Komentari na vest

Doček nove 2021, trka sa Bregzitom i 250.000 evra za 16-godišnjeg štopera?! Ne zaboravite, ipak je Srbin

s

sprdnja

pre preko 1 godinu

Ovaj mali je novi Beckenbauer a vi lupetajte jel Srbin ili nije, kao da je to važno!
p

pivo5

pre preko 1 godinu

Ja bi ga jednom zvao da igra za srpsku reprezentaciju. I onda uma samo hoces neces? I to je to. Ako hoces: dobro doso brate moj. Ako neces: zbogom.
c

comi 85

pre preko 1 godinu

Po meni smešan igrač za Samardžića...Gledao i stvarno ne znam sta toliko vide u njemu dok za Lazara se iz aviona vidi da je fudbalercina!!Ovog se batalite i gas na Samardzica!!
И

И21

pre preko 1 godinu

Да, зато је Бајчетић стартер у Л'пулу једним од најајлих тимова на свету, а Самарџић па повређени стартер у Удинезеу, тиму који је око 10. места у Италији ... Буразеру можда је Самарџић бољи фудбалер или племенитији, али овај се срчанији и сваки и један и други нам требају
s

sprdnja

pre preko 1 godinu

Comi..de nam neku ličnu fudbalsku kvalifikaciju ili jednostavno se ne brukaj!?
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Najvažnije stvar je da igra za Liverpul, sve ostalo je nebitno! Samo gazi mali!
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Staro Špansko prezime Bajčetić
S

Slanina

pre preko 1 godinu

Sa 18 godina igra za Liverpul. Vecina 18-godisnjaka trazi od roditelja pare za uzinu. A decku je otac Srbin. Ako mislimo da ga privolimo da igra za nas, treba mu pokazati malo da ga gledamo, pratimo i zelimo. Manite se mantre "ako ne zeli da igra za nas, ne mora". Nismo tolika zemlja da se rasipamo dobrim igracima.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Nema potrebe trositi vreme. Njega Srbija ne zanima, a i njegov otac nema nista protiv takve odluke. Nikada ga nisam cuo da izjavi bilo sta na tu temu, da on ima zelju da mu sin zaigra za reprezentaciju Srbije itd...
1

1389

pre preko 1 godinu

klinac rodjen u spaniji otac srbin majka spanka znaci pola pola .. znaci po njemu je za koga da igra... i bas gledao sam ga dva tri puta i nista nisam video da kazem wow
H

Hmn

pre preko 1 godinu

Kad se mali i definitivno odluči za Španiju, a to je već nedvosmisleno najavio, bilo bi lepo da prestanete da pišete o njemu. Što bi nas interesovao španski igrač? Nek mu je sa srećom i svako dobro, ali za nas je važan koliko i Krkić, Samardžić, Karabatić, Andrea Petković, itd.
G

Gost "

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar!! Meni je to isto kao Dončić, Dragić i ostali odlučili se za druge reprezentacije...
Š

Što

pre preko 1 godinu

Se mene tiče, može i za Kataloniju da igra, baš me briga, samo mi nije jasno ovo smaranje sa ovim klincem.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Dete nije srbin, dete je spanac!!!!!!!!! Ne znam cemu ovo ne zaboravimo da ja srbin???????????? Izjasnio se kao spanac, otac njegov kaze da je spanac, i sad vi novinari nesto tu kao pisete?!?!!??! Kao sto je Luka Doncic njegovim izborom slovenac, iako mu je otac sa Kosmeta gde su srbi sad najugrozeniji. Nikad nije isko|istio svoj status da skrene paznju na njihov polozaj, znaci slovenac je 100%, sto na terenu i pokazuje kada igra za njih. Prestanimo da svojatamo tako ljude. Njihov izbor njihova stvar......
B

Batistuta1

pre preko 1 godinu

Jako važno šta je po nacionalnosti,ajde bre kako vas nije Sramota pisati gluposti.

jimbelushi28@gmail.com

pre preko 1 godinu

@Bati Sta trabunjas ti? Ovde se prenose izjave drugih ljudi, niko nista ne izmislja.
O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

Iskulirajte buljaši... Mali za koju god reprezentaciju da se odluči neka mu je sa srećom. I da izabere Španiju, kakve veze ima. Ako bog da da uspe i da kažu kako im u prvih jedanaest igra jedan mali na ić biće lepo i na neki način će biti ambasador Srbije. Srećno mali i samo kidaj.
r

roni

pre preko 1 godinu

jel decko nasledio talenat od mame ili tate?prema tome sva prica za koga treba da igra je suvisna.
C

Coban

pre preko 1 godinu

Svi trebamo da ga psujemo jer nece da igra za nase kriminalce i lopove iz fss.
P

PJer

pre preko 1 godinu

Svkaka cast za tu decu i njegove drugare, ali decko je dolazio samo na letnji raspust i druzio sa decom koja su komsije njegove babe i dede ili koga vec ima. Isto i ja idem svako leto u Grcku na more, jedem njihov giros kupam se u njihovom moru, rodbina mi zivi u Grckoj pa niti zelim da dobijem Grcko drzavljanstvo niti bih zeleo da me deklarisu kao Grka! Decko ce igrati za Spaniju i tu je kraj, a ne znam cemu ovoliko tekstovi o tome, okej da je napravio neki bum ili nesto, dao 5 golova, osvojio SP, LS.. U se i u svoje kljuse! Pozdrav sportski!
D

Djakovica

pre preko 1 godinu

A jel imas grcke krvi, jel ti otac grk? Sta lupetaš
P

Pjer

pre preko 1 godinu

Kakve ti nebuloze covece pricas? Decko pitanje koliko zna uopste srpski jezik, nemam nikakve veze sa Srbijom, odraso je u Spaniji, tamo mu je drustvo, roditelji, sve su mu oni dali i da dodje da igra za Srbiju, hoce evo pojurio je.. Pogotovo ako je pametan i ako ima pametne ljude oko sebe treba da ga usmere dalje od FSS, koji je korumpiran i vode ga mafijasi i nikad necemo ni da postanemo sila, iako imamo potencijal da budemo odlicna reprezentacija.
1

1122334455

pre preko 1 godinu

@Djakovica Ovaj je francuz, vidis da se zove Pjer :D
N

Nikolahahah

pre preko 1 godinu

Ti si brat moj najludji ahhahahha a bjezi
k

kadinjača

pre preko 1 godinu

ŽanPjer, ŽanPjer, neko zvoni. Molim te sine otvori, to je Familija, trebaju mu vegi-granule kojim hranimo StivDžobsa i himalajska so, pošto običnu ne koristimo.
t

tviter.navijac

pre preko 1 godinu

Kada zvezdasi preuzmu savez procvetacemo u fudbalu, nece biti vise forsiranja igraca, igrace najbolji. Tako i u basketu. Do tada smo ispodprosecni. Obrazuj sem. Procitaj makar jednu knjigu. Nevaspitanje i vredjanje su lose stvari.
0

0155

pre preko 1 godinu

Treba ovog malog forsirati celu sezonu i ako Liverpul dovede Belingema da ih upare u veznom redu za sledeću sezonu biće to opasan tandem.
A

Ay caramba

pre preko 1 godinu

Pišite bolje o potencijalnim transferima Milinković-Savića iz Lacija, ovaj mali Španac iritira.
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Zbog cega iritira , nije on kriv sto mu daju toliko tekstova
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

Srbin nije sigurno ako odbije da igra za Srbiju.
s

srbInnn

pre preko 1 godinu

Nacionalnost ne moze da se menja,pa za koga god da igra.To je nesto drugo,a decko neka sam odluci ciji ce dres da nosi,njegova stvar.

djapevic@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ne zaboravite, ipak je Spanac!
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Cemu forsiranje ovog malog i samardzica? Nasi su poreklom al ni jedan nece igrati za nas… Zivi bili pa videli
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Ovaj mali može biti Srbin samo po imenu i prezimenu, koje mu je otac iz Srbije dao, a inače momak se izjašnjava kao Španac i ima želju da igra za Španiju, tako da ovog malog ne treba svojatati nego ga gledati kao nekad Bojana Krkića..... njego izbor je njegova stvar, ali svi znamo kako je Krkić kasnije prošao....
L

LIman

pre preko 1 godinu

Ovaj "mali" je kršten u pravoslavnoj crkvi u Novom Sadu, gde mu žive baba i deda i gde svako leto provodi sa porodicom. Do skoro je igrao sa decom iz komšiluka na Limanu na male goliće svako leto, plakao kada izgubi, i strašno voleo da pobedi, iako je uglavnom bio najmlađi. I verujte ta deca su jako ponosna na svog drugara...
Q

Q

pre preko 1 godinu

@Kemp Da je Krkic izabrao Srbiju mislis da bi prosao bolje ? Daj ne lupaj.Prosao je ovako zbog povreda.Uvek neke teorije zavere od nas Balkanaca.
K

Kemp

pre preko 1 godinu

@Limar, super ako je tako to mi je drago, ali da te pitam, da li će izabrati da igra za Srbiju ?