©Screen shot
©Screen shot

Deset minuta prekida u Banjaluci, Albanci napustili teren zbog skandiranja "Kosovo - Srbija"

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.24. | 22:58

Utakmica nastavljena posle pregovora gostujućih igrača sa sudijom i delegatom utakmice

Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Borca iz Banjaluke i Egnatije bila je prekinuta na 10 minuta, pošto su igrači Egnatije u 68. minutu utakmice napustili teren nakon skandiranja domaće publike "Kosovo - Srbija".

Čim je počelo skandiranje, predstavnici albanskog šampiona su počeli da pozivaju svoje igrače da napuste teren. Poljski sudija Danijel Stefanski prvo nije znalo o čemu se radi, pa je prvobitno signalizirao pauzu za osveženje, međutim, nakon nje su krenuli pregovori sa nezadovoljnim gostima.

Izabrane vesti

Nakon razgovora sa glavnim arbitrom i delegatom UEFA igrači albanskog šampiona su se konačno vratili na teren. Prethodno je spiker zatražio od publike da navija fer i sportski, jer bi utakmica mogla da bude definitivno supendovana.

Borac je od 58. minuta igrao sa igračem više, posle isključenja Arbina Zejnulaija, a prekid je usledio baš onda kada su krenuli naleti Banjalučana ka golu Alena Šerija.

Utakmica je zbog prekida produžena čak 14 minuta, a Banjalučani su šestom minutu nadoknade, golom Damira Hrelje na centaršut Sebastijana Erere, stigli do zaslužene pobede.


tagovi

Borac Banjaluka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara