Uroš Spajić (©Star Sport)
Uroš Spajić (©Star Sport)

Dogovoreno: Spajić od ponedeljka u Roterdamu

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.09.20. | 13:48

Dik Advokat potvrdio dolazak srpskog štopera

Od zanimljive ponude, do dogovorenog posla prošlo je tek nešto više od 24 časa. Uroš Spajić će u ponedeljak stići u Roterdam na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Fajenordom!

Srpski štoper napušta Krasnodar posle dve godine, ali ostaje da se vidi kakva će konačna formula ovog posla biti. Spajić bi prvo trebalo da bude na jednogodišnjoj pozajmici, a onda će Fajenord verovatno imati opciju otkupa narednog leta.

Izabrane vesti

Holandski stručnjak Dik Advokat potvrdio je Spajićev dolazak u Roterdam za prvi dan predstojeće sedmice i iz njegovih reči izvire zadovoljstvo zbog ovog transfera.

"Uroš Spajić nam je jednom već bio nuđen", otkriva Advokat i nastavlja:

"Igrao je u nekoliko dobrih klubova, ali hajde da ne trčimo pred rudu, da sačekamo da se tranfer završi. Uroš Spajić je dobar igrač i biće veliko pojačanje za nas. S njim ćemo verovatno završiti prelazni rok za ovo leto".

Uroš Spajić u Fajenord dolazi da odmeni Svena van de Beka, koga zbog operacije skočnog zgloba čeka višemesečna pauza. Kraj sebe će verovatno imati mladog partnera, jer će u kombinaciji za drugog štopera biti ili Argentinac sa italijanskim papirima Markos Senesi ili Škot Džordž Džonston.

Fajenord je na otvaranju sezone savladao Cvole kao gost sa 2:0, a Spajić se pre nekoliko dana dovodio u vezu sa ekipom Bešiktaša. 



tagovi

Uroš SpajićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara