Direktor Kragujevčana podneo ostavku: Obrukali smo klub, grad i državu

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.08.24. | 17:53

"Smatram da sam prvi od koga se očekuje da preuzme odgovornost", ističe Igor Konatar

Iako su u Podgoricu otputovali sa golom prednosti (1:0), Kragujevčani nisu opravdali ulogu favorita u okršaju sa Mornarom. Crnogorski predstavnik slavio je nakon penala i prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije, a Radnički ostavio u šoku.

Analiziraće se narednih dana na Čika Dači razlozi slabe partije i eliminacije, a prvi konkretan potez povukao je generalni direktor kluba Igor Konatar. Preciznije - bivši direktor kluba, pošto je podneo ostavku.

Izabrane vesti

Konatar se oglasio saopštenjem za javnost dostavljenom medijima.

"Posle jučerašnjeg poraza u Podgorici osećam moralnu odgovornost da kao direktor prvi podnesem ostavku. Očekivali smo pobedu, baš kao što sada osećam da smo izneverili naše verne navijače i ljubitelje fudbala. Smatram da sam prvi od koga se očekuje da preuzme odgovornost za pretrpljeni poraz, koji doživljavam kao veliku bruku za klub, grad i državu. Nastala situacija je nešto što me, žargonski rečeno, 'razjeda', i upravo takvo osećanje je razlog čina, koju ću odmah po povratku sa odmora, odnosno, narednih nekoliko dana i praktično realizovati. Časno sam i sa velikim namerama ušao u upravnu strukturu ovog kluba, postigli smo mnogo, ali sam lično očekivao mnogo više. Sve što sam obećao u vezi sa rekonstrukcijom našeg stadiona, završiću do kraja. u toku otkaznog roka od 30 dana. Ovo je vrsta moralne obaveze koju osećam u sebi, da preuzmem odgovornost i da dam ostavku na funkciju direktora, ne ulazeći u to čija je najveća odgovornost za ovakav rezultat i poraz naše ekipe", naveo je Konatar, zahvalivši se na podršci koju je imao i poželevši sreću klubu u budućnosti.




tagovi

Radnički KragujevacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara