Komentari na vest

Došlo vreme za kraj velike karijere: Rafael Varan rešio da se povuče sa terena

Ž

Žocara

pre 31 minuta

Čovek koji je i od rupčage Ramosa napravio igrača time što je kroz godine igranja u tandemu sa njim, krpio sve moguće propuste ove španske prevare.
7

789

pre 34 minute

sezona 2017/18 je peak performans stoperske pozicije, mozda i najbolja sezona jednog defanzivca u 21 vijeku uzimajuci u obzir konstantnost iz utakmice u utakmicu. da je duze potrajao bio bi u konverzaciji za jednog od najboljih defanzivaca posljednjih 20ak godina. steta sto su ga povrede unistile pa nije posteno prema stoperima sa pocetka vijeka da ide u istu recenicu sa njima ali izvanredan igrac u svakom smislu kada je bio u potpunosti spreman.
R

Redmond

pre oko 1 sat

Kad je Varan otisao iz Reala?
И

И

pre oko 2 sata

Šteta. Sinoć posle utakmice Atalante i Koma, ovde napišem komentar da nisam siguran da će Varan ikad više zaigrati, kad ono stvarno neće. Šteta, ali pošteno sa njegove strane. Vidi da telo više ne može i neće da zavlači klubove.
H

Haxer

pre oko 2 sata

Vrhunski stoper. Bas sam se radovao kada je dosao u Mancester Junajted, ali nazalost cesto je bio povredjen..Preran kraj, ali osvojio je bukvalno sve..
s

srka

pre oko 2 sata

Veliki igrač!
Г

Гос'

pre oko 5 sati

Штета, да га нису повреде омеле могао је још један четворогодишњи циклус да одради..
h

halo

pre oko 5 sati

Junajted groblje karijera

Mali peca

pre oko 5 sati

A zasto , zasto je Junajted kriv sto decko ima staklne noge , u Realu cepo misice u Junajtedu i Komi doslo na naplatu , kompleksi od Junajteda su i dalje prisutni.

KoRn

pre oko 5 sati

Sk ce za njim i Kazemiro. Iz Reala u Mancester posle ere Fergusona kao iz Ferarija na biciklu. I Di Mariju bi zakopali da nije pobegao u PSG. Bukvalno svaki vrhunski igrac koji je posle ere Fergusona došao u Mancester taj je propao. Postali su groblje talenata. Nemoguce je da baš niti jedan ne valja.
P

Pa da

pre oko 4 sata

Pogledaj samo runija covek zver bukvalno do poslednje sezone fergija nakon fergija junajted ga bukvalno unistio dusevno sa 30 je na terenu izgledao kao da ima 45 a tek fizicki izgled kao da ima 75. Pogle marsijala predvidjala se zlatna lopta on u najboljim godinama u aeku a tek radamela falkao eto posle junajteda kao ima tu neku dobru epizodicu u monaku i to je to
2

282p1

pre oko 4 sata

dodao bih aleksisa sanceza koji je u arsenalu bio medju najboljima u ligi
@

@282p1

pre 43 minute

Sančezu su poslednje sezone u Arsenalu članci bili uništeni. Ne sećam se da li je zbog reprezentacije Čilea ili Arsenala, ali u Junajted je otišao već kao pola igrača kakav je bio godinu dana pre.
S

Saturn

pre oko 6 sati

Steta , koja snaga , brzina , svaki misic ocrtan , bukvalno stvoren za sport a toliko se pati s povredama , a onda si imao Runija sa stomacinom koji se nikad nije povredjivao , koliko nema veze gradja i tereatana ako genetski imas lose misice , kosti... Nas Jokic kako izgleda kao da se ne bavi sportom a toliko je ustvari jak i spreman .... Steta imao je sigurno jos 3, 4 god sjajnog fudbala ... Neki Stoperi krenu od 27 e da stasavaju , on je u tim godinama sve osvojio..Srecno u penziji ! Vrhunski sportista nikad se nije glupirao , tracevi , gestitukalcije... Nije ni morao pored Ramosa i Pepea :)
N

Neverovatno

pre oko 6 sati

Impresivno je kako jedan klub može da uništi igrača. Možda bolje reći čak i trener. On i kad nije u formi, bolji je od svih Junajtedovih štopera.
F

Fabri

pre oko 6 sati

Pucanj u noge nakon Reala gde je trazio nov motiv verovatno jer mu pare nisu potrebne sigurno ali čovek sa 28,29 godina imal 3 LS, svetski prvak. Sta on dalje ima da igra? Retko normalan lik u fudbalu sa obzirom da pada pod mladju generaciju jer je ipak 93 godište (uporedite njega sa Pogbom i Nejmarom npr, ljudi su klasicni cirkuzanti modernog fudbala). Realno jedan od najvecih igrača na svojoj poziciji zadnjih 20 godina odlazi..
Q

Qwertyyy89

pre oko 6 sati

Sta napravi od sebe posle odlaska iz Reala.