Komentari na vest

Dinamo igrao da zabrine Partizan: Brendbi primio četiri komada (VIDEO)

K

KME partizani

pre oko 2 meseca

Ljudi, zašto ovako pišemo? I ja volim da se zezam sa crno belina ali ovako potcenjivati naše klubove nije u redu. Niko nije gledao ukrajinci ali su svemir. Nisu! Podržimo naše zbog koeficijent i rasta na tim tabelama. U Superligi pišimo čisto navijački. Hvalimo svoje a udarajmo po rivalima. Za sve naše timove u grupnim fazama EU kupova!
1

12312312312

pre oko 2 meseca

Brendbi, a? Do juce bio Brondbi tj ceo zivot bio Brondbi i sad izmisljate toplu vodu
v

vroom

pre oko 2 meseca

Oni o Partizanu razmisljaju taman koliko i Mancester Siti kad u kupu izvuku Veston Super Mare.....
K

Kakav crni Partizan

pre oko 2 meseca

Ako ubodu LK, nekako, puna kapa...ne budite smijesni za LS.
S

Stevo Glogovac

pre oko 2 meseca

Partizan ako ne izbaci nijednog protivnika nema zagarantovanu ni Ligu Konferencija.Ali valjda bi trebalo da se uguraju nekako u LK.I zbog srpskog koeficijenta i zbog njih samih.
S

Sf

pre oko 2 meseca

Baš tako. Šta misliš zašto TSC nije hteo da bude drugi na tabeli već je namerno izgubio kada je mogao da pretekne partizan. Zato što imaju zagarantovanu ligu konferencije kao trećeplasirani. Takav je neki čudan sistem. I oni su se ponašali po onoj narodnoj : bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Partizan ako izgubi od Dinama ide niže u LE ako tu izgubi igra opet za LK, i bude li i tu izgubio ćao isto kao i prošle godine. Naleteće na neki Nordsjiland i kraj. Zato je TSC pametno odigrao, što je sigurno sigurno inače su oni mogli da budu drugi na tabeli.
b

bakarinjo

pre oko 2 meseca

Nemoj da se zavaravamo kao objektivni navijac Partizana nas prolaz protiv Dinama bi bio ravan cudu,iako nemam pojma kakav oni tim imaju,al poznavajuci nasu ekipu i igru msm da nemam cemu da se nadamo! Liga evrope uspeh ko kuca,Liga confarecije realnost i obaveza..
G

Gundjalo

pre oko 2 meseca

Pa kako sada to? Do juce se smejaste Zvezdi kada je pobedi neko u ligi sampiona.Govoriste da Zvezda namesta po Srbiji da ste vi ti koji trebate titulu uzeti a sada kazete da nemate sta da trazite u dvomecu drugog kola kvalifikacija i govorite da vam je LE bingo.Ja bih voleo da udjete u LS, da vidimo koliko ce vasa odbrana da primi
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Па јел има те лигу конференција загрантовану...у смислу ако испаднете од Динама па и од неког у ЛЕ? Нисам сигуран да имате ...
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Realan komentar.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

U slučaju poraza od Dinama Kiev nema Evrope!!! Pobeda obezbeđuje LK. Pa pobeda posle LE i tek posle 3 prolaza igra se za LŠ. Bez ikakve zlobe mišljenja sam da Partizan neće moći da izbaci Dinamo Kijev.
@

@Gundjalo

pre oko 2 meseca

Liga konferencije je za njih bingo a ne LIGA UEFE. Daleko su oni od lige uefa.
D

Drndo

pre oko 2 meseca

Pa juce napisaste da nema cega da se plasi iako su igrali sa rezervistima jer im je ovo danas bila glavna provera.
S

Sf

pre oko 2 meseca

Pa nema čega da se plaše jer to su bili Nemački drugoligaši Šalke i Paderborn a oni su nikakve ekipe, slabi baš a partizan jak i nadmoćan. Cccccc Neverovatni su partizanovi novinari. Oni nadju nekog da potcenjuju. Tako su pisali za Nordsjiland prošle godine. Golobrada deca, slab klub bla bla bla. A oni su ih ponizili i unakazili. Veća je bruka bila u Beogradu nego onih 6 komada što su tamo primili, jedan im poništili na pravdi boga. Eeeej igraš kod kuće i nemaš želju makar minimalno da pobediš već igraš bunker da ne bi ponovo primio 5 komada i to ljudi igrali sa kombinovanim timom, dali jedan gol i pobedili. Što bi oni zapinjali kada ti igraš samo da se ne obrukaš ponovo. Mali klub i to je to. Džabe sve. Taj revanš je veća bruka od onog poraza u Danskoj.