Foto: Twitter @UNFP
Foto: Twitter @UNFP

Dioni među 11 najboljih u sezoni

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.05.24. | 02:01

Bivši napadač Crvene zvezde u idealnom timu francuske druge lige

Lois Dioni je kroz stadion Rajko Mitić prošao kao i mnogi inostrani napadači pre njega. Uz mnogo kritika od strane zahtevnih navijača Crvene zvezde, najčešće i opravdanih, zbog svega tri gola i tri asistencije na 17 utakmica u crveno-belom dresu, ali i nedovoljne fizičke spreme. Da je morao bolje – morao je. To potvrđuje i akcutelna sezona u Anžeu, u kojoj je izabran u idealnih 11 francuske Lige dva.

Dioni je postigao 16 golova i zabeležio devet asistencija u svim takmičenjima, mnogo puta je bio čovek preokreta za ekipu koja već u petak ima priliku da obezbedi direktan plasman u Ligu jedan.

Izabrane vesti

Odlični golgeter je bio igrač odluke za ekipu Aleksandra Dužua i prošlog vikenda, kada je Anže napravio preokret u Anesiju, a Dioni postigao izuzetno efektan pobedonosni pogodak u 90. minutu utakmice sa ivice kaznenog prostora.

Dioni je zvanično drugo strelac druge francuske lige sa 15 golova, a ispred njega je samo Aleksandar Mendi iz Kaena sa 21 pogotkom. Obojica su našla mesto među 11 najboljih u ovoj sezoni.

Anže u poslednjem kolu u petak dočekuje Dankerk na svom terenu, tako da će na stadionu Rajmo Kopa sve biti spremno za veliko slavlje.



tagovi

Lois Dioni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara