Komentari na vest

Derbi obeležen dramom: Totenhem sa dva igrača više srušio Liverpul tek autogolom u 90+6! (VIDEO)

S

Soy argentino

pre 12 meseci

Engleske sudije su najvece smece. Svaka cast Liverpulu na ovako hrabroj utakmici.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 12 meseci

I pored svega, Liverpul će biti prvak Engleske ove gidine, to je tim sa najjačim karakterom. Ja im od srca želim da postanu prvaci,,,, a naročito posle ove krađe.
G

Gurni je, Dragane!

pre 12 meseci

1. Nesrećni crveni karton kada Jones-u noga proklizava preko lopte i udara u skočni zglob protivnika. Nema šta, nesrećni crveni ali ipak opravdano. 2. Čist pogodak Diaza, nema ni reči o ofsajdu. 3. Jota nije ni pipnuo protivnika kod prvog žutog, sam se sapleo. 4. Nesrećni autogol Matipa, nakon skoro bezuspešne pipirevke na 30m od gola Livdžana. Summa summarum, prosto se nije dalo: i pored odlične, organizovane igre s obzirom na okolnosti (3/5 utakmice sa 10 igrača, 1/3 sa 9 igrača) nije se moglo protiv sudija i loše karme. Naplata dolazi krajem maja.
r

rea

pre 12 meseci

Žota je kod prvog žutog kartona imao kontakt sa Udogijem pre saplitanja, a saplitanje je došlo kao posledica kontakta par delića sekunde ranije. Od pre 2 godine kod ofsajda se gleda sve, uključujući i ruke, ruke Dijaza su bile bliže Vikariju nego li je to bio defanzivac Spursa. Razumem da neko navija za svoj klub, ali da toliko bude u paralelnoj stvarnosti - to mogu samo Redsi.
z

zulu ktulu

pre 12 meseci

@rea Eve ga strucnjak za paralelne stvarnosti, znate o tome mogu samo najinteligentniji da pisu.
r

rea

pre 12 meseci

Još da je sve kako kažeš otkad rukom možeš dati gol?drugo da su poravnati na crvenoj liniji od ove godine- sezone prednost se daje napadaču, šuti kad nemaš pojma !!!
m

monteroo

pre 12 meseci

Kakav potez prebacivanje Sona na mesto kejna i onog ludaka risarlisona na krilo... On samo to i moze da igra brz bezobrazan lud ide u meso za c fora nema talenat,a son moze sta hoce....medison najkreativniji engleski igrac jos od gaskojna....valjda ce i nesrecni sautgejt to skontati... Ako uspe da resi odbranu,stopere... totenhem ide na titulu....ostalo je sve bas vrhunski nivo. Morace i klop gakpa na c fora...odbrana standardno klimava..mada prvi crveni je bio bas tanak...
O

Očerupani pevci

pre 12 meseci

Ričarlison je go k.... nemaju napadača, Kejn im bio sve, za sredinu tabele su.
R

Realnost

pre 12 meseci

Morate da shvatite da oni nemaju loše sudije nego sudije koje sude po naredbi. Ovaj klovn nije sigurno loš sudija i nije slep, niko normalan ne bi dao žuti za ono Žotino. Svako normalan je video da Diaz nije u ofsajdu, dakle nisu oni loše sudije, samo navlače vodenicu na jednu stranu svesno. Dete od 7 godina vidi da ono nije ofsajd a jedan VAR navodno ne vidi. Važi..
B

Beks - NUFC

pre 12 meseci

Totenhem nije zaslužio pobedu, ali sudbina je tako htela. Isto ovako je prošle sezone Liverpul dobio njih u 96 minutu. Totenhem me nije oduševio, njihov maksimum je 7 ili 8 mesto. Liverpul je pokazao čvrstinu, karakter, veliku želju da nešto naprave. Soboslaj se pokazuje kao vrhunski igrač, baš mi krivo što nije izabrao Newcastle. Predvidjam Liverpulu kiks naredne nedelje protiv Brajtona. Imaju dva suspendovana igrača, Brajton mora da pokaže reakciju, očekujem još jedan poraz. Sve u svemu, biće zabavno u nastavku.
D

DidierDrogba11

pre 12 meseci

2 penala za Palas nisu svirana zbog igranja rukom, čak ni Var nije gledan. Ne izvrci cinjenice
И

И

pre 12 meseci

Енглези све луђи и луђи са суђењем. То што су Ливерпул и Јунајтед данас масакрирани суђењем, показује да је тотално незнање у питању. Судије не знају где ударају. Тешко да ту има неке намере, јер реално ако су неки клубови последњих 20 година могли бити задовољни суђењем, то су Сити, Јунајтед и Ливерпул. Дакле тешко да има намере, али је ниво незнања толики да су судије уз српске лиге сви лично Колине за Енглезе.
J

Jaffa keks

pre 12 meseci

Secate se sudije sa utakmice Junajted Vulvsi koji nije sudio Vulvsima cist penal i time ih gadno ostetio? Na kraju dobio suspenziju zbog "odlicno" odradjenog posla. E, taj, bas taj sudija je danas sudio ovakav jedan derbi...
S

Sudija

pre 12 meseci

Znaci da je celo strastveni navijac UTD-a, drugog objasnjenja za te postupke nema..
t

tebrica

pre 12 meseci

Ali sad su svi znali i ocekivali da ce totenhem da napravi "rezultat" ove sezone i svima je mnogo drago, a bukvalno su se celo leto smejali i prozivali kako ce propasti (sto je bilo normalno razmisljanje) Sad dosao novi trener, nasao novu semu za taktiku koju ocigledno jos nisu "popili" u premijer ligi i krenuli su jako, i sad svi navijaju za "londonske mamuze" da nije smesno bilo bi zalosno. Totenhem je poznat bar zadnjih 10ak godina kao ekipa koja ima vise srece nego pameti, i kad god se nije ocekivalo napravili su nesto, tipa kao kad su igrali finale LS ili kao kad su zamalo uzeli titulu kad je lester bio sampion. To su nestabilne ekipe, ja se ne bih iznenadio da recimo newcastle koji je lose krenuo sezonu zavrsi na kraju isped tottenhema. Liverpul, Arsenal, City i Aston V ili Newcastle top 4
r

rea

pre 12 meseci

Totenhem zadnjih 10 godina više sreće nego pameti? Druže, nemoj više... Bukvalno najmalerozniji klub koji je poslednjih 10 godina uz Siti najkonstantniji klub u EPL, a nije došao niti do jednog trofeja u tom periodu upravo zbog nesrećno primanih golova u 90+. Svako ko iole prati EPL neće reći da je Totenhem klub koji ima sreće, jer sve što su uradili, uradili su uz puno muko i bez pomoći sudija (kao što imaju ostali engleski velikani).
t

tebrica

pre 12 meseci

@rea Ma sta mi naprica..kaze Totenhem najkonstantniji klub u premijer ligi..Ako mislis na to da je igraju u kontinuitetu i da nisu ispali iz lige onda se slazem..a ovako konstantni u cemu? Doveli lika koji sutirao lopte po engleskim livadama, i lik postane Hary Kane, isti taj lik im ostane 10 godina u klubu i preko njegovih ledja gradili ekipu iznova bar pet puta, ti pricas kako su konstantni i kako su gubili nesrecno u 93 minutu. Totenhem je ekipa kojoj je realni domet uvek bio od 5 do 8 mesta, sve sto su uradili preko toga je bilo na srecu i na Kane-a i to je cinjenica, totenhem tek zeli da napravi tim koji ce se boriti za titulu i za nesto vise. Svako ko iole stvarno prati fudbal nikad u zivotu ne bi reko za totenhem da je jadna namucena postena ekipa koja je konstantna i bori se protiv sila mraka i NEMA SRECE. Ansu Fati nema srece polomio nogu nije igrao godinu dana, ekipe ili imaju rezultat ili nemaju.
G

GostLalat

pre 12 meseci

Uvek bio, uvek ost'o LUZERPUL!!!!
D

DidierDrogba11

pre 12 meseci

Nepravedan crveni za Žotu jer prvi žuti karton nije postojao. Sam sebi zapeo Udogi. Ali zato Junajtedu ne gledaju VAR dva puta, jednom Megvajer, a drugi put Amrabat mislim. Koja protekcija. Nula od kluba. Liverpul nije zasluzio da izgubi.
3

3939392

pre 12 meseci

Kakve veze ima Junajted sa time što je Liverpul oštećen protiv Totinhema? Zašto vam je uvek za sve kriv Junajted?
N

Nyloth

pre 12 meseci

@3939392, Ser Aleks je ogromne komplekse nabio ostatku lige tako da me ne čudi. xD

lpool

pre 12 meseci

Kakva je ovo sudijska kradja i navlacanje za Spurse ! Mislim da je sudija za svaki ostar pogled delio kartone igracima Liverpula. Momci su se junacki drzali ali nije bilo realno da otkinu bod sa 2 igraca manje na gostujucem terenu protiv odlicnog tima, navijaca i sudija. I za kraj, gde je prikaz i potvrda ofsajda kod Dijazovog gola ???
G

GOCE GOSTIVAR

pre 12 meseci

Liverpul sjajan u odbrani u drugom polovremenu spursi nisu uspevali da probiju bedem Liverpula ma koliko kružili i tražili pukotinu.Son sjajan,Rišarlison vrlo dobar,Udogi FANTASTIČAN,Medison igrač sezone a Postekoglu polako ali sigurno od Pevaca pravi tim za velika dela......
p

pilot

pre 12 meseci

Igrac Totenhema sam sebe saplete i sudija pokaze zuti karton Zoti, situacija kod prvog zutog.😂😂😂
E

El Stefanel

pre 12 meseci

Var nije radio😂
G

Ginola 14

pre 12 meseci

Nakon katastrofalne prošle sezone, Conteove drame, šestice od Newcastlea, 8. mjesta na tabeli i odlaska Kanea, ovo dođe kao zona sumraka. Realno, sve što je bolje od gore navedenog je ogroman uspjeh, ali imamo mnogo razloga za slavlje i optimizam. Obavezno pojačanja na zimu. Ovaj ritam bez adekvatnih zamjena na klupi je nemoguće izdržati do kraja sezone. COYS
D

Dexaman

pre 12 meseci

Rekao sam da očekujem pobedu Totenhema, ali nisam mogao zamisliti da će biti na ovakav način! Prednost dva igrača viška skoro pola sata, Totenhem ne stvori ni šansu, a onda autogol u 95 minutu...zaista neverovatno. Totenhem je večeras pokazao da, iako je u odličnoj formi, još mora da radi da bi sustigao trenutno najbolje engleske klubove (Siti i Liverpul), jer da je kojim slučajem bila obrnuta situacija (dva igrača više za rivala) Liverpul bi to rutinski rešio sa dva-tri gola...Ipak, pobedi se u zube ne gleda!
L

LePoqew

pre 12 meseci

Tottenham ne ume da napada iz pozicionog napada, što i ne čudi obzirom na fudbal koji su igrali poslednje 3 sezone pod Konteom, Murinjom i Nuno Espirito Santom gde se sva igra svodila na kontra napade. Mislim da je ova utakmica ostavila dosta loš utisak o Tottenhamu za nekog ko ih prvi put gleda ove sezone. Za Spurse bi bolje bilo da Liverpool nije imao 2 crvena danas, lakše bi tako šanse stvarali nego ovako jer prosto oni idalje ne znaju da probijaju bunkere.
M

Mitrandir

pre 12 meseci

Nikad mi nije bilo više žao nekog gola nego sada, Liverpul sa dva igrača manje napada i prime gol bez veze ovako.
.

....

pre 12 meseci

Vecu kradju nisam video. Dobro prvi crveni karton jeste bio al onaj gol diaza nije bio nikakav ofsajd. Salah uzima bisumi cistu loptu u sesnaestercu ovaj svira faul... Sta tek reci za prvi zuti karton zote ovaj udogi se o svoju nogu sapleo. Premier liga ce biti najbolja tek kad pocnu da dovode strane sudije posto ovi njihovi ocigledno imaju svoje favorite za koje ce da sude.
a

aldeles

pre 12 meseci

Ma kamo sreće da greše jer imaju svoje favorite. Greše jer nemaju blage veze.
.

....

pre 12 meseci

Sve to stoji nemaju oni blage veze ali da ti ovo sviras za ofsajd iako imas var koji uopste ne gledas. Ocigledno je da je sudija ovde navlacio za spurse.
a

aldeles

pre 12 meseci

Šta uradi sebi Liverpul, strašno. Ovo je realna slika Totenhema, igraju lepo, ali više su tim za kontre, kad trebaju ovako da napadnu, ne znaju. Za titulu opet Siti i Arsenal. Bez obzira na broj osvojenih bodova Totenhema, nije realno nikako da se bore za vrh, ali top 4 mogu da jure što je oogroman napredak. Novi trener izvlači maksimum, bilo je i malo sreće, da se Arsenal i Liverpul samoubiju, ali gotivna ekipa, gotivan lik.
L

Lignjoslavov plankton

pre 12 meseci

Arsenal i titula idu zajedno samo u vašim komentarima. LP
S

Stelt

pre 12 meseci

Arsenal i titula su realnost da li u ovoj sezoni ili u narednih par sezona koje dolaze nije bitno. To je pitanje vremena. Uostalom nije prvi put da Arsenal osvoji titulu, jer je to već radio u prošlosti. Ne znam zašto vam je to teško da shvatite.
I

Ivanča

pre 12 meseci

Totenhem je samo ovako mogao da pobedi. Smešna ekipa ovaj Totenhem. Od momenta kad su imali dva igrača više nisu jednu šansu stvorili. Da nije bilo autogola Totenhem ne bi dao gol da se igralo jos 90 min. Danas ih je sreća pogledala. Liverpul se dobro držao i pored toga što je imao dva igrača manje. Svaka čast Liverpulu na borbenosti i pruženom otporu.
L

Liverpudlian

pre 12 meseci

Kolika mu*a ima ovaj Liverpul...Velika steta sto nije uzet bar taj jedan bod jer bi mimentum bio ogroman medju igracima ali i pored svega svaka cast momcima, ostavili su i srce i mu*a na terenu! Cak se i po izrazu lica Ange-a Postekoglua videlo da mu nije svejedno i pored pobede. Liverpul moze da izgubi ali ne sme nikada da se preda!

Kameni

pre 12 meseci

Kakav komentar brate, oči si mi rasvestio!
P

PedjaPFCCCC

pre 12 meseci

Koji Peh dva crvena, Autogol u 96 Minutu... Takk se gubi Titula
G

Gost7389

pre 12 meseci

Problem u Tottenhamu je tanka klupa. Jeste da su imali 2 igrača više, ali džabe i da su imali 5 igrača više kad nemaju svežeg igrača da uvedu koji će napraviti tu razliku i dati gol. Tottenham nema dobrog klasičnog napadača. Richarlison je očajan, a Veliz ima samo 20 godina i sad je tek debitovao. Sem njih dvojice u Tottenhamu niko nije klasičan napadač već sve neka krila.
s

sodavoda

pre 12 meseci

Nemaju svezeg igraca? A od cega su umorni, nisu igrali u toku nedelje.
R

Redsi

pre 12 meseci

Tradicionalno najgore sudije na svetu.. Var kod poništenog gola Dijaza nije ni gledao. Džonsov crveni jedini opravdan. Žotin prvi žuti običan faul.
m

mahovina

pre 12 meseci

Pola sata imaju dva igraca vise i oni jednu krstenu akciju nisu izveli. Klop izveo Salaha da ova budaletina ne iskljuci i Egipcanina.

Kameni

pre 12 meseci

Pratim fudbal 30+ godina, svestan sam da Englezi imaju očajne sudije, ali kako je ovaj Nosferatu osakatio utakmicu od starta to je teško obraditi. Da su postavili sudiju za kriket manje malicioznosti bi naneo. Ništa protiv Totenhema, čak je i njima bilo neprijatno, ali ovo je lagano za suspenziju. Lagano.
o

ok

pre 12 meseci

Gde je poceo sudija tu je Matip zavrsio
A

Aron

pre 12 meseci

Hrabri Liverpool! Treba da se prica samo o igri Liverpoola sa devetoricom. Svako ko je rekao da Totenhem moze da se bori za titulu treba da stavi prst na celo i dobro se zapita, mogu da se bore samo za Ligu Evrope, kad ne mogu da pobede i daju gol skoro sat vremena sa dva igraca vise! Sudjenje sramota, cist gol Diaza ponisten a da se nije ni gledalo posteno.
L

LePoqew

pre 12 meseci

Vidi se da prvi put gledaš Tottenham ove sezone. Veruj mi da bi Tottenham lakše dao gol da je bilo 11 na 11 nego ovako. Mogao je Liverpool i 5 crvenih da dobije bilo bi isto, Spursi idalje ne znaju da napadaju iz pozicionog napada i to je to.
r

rea

pre 12 meseci

Ne, 16 sati su igrali sa 2 igrača više, ne samo sat vremena. Elem, kada protivnik igra bunker, koja je razlika da li se brani sa 10, 9, ili 8 igrača? Liverpul je uredno držao 2 bloka od po 4 igrača defanzivno, razlika je jedino što nisu imali kontre kada su 15ak minuta pre kraja utakmice ostali sa 8 igrača u polju (ukupno 9). Totenhem ove sezone fenomenalan, ostaje žal što 60 miliona za Brenana nije utrošeno za nekog klasnijeg igrača kao što je Džonatan Dejvid.
d

dadobob

pre 12 meseci

Zamislite da vi napravite kardinalnu pogrešku na svome poslu kao što rade ove suci? Biste li imali posla? Naravno da ne bi. Ali u ovoj blatnoj rupi od lige se sve tolerira i mislim da je konačno vrijeme da ekipe krenu bojkotirati s igrom. Upropastiti već ko zna koje kolo zaredom kako bi si potvrdili svoj ego i koristiti VAR kako bi se naštimavali rezultati je samo jedan od alata kako suci tjeraju vodu na svoj mlin. Jer njihov predragi City je izgubio bodove, i bio bi veliki problem da ih Liverpool preskoči, vjerojatno jedina ekipa koja će ih opet tjerati do ruba ove sezone. Liverpool će dobiti kilometarsku ispriku i obrazloženje od sudačkog saveza, onog istog koji tjera svoje suce da gledaju ofsajd 5 minuta dok se ne uvjere, dok u ovoj utakmici to nije postojalo, jer, koga briga, na kraju City mora biti prvak da opravdaju krvave petrodolare koji su uložili u tu ligu.
L

LePoqew

pre 12 meseci

Pričaš ovo kao da su "pokrali" Liverpool protiv nekog šklj tima, a ne protiv Tottenhama koji je veći favorit za titulu od Liverpoola ove sezone.
s

silly walker

pre 12 meseci

@LePoqew U kojem sportu je Totenhem favorit za titulu?
.

....

pre 12 meseci

Vecu glupost od toga da je totemhem ozbiljniji konkurent sitiju od liverpula nisam cuo. Danas ljudi nisu mogli 25 minuta da stvore sansu sa 2 igraca vise...
d

dadobob

pre 12 meseci

S ovakvom igrom neće top 4 vidjeti druže, živio ti meni.
D

DidierDrogba11

pre 12 meseci

Šta sam govorio za "Londonske mamuze", top 4 ove sezone, ljudi se smijali. Sve je izglednije.
n

nista

pre 12 meseci

Nije izgledno porslo je 7 kola druze