Komentari na vest

Don Karlo: Slaviću kao i pre, uz još jednu cigaru na trgu

G

Gost gostic

pre 3 meseca

ANCELOTI IMA 8 TITULA LS, NE MISLI VALJDA NEKO DA SU ONE TRI TITULE ZIDANOVE??? Napravi mu covek tim, Zidan dodje i ni kriv ni duzan uzme tri LS. Nikada vise nigde nece biti trener a ne da osvoji nesto... Ima tako i jedan Di Mateo...
B

Babaroga99

pre 3 meseca

Doktor .
S

Solomaker

pre 3 meseca

Kakav trener !!!
V

Vukuer

pre 3 meseca

Karlo se odlikuje po jednom, on dođe i osvoji sve sa timom koji dobije, tu i tamo dovedu mu po nekog igrača ali to je zanemarljivo za razliku od Pepa koji većinom ima tim po svojoj meri,koji gradi i dovodi igrače godinama. Sudar dve filozofije koje je milina gledati.
m

molim?

pre 3 meseca

Bez Benzeme ili jednog top špica, čovek osvoji LŠ. Svaka čast kako je adaptirao igru prema igračima koje ima na raspolaganju.
B

Borussen

pre 3 meseca

Kao fan Dortmunda mogu samo cestitati Realu na tituli, da je Dortmund uzeo bilo bi to ravno nekom od 7 svjetskih cuda. S druge strane, Real je opet pokazao zasto je Novak Djokovic u svijetu fudbala. Pored neosporne kvalitete i sirine igrackog kadra, imaju taj mentalitet koji nema nijedna ekipa, jednostavno kad se sve prelama nekako uvijek prelome u svoju korist i zato su to sto jesu. Neki prepoznatljiv stil igre nemaju, ali imaju sve drugo sto je u sustini i potrebno da bi bio prvak. Poslije prvog poluvremena bio sam ponosan na Borussiu, ali sam znao da ce Real u drugom iskoristiti i najmanju pukotinu koja im se ukaze, tako su dosli ne samo do ovog finala vec tako godinama igraju.
Z

Znas kako

pre 3 meseca

MNOGO se lakse igra kad znas da ces uvek imati pomoc sudija kad zatreba.
M

Manche

pre 3 meseca

Celu sezonu bez prvog spica uz povredjene Kurtou, Militaa i Alabu. Niko im nije davao sansu. Sta reci osim , bravo Karlo !
G

Gost1234

pre 3 meseca

Sto bi grobari rekli kakav je to propali trener, nije se snasao u Evertonu))))))))))))

Milos Bozic

pre 3 meseca

najbolji trener ikada..
N

Nije bolji od

pre 3 meseca

Roka, Trapatonija i Kapela.
G

Gost99

pre 3 meseca

U LS 100%.Ali nije LS sve.Znaci Karvahal je najbolji desni bek u istoriji jer ima najvise osvojenih LS.Ili je Naco najbolji stoper.Anceloti ce uvek sputavati to sto je osvojio samo 6 liga za 30 godina a vodio je vecinom najjace klubove,sem epizoda u Evertonu i Napoliju.A nije ni revolucionirao fudbal kao sto su to radili Krojf,Gvardiola,Robi Bobson
B

Bata Kanda

pre 3 meseca

Covek zna fudbal i to ti je. Sportski pozdrav!
M

Maree78

pre 3 meseca

Smena generacija uz dosta trofeja, gde ces lepse... Real nije osetio smenu generacija bukv...