Komentari na vest

Dioni među 11 najboljih u sezoni

s

sg018

pre oko 1 mesec

Cudan smo mi klub. Previse pritiska na igrace. I onda ne ispune pun potencijal. Bojim se i Kraso da ne prodje isto..a na drugom mestu ce biti najbolji igrac
T

Tuneki

pre oko 1 mesec

Sad ce djilkosi da gledaju tim, sezone I da bez skautiranja dovode igrace
G

Gostyyy

pre oko 1 mesec

Kritike su bile sve samo ne opravdane. Igrao je u sistemu koji mu ne odgovara, davao sve od sebe, tako da kritike nisu bile na mestu. Nije on kriv sto nas tadasnji trener nije znao kako da ga iskoristi, iako je Dioni sam izjavio da bolje igra kad se igra sa dva napadaca. Ali ne, mi smo ga gurali da se rve sam sa stoperima koji su bili za glavu veci od njega. Nije do njega, do nas je. A pljuvaci su krenuli od prve utakmice, ne treba njima puno. Sve strucnjak do strucnjaka.
m

milo123

pre oko 1 mesec

ko jos slusa ludu zvezdinu publiku. Oni bi i kevu pljuvali kad bi sutra potpisala za zvezdu. Ja ne znam sta je to, odakle dolazi ta mrznja prema sopstvenim igracima, i to ne samo da mrzis pa kao ajde, nego ljudi aktivno rade da ukanale te igrace. Recimo DDPZ je jedan od njih. On je sam odgobvoran za 50% sve pljuvacine medj zvezdinim navijacima. Naravno, to je humoristicka stranica, ali dzaba kad everidz navijac ne ume da provali njuz.net od pravih vesti, sarkazam i sprdnju, nego samo sto god cuje ponavlja do besvesti. evo primer je Nedovic, neki dan je ispalio lik status: neka neko pozove nedovica na utakmicu, u drugoj covek sam dobio partizan maltene. tako da, ne budite gluplji nego sto vec jeste, misliste svojom glavom. isklirajte hejt i pljuvacinu ka svima, pogotovu ka svojima. svima ce oko vas biti lakse, a i vama samima sa sobom. ne znam kako zivite uopste tako zli, tako poganih misli i jezika.
K

Kiel

pre oko 1 mesec

kazu Mrkela ne zna....;)
k

kicos

pre oko 1 mesec

A Zvezdi nije valjao, neverovatno.