Dinamo igrao da zabrine Partizan: Brendbi primio četiri komada (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.24. | 20:31

Ukrajinci počeli sa rezervistima, završio najjači sastav – 4:0

Dan nakon što je remizirao sa Šalkeom, Dinamo iz Kijeva je ponovo istrčao na teren na pripremama i zgromio je danski Brendbi sa 4:0. Informacija koja baš i neće prijati ljudima iz Partizana, pošto je do prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona ostalo još samo devet dana (23. jul).

Dinamo je danas istrčao na teren u rezervnom sastavu, ali je poslednjih pola sata igrao prvi tim, gotovo cela ekipa koja je dan ranije igrala sa Šalkeom (2:2).

Izabrane vesti

Do prvog gola Kijevljani su došli nakon slobodnog udarca: Bujalski je poslao oštru loptu na prvu stativu, na dva metra od gola, a Popov je glavom poslao loptu u mrežu.

To je bilo sve od rezervista Dinama, a situacija na terenu se dosta promenila kada je ukrajinski tim poslao na teren najjače snage. Od 71. minuta pa do kraja mreža Danaca se tresla tri puta.

Curenko je u 71. minutu natrčao na loptu posle centaršuta s boka i poslao je pod prečku. Četiri minuta kasnije golman Brendbija se poigravao s loptom ispred svog gola i asistirao je za pogodak Andrijevskom, koji je rutinski poslao fudbal u praznu mrežu za 3:0.

Konačan rezultat postavio je Pihaljonok, koji je samo podmetnuo nogu nakon dodavanja Jarmolenka.

Do kraja priprema Dinamo Kijev će igrati još sa južnoafričkim prvoligašem Mamelodijem 17. jula.

Dinamo je igrao u sastavu: Neškeret (od 46. Buščan) – Vivčarenko (od 62. Dubinčak), Popov (od 62. Mališ), Bražko (od 62. Andrijevski), Šepeljev (od 62. Lonvejk), Vološin (od 46. Jarmolenko), Vanat (od 62. Suprijaga), Lonvejk (od 33. Pihaljonok), Karavajev (od 62. Timčuk), Bujalski (od 62. Carenko), Bilovar (od 62. Djačuk).


tagovi

Dinamo KijevLiga šampionaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara