Komentari na vest

Dirigent evropskog orkestra sa Banovog brda

P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Samo bi trebalo malo da popravi fizicku spremu i Cukaricki bi u njemu dobio dobrog igraca.Ono sto je Cukarickom potrebno su 4,5 ozbiljnih pojacanja i mogli bi i u Evropi do solidnih rezultata.
N

Nexu

pre 11 meseci

Dobar igrac za domace uslove, definitivno moze odgovoriti zahtevima LK. Ono sto je problem je da vecina u timu ne moze a tu prvenstveno mislim na sve stopere koji su najblaze receno ocajni. Treba tu jos najmanje 4-5 igraca da bi se ozbiljno igrala LK. Nadam se da ce ubosti sa pojacanjima i da ce im Zvezda na kraju prepustiti Pankova i Lucica. Bice mnogo tesko ostati medju 15 sledece sezone. Mislim da vecina ljubitelja fudbala i dalje ne shvata koliko smo daleko od ozbiljnog takmicarskog fudbala na Evro nivou osim Zvezde i donekle Partizana bez obzira na ocigledan pomak u kvalitetu lige ove sezone.
č

čuka

pre 11 meseci

postala nova zvezdina filijala...
L

Laki92

pre 11 meseci

Dobar igrač, ali kratak za Evropu. Naši igrači jednostavno imaju problema sa fizikalijama u odnosu na evropski krem, ne mogu da igraju u tom ritmu, tako da bez obzira na neke druge vrline, jednostavno ne mogu da pariraju igračima tih ekipa, i ako su tehnički možda na istom nivou.
A

Astoria

pre 11 meseci

Sve potpisujem. Da je razvio adekvatne fizikalije, unapredio trkacke parametre, mogao je do sada da ostvari i neki zavidan transfer. Slicna prica kao sa Kataijem. Ne kazem da su obojica losi igraci, nego da im je nedostajao ozbiljan rad na fizickoj spremi kako bi izasli iz fudbalske prosecnosti.
e

esex

pre 11 meseci

Razlog je slaba liga,mali broj trkackih utakmica,ocajni tereni..zato igraci u nasoj ligi dodju do nekog nivoa i onda stagniraju..potrebni su iz nedelje u nedelju protivnici koji ce te terati na 120 posto...ali ima pomaka,tu je sad i tsc,vosa se dize..neke ce pare uci u nasu ligu u ove klubove i ocekujem dalji napredak ako se pare ne pokradu...