godine. Zvezda se nece opariti na njegovom transferu tako da i da ga pustimo na leto 2024. da ide bez obestecenja nije nikakav problem niti gubitak. Treba videti u ovoj situaciji da mu se da jaci ugovor i tako privoleti igraca da ostane. Ako nece onda mu treba objasniti da ako mu je realna cena 4-5 miliona, ne moze godinu i po dana pre isteka roka da ode za 200k + milion evra ako Samp izbori opstanak. Takvom logikom mozemo da mu ponudimo novi ugovor od 20 miliona za godinu dana, od toga 500k fiksno plus 19,5 miliona ako udjemo u finale LS. Mesetarima iz Italije saopstiti da mogu da ga dobiju odmah ako posalju ponudu od 4 miliona ili da se strpe do leta 2024. i da ga dobiju besplatno.
G

Gostjdidueeh

pre preko 1 godinu

ima ugovor do decembra 2024
G

Gladiola

pre preko 1 godinu

Presmešne pare, sve ispod 3 miliona je neprihvatljivo
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ono sto meni deluje da ce se desiti je to da ce Dragovic biti pozajmljen Sampdoriji. Nasi genijalci ce da procene da nasu ligu mozemo do kraja sezone da izguramo sa Milunovicem, Spajicem, Erakovicem i Pankovim, i da ce da ga puste na pozajmicu. Onda ce na leto da se vrati za LS, opstala Sampdorija ili ne.
k

kedjor

pre preko 1 godinu

Boze sacuvaj milion evra, koliko se secam na transfermarketu kosta oko 5 6 miliona.
J

Jan

pre preko 1 godinu

Koliko znam čovek izjavio pre neki dan da želi da ostane u Zvezdi
m

mikac678

pre preko 1 godinu

Ne nije izjavio, već je neko izmislio čitavu priču i plasirao preko nekih portala! Dragović je napisao na instagramu da nije davao nikakave izjave, kome vjeruješ Dragoviću ili tamo nekom portalu. Verovatno hoće da ide je ga Sampdorija ne traži tek tako
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

Ostao Dragovic ili ne mi nismo ekipa za LS, ne mi nego nijedna ekipa iz Srbije.Da bi ucestvovao u LS klub mora bar 100000000e godisnje budzet da ima ovako smo ekipa za gol razliku.Nase merilo je UEFA liga i to je to.
P

Pa realno

pre preko 1 godinu

To nije ni bitno. Bitno je da funkcioneri u Crvenoj zvezdi i Partizanu mogu lepo da žive na račun ta 2 kluba, i njihova deca, i deca njihove dece. Ne zanosite se kojekakvim LŠ, LE, visokim dometima itd.
s

sramota...

pre preko 1 godinu

Odbrana je pocela da bude slaba kada je dosao Milunovic, kada se razbila odbrana Erakovic-dragovic sad jos vise zele da razbiju tim....
s

sladjann

pre preko 1 godinu

Pre će zvezda osvojiti ligu šampiona nego samdorija ostati u seriji a!!!tako da ništa od para džabe sve
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Znači sve utakmice u LŠ biće poklon kvota 7+ koja god kvota bila.
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

I Liverpul je to rekao pa dobio po tamburi.Nego grobaru kada ste poslednji put igrali sa nekom vodecom ekipom iz lige petice koja je izasla u NAJJACEM ponavljam NAJJACEM sastavu.Da vam nije Zvezde vi ne bi ni znali da postoje ekipe poput PSZ,ARSENALA,TOTENHEMA,LIVERPULA,BAJERNA,NAPOLIJA. Vi ste takve ekipe uzivo vidjeli samo dok su pod pratnjom policije prolazile pored lavora dok su isle ka Marakani.
C

Chacarita

pre preko 1 godinu

Imamo Spajića, prodati Dragovića.
V

Veca1971BGD.

pre preko 1 godinu

Podrška za Terzu i upravu od mene U INAT DUŠMANIMA 👍
G

Gost1233221

pre preko 1 godinu

Pa, upravo su oni, a zajedno sa njima i ti i slični tebi najveći dušmani Zvezde...
0

008

pre preko 1 godinu

bezi deda na Kalis da igras sah
d

djordjo

pre preko 1 godinu

Degenek nazad
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Jedan od najprecenjenijih igrača u fudbalu.Prosek pa i ispod toga!
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

За европу, сасвим просечан! У право си!
C

Chacarita

pre preko 1 godinu

Bilo je jasno i pre ovog slucaja koliko pratioci ovog sajta pojma nemaju o fudbalu, ali takvi kao ti to svaki dan uporno jos potvrdjuju. Pocni da pratis sah ili kriket.
Z

Zcva

pre preko 1 godinu

Covek je za sve nase stoper doktor nauka licno
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Cinjenica je da imamo smesan tim za Ligu Sampiona i da se totalno neplanski radi. Drze se istroseni i nepotrebni igraci poput Srnica, Gobeljica, Krsticica itd, a ne daje se sansa mladima. Ne znam kako ocekuju iz uprave da zarade nesto na taj nacin. Mislim za klub da zarade, jer jasno da na gorenavedenim igracima uprava uzima pare za svoj dzep.
1

11211

pre preko 1 godinu

Ako će da ide neka prvo izvadi RikArda iz dzepa! Spin mašinerija radi a grobari navalili da spinuju i blate Dekija i Dragovića. Ne ide on nigde!
G

Gostrider

pre preko 1 godinu

Dragovic je vec prodat,ziveo nam Milun i Pankovce....Sta ovi rade ljudi ovo vec prelazi u naucnu fantastiku ljudske gluposti i mesetarenja
0

011

pre preko 1 godinu

Ko zna koja je ovo lopovska priča, milion evra za Dragovića i to poboljšana ponuda? Terzić bi Mbapea prodao za 500.000 evra, i to na rate.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Dragović je zasluzio da se ispostuje i to nije sporno. Medjutim, ovo sto nudi Sampdorija ako je tacno je smesno. U stvari nije smesno nego je ponizavajuce, za klub a i za igraca. Ako mu je Zvezda korektno placala dogovoreno Dragović bi prvi trebao da se saglasi da je ponuda besmislena. Jedino, sto je isto vrlo verovatno ako se Dragovicu duguje pa da se zaostala dugovanja prebiju sa obestecenjem. Ako je tako neka Dragović tuzi, za to ima punu podršku svih navijača Zvezde, ali kod ovih zabarskih hostaplera na ovaj sraman nacin ici nece. Sa ovim su se složili...
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Dragović je došao u Zvezdu vođen srcem, imao je “džentlmenski” dogovor da može da ide u određenim slučajevima, ali džabe dogovora kad asa druge strane nije gospodin već šljam. Mi smo kao narod samo sebi najveći neprijatelj, ne postoji druga država koja ima više loših ljudi na toliko javnih pozicija u društvu
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

O cemu ti pričaš. Pa da je imao dzentlmenski dogovor da u slučaju dobre ponude ide iz kluba bez obestecenja potpisao bi kratkoročni ugovor a ne ovaj koji mu vazi jos godinuipo, sto u stvari i omogućava da klub dobije dobro obestecenje. Kazem jedino ako mu Zvezda ne plaća zarade po dogovoru. Sa ovim su se složili...
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Znaci odlazi sigurno. I mi smo kao zamenu doveli stopera (Spajica) koji godinu dana ne igra i koji ce u martu/aprilu tek da pocne da trckara i dali mu ugovor na tri godine. I dalje su nam u timu Pankov,Srnic,Gobeljic,Mustafa,Mijailovic,Veljko Nikolic,Krsticic,mozda i Kulibali. Trener pocetnik. Pesic na pripremama ne igra pitanje je sta je sa njim. Svakako cemo biti poslednji u grupi i primati petarde.Primaju ih i mnogo jaci i bogatiji timovi.Roma primala kuci sedam od Bajerna,Barselona primila kuci osam od Bajerna,Ajaks kuci od Napolija sest.Dakle to je normala,ostao Dragovic ili ne.Mi smo trebali da se pojacamo pa ako budemo imali srece da nam padne slaba ekipa iz treceg sesira da pokusamo trece mesto da dohvatimo. A ovako, ici u ligu sampiona sa gore pomenutim igracima je presmesno.Mogli bi smo smesnu ligu konferencije da igramo
B

B200

pre preko 1 godinu

Koga još zanima fudbal pored košarke.
G

Gost koji zna

pre preko 1 godinu

ostaje da "obucava" Lekovica
G

Gost eeeeej

pre preko 1 godinu

Ako je covek resio da ide,nek ide srecan mu put .....
C

Czv33387

pre preko 1 godinu

Odbrana vrlo upitna , još da pustimo Draga koji vredi 5 miliona za milion , pritom drži nam odbranu glavni je igrač , jedini smo koji tako prodaju igrače , ovo je 4 puta manje od Dragoviceve vrednosti .A Sampa Seria B sledece sezone sanse nemaju .
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Bas bih voleo da Sampdorija ispadne
s

sramota...

pre preko 1 godinu

bruka je sta radi terzic...
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Odlazi iz naše zvezde , izvikan igrač, ne vredi toliko
C

Chacarita

pre preko 1 godinu

Hahahahaha
G

Gostja

pre preko 1 godinu

iz prve ekipe u poslednju, nigde logike
M

Mit

pre preko 1 godinu

Nema razloga da se ljutite na Terzica i upravu, ako Dragović hoce da ide, neka ide i srecan mu put. Nikad ne bih zadržao nezadovoljnog igrača. A za Stankovića nemam lepe reči...
O

Ograničeni

pre preko 1 godinu

Nisi se zapitao zašto neko ko je došao iz BundesLige u Srpski fudbal, zašto neko ko može da igra LŠ sa Zvezdom, hoće poštopoto da ode iz Zvezde u klub koji će sledeće sezone igrati Seriju B. Ja mislim da je Dragović shvatio kako se ovde mulja i kako se prave kombinacije.
s

shu

pre preko 1 godinu

Meni samo nije jasno koji je motiv iza njegove silovite zelje da ide u Sampdoriju, posebno ako se uzme u obzir da ce vrlo verovatno ispasti iz Serie A, plus sve te izjave bivsih igraca da je rasulo tamo, da se nije primila plata toliko dugo itd itd, a da ne spominjem sa druge strane potencijalno igranje LS direkt bez kvalifikacija. Sa druge strane, ne vidim problem za taj jedan milion koji potencijalno mozemo da dobijemo, ali da se to izboksuje bez te klauzule. Pa on je, ako se dobro secam dosao za dzabe, odradio svoj posao posteno, a i godine ga polako stizu, bojim se da bi sledece godine taj milion mogao da bude misaona imenica. A sto se tice stopera, ima ih na trzistu, bar za nase potrebe ne treba da bude neka prevelika klasa.
N

Nekac035

pre preko 1 godinu

Dragovic koji je napustio bundes ligu kako bi igrao za Zvezdu, sada kada je na korak od lige sampiona on hoce da ide?! Malo cudno, ako stvarno ode ko ce da igra odbranu? Jedino Erakovic sam. Milunovic i Pankov su Boze pomozi!
Z

ZZ Crew

pre preko 1 godinu

Jel ti znas da je dosao Uros Spajic? Logicno da se sprema prodaja ili Erakovica ili Dragovica... Igraju dvojica od Erakovica,Spajica,Lekovica,Pankova,Dragovica i Milunovica. Sest stopera druze... Uzivaj
N

Nekac035

pre preko 1 godinu

Zz crew jel ti znas kad je Spajic igrao poslednji put? Daj Boze da se oporavi i krene da igra odlicno.
G

Gost4455

pre preko 1 godinu

Videli ste na sta nam lici odbrana juce na utakmici, doveli spajica koji je povredjen i sada još hoce da odvedu dragovica????
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ne mogu oni da ga odvedu, mogu da ga puste posto hoce da ide a to je druga stvar
z

zvezdas!

pre preko 1 godinu

Dok se ne osvoji titula. ne ne i ne bila bi sramota i rizik
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Da neko izabere pre Seriju B nego LŠ, to dosta toga govori. Definitivno u klubu nešto nije uredu. Mulja se sa transferima, mulja se sa platama igrača, pa onda ni ovo ne čudi da neko izabere pre Seriju B nego LŠ. Ja sam znao još kada je došao Dragović u Zvezdu, da prvi put kada mu se Doktor umeša u finansije da će ovaj da pobegne iz kluba.
B

Big Lebowski

pre preko 1 godinu

Videće Terzinjo danas kada stigne u Tursku da li može da se okoristiti pa shodno tome, a u "interesu kluba", doneće konačnu odluku 😂😂😂
T

Trange Frange

pre preko 1 godinu

Dosta se on OKORISTIO od Zvezde, nego je on previše alav i nikada mu nije dosta. Pa onda i ne čudi kada u klub dolaze rage koje niko neće, a ovde imaju astronomska primanja a nikakav učinak.
i

iron

pre preko 1 godinu

Sampdorija danas gubi porazom u kalcu poslednju sansu za opstanak.. Stankovic dobija otkaz i saga o Dragovicu se zavrsava...Stankovic ce se nacekati oko novog angazmana...
G

Gost+31

pre preko 1 godinu

Spin mašinerija radi punom parom. Dragović ne želi da ide, želi Ligu Šampiona da igra sa svojim voljenim klubom. A vi samo rolajte ovakve vesti, već odavno znamo da ste pristrasan medij.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Dragovic je demantovao tekst sa Mocarta da zeli da ostane !
g

gc

pre preko 1 godinu

Milion evra otkup .nemogu da verujem...mora on da se proda pamti ti je..kako bre nije vam sramota...i ti drago brate,sta ces pa sad u samdoriji da se boriš za opstanak,a šta ako ispadnete...Aj da je neka ekipa koja se još takmiči u Evropi ili neka ekipa u gornjoj polovini tabele , koja se bori za Evropu pa da razumem..ostani tu gde si...
a

alo bre...

pre preko 1 godinu

Terzicu da li si ti normalan????
Š

Šta nije jasno

pre preko 1 godinu

Ristić koji je klasa od igrača u jednom velikom klubu kao što je Benfika ima platu od 800 hiljada evra. Kod nas u Zvezdi bar pola igračkog kadra sa bonusima izadje 800 hiljada evra. Što govori da Zvezda plaća igrače kao Benfika neke od svojih igrača. Naravno kada su im naduvane plate pa razliku od realne plate vraćaju Doktoru ispod žita. A to je odprilike pola pola.
s

strasno...

pre preko 1 godinu

pa mi ćemo da izgubimo titulu... ova uprava ne zna šta radi...
P

Paco

pre preko 1 godinu

Druze,vidis li koja pojacanja smo mi doveli? Jojic npr. Opusteno mozete da razigravate drugi tim jer ste vec osvojili titulu.
G

Gost6969

pre preko 1 godinu

ako zelite da igrate ko ljudi LS morate ga zadrzati. dajte mu neku zgradu da zida, i svima lepo...
d

dg89

pre preko 1 godinu

Ako je 🐽 Stankovic toliko zapeo za njega, nek posalje milion eura i Colley-a i stvar resena.
G

GostRS

pre preko 1 godinu

Ovo je sve na cast i obraz sramotnog Stankovica!!!
d

dokle%%%%

pre preko 1 godinu

zna se kako se to radi poklon za nekog iz terziceve familije i ode dragovic free. A SADA SE VIDI KAKVA JE STANKOVIC SLINA OD COVEKA.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Upravo zbog tog poklona A.Prijović nije potpisao za C.Zvezdu iako je sedeo za stolom i skoro potpisao ali je alavost Terze zavrsena neslavno.Naime kao "zahvalnost" Terzicu sto ce igrati za C.Zvezdu Terzic je od Prijovuca trazio da ga Prijovic časti brendiranim zlatnim lančićem ali je to odbio.
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Zadržavati nezadovoljnog Dragovića je kontraproduktivno! Treba ga pustiti da ide! Sa ovim timom Zvezde koja ima 10 laganih bodova prednosti, samo Teletabis na klupi Zvezde ne može odbraniti titulu!
a

ako nisi znao...

pre preko 1 godinu

pa imamo teletabisa na klupi...
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Znaci sa Spajicem napadamo LŠ, pa lepo...:))))
I

Ilijad

pre preko 1 godinu

Ako vec toliko zeli da promeni klub pustiti ga. Jeste nas najbolji stoper ali nezadovoljan igrac u klubu koji vec duze zeli da ode nije dobro.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Па како сад опет? Зар није деда реко да остаје? Када се само сетим коментара јадника, типа какав мркела, какав терза, довео га деда! Ако дечко жели да оде, нека самп плати 1 милион минимум и нека иде. Ако није примао плату је друга прича, онда одлази за Џ, али свакако га нетреба задржавати на силу. Позз
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Objasnite zasto bi Zvezda morala da prihvati ponudu Sampdorije za Dragovica? Igrac pod ugovorom, ponuda tri puta minimum manja od onoga sto Dragovic vredi, Sampdorija uz sve to ne daje pare odmah nego hoce prvo na pozajmicu (i to besplatnu) pa tek onda AKO ostanu u ligi (a nece), onda oni kao plate Dragovica (smesnih) milion evra. I to pretpostavljam da hoce da daju na nekih 68 rata. Ako hoce da daju 3-5 miliona pa i da nesto pregovaraju, ove "ponude" su jednostavno uvredljive.
S

Stara Raska

pre preko 1 godinu

A koliko si siguran da mu klub ne duguje pare? Ipak ga vodi Terzic
B

Bg

pre preko 1 godinu

To sto ti pricas je smesno, jer mi Dragovica nikad ne bi mogli da platimo Leverkuzenu. Posto je dosao kao slobodan igrac sigurno je napravljen dogovor da mu ne pravimo problem kad bude hteo da ide.
i

idemoo

pre preko 1 godinu

Ako ti on zeli da ode iz ekipe u kojoj ce igrati LS sledece sezone u ekipu koja gotovo sigurno ispada u Seriju B a pritom u Zvezdi ima veliku platu. Moze da govori da nesto smrdi u Zvezdi i da dize sidro.
d

dr Terza.

pre preko 1 godinu

Čuo da limit od 600 000 e plate i nije tačan,šta da radim dosta sam spinovao da je tako.
D

Dosta vise!

pre preko 1 godinu

Ne ne ne ,nipošto, ako hoće da ode neka ide kada se osigura titula a ne sad.
S

Sale1111111

pre preko 1 godinu

Ako on ima želju da ode treba ga pustiti i uzeti obeštećenje...Nezadovoljan igrač nam nije potreban bez obzira na kvalitet..
A

AcoAco3333

pre preko 1 godinu

Koje obestecenje?? Ova Sampa ima manje love od nas. Vidis da nesto petljaju i da hoce igraca za dz... Da dobijemo neko smijesno obestecenje ako ostanu u Seriji A... Na ovo samo lud covjek moze pristati!
n

nemam reci...

pre preko 1 godinu

Sramota je sta rade...erakovic i Milunovic kao štoperi su samoubistvo...
B

Bgd-Srb

pre preko 1 godinu

Jos jedan dokaz da je dejan stankovic jedna obicna k.rtoncina!!!
G

Gostr56z

pre preko 1 godinu

Siguran sam da dragovic nece da ode
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Njegov odlazak bi bio logike bez i za njega (menjao bi sigurnu Ligu Sampiona za drugu ligu Italije) i za klub (gube glavnog stopera pred LS za verovatno triput manje od realne cene dok je jos godinu i po pod ugovorom). A ne vidim da Terzic moze da proda "trebaju nam pare" pricu dok kupuje igrace za 2.5 miliona.
H

Heroes!!

pre preko 1 godinu

Odlazak Dragovica kada nam je igra ovako slaba i mrsava, je samoubistvo kompletno,