Komentari na vest

Detalji plana za Mesijev dolazak u PSŽ: 40.000.000 evra po sezoni, ugovor na tri godine

G

Ghostbuster

pre gotovo 3 godine

Mjesec dana je vec bez ugovora??? Hoce li mu neko povezati taj radni staž, mogu mu sjutra praviti probleme za penziju
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Spanci uveli taj salary i sta su uradili , napravili problem svojim najvecim klubovima . Sad ne mogu biti konkurentni ostalim top ekipama , vidimo sta rade City i PSG to se trosi nemilice samo najbolje se dovodi , ne znam sta tu bi sa onim koliko prodas toliko mozes i da dovedes.. Postalo je smejurija..

Luka Bojovic

pre gotovo 3 godine

Kako bese ono superliga ce unistiti fudbal kakav poznajemo ? Jel tako neko pisao pre par meseci? Zato ovo izivljavanje za vreme korone psza i engleza je skroz okej dok ostatak planete pati zbog nedolaska navijaca i ogromnim su dugovima
L

Leksilijum

pre gotovo 3 godine

I ronalda jos da dovedu ne mogu do lige sampiona i dzaba

Zvezdara11050

pre gotovo 3 godine

PSG je zakupio Ajfelov toranj za 10.8. Zadnji put kada su to ucinili dosao je Nejmar, tako da je ovde sve gotovo.
d

dr.mr.terza

pre gotovo 3 godine

Kakvo bacanje para
d

drago10

pre gotovo 3 godine

dajte još malo plastike, nije dovoljno do sada bilo...
f

ftgftgfgh

pre gotovo 3 godine

Ovaj salery što su uveli Španci treba uvesti u svim ligama da se smanji ovo preplaćivanje igrača. I ovo nisu regularni uslovi u kojima se igra fudbal. Barcelona će zbog salery capa jedva registrovati i ove nove igrače što su doveli dok ovamo PSG sebi može priuštiti Di Marijinu, Ramosovu, Mbappeovu, Neymarovu, Messijevu platu. Da ne spominjem i sve ostale. UEFA mora da reaguje. Pa ne može u jednoj ligi postojati salery cap, a u drugoj ne. Svi znamo o ljubavi Španije i Katalonije i da je Španski savez donio ovakvu odluku samo kako bi olakšali klubovima iz Madrida. Znali su oni dobro da će samo Barcelona biti u problemu ako ga uvedu.
S

Sasa1989

pre gotovo 3 godine

Pa realno Barselona se spasila sto je Mesi otisao...
R

Realno87

pre gotovo 3 godine

Šta će se real ovim spasiti kada je i ovako morao da proda igrače? Plus treba da se obezbedi plata za Mbapea. To sto je Barselona dovela brdo skupocenih igrača je problem kluba, ne lige. Da li mesi vredi 40 miliona pitanje je i to?! Možda je i real mogao da potpise CR sa povećanjem plate, ramosa itd… čemu bi to vodilo? Nije mnogo da bi bilo kada je najskuplji igrač imao platu 6-7 miliona po sezoni sada je to preko 40 miliona. Sto je apsurd totalni. Seleri KEP na globalnom nivou uz jasnu naknadu menageru po transferu. Ne može jedan čovek da uzme 15-20 miliona sto je menager nekog igrača. To je apsurd
U

Uffff

pre gotovo 3 godine

Druže ako malo bolje sagledaš npr Ramos u PSG ima 10mil€ godišnje, to je "danas" ništa. Za usporedbu ako već misliš da je sve "lipo" negdi drugo, pogledaj Bayern, Bayern dogovara Goretzki 20mil€ godišnje. Mbappe u PSG ima 24. O cemu onda pričaš ti?
h

hjjhjh

pre gotovo 3 godine

sasa. spasila? Barcelona će da propadne u financijskom smislu kada Messi ode. Evo šta je Laporta govorio o Messiju prošle godine "Messi košta oko 8% ukupnih troškova, ali ostvaruje 30% prihoda kluba. Leo je velika dobit za Barcelonu i prihod koji donosi vrlo je važan za klub. Donosi mnogo više nego što se troši na njeg";, rekao je Laporta.
k

kokkoko

pre gotovo 3 godine

Zašto ovo nisu uveli dok je Ronaldo bio u Realu? Jos je onaj predsjednik saveza Javier Tebas javno izjavio da navija za Real prije nekoliko godina. Ukucajte na googlu: Javier Tebas Real Madrid fan. Ne kazem sad da oni krivi sto je Barcelona pretplatila igrače ali ne može PSG imati u isto vrijeme gore navedene igrače dok Barcelona može jedva registrovati i Depaja i Aguera.
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Kum je kum i nije dugme, ali pare su pare!
A

Auuuuuu

pre gotovo 3 godine

E sad da sam predsjednik PSGa bi naredio da se mbappe preseli na tribinu pa da pokazem malo nezahvalnosti kao sto on pokazuje. Ovo ce ga motivirat da ostane u PSG. E sad neces momcino. Sad ti ide raspašo karijere!
P

Palmeras en la nieve

pre gotovo 3 godine

Koliko nemaš pojma ni o čemu. To se tako ne radi sa budućim brojem 1 na svetu. Mbape ide u Real. To svi znaju. I to ove sezone jer je Mesi već na vratima Pariza. Psg će izvući neke pare za Mbapea i svi srećni. Svakako bi sledeće godine otišao za dzabe. Baš se pitam da li bi se ti tako inatio da su tvoje pare u pitanju. Lako je tudjim ku.cem koprive mlatit'!
M

Mrkow33

pre gotovo 3 godine

Srecom postoji salary cap, a da...
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Nejmar, Mbape, Mesi - loptu će otimati jedan drugome.
F

Fm

pre gotovo 3 godine

Meni bas drago sta rade ovo leto. Mnogi su imali i puno vise para nego PSG pa corak. Sta je sve Celzi radio, pa sta radi ovaj Gvardiola u Sitiju, Barsa i Real su kao istorijski veliki klubovi, a Real one prve LS osvajao tako sto je Franko dovodio vojsku na stadion, pa cik probaj da ih pobedis u Madridu, pa onda Bajern sistemski unistava konkurenciju, Juventus, calcopoli... Samo cepajte ovu evropsku "aristokratiju", nek se znoje. Samo da napomenem, PSG je svoju prvu titulu prvaka Francuske osvojio mnogo pre Liona (2002. ili koje vec).
d

drago10

pre gotovo 3 godine

pa je trebao da postane plastični klub da osvoji sledeću titulu
!

!!!!!

pre gotovo 3 godine

PSG je i 90ih bio najbolji franuski klub (nacionalno prvenstvo) Tako da, bravo, netko razumije!!!
A

Aco CZ

pre gotovo 3 godine

Man Utd da je pametan da proda Pogbu, i plus njegova plata, imao bi za Mesija. Ali...
M

Miksea

pre gotovo 3 godine

Kakav lik, odbio je 30m koje bi dobio u Barseloni, da bi igrao za 40m u PSŽu. Koliko ti para to treba u životu, kad je dosta?
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Sad mi se ovaj psg sve vise gadi ekipa puna zvezda ramos,donaruma,neymar,messi,mpape,di marija,verati,icardi...Nije zanimljivo imati ovakav tim,pa kad dodje atalanta ima da ih vrati na fabricko odma
s

sasap

pre gotovo 3 godine

pa jel ti se gadilo kad je 3 puta real previo galaktikose ? jel ti se gadi kad u vecini liga najaci klubovi dobijaju 50,60,70 posto vise para nego ostali ? Kao uveden "fer pley" a oduvijek klubovi sa najvise para prave istoriju .Jedino rijesenje da budu neizvjesne lige i medjunarodna takmicenja je da se uvedu ogranicenja koja ne prave ovoliku razliku .
R

Rakinjo

pre gotovo 3 godine

Kako to nije zanimljivo brate hahaha ništa me nije radovalo kao kad se lion sprdao godinama sa realovim galaktikosima 🤣
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

A real madrid koji to isto radi decenijama unazad ti odgovara ?!
k

kuuburudapucam

pre gotovo 3 godine

i kad u ovakvoj timčini dodje pochetino i ubaci mi gueyea ili danila da igraju ,ima da pucam u tv istog momenta
G

Gost001

pre gotovo 3 godine

neko mora i odbranu

sporettiganj

pre gotovo 3 godine

Nemas pojma vidi se i ne pratis... taj Guey je jedan od boljih na sredini terena... covek je zivotinja koliko energije ima i koliko se trudi.. on je bio najbolji na terenu kad su pobedili Real sa 3-0 jos mnogo utakmica je bio bas kljucna figura !
k

kuburudapucam

pre gotovo 3 godine

na ovim sajtovima moraš bit mađioničar da napišeš nešto a da ti se ne pojavi neki pingvin i napiše da nemaš pojma , gueje je igrao jer je verati bio van stroja,sad sa veratijem i vajnaldumom u sredini taj gueje nema šta da traži ,znam da ja dobro šta pričam ne morate uvek u prazno da pametujete
9

9101

pre gotovo 3 godine

Donaruma - Hakimi, Ramos (Kimpembe), Markinjos, levi bek ce uvek biti vrteska - Verati, Vajnaldum, Di Maria - Mesi, Neymar, Mbape... uz to defanzivno orijentisani Danilo, Idrisa Gej, mislim da ce Ikardi u Juve (zna se da ga Mesi bas ne mirise), u odbrani jos 3-4 jako korektnih da uskacu i odmaraju prve zvezde, Erera, Paredes su tu. Verovatno ce otici i Draksler i Rafinja. Ovo je nesto sasvim drugo, nestvaran nivo kvaliteta imaju i postaju glavni favoriti da uzmu LS, uz naravno zelju da do toga ne dodje, pa nek im i carobnjak Mesi dodje.
I

Iff

pre gotovo 3 godine

Opet ako dode bayern ima da ih oduva samo ako oh sreca posluzi
o

ov929

pre gotovo 3 godine

igraće sa 3 stopera,di marija nece bit u prvoj nit ima više šta on tu da trazi,gotov igrač on je svoje odradio,nit ima brzinu nit moze koga pretrčati ni predriblati,jedino još pas igra ga služi ali to na krilu ne pije vodu ,fali im samo levi bek i da ide 3-4-3
@

@odgovor

pre gotovo 3 godine

Prijatelju, predji bocanje da gledas, lupas ko Maksim po diviziji. Di Marija, brz, tehnika fenomenalna, prvi korak, duge lopte, lopte po zemlji iza ledja za brze napadace (ne zna se ko je brzi), sut sa 20 metara kao strela (x golova postigao), menja bilo kog napadaca (ne centarfora) bolje nego 90% igraca.
k

kkkkkkk2

pre gotovo 3 godine

e fali vam još levi bek da imate svetsku klasu na svakoj poziciji
N

Nlo

pre gotovo 3 godine

I Ronalda dovedite,i Pelea iz penzije vratite i nikad necete ds uzmete ligu sampiona....plastikaneri

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

i eto ga igrac da razori atmosferu
o

opa opa opa

pre gotovo 3 godine

zar ne bi 100 m po sezoni ali iz ljubavi moze popust 50% na 50 miliona ? Kako se voli
f

fggfgd

pre gotovo 3 godine

Laporta: "Leo već ima druge ponude, ali želim naglasiti da je u Barceloni želio ostati za znatno manje novca nego što su mu drugi nudili. Pokušali smo sve."
M

Madridistaaaa

pre gotovo 3 godine

covjece, plata kao BDP neke manje drzave...
T

Trust

pre gotovo 3 godine

I onda će kao manje biti plastika